مشاهده نسخه کامل
: فلش مموری معرفی کنید که این ویژگی ها رو داشته باشه؟
midnight1234
17-11-2011, 00:06
فلش مموری usb که اصلا خراب نشه من هر چی گرفتم بعد 6-7 ماه دیگه نمی زاره کپی و.. کنی روش و خراب می شه
من بیشتر برای ریختن اهنگ روش می خوام و معمولا هم هر 2-3 روز اهنگ جدید می ریزم روش از این لحاظ میخوام دووم بیاره و بد سکتور و.. ایجاد نشه
زیاد سرعت برام مهم نیست معمولی باشه خیلی پایین نباشه مثلا یک اهنگ رو تو 1 دقیقه کپی کنه
قیمتش زیاد بالا نباشه دیگه بستگی به قیمت یا 4 یا 8 گیگ رو تهیه کنم و مهم برام اینه که از برند شناخته شده ای باشه که هم تو xbox شناخته بشه هم ویندوز ویستا.
منتظرم
اقا یک سوال مهم هم داشتم ایا فلش مموری ها با تبادل اطلاعات عمر مفیدشون کم می شه؟؟اخه من همش دارم یا موزیک می ریزم یا پاک می کنم روشون شاید در هفته 2-3 بار این کارو انجام بدم .
حالا این موضوع صحت داره به نظرتون؟؟یه تاپیک تو همین بخش نوشته که مدل های چینی تا 500-600 بار تبادل اطلاعات دیگه خراب می شن و..
peaceful1
17-11-2011, 02:24
Barring physical destruction of the drive, the memory or USB connector of a flash drive will eventually fail
Single-level cell (SLC) based memory is good for around 100,000 writes
more commonly used Multi-level cell (MLC) for around 10,000
The USB connector can withstand approximately 1,500 connect/disconnect cycles
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خب فلش مموری وسیله انتقال داده هست نه ذخیره!
عمرش هم تا حدی به نحوه استفاده و سلامت پاور و منبه تغذیه و استاندارد بودن اتصالات کیس کامپیوتر هم بستگی داره.
Patriot Xporter 200 مدل قدیمی ( بزرگتر ) .
تقریبا 2 ساله مثه هاپو ازش کار میکشم :40:
midnight1234
17-11-2011, 22:14
Barring physical destruction of the drive, the memory or USB connector of a flash drive will eventually fail
Single-level cell (SLC) based memory is good for around 100,000 writes
more commonly used Multi-level cell (MLC) for around 10,000
The USB connector can withstand approximately 1,500 connect/disconnect cycles
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی خب فلش مموری وسیله انتقال داده هست نه ذخیره!
عمرش هم تا حدی به نحوه استفاده و سلامت پاور و منبه تغذیه و استاندارد بودن اتصالات کیس کامپیوتر هم بستگی داره.
همه اینا استاندارد و حتی بالاتر استاندارد هستن کیس که گرین سایلت استروم هست پخش سیستم ماشین هم همینطور منتهی خیلی ها هستن که اهنگ رو همیشه با فلش گوش می دن ..چرا می گید ذخیره اطلاعات خرابش می کنه؟؟
پس چرا مثلا مموری گوشی موبایلم که نوکیا هست و 8 گیگ هست الان 2 ساله اخ نگفته این که روزی 5-6 بار پرو خالی می شه به خاطر استفاده از نت و موزیک..
حالا تو این مارک ها کدومش سگ جون هستن مثلا این ocz turbo که می گن سرعتش خیلی خوبه اینا زودتر خراب می شن؟سونی بگیرم؟ یا ممو نکس یا پتروت؟ کدوم سگ جون تر هستن برای کار کشیدن مدام از فلش؟
منظورم از لحاظ ضربه خوردن و ... نیستا!!چون اصلا نه تو ماشین نه تو خونه هیچی بش نمی خوره خراب شه منظورم از لحاظ سخت افزاری و کیفیت قطعات به کار رفته توش هست
Patriot Xporter 200 مدل قدیمی ( بزرگتر ) .
تقریبا 2 ساله مثه هاپو ازش کار میکشم :40:
خوبه 2 سال ولی بستگی داره چقدر استفاده می کنید مثلا من هر روز 5 ساعت کم کم تو ماشین فلش داره اهنگ پخش می کنه بعد تو خونه هم اهنگ جدید می ریزم و خالی می کنم حالا شما اندازه من استفاده می کنید یا کمتر؟
بعد کوچیک هاش یعنی زودتر خراب می شن؟؟
peaceful1
20-11-2011, 07:36
همه اینا استاندارد و حتی بالاتر استاندارد هستن کیس که گرین سایلت استروم هست پخش سیستم ماشین هم همینطور منتهی خیلی ها هستن که اهنگ رو همیشه با فلش گوش می دن ..چرا می گید ذخیره اطلاعات خرابش می کنه؟؟
پس چرا مثلا مموری گوشی موبایلم که نوکیا هست و 8 گیگ هست الان 2 ساله اخ نگفته این که روزی 5-6 بار پرو خالی می شه به خاطر استفاده از نت و موزیک..
حالا تو این مارک ها کدومش سگ جون هستن مثلا این ocz turbo که می گن سرعتش خیلی خوبه اینا زودتر خراب می شن؟سونی بگیرم؟ یا ممو نکس یا پتروت؟ کدوم سگ جون تر هستن برای کار کشیدن مدام از فلش؟
منظورم از لحاظ ضربه خوردن و ... نیستا!!چون اصلا نه تو ماشین نه تو خونه هیچی بش نمی خوره خراب شه منظورم از لحاظ سخت افزاری و کیفیت قطعات به کار رفته توش هست
من کاری ندارم برند کیس چی هست آیا اتصالا کیس استاندارد وسالم هستند و همینطور منبع تغذیه و پاور .
شاید استاندارد باشند ولی شاید سالم نباشند
آیا همیشه حافظه جانبی رو Safe remove میکنم:
اون دیگه جوابش با شما هست.
شما این پست رو دیدی؟
این نتایج جستجو میتونه مفید باشه:
خیلی خیلی بیشتر به استفاده شما داره اگه فلش اصل باشه و از برند معتبر باشه نباید با دو سال استفاده دچار مشکل بشه باید شما بری دنبال جواب این سوال که چرا یه حافظه بعد دوسال از کار افتاد.
یه موضوع دیگه اونی که موبایل شما هست همیشه به میزبان وصل هست ولی اگه یه حافظه حاوی اطلاعات در گوشه ایی قرار داشه باشه و به میزبانی وصل نشه بعد چند سال دچار مشکل میشه.
اگه ناگهان برق بره دچار مشکل میشه
اگه کنار جریان مغناتیسی یا الکترو مغناطسیس باشه باز زودتر و ....
کلا اینی که یه فلش 2 سال بیشتر عمر نکنه یطبیعی نیست اگه این موضوع بیشتر از یک بار تکرار بشه محتمل یه دستگاه شما مشکلی داره یا شاید درست ازش استفاده نمیشه.
من خودم فلشهای زیادی داشتم patriot xt200 هم داشتم بعد از چند ماه زوارش در رفت بهترین فلش رو silconpower داره من چند تا ازش دارم خیلی کوچک هستند ضد ضربه ضد اب سرعتشهم از خیلی از فلش های معروف بهتره usb2 نوشتن 8 تا 10 مگابایت و خواندن هم 20 تا24 مگابایت
جدیدا هم usb3 اومده که سرعتش چند برابر شده از خریدش پشیمون نمیشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.