ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کجا بدونیم سیستمون پاک هست یا نه

nits
16-11-2011, 20:15
سلام دوستان
میخوام بدونم که الان که سیستم پاک هست و هیچ ارور و خطا و هشداری از آنتی ویروس و جاهای دیگه نمیاد از کجا باز هم متوجه بشیم سیستم پاک پاک و امن هست یا ویروسی روی سورس برنامه ننشسته باشه یا جایی مخفی نشده باشه و از این حرفها .......

منتظر راهنمایی بچه های پی سی ورلد هستیم

A M ! N
16-11-2011, 22:51
سلام دوستان
میخوام بدونم که الان که سیستم پاک هست و هیچ ارور و خطا و هشداری از آنتی ویروس و جاهای دیگه نمیاد از کجا باز هم متوجه بشیم سیستم پاک پاک و امن هست یا ویروسی روی سورس برنامه ننشسته باشه یا جایی مخفی نشده باشه و از این حرفها .......

منتظر راهنمایی بچه های پی سی ورلد هستیم

سلام
اول باید مخرب ها رو به دو دسته ی spyware و virus تقسیم کنیم
خوب ویروسها خیلی علامت دارن که اگه بخوای به ظاهر نیگاه کنی شواهد زیادی براش هست
مثلا پروسس های داخل تسک منیجر
که همواره در حال اجرا هستن معمولا به نام کاربری user اجرا میشن
ویروسهای قطاع بوت یا Boot sector ها :

Boot sector اولین sector روی دیسک سخت رو میگن که درهر بار بالا امدن سیستم مورد ارجاع قرار میگیرن
پس این قطاع مکانی آسیب پذیر برای فعالیت های ویروسی هستش
اگه این قسمت آلوده بشه، با هربار راه اندازی سیستم ویروس خودشو توی حافظه بار گزاری میکنه
حالا اقداماتی که اینجا میتونه انجام بده اینه که مثلا بخواد از بوت جلوگیری کنه
با مثلا علاوه بر آلوده کردن سیستم منتظر این باشه که شما یک فلش به سیستم وصل کنین و از طریق اون فلش باعث آلوده شدن سیستم های دیگه هم بشه
یا حتی میتونه آدرس کدهای اجرایی Loader رو عوض کنه و به قطاع دیگه ای هدایت کنه و قطاع اصلی رو هم به عنوان قطاع بدسکتور معرفی کنه
ماکرو ویروس ها که از طریق شبکه های کامپیوتری انتقال پیدا میکنن و تا فایل آلوده رو باز نکنی ویروس نمیگیرین
نوع دیگه هم ویروسهایی هستن که هدفشون آلوده کردن فایلهای اجرایی هستش
یک سری ازین ویروس ها کلا کد فایل exe رو پاک و الگوریتم خودشون رو جایگزین میکنن و نوعی دیگه هم یک سری خط به برنامه اضافه میکنه که برنامه هم اجرا میشه ولی شما متوجه نمیشین
انواع دیگه هم ترکیب ویروسهای boot sector و آلوده ساز فایل اجرایی ( File infecting viruses ) هست که دیگه خیلی خطرناک میشه

از برنامه های مخرب دیگه هم همون تروجان ها یا Spyware گاها هستن که خیلی زیرکانه عمل میکنن،
مثلا یک بازی که در اصل یک تروحان هستش درظاهر داره کار خودش رو انجام میده ولی در باطن داره مثلا یک پورتی رو باز میزاره از طریق بازی برای یک ه..کر تا کارش رو به راحتی انجام بده

کرم ها هم که معمولا از طریق شبکه گسترش پیدا میکنن و معمولا توسط الگوریتم یا یک لوپ خاص برنامه نویسی به سرعت خودشونو تکثیر میکنه و معمولا هدفشون اشغال کردن حافظه هستش

نوع دیگه هم چیزی هست که بهش میگن بمبهای منطقی، برنامه یا ویروسی که توی یک زمان خاص ، ساعت خاص یا یک روز خاص فعال میشه و کارهای غیرمنتظره ی خودشو انجام میده..

دوست من با همه ی این اوصاف بهتره که یک آنتی ویروس رو نصب کنی و همیشه بروز نگهش داری و از یک برنامه Anti spyware خوب هم درکنارش استفاده کنین
فقط چیزی که من همه جا میگم اینه که از آنتی ویروس نود فعلا به هیچ عنوان استفاده نکنین چون مشکلات زیادی پیداکرده و قابل اطمینان نیستش.

امیدوارم کمکی تونسته باشم کرده باشم دوست عزیز

May you do well:40:

jafarian
16-11-2011, 23:44
اول ازهمه یک آنتی ویروس بروزروی سیستم نصب باشه درمرحله بعد پیشنهاد میکنم ازبرنامه Malwarebytes' Anti-Malware کنارآنتی ویروستون نصب باشه درمرحله آخرم فایلهایی که بهشون مشکوک هستین به وسیله سایت virustotal اسکن کنید :20:

A M ! N
16-11-2011, 23:47
من بیشتر ازین سایت استفاده میکنم که 40 تا آنتی ویروس به روز داره و آنالایز خوب وسریعی هم میده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nits
17-11-2011, 00:55
ممنون از پاسخ و توضیحات کاملتون Dr.Smith عزیز و همچنین دوست دیگرمون . شما چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید ؟ در حال حاظر که من نود استفاده میکنم ولی خودم احساس میکنم نقش انچنانی ایفا نمیکنه در امنیت سیستمم
در ضمن میشه توضیحی در رابطه با این سایتی که معرفی کردید بدید ؟ که چه جوری سیستم من رو اسکن میکنه ؟

A M ! N
17-11-2011, 01:07
ممنون از پاسخ و توضیحات کاملتون Dr.Smith عزیز و همچنین دوست دیگرمون . شما چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید ؟ در حال حاظر که من نود استفاده میکنم ولی خودم احساس میکنم نقش انچنانی ایفا نمیکنه در امنیت سیستمم
در ضمن میشه توضیحی در رابطه با این سایتی که معرفی کردید بدید ؟ که چه جوری سیستم من رو اسکن میکنه ؟
خواهش میکنم اطلاع رسانی وظیفس

البته اون سایت که من گفتم یک شرایطی داره :

You can UPLOAD any files, but there is 20Mb limit per file.

VirSCAN supports Rar/Zip decompression, but it must be less than 20 files.

, VirSCAN can scan compressed files with password 'infected' or 'virus'

فقط فایل رو میتونین باهاش اسکن کنین که حجمش به نهایتا 20 مگ محدود میشه
بیشتر برای فایلهای خیلی مشکوک یه کار میره که مجبور نشین این 40 تا آنتی ویروس رو براش نصب کنین و اوجا با یک کلیک اسکن بشه.
و بعد اسکن بهتون میگه که اولا ویروس بود یا نبود ، کدوم آنتی ویروس ها شناختنش کدوم توی زمان کمتری تشخیصش دادن
و قدرت پاک کردن کدوم بیشتر بوده.

من خودم آنتی ویروس آویرا روی سیستم دارم + Super anti spyware که مکمل میشن ( البته از نظر من مکمل میشن! هیچ چیزی کامل نیست)
شما اگه سیستمتون کشش داره کاسپر نصب کن بهتر هم هست

M e i s a m
17-11-2011, 01:07
اول ازهمه یک آنتی ویروس بروزروی سیستم نصب باشه درمرحله بعد پیشنهاد میکنم ازبرنامه Malwarebytes' Anti-Malware کنارآنتی ویروستون نصب باشه درمرحله آخرم فایلهایی که بهشون مشکوک هستین به وسیله سایت virustotal اسکن کنید :20:

یعنی میگید یه اینترنت سکوریتی مثل کمودو (که الان دارم) به mbam نیاز داره؟ منظورم اینه که خود انتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها انتی اسپای ندارن؟

A M ! N
17-11-2011, 01:12
یعنی میگید یه اینترنت سکوریتی مثل کمودو (که الان دارم) به mbam نیاز داره؟ منظورم اینه که خود انتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها انتی اسپای ندارن؟
میثم 100% نیاز داره
هر چیزی رو باید بدی دست متخصص خودش

jafarian
17-11-2011, 01:16

من خودم آنتی ویروس آویرا روی سیستم دارم اما بعضی فایلهای Malware نمیتونه شناسایی کنه یا تروجان اما این برنامه راخت پیدا میکنه درکنار آنتی ویروس خودتون نصب کنید مکمل خیلی خوبی میشه خوبی که این برنامه داره سریال داره درروزم چند بار بروز میشه قدرت اسکنشم بالا هست.

M e i s a m
17-11-2011, 02:18
امین خان و jafarian عزیز ؛
گفتید که اویرا دارید و از لفظ انتی ویروس استفاده کردید یعنی انتی ویروس اویرا دارید یا اینترنت سکوریتیش رو؟

با mbam هم تا حالا کار نکردم اگه ریل تایم اسکن داشته باشه و با انتی ویروس های دیگه به مشکل نخوره که خوبه چون همین الان سیستمم ترکیده با این حال که کمودو داشتم و خیالم راحت بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بطور کاملا شانسی بعضی وقت بعد از 3 4 ساعت کار بعضی وقت بیشتر یا کمتر یهو سیستم میترکه اینترنت قطع میشه تعداد گزینه ها تو کلیک راست کم میشه نوار بالای پنجره ها میره و کلمه start استارت منو میره و... و راهی نداره جز ریست دستی... داشتم سیستم یکی از اشنایان رو درست میکردم و فایل حابجا میکردم، هر کول دیسکی هم میزدم یه مشت ویروس پاک میکرد ولی یه سری هم منتقل شدن انگار چون دقیقا بعد از اون سیستمه خراب شد و نمیدونم چیه که نه کمودو میشناسه نه کسپر ویروس ریمووال تول... مطمئنم بعد از اون نقل و انتقال سیستمه داغون شد

Pedram_IR
17-11-2011, 03:39
نسخه هاي اسمارت سكيوريتي مثل نود32 كه همه چي رو با هم دارن هم نياز به اين برنامه دارن؟

aligsm
17-11-2011, 06:25
از نورتن اینرتنت سکیوریتی استفاده کن، نود به درد نمیخوره

K1lou
17-11-2011, 08:23
با سلام
دوستان این برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو می تونن به صورت غیر فعال در کنار انتی ویروسشون داشته باشن و هر هفته ابدیت و یکبار سیستم رو باهاش چک کنن به نظر من وجود این برنامه در کنار انتی ویروس سیستم یک ضرورت هست
نسخه رایگان هم داره که خودش عالی کار میکنه

A M ! N
17-11-2011, 14:01
امین خان و jafarian عزیز ؛
گفتید که اویرا دارید و از لفظ انتی ویروس استفاده کردید یعنی انتی ویروس اویرا دارید یا اینترنت سکوریتیش رو؟

با mbam هم تا حالا کار نکردم اگه ریل تایم اسکن داشته باشه و با انتی ویروس های دیگه به مشکل نخوره که خوبه چون همین الان سیستمم ترکیده با این حال که کمودو داشتم و خیالم راحت بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بطور کاملا شانسی بعضی وقت بعد از 3 4 ساعت کار بعضی وقت بیشتر یا کمتر یهو سیستم میترکه اینترنت قطع میشه تعداد گزینه ها تو کلیک راست کم میشه نوار بالای پنجره ها میره و کلمه start استارت منو میره و... و راهی نداره جز ریست دستی... داشتم سیستم یکی از اشنایان رو درست میکردم و فایل حابجا میکردم، هر کول دیسکی هم میزدم یه مشت ویروس پاک میکرد ولی یه سری هم منتقل شدن انگار چون دقیقا بعد از اون سیستمه خراب شد و نمیدونم چیه که نه کمودو میشناسه نه کسپر ویروس ریمووال تول... مطمئنم بعد از اون نقل و انتقال سیستمه داغون شد
سلام
میثم جان من منظورم همون Internet security هستش ، حالا من نمیدونم که درباره ی Internet security چی شنیدین اما باید به وضوح بگم من آویرا Premium هم قبلا داشتم اورجینالش الان دیگه بهم نمیدن
از لاتاری دوستم برنده شده بود یک سال کلید داشتیم.
ولی Internet security ش هم همونه فرق زیادی با هم نداره قدرتش یکی هست Engine ش هم همونه