مشاهده نسخه کامل
: فارسی نشان نمی دهد وحروف را مربع نشان میدهد
Darya-eng
16-11-2011, 13:18
سلام
لپ تاپم فارسی نشون نمیده به جاش وقتی تایپ میکنم حروف رو مربع مربع نشون میده
فارسی رو جزو زبانها addکردم
چیکار باید کرد؟
2)فایرفاکس هم هیچ سایتی رو نشون نمیده لازمه تغییراتی درinternet optionایجاد کرد؟
black.assassin
16-11-2011, 13:36
سلام
لپ تاپم فارسی نشون نمیده به جاش وقتی تایپ میکنم حروف رو مربع مربع نشون میده
فارسی رو جزو زبانها addکردم
چیکار باید کرد؟
2)فایرفاکس هم هیچ سایتی رو نشون نمیده لازمه تغییراتی درinternet optionایجاد کرد؟
سلام
باید تو بخش نرم افزار و قسمت بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکلتون رو مطرح می کردید. ولی به هر حال. لطفا مشکلتون رو واضح تر بگید. ویندوزتون چیه ؟ چه قسمت هایی فارسی رو مربع نشون میده داخل نرم افزارخاصی یا حتی تو محیط ویندوز هم همینطوره ؟
هیچ سایتی رو نشون نمیده ؟ یعنی چه خطایی میده. مشکل وصل نبودن به شبکه. اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا بهتر راهنمایی بشین.
Darya-eng
20-11-2011, 11:26
ویندوزسون
داخل محیط افیس مشکلی نیست اما زمانیکه در اکسپلورر تایپ میکنم یا در نوتهایی که روی دستکتاپ قرارمیگیرد تایپ میکنم مربع مربع میشه
مشکل دوم حل شد
black.assassin
20-11-2011, 14:00
ویندوزسون
داخل محیط افیس مشکلی نیست اما زمانیکه در اکسپلورر تایپ میکنم یا در نوتهایی که روی دستکتاپ قرارمیگیرد تایپ میکنم مربع مربع میشه
مشکل دوم حل شد
به احتمال زیاد مشکل از فونتهای ویندوز هست.
کارهای زیر رو به ترتیب انجام بدید. اگر مورد 1 نشد به دومی برید و.. :
1- به این مسیر برید :
control panel >fonts > font settings
روی restore default font settings کلیک کنید. یک بار سیستم رو ریستارت کنید.
2-
فونتهای داخل پوشه control panel > fonts رو از یه کامپیوتر دیگه که ویندوز 7 داره و این مشکل رو نداره کپی کنید. اگر سیستم دیگه ای که 7 داشته باشه در دسترس نبود و فقط DVD نصب رو داشتین طبق این پست عمل کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اگر هیچ کدوم نبود می تونید فونتها رو دانلود و جایگزین کنید. حجم : 157 مگابایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- ویندوز رو repair یا دوباره نصب کنید.
4- سیستم شما ویروسی شده و باید با نرم افزارهای امنیتی اسکن بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.