ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Get name of process in c

p d
16-11-2011, 02:47
توی ه سی ++ میشه اسامی پروسه ها رو بدست بیاریم ؟
مثلا می خوایم کدی بنویسیم که بشه باهاش هر برنامه ای که خواستیم و kill کنیم. من این کارو تو #C کردم؛ ولی به کد سی ش نیاز دارم. هر چی سرچ هم میکنم چیزی پیدا نمیکنم.

szh_1367
16-11-2011, 15:54
توی ه سی ++ میشه اسامی پروسه ها رو بدست بیاریم ؟
مثلا می خوایم کدی بنویسیم که بشه باهاش هر برنامه ای که خواستیم و kill کنیم. من این کارو تو #C کردم؛ ولی به کد سی ش نیاز دارم. هر چی سرچ هم میکنم چیزی پیدا نمیکنم.
راهی ساده برای نمایش پروسس های در حال اجرا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
16-11-2011, 17:30
واقعا ممنونم دوست عزیز.

ی سوال، این i به نظر شبیه 1 ای دی ه که به پورسه ها اختصاص داده شده ؟ لطف میکنید راجب system و پارامترهایی که میگیره هم توضیح بدید ؟
----
من میخواستم روی نام این پورسه ها عملیات انجام بدم. مثلا چک کنم فلان برنامه run شده یا نه. یعنی نام های پروسه های ران شده و دونه دونه چک کنم.اگه راجب این هم چیزی هست؛ ممنون میشم در اختیار بنده قرار بدید.

szh_1367
16-11-2011, 23:38
واقعا ممنونم دوست عزیز.

ی سوال، این i به نظر شبیه 1 ای دی ه که به پورسه ها اختصاص داده شده ؟ لطف میکنید راجب system و پارامترهایی که میگیره هم توضیح بدید ؟
----
من میخواستم روی نام این پورسه ها عملیات انجام بدم. مثلا چک کنم فلان برنامه run شده یا نه. یعنی نام های پروسه های ران شده و دونه دونه چک کنم.اگه راجب این هم چیزی هست؛ ممنون میشم در اختیار بنده قرار بدید.
در باره system میتوانید در اینجا مطالب بیشتری پیدا کنید

حدس میزنم شما میخواهید نرم افزاری بنویسید که در ارتباط با ویروس و امنیت باشه

در همان ابتدا فرموده بودید که میخواهید یک پروسس رو حذف کنید من هم میرم سر اصل مطلب :27:

با دستور taskkill میتوانید یک پروسس رو حذف کنید برای اشنایی با پارامترهای دستور میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید

ادامه کار هم دیگه سلیقه خودتون هست که چگونه از این دستورها در برنامه خود استفاده کنید

p d
17-11-2011, 00:18
بازم مممنووووون....
حتما بررسی میکنمشون.
_____
این برنامه هر درش جور میشه یه ورش ناقص میشه :31:

بله 1 spy کوچولو در حد پروزه دانشگاهی.
_____
منم یه چیزی پیدا کردم :
[

فقط PID و میخواد

p d
17-11-2011, 00:40
بالاخره جواب گرفتم......
البته 30% کار مونده.
در واقع این قسمت مونده :

اگه تو این قسمت هم راهنمایی کنید دعا میکنم، خدا 100 در دنیا ؛ 1 در اخرت بهتون پاداش بده...
واااااااااقعا ممنون از کمکی که به بنده کردید ؛ دوست عزیز.
موفق باشید