PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با تصویر

ali_disslove
16-11-2011, 01:26
با سلام

من چند روز پیش اومدم از صفحه مانیتورم عکس بگیرم با گوشی که متوجه شدم یه نوار های سیاهی توی صفحه هست این نوار های طوسی با چشم اصلا دیده نمیشوند در هیچ زاویه ای اما با دوربین گوشی دیده میشه من یادم میاد اینا توی مانیتور های crt بود نه lcd

البته گوشی این نوار های کم رنگو نشون میده اما نمیشد ازش عکس گرفت (توی عکس محو میشدند) منم با گوشی از صفحه گوشی که داشت تصویر lcd رو نشون میداد عکس گرفتم

در ضمن نور صفحه lcd باید کم باشه که توی عکس پیدا باشه کنتراست و نورو ببری بالا بازم توی عکس پیدا نیست

ایا همه lcd ها این جوریند یا lcd من خراب شده ؟؟

اینم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
17-11-2011, 01:35
این نواری که میگین تو مانیتورهای crt خیلی بیشتره مانیتور شما هم ازاین بابت مشکلی نداره فقط درایورش نصب کنید اسپیکرم اگر نزدیکش از مانیتور فاصله بدین :20:

ali_disslove
17-11-2011, 23:00
این نواری که میگین تو مانیتورهای crt خیلی بیشتره مانیتور شما هم ازاین بابت مشکلی نداره فقط درایورش نصب کنید اسپیکرم اگر نزدیکش از مانیتور فاصله بدین :20:

خیلی ممنون

یعنی همه lcd ها این نوار ها رو دارند ؟آخه میگند خیلییی به چشم آسیب میرسونه مخصوصا منی که همش پا کامپیوترم شبانه روز

led ها هم همین طور ؟

یه lcd یا led باید چه ویژگی داشته باشه که کمترین آسیب رو بزنه ؟؟؟؟

Hamed DC
19-11-2011, 00:19
خیلی ممنون

یعنی همه lcd ها این نوار ها رو دارند ؟آخه میگند خیلییی به چشم آسیب میرسونه مخصوصا منی که همش پا کامپیوترم شبانه روز

led ها هم همین طور ؟

یه lcd یا led باید چه ویژگی داشته باشه که کمترین آسیب رو بزنه ؟؟؟؟
درایو رو نصب کنید.
کنتراست رو هم بیارین پایین و روشنایی رو هم متعادل کنید.
این کارها باعث میشه چشم دیرتر خسته بشه.
در هر دو، با کم کردن روشنایی صفحه، میشه تا مدت طولانی بدون احساس خستگی در چشم، کار کرد.

ali_disslove
19-11-2011, 01:10
درایو رو نصب کنید.
کنتراست رو هم بیارین پایین و روشنایی رو هم متعادل کنید.
این کارها باعث میشه چشم دیرتر خسته بشه.
در هر دو، با کم کردن روشنایی صفحه، میشه تا مدت طولانی بدون احساس خستگی در چشم، کار کرد.

خیلی ممنون
این نوار ها توی نمایشگر شما هم هست ؟

واسه خوندن نورش رو کم کنم یا زیاد ؟

Hamed DC
19-11-2011, 08:01
خیلی ممنون
این نوار ها توی نمایشگر شما هم هست ؟

واسه خوندن نورش رو کم کنم یا زیاد ؟
خواهش میکنم.
به اونصورت، خیر. ولی فکر میکنم بهتره نمایشگر رو با چند تصویری که تراکم رنگ بالایی داره،تست کنید.
اگر مانیتور مشکل داشته باشه حتما مشخص میشه.
نور رو هنگام مطالعه بهتره کم کنید.
نصف یا کمی از نصف کمتر میتونه گزینه خوبی باشه.