ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مربوط به corel draw رو اینجا مطرح کنید.....<<انجمن ای با نام COREL DRAW موجود نبود>>.....

part gah
15-11-2011, 21:20
سوالات مربوط به Corel Draw رو اینجا مطرح کنید.....<<انجمنی با نام Corel Draw موجود نبود>>.....

سلام
من یه سوالی داشتم توی محیط Corel.
من یه کادر دور نوشتم ترسیم کردم که میخوام گوشه های کادرم توی همه جا به یه شکل باشه.یادمه یه جا یه گزینه ای بود میزدیم اینکارو میکرد اما الان پیداش نمیکنم.عکسم گذاشتم که متوجه سوالم بشین.میخوام گوشه ها با خطوط مقطع 90 درجه قطع بشه نه نصفه بمونه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

part gah
02-11-2012, 21:28
ســلام
خوب جواب اونیکی سوالم که هیچ کسی نداد لا اقل این یکی رو جواب بدین:دی
من corel draw X6 نصب کردم وقتی میخوام یه فایل رو وا کنم این ارور رو میده.
بعد برنامه باز میشه اما کارم نه.دوباره باید روی کار کلیک کنم تا باز بشه.
مشکل از چی میتونه باشه؟

pcforlife
03-11-2012, 00:18
ســلام
خوب جواب اونیکی سوالم که هیچ کسی نداد لا اقل این یکی رو جواب بدین:دی
من corel draw X6 نصب کردم وقتی میخوام یه فایل رو وا کنم این ارور رو میده.
بعد برنامه باز میشه اما کارم نه.دوباره باید روی کار کلیک کنم تا باز بشه.
مشکل از چی میتونه باشه؟

دادا یه سر به این لینک پایین بزن، ببین مشکلت رو حل می کنه:
+
نمیتونم عکس پست اولت رو ببینم، میتونی جای دیگه آپ کنی؟:sq_8:

part gah
03-11-2012, 07:45
ســـلام

این از عکس پست اول:

به اون ساتی هم که داده بودین رفتم سر زدم بیشترشون پیشنهاد داده بودن از طریق run as administrator وارد بشم.
+
این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که من نمیدونم کجاست :دی

pcforlife
03-11-2012, 11:18
من یه کادر دور نوشتم ترسیم کردم که میخوام گوشه های کادرم توی همه جا به یه شکل باشه.یادمه یه جا یه گزینه ای بود میزدیم اینکارو میکرد اما الان پیداش نمیکنم.عکسم گذاشتم که متوجه سوالم بشین.میخوام گوشه ها با خطوط مقطع 90 درجه قطع بشه نه نصفه بمونه.

سلام...
این مشکل به هم ریخته شدن گوشه ها در کورل چند دلیل داره، اول اینکه نمیشه (تا جایی که من میدونم) برای گیزموی استروک (لاین) در کورل تعریف کرد که خط ایجاد شده رو بر مبنای گیزمو، Inside یا Outside قرار داد. چیزی که ما در استروک دادن در فتوشاپ داریم. حالت دیفات و احتمالا تنها حالت center هست و همین باعث میشه که گوشه ها این مشکل براش ایجاد بشه. علت دوم هم اینه که در صفحه تنظیمات outline pen و در بخش edit style متاسفانه ما نمیتونیم تعریف کنیم که اولین خط چینمون سیاه نباشه. قفل باز نشدنی ای اونجا قرار داره!:31:
در کل
ساده ترین راهی که برای رفع جزئی این مشکل به نظرم اینه که شما کادرتون رو انتخاب کنید، به کمک کلید های Ctrl + Q اونو به کرو (Curve) تبدیل کنید. نهایتا به کمک ابزار shape tool کلیه نقاط کادرتون رو انتخاب کنید و با کلیک راست و انتخاب گزینه Break apart تا درصد بالایی مشکلتون رو حل کنید. البته به صورت دستنی (نه خودکار) هم میشه این مشکل رو حل کرد... منتها یه کم وقت گیره.

به اون ساتی هم که داده بودین رفتم سر زدم بیشترشون پیشنهاد داده بودن از طریق run as administrator وارد بشم.
خوب تست کردید؟ جواب نداد؟
+

این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که من نمیدونم کجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:sq_6::sq_24:

part gah
03-11-2012, 17:06
1- اون سوال کرل :دی خوب من خودم اینو بلدم که یه روسی بود که میزدیم اینکارو میکرد مطمئنم هست اما یادم نمیاد.یه گزینه ای چیزی رو باید دست بزنی و فعالش کنی کجاست یادم نیست: )
2- امتحان کردم شد ارور نداد.
3- خوب فولدر آپشن و میدونم کجاست اون تب و نداره .چرا چشات اینجوری شده حالا :دی

mojtaba_sa
03-01-2013, 20:10
سلام دوستان
من یه سوال دارم

میخوام یه عکس رو که فرضا عکس 3*4 با فرمت JPG هست رو با لیزر روی چوب حکاکی کنم..

ظاهرا حکاکی با برنامه کارل انجام میشه..
میخوام راهنمایی بگیرم چطور میتونم اینکارو انجام بدم بصورتی که عکس حکاکی شده خوانا باشه ؟؟ :)

part gah
09-01-2013, 19:35
سلام دوستان
من یه سوال دارم

میخوام یه عکس رو که فرضا عکس 3*4 با فرمت JPG هست رو با لیزر روی چوب حکاکی کنم..

ظاهرا حکاکی با برنامه کارل انجام میشه..
میخوام راهنمایی بگیرم چطور میتونم اینکارو انجام بدم بصورتی که عکس حکاکی شده خوانا باشه ؟؟ :)

ســلام

فکرکنم باید طرح تونو توی کرل به صورت خطی بدون سایه و روشن طراحی کنید تا فقط موقع برش خطوط برش بخوره نه چیز دیگه ای.