ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رشته مربوط به این شاخه ها ؟

apadana34
15-11-2011, 20:53
من دنبال رشته ای هستم که به این بخشهایی از فیزیک سروکار داره و دانشجوهای ان رشته اینهارا می خوانند.

1- جابه جایی - سرعت - شتاب - نیرو که در فیزیک دبیرستان می خواندیم.

2- طراحی وسایل یا ابزاری که هر کدام برای راحت کردن زندگی ادم یا رفع یک مشکل بشر یا دادن یک امکان به بشر ساخته می شه و ان را در اخبار می شنویم . (بعضی از وسایل ترکیب چند مهندسی است انکه بیشتر دخالت داره را بگید)

aminjigar
15-11-2011, 21:18
من دنبال رشته ای هستم که به این بخشهایی از فیزیک سروکار داره و دانشجوهای ان رشته اینهارا می خوانند.

1- جابه جایی - سرعت - شتاب - نیرو که در فیزیک دبیرستان می خواندیم.

2- طراحی وسایل یا ابزاری که هر کدام برای راحت کردن زندگی ادم یا رفع یک مشکل بشر یا دادن یک امکان به بشر ساخته می شه و ان را در اخبار می شنویم . (بعضی از وسایل ترکیب چند مهندسی است انکه بیشتر دخالت داره را بگید)

برای شماره 1 که گفتین مهندسی برق با تمام این چیزا که گفتین سروکار داره ولی مملوس نیست (رشته خودم

بوده) و همین موضوع یه خورده فهم موضوعات این رشته رو سخت می کنه

ولی مهندسی مکانیک این مباحث رو به صورت قابل لمس تر بیان می کنه

=======

برای شماره 2 اکثر رشته های مهندسی همین هدف رو دارن ولی بستگی به خودت داره چقدر علاقه نشون بدی

به نظر من مهندسی مکانیک و شاخه های دیگه اون مثله مهندسی خودرو و مهندسی هوافضا برای شما مناسب تر

باید باشن حتی می تونی روی مهندسی شیمی هم حساب کنی که با مهندسی مکانیک مرتبط هست

apadana34
16-11-2011, 21:08
اگه می شه باز هم دوستان راهنمایی کنند

hermione
17-11-2011, 23:44
شماره 1 که مهندسی مکانیک هست ولاغیر .
مباحث فیزیکی مهندسی برق الکترومغناطیس و نمونه خیلی کوچکش فیزیک 3 میشه
اما در مورد 2 درسته همه رشته ها همین هدف رو دارن ولی بیشترین سهمو برق داره
زمینه پزشکیش میشه مهندسی پزشکی که همون هم گرایش برق محسوب میشه ( البته توی لیسانس 2 رشته جدا هستن )

aminjigar
18-11-2011, 12:34
مباحث فیزیکی مهندسی برق الکترومغناطیس و نمونه خیلی کوچکش فیزیک 3 میشه

دوست خوبم عیبی نداره که من با این جمله ت مخالف باشم که...

به مفاهیمی که گفته شد اگه به دید دبیرستانی و سطحی نگاه بشه حق کاملا با شماست وگرنه

کسی تو همون الکترومغناطیس که گفتین این مباحثو جدا از برق نمی دونه ولی بیان و نحوه استفاده

کاملا عوض شده ولی کل چیزه جدا از همی نیستن

hermione
18-11-2011, 15:20
دوست خوبم عیبی نداره که من با این جمله ت مخالف باشم که...

به مفاهیمی که گفته شد اگه به دید دبیرستانی و سطحی نگاه بشه حق کاملا با شماست وگرنه

کسی تو همون الکترومغناطیس که گفتین این مباحثو جدا از برق نمی دونه ولی بیان و نحوه استفاده

کاملا عوض شده ولی کل چیزه جدا از همی نیستن

نه دوست خوب چه اشکالی داره
سوال کننده هم فکر کنم دبیرستانی باشه
ولی شما هم دیگه خیلی دیدتون رو کلی میگیرید هر دو رشته یه پایشون فیزیکه معلومه که خیلی جاها می تونه اشتراک داشته باشن همونطور که مباحث مکانیکی تنش و کرنش رو میشه به کمک عناصر مداری مدلسازی کرد و خیلی جاهای دیگه ولی این دلیل نمیشه هرکس به مکانیک علاقه داره بیاد برق که !!!!!!!
یه مثال دیگه اینکه مباحث ریاضی خیلی به کار گزفته میشه توی برق از انتگرال و ... گرفته تا اینکه خیلی از فرمول های مدارهای الکتریکی از مدلسازی های ریاضی به اون نتایج رسیدن حالا این دلیل میشه هرکس به ریاضی علاقه داره بیاد رشته برق ؟
خلاصه اینکه اگه به مباحث حرکت شناسی و دینامیک و استاتیک و مخلفاتش علاقه داره یه دبیرستانی بهترین انتخاب مکانیکه اگه به مدار و الکترومغناطیس و میدان و مخابرات و ... برق
اینو از چارت درسی هر دو رشته میشه فهمید حالا دلیل مخالفت شمارو من نمی دونم

apadana34
20-11-2011, 09:56
در مورد1 اگه مهندسی مکانیک اگه این مباحثی که گفتم مثل سرعت و شتاب و کنترل جسم متحرک و کلا مباحثی که در فیزیک مکانیک سال سوم دبیرستان ریاضی فیزیک بود مربوط بش می شه پس چرا در گرایش هایش ردی ازش نیست مثل ساخت و تولید -سیالات - و... می تونید راهنمایی کنید.
در مورد 2 ایا می توان گفت با توجه به اینکه اکثر وسایل یا تکنولوژی ها با برق کار می کنند مهندسی برق در مورد شماره 2 صادق است
من دبیرستانی نیستم ولی بعد از یک لیسانس می خوام سمت علاقم که یک رشته فنی و مهندسی است
با پس زمینه فیزیکی که در دبیرستان در ریاضی فیزیک خواندم بیام.

aminjigar
20-11-2011, 11:29
در مورد1 اگه مهندسی مکانیک اگه این مباحثی که گفتم مثل سرعت و شتاب و کنترل جسم متحرک و کلا مباحثی که در فیزیک مکانیک سال سوم دبیرستان ریاضی فیزیک بود مربوط بش می شه پس چرا در گرایش هایش ردی ازش نیست مثل ساخت و تولید -سیالات - و... می تونید راهنمایی کنید.
در مورد 2 ایا می توان گفت با توجه به اینکه اکثر وسایل یا تکنولوژی ها با برق کار می کنند مهندسی برق در مورد شماره 2 صادق است
من دبیرستانی نیستم ولی بعد از یک لیسانس می خوام سمت علاقم که یک رشته فنی و مهندسی است
با پس زمینه فیزیکی که در دبیرستان در ریاضی فیزیک خواندم بیام.

خب سوال کننده هم که دبیرستانی در نیومد :21: :31:

شما که خودت دیگه سرد و گرم چشیده باید باشی :20:

در زمینه کاری در پروژه های بزرگ اکثر رشته های مهندسی با هم کار می کنن؛ مثلا من کارشناسی برق-مخابرات

خوندم و جایی شاغلم که عموم مردم فکر می کنن فقط برای مهندسین مخابرات یا الکترونیکه ولی مهندس عمران

مکانیک، صنایع و کامپیوتر هم زیاد اونجا هستن ولی خب در اون زمینه کاری، برق کجا و اینا کجا ولی جاهایی هم

هستن که اونای دیگه بیشتر لازم میشه تا برق؛ در ضمن برق هم رشته ای نیست که بگی لیسانس یا فوق لیسانس

یا حتی دکترا دارم راحت بشه یه نوآوری یا یه کار جالب انجام داد در ایران هم واقعا در بعضی گرایش ها در اول راهه

(مخصوصا اون مخابرات) راستی هدف تحصیلات آکادمیک هست و در نهایت یه کاره دانشگاهی یا نه کار در محیط

صنعتی، چون من مخابرات خوندم و جایی کار می کنم که کاملا وابسته به مخابراته (تو پروفایل زدم) ولی اگه خوش بینانه بگم

10 درصد از آموخته های دانشگاهیم تو کارم استفاده شد ولی مدرک به هر حال چیزیه که اسما باید داشته باشی

برق و کامپیوتر در دنیا از تمامی رشته ها جلوترن و اثری از اون ها تو همه رشته های دیگه پیدا میشه

در کل من می گم خودت تحقیق کنی (با توجه به این که دبیرستانی نیستی) خیلی بهتره ولی اون مباحث هم

که گفتی تو درس های مهندسی مکانیک سر در می یارن نکه فکر کنی درسی مستقیم به اون نام باشه

ولی اگه خیلی مصر این هستی که همون مباحث و همون شکلی که گفتی باشه مهندسی مکانیک یا مهندسی

خودرو (این همون مکانیکه چند واحد اومدن تغییرات دادن) یکی از دوستام علم و صنعت می خوندش

دیگه همین/