مشاهده نسخه کامل
: نمیتوانم یک فایل ویدویی را از مموری کارت پا کنم.
با سلام خدمت مدیران و کاربران محترم من دیشب فیلم hd Conan the Barbarian که حجمش 2.7 گیگ بود رو خواستم بریزم تو مموری کارت گوشیم ولی دیدم که کپی نمیشه کنسلش کردم.حالا که داخل مموری کارت گوشیم رو نگاه میکنم میبینم فایل فیلم توش هست که اصلا قابل استفاده نیست و اصل کار اینجاست که اصلا نمیتونم حذفش کنم و رو خود فایل نوشته 0 کیلوبایت ولی وقتی برسیش میکنم میبینم که 2.7 گیگ از مموری کارتم رو اشغال کرده. در ضمن از برنامه Unlocker هم استفاده کردم اما جواب نداد.
لطفا یکی راهنماییم کنه.
با سلام خدمت مدیران و کاربران محترم من دیشب فیلم که حجمش hd Conan the Barbarian که حجمش 2.7 گیگ بود رو خواستم بریزم تو مموری کارت گوشیم ولی دیدم که کپی نمیشه کنسلش کردم.حالا که داخل مموری کارت گوشیم رو نگاه میکنم میبینم فایل فیلم توش هست که اصلا قابل استفاده و اصل کار اینجاست که اصلا نمیتونم حذفش کنم و رو خود فایل نوشته 0 کیلوبایت ولی وقتی برسیش میکنم میبینم که 2.7 گیگ از مموریم رو اشغال کرده. در ضمن از برنامه Unlocker هم استفاده کردم اما جوابا نداد.
لطفا یکی راهنماییم کنه.
سلام
سیستم عاملتون رو نگفتین چی هست
این برنامه ها رو امتحان کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالت مخفی سیستمی رو غیرفعال کنین ببنین اونجا چیزی هست؟
اطلاعات از روی مموری بک آپ بگیرین و یکبار از طریق داس format کنین اگه از ویندوز فرمت نشد
FORMAT X: /FS:FAT32 /Q /V:memory
به جای x هم درایو فلش رو بنیویسین
May you do well:40:
سیستم عامل من ویندوز 7 هستش
دوست عزیز با این نرم افزار ها هم نشد کاری بکنم . در ضمن من نمیخوام مموری کارت رو فرمت کنم چون توش بازی و برنامه هستش که با فرمت کردن مموری کارت اونا هم حذف میشن من فقط میخوام اون فایل رو حذف کنم .
jafarian
16-11-2011, 00:48
دوست عزیز با این نرم افزار ها هم نشد کاری بکنم . در ضمن من نمیخوام مموری کارت رو فرمت کنم چون توش بازی و برنامه هستش که با فرمت کردن مموری کارت اونا هم حذف میشن من فقط میخوام اون فایل رو حذف کنم .
به وسیله همون برنامه Unlocker خودتون اسم فایل درون فلش تغییر نام بدین فقط به وسیله همین برنامه ببینید تغییر میکنه که بعدش بتونید remove کنید بازم اگر مشکل داشتین ازبرنامه ای که پایین گذاشتم استفاده کنید :20:
سلام دوست عزیز ممنون بابت پاسختون . من با برنامه Unlocker هم خواستم پاکش کنم و هم تغییر نام و هم انتقال ولی هیچ کدومشون انجام نمیشد و برنامه درخواست رستارت شدن سیستم رو میداد که وقتی هم این کار رو انجام میدادم بازم هیچ اتفاقی نمیافتاد . در ضمن لینک این برنامه ای که گذاشتید خرابه یعنی با IDM که میخوام دانلودش کنم تا نصفه میره و بازم دانلود از اول شروع میشه و کامل نمیشه.
jafarian
16-11-2011, 14:35
لینک دانلود چنج کردم درضمن شما به وسیله همون برنامه خودتون اول که تغییر نامش میدین بعدش درخواست ریست میکنه که بباید سیستم ریست کنید درمرحله آخرم وقتی ریست شد بالا اومد ببینید میتونید حذفش کنید .
سلام دوست عزیز ممنون بابت پاسختون . من با برنامه Unlocker هم خواستم پاکش کنم و هم تغییر نام و هم انتقال ولی هیچ کدومشون انجام نمیشد و برنامه درخواست رستارت شدن سیستم رو میداد که وقتی هم این کار رو انجام میدادم بازم هیچ اتفاقی نمیافتاد . در ضمن لینک این برنامه ای که گذاشتید خرابه یعنی با IDM که میخوام دانلودش کنم تا نصفه میره و بازم دانلود از اول شروع میشه و کامل نمیشه.
سلام
البته من بهتون گفتم که از مموری Back up بگیرین بعدش فرمت کنین.
اگه امکان داره فرمت Low level باشه
اینهم لینک سالم و مستقیم برنامه ی پایینی :
May you do well:40:
با سلام خدمت مدیران و کاربران محترم من دیشب فیلم hd Conan the Barbarian که حجمش 2.7 گیگ بود رو خواستم بریزم تو مموری کارت گوشیم ولی دیدم که کپی نمیشه کنسلش کردم.حالا که داخل مموری کارت گوشیم رو نگاه میکنم میبینم فایل فیلم توش هست که اصلا قابل استفاده نیست و اصل کار اینجاست که اصلا نمیتونم حذفش کنم و رو خود فایل نوشته 0 کیلوبایت ولی وقتی برسیش میکنم میبینم که 2.7 گیگ از مموری کارتم رو اشغال کرده. در ضمن از برنامه Unlocker هم استفاده کردم اما جواب نداد.
لطفا یکی راهنماییم کنه.
دوست من راحت ترین راهش اسکن دیسک ویندوز بود.
موفق باشي :40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.