ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام یک ... 3d max یا maya dh ... ?

special.agent1990
15-11-2011, 18:34
سلام
یه سوالی داشتم که یه مدته فکرمو مشغول کرده
می خوام با یه نرم افزار سه بعدی به صورت تخصصی کار کنم ولی واقعا موندم با چه نرم افزاری کار کنم بهتره.
سری دی مکس یا مایا یا سینما فور دی یا ...؟
بعد فتوشاپ یه نسخه داره به اسمه photoshop extended که تو سایت ادوبی نوشته بود میشه باهاش کارای سه بعدی هم کرد ... این نرم افزار در مقایسه با سری دی مکس و سایر نرم افزار های معروف چه تفاوت هایی داره ؟
بعد نرم افزاری رو که معرفی می کنید اگر userface ش به آفتر افکت و فتوشاپ نزدیک تر باشه برای من شخصا بهتره.
یک دنیا ممنون میشم جواب بدید

Qadiany
18-11-2011, 13:09
سلام .
فکر می کنم سینما 4 دی رو که بیخیالش شو.:31: نسبت به اون دوتای دیگه ساده تره . ولی اگه میخوای معماری کار کنی تری دی مکس و اگه میخوای انیمیشن کار کنی با مایا کار کن.
البته این حرف خیلی کلی هست باید ببینی که چه شرایطی داری مثلا گروهی میخوای کار کنی یا شخصی؟ بقیه اعضا با چی کار میکنن؟ چی کار میخوای با سه بعدی انجام بدی؟ چه کیفیتیو از کارت انتظار داری؟
هر کدوم از این نرم افزارها قدرتمند هستن و شیوه و روش خودشونو دارن ببین با کدوم راحت تر هستی . اگرم بتونی همشونو یاد بگیری خیلی بهتره، شاید وقت ببره ولی اون وقت میتونی با توجه به پروژت تصمیم بگیری که چه قسمتیو با کدوم نرم افزار پیاده کنی و یا اگه بخوای تو پروژه ای با شرکتی همکاری کنی با هر کدوم که بخوای میتونی کار کنی. فکر نکن یاد گرفتن همشون خیلی سخته چون شبیه هم هستن و پایه کارشون یکی هست.
من که فکر میکنم مایا و مکس و یا هر چی که تو نظرت هست رو با هم یاد بگیر ضرری برای هم ندارن.

amiranime3d
03-12-2011, 15:26
سلام .
من مکسو پیشنهاد می کنم.چون هر کاری بخوای می تونی باهاش انجام بدی.مخصوصا قسمت مدلینگوجلوه های ویزه:21:.

SSS_HHH_OOO
06-12-2011, 23:59
لطفا قبل از ساختن تاپیک تو انجمن سرچ کنید.
تاپیک تکراری.