مشاهده نسخه کامل
: کرش اکسپلرور
SevenCity
15-11-2011, 18:22
بعد از وصل فلش یو اس بی با راست کلیک بر روی درایو هایی که در قسمت سمت چپ هر پنجره ای هستند یعنی navigation pane اکسپلورر کرش و ری استارت میشه با اسکن ناد یه بار این مشکل حل شد دیگه نمیشه!
ویندوز : سون 64 بیتی
ناد آپدیت، کمودو آپدیت، anti malware آپدیت
بعد از وصل فلش یو اس بی با راست کلیک بر روی درایو هایی که در قسمت سمت چپ هر پنجره ای هستند اکسپلورر کرش و ری استارت میشه با اسکن ناد یه بار این مشکل حل شد دیگه نمیشه!
ویندوز : سون 64 بیتی
ناد آپدیت، کمودو آپدیت، anti malware آپدیت
این برنامه رو بگیرین و اسکن کنین ویندوز رو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رجیستر میخواد که اون هم بهتون لینکشو میدم
از حالت safe mode هم تست کنین ببینین اینطوری هست ؟
آنتی ویروس کاسپر و یا آویرا هم تست کنین ازین سایت :
با آپدیتشون.
اون آنتی ویروسها زیاد قوی نیستن احتمالا یکجا source ویروس فعال هستش
May you do well:40:
SevenCity
15-11-2011, 19:20
ناد و کمودو به طرز وحشیانه افتادن به جون advancedpctweaker فعلا ازش صرفنظر میکنم
توی safe mode هم مشکل برقراره
با avast هم اسکن کردم مشکل برقراره
الان avira free رو میگیرم ببینم چی میکنه
ناد و کمودو به طرز وحشیانه افتادن به جون advancedpctweaker فعلا ازش صرفنظر میکنم
توی safe mode هم مشکل برقراره
با avast هم اسکن کردم مشکل برقراره
الان avira free رو میگیرم ببینم چی میکنه
البته این برنامه هیچ مشکلی نداره
من خودم این برنامه رو در کنار آویرا دارم
سیستمتون که خوبه حیف هست روش نود نصب دارین بهتره که یک کاسپر نصب کنین
ضمنا هرچی میگیرین آپدیت کاملش رو بگیرین براش همینطوی فایده نداره ها.
یک عکس از تسک منیجر و زبانه ی پروسس هم بزار ببینم چه خبره اونجا( دکمه ی SHow process from all user رو هم بزن قبلش تا همرو نشون بده)
ممکنه فایلهای سیستمی آسیب دیده باشن
SevenCity
15-11-2011, 19:50
در صورت نصب کسپر کدوم نسخه رو نصب کنم؟ نمیتونم از کمودو دل بکنم!
در صورت نصب کسپر کدوم نسخه رو نصب کنم؟ نمیتونم از کمودو دل بکنم!
کمودو هم خوبه آمریکایی هستش
ولی فعلا باید مشکلتون رو حل کنین داداش.
همین ورژن Internet security رو بگیر :
با کلیدش و تشکیلاتش و آپدیتش
jafarian
16-11-2011, 01:00
برنامه پایین که براتون قراردادم دان کنید بعدشم به سربرگ مورد نظرطبق شکل برین بعدم دوی کلید رجیستری که مشخص کردم دبل کلیک کنید طبق شکل آخرم گزینه مورد نظر انتخاب کنید برای مابقی کلیدهای رجیستری هم همین کار کنید بعد خبرش بدین :20:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SevenCity
16-11-2011, 03:47
دان کردم و انجام دادم مشکل باقیست روی کلیدها دبل میکنم بعد فقط regedit editor باز میشه
فقط بگم این مشکل فقط با راست کلیک روی درایوهایی که در navigation pane هست اتفاق میفته وگرنه راست کلیک روی درایوها در صفحه اصلی مشکل نداره
SevenCity
16-11-2011, 07:00
ناد هم اپدیت نمیشه و
error extracing file میده
SevenCity
16-11-2011, 13:07
با اویرا اپدیت شده هم اسکن کردم کلی فایل حذف کردم مشکل هنوز هست
از برنامه advanced pc tweaker که استفاده نکردین؟
شاید فایلهای سیستمی آسیب دیده باشن که با همون کد معمول:
داس رو از طریق RUN as administrator باز و کد پایین
SFC / Scannow
انتظار تا تموم شه.
از safe mode انجامش بدین
درصورتی هم که کارگر نبود یکبار ویندوز repair کنین
jafarian
16-11-2011, 14:15
طبق اون عکس که گذاشتم تیک تمام اون گزینه ها رو بردارین همینطور که امین جانم گفتن سیستم به وسیله فرمان sfc \scannow ازطریق خود پنجره cmd ویندوز اسکن کنید تو حالت run as administrator .
SevenCity
16-11-2011, 16:24
advanced pc tweaker نصب نکردم
این SFC SCANNOW یه جند خط میاره که باید یکیو دوباره تایپ کنم؟
ویندوز سون فقط START UP REPAIR داره؟
jafarian
16-11-2011, 16:29
شما منوی استارت باز کنید بعدش فرمان cmd رو باید داخلش تایپ کنید بعد روی گزینه cmd که پیدا شد کلیک راست کنید گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدم همین فرمان sfc \scannow داخلش تایپ کنید بعدم اینتر بزنید بزارین کارش بکنه واسه repair اگر ویندوزتون 7 از dvd ویندوز برای repair کردن استفاده کنیدتیک اون گزینه هایی که گفتم برداشتین ازطریق اون برنامه ؟
SevenCity
16-11-2011, 16:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان کارشو کرده؟
بله تیک هارو برداشتم با دبل کلیک میره تو editor درسته؟
من یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی هم به سیستمم همیشه وصله الان قطعش کردم دیدم راست کلیک رو درایوها مشکل نداره بعد وصل کردم دیدم باز کرش کرد یه ویندوز دیگه نصب کردم دیدم با این اکسترنال هم راست کلیک مشکل نداره ولی مطمئنم اون یو اس بی فلش لعنتی یه کاری با ویندوزم کرده
یه پیغامم از ویندوز دریافت کردم:
Solve a problem with WD SES Device
WD SES Device has stopped working properly.
A Knowledge Base article is available online that contains the steps for solving this problem.
SevenCity
16-11-2011, 20:25
برای نصب برنامه های امنیتی در ویندوز جدید لطفا به ترتیب نرم افزارها رو نام ببرید که طوری باشه کمودو هم باشه تو این لیست ترتیب نرم افزارهارو هم طوری اعلام کنید که دچار مشکل نشن
مرسی
این الان کارشو کرده؟
بله تیک هارو برداشتم با دبل کلیک میره تو editor درسته؟
من یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی هم به سیستمم همیشه وصله الان قطعش کردم دیدم راست کلیک رو درایوها مشکل نداره بعد وصل کردم دیدم باز کرش کرد یه ویندوز دیگه نصب کردم دیدم با این اکسترنال هم راست کلیک مشکل نداره ولی مطمئنم اون یو اس بی فلش لعنتی یه کاری با ویندوزم کرده
یه پیغامم از ویندوز دریافت کردم:
Solve a problem with WD SES Device
WD SES Device has stopped working properly.
A Knowledge Base article is available online that contains the steps for solving this problem.
شب بخیر
این داس رو اجرا کردین دیسک ویندوز داخل بود دیگه؟ چون مثل اینکه کارش به تعمیر هم کشیده بوده.
مشکل هم با هاردتون هست طبق ارور ولی اصلا معلوم نیست چه مشکلی هست باهاش
بهتره یک چک دیسک روش اجرا کنی..و قسمت automatically fix error رو هم تیکشو فعال کنی و بزاری اسکن بشه
یعنی شما میگی که در این ویندوز قبلی تون با هارد اکسترنال مشکل داشت ولی داخل ویندوز جدید مشکلی باهاش نبود؟
jafarian
16-11-2011, 23:47
شما ازداخل ویندوز 7 همون کاری که گفتم انجام بدین احتیاج به دیسک ندارین برای اینکار طبق شکلی که ازسیستم خودم گذاشتم وقتی کارش تموم بشه 100 درصد نمایش میده حین کارم هیچ برنامه ای درحال اجرا نباشه اگر بازم مشکل برطرف نشد repair کنید ویندوز واسه ویندوز xp فقط نیاز به دیسک هست امین جان .
شما ازداخل ویندوز 7 همون کاری که گفتم انجام بدین احتیاج به دیسک ندارین برای اینکار طبق شکلی که ازسیستم خودم گذاشتم وقتی کارش تموم بشه 100 درصد نمایش میده حین کارم هیچ برنامه ای درحال اجرا نباشه اگر بازم مشکل برطرف نشد repair کنید ویندوز واسه ویندوز xp فقط نیاز به دیسک هست امین جان .
سلام مهدی جان شب خوبی داشته باشین:40:
البته من طبق این سایت گفتم :
که گفته اگه نیاز به repair داشته باشه باید دیسک داخل باشه
AmirMomtaz
17-11-2011, 00:57
مطمئنا دیوایس usb مشکل فیزیکی داره (خیلی پیش میاد که یو اس بی فلش ها با یک یا همه پورتهای یو اس بی یک سیستم مشکل دار میشن (یجور ناسازگاری الکترونیکی)
الآن اگه شما اون فلش رو به یه سیستم دیگه بزنی کار میکنه البته لااقل برای یک یا دو سه بار ..!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.