مشاهده نسخه کامل
: شکستن قفل دیکشنری آکسفورد --- بسیار مهم ---
boy_kochak
15-11-2011, 08:50
سلام دوستان ....
یه cd برای دیکشنری آکسفورد هست که به راحتی اجازه ایمج گرفتن ازش رو میده هنگام اجرا فایل ایزو به راحتی باز میشه و برنامش نصب میشه اما وقتی میخوام برنامش رو اجرا کنم ابتدا میاد cd رو چک میکنه و میگه این دیسک اوریجنال نیست و .... با بیشتر نرم افزارها هم امتحان کردم نشد.
مشخصات این دیکشنری رو در لینک زیر میتونید ببینید ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مشخصات نرم افزاریش :
دوستان برای اینکه این cd رو کامل شبیه سازی کنم که بشه ازش کپی کنم چیکار کنم ؟
... خیلی حیاتیه ...
DiR3CToR
15-11-2011, 12:09
قبلا یک نمونه دیده بودم که StarForce بود البته نمونه خارجی بود در یک فروم خارجی توسط یک ست تنظیمات میشد با نرم افزار الکل ازش ایمیج گرفت اما نمونه همون کرک شدش در فروشگاههای داخل کشور موجوده بهتره همون نسخه رو تهیه کنید.
boy_kochak
15-11-2011, 12:18
قبلا یک نمونه دیده بودم که StarForce بود البته نمونه خارجی بود در یک فروم خارجی توسط یک ست تنظیمات میشد با نرم افزار الکل ازش ایمیج گرفت اما نمونه همون کرک شدش در فروشگاههای داخل کشور موجوده بهتره همون نسخه رو تهیه کنید.
دوست عزیز ... ممنون از راهنماییت اما این جدیدترین نسخه هست که با یه isbn مخصوص خودش رو داره ، الان توی بازار وجود نداره ، اگه خدا بخواد میخوایم بدیم بازار ، خودم تو زمینه نشر،گرافیک ، IT فعالم ... ممنون میشم اگه کمک کنی ...
به تصویر زیر یه نگاه بنداز از :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DiR3CToR
15-11-2011, 15:29
در اینجور نمونه ها دیدن عکس از محتویات کمکی نمیکنه شما میدونی پروتکتورش چی هست؟ من ندیده و آنالیز نکرده نمیتونم نظر بی مورد بدم.
در هر صورت شما 2 راه دارید
1-نرم افزارهای مختلف رو برای ایمیج گیری امتحان کنید که اکثر این نرم افزارها نهایتا بتونند این قبیل قفلها رو فقط شبیه سازی بکنند در درایوهای مجازی و باز این یک مشکل هست برای انتشار اون توسط شما
2-یک کرکر با تجربه پیدا کنید براتون کرک کنه و هزینش رو ازتون بگیره و بعدا شما برای انتشار فکری به حال حفاظتش بکنید
موفق باشید
boy_kochak
19-11-2011, 09:48
دوستان کسی کرک این برنامه رو به عهده میگیره .... پ . خ و یا با id : boy_ kochak تماس بگیره ، تا در مورد هزینه و ... باهم صحبت کنیم .
AMIR MOHAMMAD . M
19-11-2011, 11:32
نمیدونم امتحانش کردی یا نه ولی دو نرم افزار کلون سی دی و Clone XXL مکمل همدیگه هستن که میتونی با دومی نوع قفل رو تشخیص بدی و با معرفی نوع قفل به اولی ازش ایمیج بگیری .
من آموزشش رو داشتم ولی هرچی میگردم نمیتونم تو سیستم پیداش کنم ببین می تونی یه سرچ کنی تو گوگل پیداش کنی .
میشه لینک دانلود این دیکشنری رو هم بزارید؟؟؟
boy_kochak
30-11-2011, 22:12
میشه لینک دانلود این دیکشنری رو هم بزارید؟؟؟
دوست عزیز ، اینم لینک دانلودش اما ... ما اینجا دنبال یه راه برای حل مشکل اجراشیم ، اگه راهی برای کرکش دارید لطفا بگید .
لینک مستقیم در فایل گیر تا 7 روز دیگه از تاریخ این پست میشه دانلود کرد :
اینم لینک های دیگه برای آپلود سنترهای دیگر :
درضمن با فرمت 7z فشرده شده ...
دوستان منتظر راهنماییتون هستم
azadeh2007
31-12-2011, 14:13
خدمتت OxFord BASIC American Dictionary for Learners of English CD-ROM | 253.47 MB
كرك شده هستش...
WordWeb Pro v6.03 New Oxford American Dictionary
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.