مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن و قفل شدن سیستم
behrad_f
14-11-2011, 21:27
سلام من دیروز رو سیستمم که ویندوز 7 نصب بود خواستم در یک درایو دیگه xp هم بریزم و با سی دی ویندوز xp شروع به نصب ویندوز تو دریو D کردم ولی اواسط کار که سیستم ریست شد سستم بالا میاد و روی صفحه ای که مشخصات مادر برد و اینا رو که نوشته گیر میکنه و هر چی سی دی ویندوزهای مختلف رو میزارم که سیستم با بوتیبل اونا ا بیاد بالا و دوباره ویندوز نصب کنم سیستم بوت نمیشه و تنها وقتی کاری که میتونم بکنم اینه قبل از اینکه این صفحه بیاد تند تند del یا tab رو میزنم وارد یک صفحه دیگه میشه که مشخات cpu و usb رو مینویسه و تنها دکمه ای که میشه زد f8 هست که اونم میزنم مینویه botable has ben.... و هیچ کار دیگه نمیتونم بکنم کلا نه وارد setting و هیچ جای دیگه نمیتونم بشم فقط وقتی هارد و از سیستم جدا میکنم وارد setting میشه ولی وقتی هارد وصل هست تقریبا هیچ کاری نمیتونم بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید چه بلایی سر سیستم اومده و چی کار میتونم بکنم.
اولا وقتی سون نصب هست شما xp نصب کنید سون هم میپره
شما سعی کنید با xp سیستم رو بوت کنید و xp نصب کنید سپس در کنارش سون نصب کنید
وارد بایوس بشین دیفالت کنید بایوس رو و بوت رو بزارین رو درایو اپتیک
همچنین چک کنید هارد در بایوس شناخته شده باشه
اگه شناخته شد که هیچی وگرنه
کابل ها و اتصالاتشو چک کنید
و حالت هارد رو برای xp بزارید رو حالت ide یا ata
قبل از همه بایوس رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید
در آخر هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکن
behrad_f
14-11-2011, 23:57
اولا وقتی سون نصب هست شما xp نصب کنید سون هم میپره
شما سعی کنید با xp سیستم رو بوت کنید و xp نصب کنید سپس در کنارش سون نصب کنید
وارد بایوس بشین دیفالت کنید بایوس رو و بوت رو بزارین رو درایو اپتیک
همچنین چک کنید هارد در بایوس شناخته شده باشه
اگه شناخته شد که هیچی وگرنه
کابل ها و اتصالاتشو چک کنید
و حالت هارد رو برای xp بزارید رو حالت ide یا ata
قبل از همه بایوس رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید
در آخر هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکن
ممنون از جوابتون باطری رو داوردم و دوباره جا زدم ولی چه جوری میتونم این کاری که گفتین رو انجام بدم وارد بایوس بشم بوت رو بزارم رو درایو اپتیک و xp رو نصب کنم؟چون سیستم اصلا بوت نمیشه چون هیچ کاری نمیتونم بکنم و سیستم قفل میشه فقط وقتی کلا هارد رو از سیستم جدا میکنم با زدن del وارد تنظیمات میتونم بشم اون موقعه درایو بوت رو گزاشتم رو اپتیک ولی وقتی هارد وصل میشه باز همون حالت قفل شدگی پیش میاد و اتصالات رو هم چک کردم ممنون میشم یک توضیحم راجب این قسمت بدید.
jafarian
17-11-2011, 01:40
هارد ببینید به وسیله برنامه hdd regenerator 2011 تحت وبت میتونید اسکن کنید که اگر بد سکتور داشته باشه نمایش بده بعدشم برطرف کنید دیدن بازم هنگ میکنه کابل هارد کلا چنج کنید جاشم روی مین تعویض کنید بازم اگر به همون صورت بود به یک سیستم دیگه هارد به هارد کنید هارد خودتون با هارد اصلی اون بالا بیاین با همون برنامه که گفتم سیستم اسکن کنید ازتو ویندوز یا محیط داس که اگر بدسکتور داشته باشه گرفته بشه :20:
Hamed DC
18-11-2011, 18:55
ممنون از جوابتون باطری رو داوردم و دوباره جا زدم ولی چه جوری میتونم این کاری که گفتین رو انجام بدم وارد بایوس بشم بوت رو بزارم رو درایو اپتیک و xp رو نصب کنم؟چون سیستم اصلا بوت نمیشه چون هیچ کاری نمیتونم بکنم و سیستم قفل میشه فقط وقتی کلا هارد رو از سیستم جدا میکنم با زدن del وارد تنظیمات میتونم بشم اون موقعه درایو بوت رو گزاشتم رو اپتیک ولی وقتی هارد وصل میشه باز همون حالت قفل شدگی پیش میاد و اتصالات رو هم چک کردم ممنون میشم یک توضیحم راجب این قسمت بدید.
دوست عزیز Active Portiotn رو چک کنید ببینید غیر فعال نشده باشه.
اگر غیر فعال بود از طریق داس، فعالش کنید.
سلام.
یه مشکلی چند وقته اعصابم رو بهم زده وقتی اشتراک میگیرم و مودمم رو به سیستم وصل میکنم سیستم قیل روشن شدن ریستارت میشه لطفا راهنماییم کنید.:n13::n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.