ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن گوشی از طریق اینترنت ::: SeekDroid

Mig33
14-11-2011, 21:00
SeekDroid

این نرم افزار رو رو گوشی نصب و رجیستر کنید ...بعدش از طریق سایتش میتونید هم گوشیتنو ردیابی کنید ( رو نقشه نشون میده ) که کجاست و هم آلارم بدید رو گوشی و هم اینکه اطلاعات گوشی رو پاک کنید هم از طریق دستور از سایت و هم از ظریق مسیج...
جالبیش اینکه که سیم کارت هم تو گوشی نباشه کار میده ....نرم افزار جالبیه خدمات سایتشم کاملا رایگانه ..

SeekDroid allows you to locate your lost or stolen device anywhere in the world. See your device on a map, set off an audible alarm, wipe the device, and more.
Locate your device
Remotely Enable GPS
Display its location on a map
Audible alarm (even on silent) w/ custom message
Text Messaging support
Setup SeekDroid Remotely via SMS
Lock device w/ custom code
Retrieve recent calls
Remotely wipe entire phone
Remotely wipe SD Card
Hide from app drawer
Disable App from being uninstalled
Virtually no battery drain
Works without a SIM Card
Reteive SIM ID, IMEI, and active phone number

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

matr!x_2008
14-11-2011, 21:07
تو ایران هم قابل استفاده هست؟!

Mig33
14-11-2011, 21:22
آره عزیز من هر نرم افزاری رو که تو این انجمن میزارم خودم تست کردم ...جالبی این نرم افزار اینه که از طریق سایتش میتونید هم 3 تماس آخری که با گوشی گرفته شده رو ببینید و هم آیکون برنامه رو از منوی گوشیتون ناپدید کنید !!! خیلی چیز ردیفیه ...
اینم سایتش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza Azimy_RW
15-11-2011, 14:50
اونوقت از چه طریق کار میکنه که اطلاعات گوشی رو میشه بدون سیم کارت پاک کرد ؟! یعنی چه امکاناتی میده اگه سیمکارت عوض شه یا تو گوشی نباشه یا اینترنت نداشته باشه ؟ اخه یکم غیر منطقی میزنه !

Iᄃ乇 乃Ծリ
15-11-2011, 15:23
اونوقت از چه طریق کار میکنه که اطلاعات گوشی رو میشه بدون سیم کارت پاک کرد ؟! یعنی چه امکاناتی میده اگه سیمکارت عوض شه یا تو گوشی نباشه یا اینترنت نداشته باشه ؟ اخه یکم غیر منطقی میزنه !
به احتمال زیاد از طریق gps گوشیو میشناسه و نیازی به سیم کارت نیست!

moslem-visual
06-12-2011, 18:05
منم این بدون سیم کارتش برام مساله است!

idinpc
08-12-2011, 15:51
دوستان من تست کردم میرم داخل سایتش میگه صبر کنید
دستانی که تست کردن چقدر طول کشیده که جواب گرفتن

said92
21-02-2012, 16:31
چی شد هنوز دوست عزیز در صبری ؟

october
21-02-2012, 16:41
دوستان من تست کردم میرم داخل سایتش میگه صبر کنید
دستانی که تست کردن چقدر طول کشیده که جواب گرفتن

برای منم همین پیغامو میده

a.toraby
22-02-2012, 10:29
دوستان عزیز gps که یه ارتباط یه طرفست. آخه اون ماهواره ای که اون بالاست گیرنده نیست که فرستندست. پس چطور انتظار دارید از طریق gps گوشیتون رو بشناسه :31:
اون گوشی باید حتما به اینترنت متصل باشه تا موقعیت خودش رو برای سرور ارسال کنه
در ضمن به نظر من که اصلا از این جور نرم افزارها استفاده نکنید. آخه چرا دو دستی اطلاعات محرمانه خودتون رو در اختیار دیگران قرار میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه اونا همیشه خبر داشته باششند شما کی کجا هستید؟؟؟؟؟

sbs
03-04-2012, 14:20
دوستان عزیز gps که یه ارتباط یه طرفست. آخه اون ماهواره ای که اون بالاست گیرنده نیست که فرستندست. پس چطور انتظار دارید از طریق gps گوشیتون رو بشناسه :31:
اون گوشی باید حتما به اینترنت متصل باشه تا موقعیت خودش رو برای سرور ارسال کنه
در ضمن به نظر من که اصلا از این جور نرم افزارها استفاده نکنید. آخه چرا دو دستی اطلاعات محرمانه خودتون رو در اختیار دیگران قرار میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه اونا همیشه خبر داشته باششند شما کی کجا هستید؟؟؟؟؟

اولا واسه استفاده از gps گوشی(داخلی) به اینترنت نیازی نیست (تست شده)
دوما شما چه قدر شخصیت مهمی هستید که از افشای موقعیتتون میترسید (احتمالا از اونایید که webcam لپ تاپ میپوشنن مبادا cia ببیندشون):31:
ثانیا اگه این نرم افزار درست کار کنه بسیار مفید خواهد بود (موقعی که گوشی گم شده یا سرقت شده)

شیدا
03-04-2012, 17:12
کارکرد دقیق این نرم افزار به این صورته که:
وقتی شما جی پی اس موبایلتون روشنه ، سایت از طریف سریال گوشیستون گوشی شمارو پیدا میکنه. و مثل ردیابای ماشین عمل میکنه.
اگه میخواید هرگز ردیابی نشید باید جی پی اس گوشیتونو از طریق تنظیمات خاموش کنید و هروقت احتیاج داشتید روشن کنید.
در ضمن جی پی اس فقط گیرند هااست و ارسال کننده نیست و این برنامه که شما معرفی کردید بدون سیم کارت هرگز کار نمیکنه
چون باید به انتترنت متصل بشه

hasanoooooooo
15-01-2013, 12:44
تایید میشه... همینجور مردم رو نزارید سر کار... واقعیت اینه که این یک نرم افزار مسخرست! وقتی گوشی دزدیده بشه اولین کاری که اقای دزد محترم انجام میده اینه که گوشیرو خاموش میکنه! سیمکارتشو میندازه دور. باطری رو هم در میاره... اگه هم گوشی گم شده باشه یا ندون یکج گذاشتیش... برای اتصال به gps باید داخل فضای ازاد باشی! زیر سقف خونه امکانش خیلی کم هست ... یا اصلا ممکن نیست! پس بنظر هم این نرم افزار بیشتر جنبه سرگرمی داره! وگرنه....

چهار سوق
25-01-2013, 13:36
نرم افزار جالبیه :n09:

sikorsky
16-01-2014, 13:07
سلام
گوشیم که این برنامه رو نصب کرده بودم یه بچه که رمز ش از نوع خطی گذاشته بودم تا چندین بار دست زده که این برنامه گوشی قفل کرده حالا که از من رمز میخواد رمزشو که میدم باز نمیشه ولی از این آدرس میرم help.seekdroid.com بازه الان دیگه نمیدونم چیکار کنم:n03::n28:کمکم کنید لطفا