مشاهده نسخه کامل
: بلوتوث dell 5110
بلوتوث لپ تاپ من خوب کار نمی کنه یا من بلد نیستم .نمی تونم باهاش فایل ارسال و دریافت کنم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
amatis23
15-11-2011, 19:49
اگه درایورت نصب باشه خیلی راحت می تونی با گزینه show bluetooth device و add a device دستگاه های جدید رو شناسایی کنی و با دادن پسوردی که تعیین می کنی بهشون متصل بشی ، بعد با گزینه های receive file و send file فایل هایی که دوست داری رو انتقال بدی . توی جاهای مختلف هم اگه روی فایلی کلیک راست کنی گزینه send to .........bluetooth device در دسترس هست
وقتی از گزینه send to استفاده می کنم همه چی درسته حتی کادر ارسال هم میاد ولی سرعت ارسال همیشه صفره و فایل نمی ره .
amatis23
16-11-2011, 00:11
نمی دونم ، شاید اگه remove device بزنی از نو رفرش کنی و نصب کنی مشکل حل بشه گاهی قاط می زنه ............شاید حجم فایلت زیاده ، با فابلای کم حجم امتحان کن ببین چی می شه..........
نه بابا حجم فایل زیاد نبود.بنظر شما مشکل سخت افزاری نیست؟
amatis23
16-11-2011, 09:00
فکر نمی کنم سخت افزاری باشه ...درایور بلوتوث رو چک کردی ؟..............با دستگاه های مختلف امتحان کن ...گوشی های مختلف و سیستمهای مختلف ...........عیب نداره هر چی بیشتر سختی بکشی بیشتر چیز یاد می گیری
آقایون منم دقیقا همین مشکل را دارم. صفحه file transfer manager هم میاد بالا ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
با add کردن device میشه رفت نوی folder موبایل و اونجا کپی کرد ولی از طریق send by bluetooth to نمیشه.......
یه چند وقت پیش هم این مشکل رو مطرح کردم ولی دوستان کمک نکردن. باید بگم که این مشکل در اوایل نصب ویندوز و قبل از آپدیت کردن ویندوز وجود نداشت.
ممنون
amatis23
18-11-2011, 11:39
آقایون منم دقیقا همین مشکل را دارم. صفحه file transfer manager هم میاد بالا ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
با add کردن device میشه رفت نوی folder موبایل و اونجا کپی کرد ولی از طریق send by bluetooth to نمیشه.......
یه چند وقت پیش هم این مشکل رو مطرح کردم ولی دوستان کمک نکردن. باید بگم که این مشکل در اوایل نصب ویندوز و قبل از آپدیت کردن ویندوز وجود نداشت.
ممنون
فک کنم درایور بلوتوثت نصب نیست یه نگاهی به device manager بندازی بدک نیست
آقا همه چی درسته درایور نصبه و مشکلی نداره.گوشی رو هم می شناسه صفحه مربوط به ارسال فایل هم میاد ولی فایل فرستاده نمی شه.
آره. درایور هم نصبه هم آپدیته آپدیته. من تمام درایورهام و ویندوز 7 را آپدیت کردم. شما هم آپدیت کردید؟؟؟ قبل از آپدیت هم همین مشکل وجود داشت؟
باهاش اصلا به اینترنت وصل نشدم تازه ویندوز زدم.
آقا راه حلش رو فکر کنم پبدا کردم. فردا مطمئن شدم مینویسم برات
amir_t6262
05-12-2011, 20:56
من برای فرستادن فایلها با بلوتوث از یک لپ تاپ به لپ تاپ دیگر، حتما باید در کامپیوتر مقصد، گزینه recieve File را فعال کنم و بعد فایل را بفرستم، وگرنه خطا میدهد.
اگر بخواهم از گوشی هم فایلی روی لپ تاپ بریزم، حتما باید recieve file را بزنم وگرنه باز خطا میدهد.
بنظرم شما هم همین کار را بکنید، موقع گرفتن فایل حتما این گزینه را بزنید.
من برای فرستادن فایلها با بلوتوث از یک لپ تاپ به لپ تاپ دیگر، حتما باید در کامپیوتر مقصد، گزینه recieve File را فعال کنم و بعد فایل را بفرستم، وگرنه خطا میدهد.
اگر بخواهم از گوشی هم فایلی روی لپ تاپ بریزم، حتما باید recieve file را بزنم وگرنه باز خطا میدهد.
بنظرم شما هم همین کار را بکنید، موقع گرفتن فایل حتما این گزینه را بزنید.
اینی که شما میگید درسته ولی مشکل اینجا بود که اصلا چنین گزینه هایی وجود ندارند. هنگامی که آپدیت بلوتوث صورت میگیره کلا گزینه ها عوض میشن. مشکل فراتر از این حرفاست.........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.