ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس اولیه پراید

daneshjooyan
14-11-2011, 18:15
با سلام خدمت اعضای محترم
1- من امروز یه 132 صفر از نمایندگی تحویل گرفتم زمانی که مدارک ماشین رو دادند یه برگه هم دادن که نوشته بود ""سرویس اولیه پراید 4500 الی 5500 کیلومتر یا 9 ماه کارکرد هست که هزینش هم به عهده مشتری می باشد و اگه ماشین رو نیارید گارانتی می پره""" ولی توی دفترچه کاملا یه چیز دیگه نوشته و حرف از 1000 کیلومتر زده تازه هزینه هم نداره ..... آیا کسی از این شرایط مسخره سایپا خبر داره یا نه ؟؟؟ و آیا فقط توی شهر ما ((قم)) اینطور هست؟؟؟ خدا خیرتون بده یکی جواب بده!!!
2- درضمن این ماشین ریموت و ایموبلایزر داره اگه روش دزدگیر نصب کنم آیا ریموتش از کار می افته؟؟؟ و ایا کلید صندوق پران ریموت خود ماشین کار می کنه یا از کار می افته؟؟
3- یه دزدگیر تصویری تا قیمت نهایت 150 چی خوبه نصب کنم؟؟
بازم ممنون

masooumi
14-11-2011, 19:14
با سلام خدمت اعضای محترم
1- من امروز یه 132 صفر از نمایندگی تحویل گرفتم زمانی که مدارک ماشین رو دادند یه برگه هم دادن که نوشته بود ""سرویس اولیه پراید 4500 الی 5500 کیلومتر یا 9 ماه کارکرد هست که هزینش هم به عهده مشتری می باشد و اگه ماشین رو نیارید گارانتی می پره""" ولی توی دفترچه کاملا یه چیز دیگه نوشته و حرف از 1000 کیلومتر زده تازه هزینه هم نداره ..... آیا کسی از این شرایط مسخره سایپا خبر داره یا نه ؟؟؟ و آیا فقط توی شهر ما ((قم)) اینطور هست؟؟؟ خدا خیرتون بده یکی جواب بده!!!
2- درضمن این ماشین ریموت و ایموبلایزر داره اگه روش دزدگیر نصب کنم آیا ریموتش از کار می افته؟؟؟ و ایا کلید صندوق پران ریموت خود ماشین کار می کنه یا از کار می افته؟؟
3- یه دزدگیر تصویری تا قیمت نهایت 150 چی خوبه نصب کنم؟؟
بازم ممنون

عید شما مبارک

ماشین نو هم مبارک ، انشا الله به سلامتی استفاده کنید.

سوال اولتون همین برگه که بهتون دادند درسته و اون دفترچه قدیمی هست (این برگه شرایط جدید سایپا هست)

سوال دوم خیر (بستگی به نصاب داره) ولی می تونه طوری براتون نصب کنه که هم ریموت خود ماشین با تمام امکانات کار کنه و هم دزدگیر

سوال سوم هم بهنظرم کمی بیشتر خرج کنید و مدل های تصویری مجیکار (مجیکار اصلی) رو بخرید که با نصبش یکسال هم بیمه سرقت بهتون میده.

daneshjooyan
16-11-2011, 18:57
ممنون از جوابتون
ولی این شرایط جدید آیا به خاطر سرکیسه کردن مشتریهاست و یا اینکه واقعا کیفیتشون بالا رفته و تا این اندازه به ماشینانون اطمینان دارن که گفتن 5000 کیلومتر بیارید سرویس؟؟؟ و تازه مگه روغنی که توش ریختن رو نباید زودتر از اینها عوض کرد؟؟

Life24
16-11-2011, 19:05
ممنون از جوابتون
ولی این شرایط جدید آیا به خاطر سرکیسه کردن مشتریهاست و یا اینکه واقعا کیفیتشون بالا رفته و تا این اندازه به ماشینانون اطمینان دارن که گفتن 5000 کیلومتر بیارید سرویس؟؟؟ و تازه مگه روغنی که توش ریختن رو نباید زودتر از اینها عوض کرد؟؟
قديم كه مفتي بود كه كاري نمي كردند.
يك روغن عوض ميكردند و فوقش يك آچار كشي .

حالا هم همين چيزا انجام ميشه با هزينه مشتري.

masooumi
16-11-2011, 21:48
ممنون از جوابتون

حالا سایپا که میگه کیفیت بالا رفته ! شما جدی نگیر دیگه ...

اگر قرار باشه به این چیزا حساس بشی دیگه همش باید غصه بخوری ...

daneshjooyan
17-11-2011, 17:26
حالا با این مسائل آیا لازم هست خودم مثلا 1000 کیلومتر که باهاش رفتم ببرم یه سرویس یا حداقل یه روغن ازش عوض کنم یا نه؟

Life24
17-11-2011, 17:48
حالا سایپا که میگه کیفیت بالا رفته ! شما جدی نگیر دیگه ...

اگر قرار باشه به این چیزا حساس بشی دیگه همش باید غصه بخوری ...
راست ميگه
من اوايل حساس بودم
با خودم فكر كردم . كل موتور رو وقتي پياده كني و نو كني بشه 200 هزار تومن
اين ديگه غصه نداره بزار جام كنه :31: ما كه 9 تومن مفت داديم 200 تومنم روش

MicroSystem
02-05-2012, 09:26
جدي سرويس اوليه پولي شده؟
کسي نميدونه حدودا چقدر ميگيرن؟

mohammad_dj96
02-05-2012, 21:31
جدي سرويس اوليه پولي شده؟
کسي نميدونه حدودا چقدر ميگيرن؟
بلهه خیلی وقته پولی شده...
سرویس اولیه با تعویض روغن و تعویض فیلتر هوا و روغن چیزی حدود 25 تومنی میشه...:19:

hobgoblin
29-07-2012, 11:01
سوال این دوستمون تو این تاپیک جواب داده نشده.

این سوالو منم دارم. سوال اینه که حالا که سرویس اولیه پراید 4500 تا 5500 کیلومتر یا 9 ماه استفاده شده باید روغن ماشین رو زود تر عوض کنیم خودمون یا اینکه تا سرویس اولیه صبر کنیم؟

masooumi
30-07-2012, 09:36
سوال این دوستمون تو این تاپیک جواب داده نشده.

این سوالو منم دارم. سوال اینه که حالا که سرویس اولیه پراید 4500 تا 5500 کیلومتر یا 9 ماه استفاده شده باید روغن ماشین رو زود تر عوض کنیم خودمون یا اینکه تا سرویس اولیه صبر کنیم؟

با توجه به اینکه کیفیت روغن که شرکت سایپا در خودرو می ریزه زیاد خوب نیست ، پیشنهاد می کنیم که خود شما پس از 1000 کیلومتر اول روغن خودرو را تعویض کنید و در هنگام مراجعه برای سرویس اولیه هم بفرمایید که روغن عوض شده و لازم نیست نمایندگی عوض کند.(اگر نمایندگی با انصاف باشد پس از سرویس گالن روغن مربوطه را به شما تحویل می دهد)

alone_king2007
03-09-2012, 10:28
سلام دوستان من سرویس اولیه پراید که بین 4500 و 5500 بود رو رفتم
الان 10000 تا ماشین کار کرده نزدیک 9 ماه
میخواستم بدونم سرویس بعدی در چند کیلومتر هست

masooumi
03-09-2012, 11:31
سلام دوستان من سرویس اولیه پراید که بین 4500 و 5500 بود رو رفتم
الان 10000 تا ماشین کار کرده نزدیک 9 ماه
میخواستم بدونم سرویس بعدی در چند کیلومتر هست

دفترچه را مطالعه کنید ولی فکر می کنم سرویس بعدی همین سرویس 10000 هست.

Ruzbeh_lp
30-10-2012, 20:15
سلام
کلا من پیشنهاد میکنم سراغ گارانتی مزخرف سایپا نرید فقط وقت هدر کردن هست..
داستان مارو بشنوید بعد قضاوتکنید ..من سرویس اولیه ماشینو بردم ..قیمتش با بیرون تفاوتی نداره فقط دردسر داره باید 7 صبح بری یه لنگا پا صف وایسی اخرشم روغن مزخرف بریزن تو ماشینو بیاین
سرویس دومی هم رو 10 تا بردم اونم همینجور ...بعد ار 10 تا ماشین به روغن ریزی و ریزش اب افتاد..شاید باورتوننشه عرزه یه تعمیر درست حسابی رو ندارن و فقط هی سر میدونن
ماشینو بردم نمایندگی سایپا فرحزادی تهران ..بهشون گفتم این نشت آب داره رفتن واسم دیاگ زدن فن رادیاتو چک کردن درنهایت میگن 7 تومن واسه مشکل رفع نشده ماشینت باید بدی
کلا گارانتی براشون بی معنی هست هر کاری که میکنن اجرتش روشه خبری از گارانتی نیست

mohamad skystar
31-10-2012, 00:37
سایر مباحث در مورد انواع پراید در تاپیک های مخصوص به خودش انجام میشه