ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدهای CSS مخصوص مرورگرها

afterpc
13-11-2011, 23:48
این کدها، برای مرورگرهای مختلف، متفاوت هستن. مثلا این کد برای این هست که رنگ از رنگ دلخواه به رنگ دلخواه دوم بیاد، همون کاری که توی فوتوشاپ میشه کرد (gradient):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این کد برای گرد کردن گوشه‌های یه div هست:

احتمالا متوجه شدین که مثلا اونایی که اولشون moz هست، واسه فایرفاکس و ms برای اینترنت اکسپلورر 9+، o برای اوپرا و ... هستن.
حالا من میخوام اگه مقاله‌ای چیزی در این مورد دارین بگین.
البته یه مشکلم هست که این کدا توی IE 8 و پایین تر کار نمیکنن. اگه کمکی هم در این مورد بکنین، ممنون میشم.

m.m.m5651
13-11-2011, 23:56
ولی در مورد border-radius باید بگم که به صورت فقط border-radius:5px; هم کار می کنه من توی مرورگر های:
Firefox | Chrome | IE9
امتحان کردم شد! :31:
=============
=============
پ.ا.و:
قضیه اون همه 10 پیکسل چیه؟ برای محکم کاریه؟ :دی
یدونه هم کافی بودا!!!
البته برای وقتی که میخوای همه ی گوشه هاش گرد شن.

afterpc
14-11-2011, 00:08
حالا مقاله ای چیزی نداری در اون مورد؟
(راستی، فونت امضات رو یکم ببر بالا! بعد از مال خودم، امضای تو رو دیدم، فکر کردم موشه! :d)

dracula_killer
14-11-2011, 00:16
اینایی که شما داری میگی مربوط به css 3 هستن که در حال حاضر تو مرحله ی درفت هست و ممکنه تغییر کنه این کدا

Web Design
16-11-2011, 12:45
ولی در مورد border-radius باید بگم که به صورت فقط border-radius:5px; هم کار می کنه من توی مرورگر های:
Firefox | Chrome | IE9
امتحان کردم شد! :31:
=============
=============
پ.ا.و:
قضیه اون همه 10 پیکسل چیه؟ برای محکم کاریه؟ :دی
یدونه هم کافی بودا!!!
البته برای وقتی که میخوای همه ی گوشه هاش گرد شن.

ببخشید تا جایی که میدونم firefox این کد رو بدون -mozقبول نمیکنه .
ورژن فایرفاکستون چنده ؟

m.m.m5651
16-11-2011, 18:10
آخریش. ورژن 8.
توی 7.1 ش هم امتحان کردم شد.

afterpc
21-11-2011, 19:56
من حوصله نکردم IE رو آپدیت کنم، همین جور ورژن 8 مونده! ولی من امتحان کردم اونجا نشد. شما میشه یه عکس از ورژن 8 و 7.1 بذارین؟

m.m.m5651
21-11-2011, 20:45
رو ورژن هشت مونده اونوقت یه عکس هم از ورژن 8 بندازیم؟!؟ :O :18:

afarboodi
21-11-2011, 22:24
گرد کردن گوشه های تصویر در تمامی صفحه شما با css3 :
البته باید بگم این کد ها فقط در مرورگر های css3 کار می کند و ممکن است در مرورگر هایی که css را پشتیبانی نمیکند(مثل اینترنت اکسپلورل کار نکند)
;

tasnim68
21-11-2011, 22:41
w3shools.com/css3

afterpc
22-11-2011, 18:29
رو ورژن هشت مونده اونوقت یه عکس هم از ورژن 8 بندازیم؟!؟ :O :18:

:31: نه بابا! منظورم اینه که تو که میگی تو IE 8 امتحان کردی شد، یه عکس ازش بذار، آخه من امتحان کردم، نشد!

m.m.m5651
22-11-2011, 18:44
من گفتم رو ورژن نه امتحانش کردم، وقتی رو نه عمل نمی کنه رو 8 بکنه؟! :18:

Vb1471
29-12-2011, 01:00
ضمن سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز ، یک سوال فنی داشتم از حضور دوستان من یک سایتی طراحی کردم که الان کد های css آن فقط در مرورگر های فایرفاکس موزیلا 8.0 و کروم نمایش داده میشه و در ورژن های پایین تر مثل ورژن 3.0 به بالا فایر فاکس نشان داده نمیشه ، همین طور در مرورگر IE و من الان دنبال راه حلی برای نمایش در تمامی مرورگر ها و یا حد اقل در مرورگر های IE 7.0 به بالا و فایر فاکس 3.0 به بالا هستم خیلی هم برام مهم چون گرافیک سایت کار شده ولی الان با خروجی مشکل دارم سر همین موضوع ، ممنون میشم کسی کمکم کنه . با تشکر Bvk

afterpc
02-01-2012, 07:07
ضمن سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز ، یک سوال فنی داشتم از حضور دوستان من یک سایتی طراحی کردم که الان کد های css آن فقط در مرورگر های فایرفاکس موزیلا 8.0 و کروم نمایش داده میشه و در ورژن های پایین تر مثل ورژن 3.0 به بالا فایر فاکس نشان داده نمیشه ، همین طور در مرورگر IE و من الان دنبال راه حلی برای نمایش در تمامی مرورگر ها و یا حد اقل در مرورگر های IE 7.0 به بالا و فایر فاکس 3.0 به بالا هستم خیلی هم برام مهم چون گرافیک سایت کار شده ولی الان با خروجی مشکل دارم سر همین موضوع ، ممنون میشم کسی کمکم کنه . با تشکر Bvk

بهتره بازدیدکننده رو با لینک دادن و تعریف کردن از مرورگرهای جدید به سمت فایرفاکس و کروم و اوپرا و سافاری و خلاصه هرچیزی که آپدیت باشه و اینترنت اکسپلورر نباشه!
این IE میشه گفت نصف کدها رو نشون نمیده. مخصوصا IE 8 که دیگه بالاتر از اون توی XP اجرا نمیشن.
ولی شما میتونین از این کدا استفاده نکنین که به نظر من همون دو سطر اول بهترن. چون دیگه بالاخره باید از این تکنولوژی‌های جدید هم استفاده بشه دیگه، نه؟