ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن شدن پی سی در حالت استندبای در بعضی حالات به صورت خودکار!!

ArashMiniStar
13-11-2011, 23:08
با سلام به دوستان گل.
ابتدا شروع کنم طی این چند وقته که این مشکل رو دارم چی کارا کردم و چه عاملی میتونه موجب شده باشه :
1.اورکلاک سی پی یو (دمای سی پی یو رو کمی افزایش دادم)
2.bios رو به نسخه بتا آپدیت کردم باز دوباره نسخه قبلیش رو نصبیدم
3.کیس رو اومدم باز کردم یکمی از گرد و خاکاش رو پاک کردم و هارد رو در آوردم و دوباره جا زدم! :31:
البته تا چند وقتی هم یک در کیس باز بود که بستمش.
و اما مشکل :
مشکل از اینجا شروع میشه زمانی که در حالت استندبای یا اسلیپ قرار میدم کامپیوتر خودش روشن میشه حالا با میتونه دلیل داشته باشه یا نداشته باشه یا ندونم! این ها مواقعی هست که میدیدم کامپیوتر روشن دقیقا همونجا روشن میشه :
1.این یکی جالبه.کابل یو اس بی هارد اون قسمت آهنیش رو که به پورت میزنم (نه اینکه وصل کنم بدمش تو - فقط اون قسمت آهنی کابل به قسمت آهنی پورت میخوره) و همونجا پی سی روشن میشه
2.این یکی خیلی جالبه.چند بار شده با روشن کردن برق اتاق (خاموش هست کیس اشتباه هم نمیکنم!) کیس روشن میشه.یا جالب تر مثلا به سه راهی که اون سه راهی دیگه (برق کیس از اون تامین میشه) وصله میام شارژر موبایل وصل میکنم همونجا پی سی روشن میشه.
3.زدن 2 3 ضربه به کیس.این یکی رو چند با از قصد تست کردم.میدیدم همونجا پی سی روشن میشه!!!
4.جالبه تو تنظیمات مادربورد اصلا کیبورد و موس یو اس بی و روشن شدن با زدن کیبورد یا موس غیر فعاله ولی فقط در حالت استند بای با زدن کلید کیبورد پی سی روشن میشه! (قبلا این طور نبوده) - فقط و فقط هم در حالت اسلیپ اینطوره.
مشکل بعد هم اینه که من نرم افزار Auto Power And Shut Down رو دارم.قبلا با همین نرم افزار پی سی رو به حالت Hibernate می بردم و مبرفت.(وقتی میخواستیم از این حالت در بیاریم و روشن کنیم بالا اومدن طول میکشید چون معلومه اطلاعات رو میخواد از هارد بار گذاری کنه) ولی الان با کمال تعجب وقتی این گزینه رو میزنم به حالت اسلیپ میره.(با توجه به اینکه هم کلید پاور رو میزنم ویندوز بالا اومده - یعنی رو اسلیپ هست)
تنظیمات BIOS رو هم به Optimized Defaults بر گردوندم ولی فرقی نکرد.قبلا هم از این مشکلات نداشتم!!
هیچ قطعه جدیدی هم اضافه نکردم.ویندوز هم سون آپدیت شده!
ببخشید طولانی شد ولی لازم بود.
ایشالا بتونید راهنماییم کنید - خیلی ممنونم از همتون :11:

Переклад не
13-11-2011, 23:24
تو تاپیکای خیلی قدیمی اینجا یکی دو سال قبل دیده بودم که مطالب اینچنینی شبیه شما پرسیده یودن .یکیشونم گفته بود وقتی مهتابی اتاقو روشن میکنم مانیتور روشن میشه .دقیقا یادم نمیاد ولی اوچیزی که فهمدم نوسان برق بود
علت همچین اتفاقاتی نوسان برق

Переклад не
13-11-2011, 23:24
تو تاپیکای خیلی قدیمی اینجا یکی دو سال قبل دیده بودم که مطالب اینچنینی شبیه شما پرسیده یودن .یکیشونم گفته بود وقتی مهتابی اتاقو روشن میکنم مانیتور روشن میشه .دقیقا یادم نمیاد ولی اوچیزی که فهمدم نوسان برق بود
علت همچین اتفاقاتی نوسان برق

EXTREME
13-11-2011, 23:29
این مشکل اول از همه میتونه از بایوس باشه که با آپدیت و دیفالتش درست میشه
اگه اینکارو کردید باید چک کنید اتصال بدنه ای رخ نداده باشه
مشکل بعدی میتونه از پاور و خود مین باشه