مشاهده نسخه کامل
: نظر در مورد رندر داخلی
3dkhorshid
13-11-2011, 22:51
سلام دوستان خوبید اگه میشه در مورد رندرم نظر بدید و ایراداش رو بگید متشکر:11::11::11:
1-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تبریک میگم خوب شده فقط چندتا نکته هست که میگم
1-ال سی دی طبیعی نیست چون رفلکت اصلا نداره میتونستید تصویری توش بندازید تا رفلکتو کمتر نشون بده درضمن نویز هم خیلی زیاد داره
2-سرامیک کف اصلا استاندارد نیست UVW MAP لحاظ نشده سرامیک معمولا 60*60یا 50*50 کارمیشه نه 200*200
3-میشد برای میز ال سی دی یه ططرح جالبی داده میشد چون میزتون کلاسیکه ولی ال سی دی به هرحال مدرنه
4-جای گلدون مناسب نیست حداقل یه دونه میذاشتید تکرار خوبه مثلا تو نور ولی برای گلدون وسه طور کل برای وسایل زینتی جالب نمیشه
5-از فرم سقف خوشم اومد البته اگه گوشه هاشو باقرنیز پرمیکردی بهتر میشد
6-با پله زیاد ارتباط برقرارنکردم یه جوری اضافه به نظر میاد در ضمن به جایی هم وصل نیست
7-توی این جور محیطا مبل وراحتی رو جوری میذارن که به راحتی به TV مشرف باشه الآن کسی که پشت به تلویزیون نشسته اصلا دید نداره میتونستید از سرویس دیگه ای استفاده کنید یا همین سرویسو بچرخونید یعنی قسمتی که پشت نداره روبرو وپشت به TV باشه
ببخشید زیاد حرف زدم
ولی در کل دید بصری خوبی داره:46:
آفرین خیلی قشنگ شده داری پیشرفت میکنی
3dkhorshid
14-11-2011, 10:26
سعید جان متشکر واقعا اسفاده کردم کارهای خودت رو هم دیدم خیلی عالین میتونی چندتا از تکسچر های ام ئی افت رو برام بزاری یا سایتی رو معرفی کنی که برم دانلود کنم ممنون میشم
kamron_devil
14-11-2011, 23:42
عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــه ایراد هایی که سعید خان گرفتن بعضی هاش شبیه بفرمائید شام بود نه همش. این دوستمون می خواست بدونه رندر چطوره. درکل قشنگه باز هم کار هات رو بزار
میتونی چندتا از تکسچر های ام ئی افت رو برام بزاری یا سایتی رو معرفی کنی که برم دانلود کنم ممنون میشم
راستش adsl فعلا قطع شده شما ایمیلتو خصوصی بده تو اینباکسمهست براتون میفرستم:46:
عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــه ایراد هایی که سعید خان گرفتن بعضی هاش شبیه بفرمائید شام بود نه همش. این دوستمون می خواست بدونه رندر چطوره. درکل قشنگه باز هم کار هات رو بزار
چاکر ممدآقا :21:
اگه زیاده روی کردم ببخشید :27: شرمنده
راستی بچه ها بفرمایید شام :10:
kamron_devil
15-11-2011, 11:28
ممد کیه :)؟ نه نظراتت خوب بود ولی به نظر من یکم زیادی کارشناسی بود :)
ممد کیه :)؟
مگه اسم کوچیکت محمد نیست ؟:10:
HalleyStar
16-11-2011, 19:05
دوست عزیز عالی کارت:46:
تبریک میگم.
max vray
17-11-2011, 10:13
سلام کار زیبایی شده کمی متریال کف از لحاظ ابعاد بنظرم مشکل داره
تبریک میگم:11:
3dkhorshid
17-11-2011, 17:40
khorshid3d@yahoo.com متشکر :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.