ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش سرعت رایت کردن سی دی

kati*
13-11-2011, 18:39
با سلام
بچه ها من تا قبل از اینکه ویندوز xp خودم رو عوض کنم دی وی دی رایتر ام خوب و با سرعت 16x کار می کرد. چند روز پیش که ویندوز عوض کردم سرعت رایترم به 2x کاهش یافت. مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
برنامه ای که برای رایت کردن استفاده می کنم، nero 8 است.

joe_satriani
13-11-2011, 22:36
با سلام
قبلا با چه نرم افزاری رایت میکردید؟
با همین نرو 8؟

موفق باشید.

jafarian
13-11-2011, 23:49
1: کبلهای دستگاه خودتون عوض کنید حتما اگر ide هست که بصورت تک نصب کنید اگر هم که sata هست هم کابل چنج کنید هم جاش روی قسمت مین

2: به قسمت device manager برین پاک کنید گزینه dvd drive بعدشم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید به همون صورته

3: ازبرنامه Nero DriveSpeed هم استفاده کنید ببینید به همون صورت هست :20:

kati*
14-11-2011, 22:25
با سلام
قبلا با چه نرم افزاری رایت میکردید؟
با همین نرو 8؟

موفق باشید.

قبلا هم از همین nero 8 استفاده می کردم.

kati*
14-11-2011, 22:30
1: کبلهای دستگاه خودتون عوض کنید حتما اگر ide هست که بصورت تک نصب کنید اگر هم که sata هست هم کابل چنج کنید هم جاش روی قسمت مین

2: به قسمت device manager برین پاک کنید گزینه dvd drive بعدشم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید به همون صورته

3: ازبرنامه Nero DriveSpeed هم استفاده کنید ببینید به همون صورت هست :20:

اوه، پس باید پشت کیس رو باز کنم؟ :blink: راستش من زیاد وارد نیستم می زنم درب و داغونش می کنم! :41:
آخه من که کاری با رایترم نداشتم. ویندوز عوض کردم اینطوری شد. قبلا هم ویندوز عوض کرده بودم ولی هیچ وقت اینجوری نشده بود:19:

A M ! N
15-11-2011, 00:05
اوه، پس باید پشت کیس رو باز کنم؟ :blink: راستش من زیاد وارد نیستم می زنم درب و داغونش می کنم! :41:
آخه من که کاری با رایترم نداشتم. ویندوز عوض کردم اینطوری شد. قبلا هم ویندوز عوض کرده بودم ولی هیچ وقت اینجوری نشده بود:19:
سلام
فعلا دست به پست کیس نزنین دوست من اگه زیاد مهارتش رو ندارین این که میگم چک کنین:
به این مسیر برین :
Control Panel>System>Hardware>Device Manager>IDE ATA/ATAPI controllers
روی همین آخرین کلید دابل کلیک کنید و در تب advanced نیگاه کنین که همه ی گزینه ها که اسمشون این هست:
Current Transfer Mode باید روی حالت DMA باشه و اگه روی PIO only باشه سرعت کاهش پیدا میکنه شدیدا
اگه اینطور نبود که باید روی یکی از همین IDE Chanel ها که مربوط به DVD تون میشه راست کلیک کنی و Uninstall کنی و یکبار ریستارت کنی و بزاری تا ویندوز اون رو دوباره شناسایی کنه.

از عوامل دیگر که در سرعت رایت کردن تاثیر داره:
defragment کردن هارد دیسک
دیسکی که حاوی اطلاعاتی هست که قراره رایت بشه باید بیشتر از 15% فضای آزاد داشته باشه

باز هم سوالی بود درخدمتم

May you do well:40:

kati*
15-11-2011, 03:58
سلام
فعلا دست به پست کیس نزنین دوست من اگه زیاد مهارتش رو ندارین این که میگم چک کنین:
به این مسیر برین :
Control Panel>System>Hardware>Device Manager>IDE ATA/ATAPI controllers
روی همین آخرین کلید دابل کلیک کنید و در تب advanced نیگاه کنین که همه ی گزینه ها که اسمشون این هست:
Current Transfer Mode باید روی حالت DMA باشه و اگه روی PIO only باشه سرعت کاهش پیدا میکنه شدیدا
اگه اینطور نبود که باید روی یکی از همین IDE Chanel ها که مربوط به DVD تون میشه راست کلیک کنی و Uninstall کنی و یکبار ریستارت کنی و بزاری تا ویندوز اون رو دوباره شناسایی کنه.

از عوامل دیگر که در سرعت رایت کردن تاثیر داره:
defragment کردن هارد دیسک
دیسکی که حاوی اطلاعاتی هست که قراره رایت بشه باید بیشتر از 15% فضای آزاد داشته باشه

باز هم سوالی بود درخدمتم

ممنون. رفتم تو اون مسیری که گفتید. روی DMA تنظیم شده بود.
فضا هم به اندازه کافی هست. defragment هم امتحان کردم نشد! :19:

Erfan.B
15-11-2011, 07:14
دوست من 2 نکته برای این موضوع هست :
1- رایتر
2- دی وی دی خام
شما رایترت رو چند وقته که داری؟
از دی وی دی خامی استفاده می کنی که قبلاً استفاده می کردی؟ چون بعضی رایترها با بعضی دی وی دی ها اصلاً همخونی ندارن.
دلیل دیگه اش هم استفاده از برنامه ی کاهش سرعت درایو هست مثل NERO DRIVE SPEED.
موفق باشي:11:

A M ! N
15-11-2011, 13:41
uninstall هم کردید dvd channel رو که گفتم؟
با این برنامه تست بگیرین بازهم سرعت رو تست بگیرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایوهای دیگه هم همین مشکل رو دارن؟

kati*
15-11-2011, 14:24
دوست من 2 نکته برای این موضوع هست :
1- رایتر
2- دی وی دی خام
شما رایترت رو چند وقته که داری؟
از دی وی دی خامی استفاده می کنی که قبلاً استفاده می کردی؟ چون بعضی رایترها با بعضی دی وی دی ها اصلاً همخونی ندارن.
دلیل دیگه اش هم استفاده از برنامه ی کاهش سرعت درایو هست مثل NERO DRIVE SPEED.

سلام
رایترم رو فک کنم سال 87 گرفته ام مارکش هم samsung
دی وی دی خام هم که استفاده می کنم princo است که قبلا صد بار ازش استفاده کردم و مشکلی نداشته. البته محض احتیاط از مارک های دیگه ای هم استفاده کردم ولی مشکل همچنان باقی است. :41:

A M ! N
15-11-2011, 15:19
سلام
دی وی دی خام هم که استفاده می کنم princo است که قبلا صد بار ازش استفاده کردم و مشکلی نداشته. البته محض احتیاط از مارک های دیگه ای هم استفاده کردم ولی مشکل همچنان باقی است. :41:
در این که Combo تون ضعیف شده شکی نیست ولی بازهم با اون برنامه که گفتم تست بگیرین
اون uninstall رو هم انجام بدین.
اگه براتون امکان داره یک رایتر دیگه بزارین جاش تا معلوم کنین مشکل از سیستم عامل هست یا رایتر

Erfan.B
15-11-2011, 15:33
سلام
دی وی دی خام هم که استفاده می کنم princo است که قبلا صد بار ازش استفاده کردم و مشکلی نداشته. البته محض احتیاط از مارک های دیگه ای هم استفاده کردم ولی مشکل همچنان باقی است.

همون طور که دوست خوبم امین عزیز هم اشاره کرد رایتر شما تقریباً عمرش تموم شده ، شما با یه رایتر دیگه تست کن.
(البته یه نکته رو هم بگم که دی وی دی های PRINCO که از نظر من اصلاً DVD نیست ، اگه برای MEDIA می خوای حتماً رو MAXELL کار کن. در ضمن سرعت رایت هر چی پایین تر باشه دووم دی وی دی و موندگاریش به دلیل خطاهای کم تر بالاتر می ره.)

kati*
15-11-2011, 17:22
همون طور که دوست خوبم امین عزیز هم اشاره کرد رایتر شما تقریباً عمرش تموم شده ، شما با یه رایتر دیگه تست کن.
(البته یه نکته رو هم بگم که دی وی دی های PRINCO که از نظر من اصلاً DVD نیست ، اگه برای MEDIA می خوای حتماً رو MAXELL کار کن. در ضمن سرعت رایت هر چی پایین تر باشه دووم دی وی دی و موندگاریش به دلیل خطاهای کم تر بالاتر می ره.)

اوکی
پس من uninstall رو انجام می دم. نتیجه رو می گم
آخه، وقتی برای خرید رایتر رفتم. فروشنده گفت کیس شما یه نوع خاصی است که هر دی وی دی رایتری بهش نمی خوره ( کیس ام ساخت سال 2004 است ). برا همین با کلی مصیبت این رایتر رو برام پیدا کرد. ( نمی دونم شاید هم داشته بازار گرمی می کرده! )
پس اگه قرار باشه یه دی وی دی رایتر جدید بخرم که کارم تمومه! چون من که بلد نیستم نصب اش کنم تازه باید کیس رو کول کنم ببرم! :41:
تازه، یه مشکلی که جدیدا باهاش روبرو شدم اینه که من یه هارد اکسترنال خریدم که وقتی به کیس وصل می کنم سیستم خوب کار می کنه. اما وقتی کارم تموم میشه و سیستم رو خاموش می کنم ( در حالی که کابل یو اس بی به کیس وصل است ) وقتی دوباره می خوام سیستم رو روشن کنم ( در حالی که هنوز هم کابل یو اس بی هارد اکسترنال بهش وصله ) در اون اول اول که اطلاعات رم و سال ساخت و... هنگام بالا آمدن ویندوز نشان داده میشه در اون بخش فریز می کنه و ویندوز بالا نمیاد. مگر اینکه کابل یو اس بی رو جدا کنم و سیستم رو ریستارت کنم. توی بایوس هم رفتم و تنظیمات 1st رو عوض کردم ولی باز هم مشکل رفع نشد! ممکنه که ویندوز مشکل داشته باشه؟

ممنون :11:

A M ! N
15-11-2011, 17:28
اوکی
آخه، وقتی برای خرید رایتر رفتم. فروشنده گفت کیس شما یه نوع خاصی است که هر دی وی دی رایتری بهش نمی خوره ( کیس ام ساخت سال 2004 است ). برا همین با کلی مصیبت این رایتر رو برام پیدا کرد. ( نمی دونم شاید هم داشته بازار گرمی می کرده! )
پس اگه قرار باشه یه دی وی دی رایتر جدید بخرم که کارم تمومه! چون من که بلد نیستم نصب اش کنم تازه باید کیس رو کول کنم ببرم! :41:
تازه، یه مشکلی که جدیدا باهاش روبرو شدم اینه که من یه هارد اکسترنال خریدم که وقتی به کیس وصل می کنم سیستم خوب کار می کنه. اما وقتی کارم تموم میشه و سیستم رو خاموش می کنم ( در حالی که کابل یو اس بی به کیس وصل است ) وقتی دوباره می خوام سیستم رو روشن کنم ( در حالی که هنوز هم کابل یو اس بی هارد اکسترنال بهش وصله ) در اون اول اول که اطلاعات رم و سال ساخت و... هنگام بالا آمدن ویندوز نشان داده میشه در اون بخش فریز می کنه و ویندوز بالا نمیاد. مگر اینکه کابل یو اس بی رو جدا کنم و سیستم رو ریستارت کنم. توی بایوس هم رفتم و تنظیمات 1st رو عوض کردم ولی باز هم مشکل رفع نشد! ممکنه که ویندوز مشکل داشته باشه؟

خوبه..
پس DVD تون IDE هستش
که نسبت به SATA و یا SATA 2 سرعتش پایین تره
ولی این همه سال خیلی ضعیفتر هم شده
خوبه در مورد هارد اکسترنالت هم بهتره از سیستم جداش کنی وقتی سیتسم خاموش هست
چون کلی وقت صرف شناختنش میشه.
نه مشکل از ویندوز نیست ،

Erfan.B
15-11-2011, 17:30
اوکی

دوست من به احتمال 99 درصد سیستم شما IDE هست و این طوری که هم می گن نیست ، هنوز هم رایترهای IDE تو بازار به راحتی پیدا می شن ، شما می تونی راحت خودت بخری و نصب کنی (اگه منظور این بوده باشه.)
در مورد هارد هم خوب چرا وقتی کارت تموم می شه کابل رو جدا نمی کنی؟
این بر می گرده به کنترلر مادربرد و سیستم های قدیمی معمولاً با STORAGE DEVICE ها موقع بوت شدن فریز می شن.

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

خوبه..
پس DVD تون IDE هستش
که نسبت به SATA و یا SATA 2 سرعتش پایین تره
ولی این همه سال خیلی ضعیفتر هم شده
خوبه در مورد هارد اکسترنالت هم بهتره از سیستم جداش کنی وقتی سیتسم خاموش هست
چون کلی وقت صرف شناختنش میشه.
نه مشکل از ویندوز نیست ،

امین معذرت پست ها با هم شد:11:

kati*
15-11-2011, 18:53
این هم چند تا عکس
من کدومش رو آنیستال کنم؟
primary یا secondary ?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
15-11-2011, 19:09
این هم چند تا عکس
من کدومش رو آنیستال کنم؟
primary یا secondary ?

داخل همین پنجره Secondary که گزاشتین یکی از تب ها داخلش اطلاعات مربوط به اون Channel رو زده که مربوط به هارد هست یا dvd
باید بگردین داخل تب ها پیدا میکنین اونی که مربوط به DVD هستش

ضمنا اگه همین Secondary باشه که DMA براش در دسترس نیست
میبینین که اون پایین نوشته PIO mode
یکبار نتظیمات BIOS رو هم Default کنین