مشاهده نسخه کامل
: لطفا سریع جواب بدید میخوام برم بخرم دیگه
linkinpark20
13-11-2011, 13:31
دوستان بنده میخوام لپ تاپhp probook 4530s رو بخرم به نظرتون انتخاب خوبیه یا اینکه توی این قیمت ها انتخاب های بهتری هم هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
linkinpark20
13-11-2011, 14:57
یعنی هیچ کس نبود جواب ما رو بده؟
Mr.Mazmamfi
13-11-2011, 15:04
دوستان بنده میخوام لپ تاپhp probook 4530s رو بخرم به نظرتون انتخاب خوبیه یا اینکه توی این قیمت ها انتخاب های بهتری هم هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
کاربرد دقیق + بودجتون رو اعلام کنید ؟
چند اینچ ؟ مهم بودن کیفیت ؟ صفحه نمایش و هر نکته ای که فکر میکنی برات مهمه .
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
یعنی هیچ کس نبود جواب ما رو بده؟
درسته اینجا قوی ترین انجمن لپ تاپ تو ایران هست ولی یه مقدار صبر و حوصله تو کار خوبه .
شما هنوز 2 ساعتم نیست تاپیک زدی اون وقت . . .
در ضمن تو خرید لپ تاپ هیچ موقع عجله نکن . :20:
linkinpark20
13-11-2011, 15:13
سلام
کاربرد دقیق + بودجتون رو اعلام کنید ؟
چند اینچ ؟ مهم بودن کیفیت ؟ صفحه نمایش و هر نکته ای که فکر میکنی برات مهمه .
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
درسته اینجا قوی ترین انجمن لپ تاپ تو ایران هست ولی یه مقدار صبر و حوصله تو کار خوبه .
شما هنوز 2 ساعتم نیست تاپیک زدی اون وقت . . .
در ضمن تو خرید لپ تاپ هیچ موقع عجله نکن . :20:
اونا رو همه رو چک کردم همه چیزش خوبه فقط اگه قیمت corei5 و corei3 رو بهم بگید و اینکه آیا این مدل خرابی نا جوری یا مشکلی داشته یا نه کفایت میکنه.ممنون از لطف شما
Mr.Mazmamfi
13-11-2011, 15:20
اونا رو همه رو چک کردم همه چیزش خوبه فقط اگه قیمت corei5 و corei3 رو بهم بگید و اینکه آیا این مدل خرابی نا جوری یا مشکلی داشته یا نه کفایت میکنه.ممنون از لطف شما
این مدل کیفیت خوبی داره و تمام بچه هایی که خریدن ، راضین و نمونه های زیادی هم تو همین فروم داشتیم .
قیمت هارو هم برات الان پ . خ میکنم .
چون تو قیمت های این مدل ضدو نقیض زیاد بود نتونستم قیمت مشخصی بهت بدم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.