PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي درباره fujitsu lifebook ah-531

bato57
13-11-2011, 11:37
سلام خدمت دوستان و اساتيد در مورد لپ تاپ مذكور يكي اينكه آيا ادعاي كيفيت ساخت (آلمان) درسته يا نه كه چيني هستن؟دوم اينكه با اين كانفيگ:
cpu:i7 2.7 ghz 4mb l2 cache
ram:6g ddr3 up to 8
hdd:640gb
display:15.6 led hd
vga:geforce 525 1g dedicate
آيا مناسب كارهاي دانشجوي برنامه نويسي و كارهاي گرافيكي در حد 3dmax ...هست؟
از همين مدل با cpu i5 و رم 4 و هارد 500آيا توان دستگاه خيلي افت دارد ؟
مدلهاي asus n55 يا lenovo y470 در مقايسه چطورن؟ (y470) مشكل هنگ كردن كه گفته ميشه درسته يا نه؟
سوال آخر هم اينكه چون روي اين مدلها win7 نصب هست آيا ميشود بدون مشكل يك win xp مجازي هم نصب كرد براي بعضي برنامه هايي كه نياز به ساپورت xp دارن؟
پيشاپيش ممنون

Mr.Mazmamfi
14-11-2011, 13:53
سلام خدمت دوستان و اساتيد در مورد لپ تاپ مذكور يكي اينكه آيا ادعاي كيفيت ساخت (آلمان) درسته يا نه كه چيني هستن؟
سلام
چینی ، ژاپنی و آلمانی هست . :31:

آيا مناسب كارهاي دانشجوي برنامه نويسي و كارهاي گرافيكي در حد 3dmax ...هست؟

بله هست .

از همين مدل با cpu i5 و رم 4 و هارد 500آيا توان دستگاه خيلي افت دارد ؟
برای برنامه نویسی که زیاد هم هست ، ولی اگر کارهای گرافیکی حرفه ای انجام میدی ، حتما مدل core i7 رو بخر.

مدلهاي asus n55 يا lenovo y470 در مقايسه چطورن؟
اصلا قابل قیاس نیست . شما هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری ، N55 حدود 1500 هست (حتی بالاتر ) و همچنین Y470 . (در ضمن قیاس لپ تاپ 14 اینچ با 15 اینچ اشتباهه )

(y470) مشكل هنگ كردن كه گفته ميشه درسته يا نه؟
نمیدونم ، لینکشو بده ؟ ؟ ؟

سوال آخر هم اينكه چون روي اين مدلها win7 نصب هست آيا ميشود بدون مشكل يك win xp مجازي هم نصب كرد براي بعضي برنامه هايي كه نياز به ساپورت xp دارن؟
آره ، من خودم همین کارو انجام دادم .

bato57
16-11-2011, 11:32
خيلي ممنونم mrmazmamfi
يكي از ايراداتي كه اين مدلهاي فوجيتسو دران اينه كه من تو اين مدلهاي 531 كارت گرافيك قوي نديدم نهايت همون gf 525 1g هستش
در ضمن من از يكي از نمايندگيهاي نيچ لن قراره بخرم كه چون ادعاي ساخت آلمان داره ميخواستم ببينم معتبر هست يا نه؟
در مورد لپ تاپهاي 14 اينچ asus n43و asus k43 با cpu corei7 ترجيح با كدومه؟(سري k يا سريn؟)
اين مشكل هنگ كردن y470 لنوو رو تو يكي از تاپيكا خوندم كه لينكي هم نداشت بخاطر همين مردد شدم با اينكه كانفيگ قوي هم داره و مورد نظرم بود در اين مورد اگر كسي اطلاعاتي داره لطفا راهنمايي كنه
سري z از لنوو مثل z470 به نظر شما كيفيت و توانايي و گارانتي خوبي داره؟

Mr.Mazmamfi
16-11-2011, 16:11
در ضمن من از يكي از نمايندگيهاي نيچ لن قراره بخرم كه چون ادعاي ساخت آلمان داره ميخواستم ببينم معتبر هست يا نه؟

بالا هم گفتم ، (اون نظر یکی از فروشنده های خود فوجیتسو بود ) . شما الان دقت کنی ، کل وسایل جانبی قطعات الکترونیکی رو داره چین میزنه و این مورد هم تو لپ تاپ هست . ولی فکر میکنم قطعات اصلیشو خود آلمان بزنه ، گرچه باز هم ما سیاست های اونارو متوجه نمیشیم .
دیگه بیشتر از این اطلاعات ندارم ، باید تحقیق بیشتری انجام بدم .

در مورد لپ تاپهاي 14 اينچ asus n43و asus k43 با cpu corei7 ترجيح با كدومه؟(سري k يا سريn؟)

مثل اینکه سری K کیفیتش یه مقداری بهتر از سری N هست ولی جفت این سری ها لپ تاپ های با کیفیتی دارن .
سری N جزو سری مولتی مدیا حساب میشه .

سري z از لنوو مثل z470 به نظر شما كيفيت و توانايي و گارانتي خوبي داره؟
بله ؛ کیفیت خوبی داره ، تنها وارد کننده ی لنوو هم سازگاره .

mrmostafa
18-12-2011, 12:56
در مورد لپ تاپ هاي فوجيتسو كه من از پسرخاله خودم كه آلمان هست پرسيدم كلا غير از آلمان هيج جاي ديكه توليد نميشه و واقعا آلماني هست لپ تاپ و اسمبلش هم براي خود‌آلمان هست از اين نظر شكي نيست ولي من از نظر ساپورت تو ايران نميدونم چجطوري هست. چون ميخواستم Hp 4530S بگيرم كه كاراي روزمره انجام بدم و بيشتر لپ تاپ روشن نگه ميدارم مشكلي نداشته باشه ولي خوب اچ پي خوشگل هست و‌آلومينيومي هستش ولي بعضي ميگن اچ پي بيشتر از ايسوس و فوجيتسو داغ ميكنه. البته حتما بايد از كول پد استفاده كرد. حال ميخواستم بدونم فوجيتسو از نظر كارايي خوبه؟؟؟ كانفيگش خوبه؟ خركار هست يعني داغ نميكنه و زودي مشكل بخوره؟؟؟
mrmazmamfi عزيز من دوستم لپ تاپ فروش هست اكثر برندها رو هم داره گفت asus سري N خوبه و آلومينيومي هستش و آلومينيوم خيلي بهتر هست تا پلاستيك و غيره.
من خودم بين برند فوجيتسو و اچ پي و ايسوس موندم چه كنم .

mehdi666lp
18-12-2011, 22:00
در مورد لپ تاپ هاي فوجيتسو كه من از پسرخاله خودم كه آلمان هست پرسيدم كلا غير از آلمان هيج جاي ديكه توليد نميشه و واقعا آلماني هست لپ تاپ و اسمبلش هم براي خود‌آلمان هست از اين نظر شكي نيست ولي من از نظر ساپورت تو ايران نميدونم چجطوري هست. چون ميخواستم Hp 4530S بگيرم كه كاراي روزمره انجام بدم و بيشتر لپ تاپ روشن نگه ميدارم مشكلي نداشته باشه ولي خوب اچ پي خوشگل هست و‌آلومينيومي هستش ولي بعضي ميگن اچ پي بيشتر از ايسوس و فوجيتسو داغ ميكنه. البته حتما بايد از كول پد استفاده كرد. حال ميخواستم بدونم فوجيتسو از نظر كارايي خوبه؟؟؟ كانفيگش خوبه؟ خركار هست يعني داغ نميكنه و زودي مشكل بخوره؟؟؟
mrmazmamfi عزيز من دوستم لپ تاپ فروش هست اكثر برندها رو هم داره گفت asus سري N خوبه و آلومينيومي هستش و آلومينيوم خيلي بهتر هست تا پلاستيك و غيره.
من خودم بين برند فوجيتسو و اچ پي و ايسوس موندم چه كنم .
.
.
.
کانفیگ های فوجیتسو زیاد بروز نیستن...اما رو HP و Asus حساب کن هر دو برند خوب و معتبری هستن و نسبت به قیمتشون خوبن....hp به قیمتش ارزش خرید داره...کانفیگ هاشم بروزه

mrmostafa
19-12-2011, 16:17
.
.
.
کانفیگ های فوجیتسو زیاد بروز نیستن...اما رو HP و Asus حساب کن هر دو برند خوب و معتبری هستن و نسبت به قیمتشون خوبن....hp به قیمتش ارزش خرید داره...کانفیگ هاشم بروزه

ممنونم مهدی جان. ولی اچ پی هم بعضی دوستان میگن داغ میکنه البته سونی هم داغ میکنه ولی میگن ایسوس بهتره. حالا من منتظرم به نتیجه برسم برای خرید. دوستمم که فروشنده هست میگه ایسوس خوبه یکی از بچه های سخت افزار پرشین تولز هم گفت ایسوس یه مدل ایسر و لنوو. اچ پی واقعا طراحی های بی نظیری داره و مدل 4530 میخواستم بگیرم که میگن کارت گرافیکش ضعیف هست. من این کارت گرافیک ها رو نمیدونم چطوری بفهمم کدوم از دیگری بهتره و ati , Geforce ه فرقی با هم دارن و کدوم کارت گرافیک ها بهترینه . در حال حاضر انتخاب شد Asus N53 و Acer 5755 ولی خوب asus N53 خیلی خوبه با دسوتم مشورت کردم همه اینها رو داره فرقی برا شنداره بفروشه گفت صبر کن تا آخر سال ارزون میشه ایسوس الان رفته بالا مدل N53 عالیه.
ممنون بابت راهنمایی