ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بـازار ؛ مارکت بسیار عالی ایرانی ا Bazaar ا

V A L L I O
13-11-2011, 11:02
سلام ،
این یک مارکت ایرانی هست ، فوق العاده هست توی نرم افزار ها :

Bazaar is an Android Application Marketplace for Iranians

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات :

بازار، بازاری از برنامه‌های آندروید برای کاربران ایرانیست. ما به دنبال ایجاد کانال توزیعی مناسب و راحت میان برنامه‌نویسان و کاربران آندروید در ایران هستیم تا ایرانیان نیز بتوانند همچون کاربران دیگر از امکانات اولیهٔ گوشی‌های هوشمند که در برنامه‌های آنها خلاصه می‌شود، استفاده کنند. کار برنامه‌نویسی جز درد هزینه نیز دارد و ما به دنبال این خواهیم بود تا راهی مناسب برای کسب درآمد برنامه‌نویسان ایرانی پیدا کنیم. در راه رسیدن به اهدافمان هم‌اکنون نیازمند یاری شما در این زمینه‌ها هستیم:

گسترش تعداد کاربران بازار، چه برنامه‌نویسان و چه کاربران برنامه‌ها
دریافت پیشنهادها و انتقادات شما
توسعهٔ برنامه‌های جدید
نقدهای عمومی شما دربارهٔ بازار

این محصول از ابتدا در شرکت همراه همزبان ایرانیان توسعه یافته است. این شرکت همچنین مجری پروژهٔ دیگری به نام فارسی‌تل است که نسخهٔ محلی‌سازی شده‌ای از سیستم‌عامل آندروید را برای کاربران ایرانی عرضه می‌کند.

سوالات متداول :

بازار بر روی چه دستگاه‌هایی اجرا می‌شود؟

ما سعی کرده‌ایم بازار را بر روی تمام دستگاه‌های آندرویدی آزمایش و راه‌اندازی کنیم. در حال حاضر ما از وجود دستگاهی که قابلیت اجرای بازار را ندارد مطلع نیستیم. اگر به چنین مواردی برخورد کردید لطفاً ما را نیز از طریق نشانی feedback@getbazaar.com در جریان بگذارید.

چرا برنامه‌های ایرانی شما به زبان انگلیسی نمایش داده می‌شوند؟

برنامه‌های فارسی‌تل از ابتدا دو زبانه (فارسی و انگلیسی) و برای گوشی‌های فارسی‌تلی طراحی و تولید شده‌اند. برای استفاده از برنامه‌ها در حالت فارسی در حال حاضر باید زبان گوشی خود را به فارسی تغییر دهید.

چرا از آندروید مارکت گوگل استفاده نکنم؟

مارکت گوگل بر خلاف سیستم‌عامل آندروید اُپن‌سورس نیست و سیاست‌های مربوط به آن به شکل بسته‌تر و کاملاً در اختیار شرکت گوگل است. این شرکت محدودیت‌های فراوانی بر اساس سیم‌کارت و نشانی IP برای کاربران ایرانی ایجاد کرده است. علاوه بر این موضوع، مارکت گوگل تنها در حدود ۳۰ کشور جهان امکان پرداخت را مهیا ساخته و این امر باعث کُند شدن توسعهٔ نرم‌افزارهای آندروید در کشورهای دیگر می‌شود. در حال حاضر کانال توزیع و فروش مناسبی برای برنامه‌هایی که توسط برنامه‌نویسان ایرانی تولید می‌شود وجود ندارد و همین موضوع باعث بی‌انگیزگی برنامه‌نویسان برای روی آوردن به حوزهٔ موبایل شده است. ما امیدواریم بتوانیم با توسعهٔ بازار دنیای بهتری هم برای کاربران و هم برنامه‌نویسان ایجاد کنیم.

چه برنامه‌هایی در «بازار» وجود دارند؟
برنامه‌هایی ایرانی از قبیل متروی تهران، وقت شعر، قبله‌نما، اوقات شرعی، در کنار گلچینی از برنامه‌های رایگان مارکت گوگل هم‌اکنون در بازار موجود هستند. تعداد دیگری برنامه کاربردی ایرانی نیز در حال آماده‌سازی هستند. اگر پیشنهاد اضافه شدن برنامه‌ای ایرانی/خارجی را دارید لطفاً با ما تماس بگیرید.

برای استفاده از بازار هزینه‌ای باید پرداخت کنم؟

خیر. خدمات بازار رایگان است و تعداد زیادی نرم‌افزار رایگان بر روی آن قابل دسترس است.

پس درآمد شما از کجاست؟ بدون درآمد که نمی‌توان کار با کیفیت را ادامه داد.

ما به دنبال پیدا کردن راه مناسب کسب درآمد خود هستیم. توسعه و فروش نرم‌افزارهای حرفه‌ای از طریق بازار و تبلیغاتی که در برنامه‌ها مشاهده می‌کنید از پتانسیل‌های کسب درآمد برنامه‌نویسان بازار است.

آیا برنامه‌های کرک شده هم در بازار هست؟

خیر. ما هنوز نتوانسته‌ایم با وُجدان خود در این زمینه کنار بیاییم. برنامه‌های ایرانی ارائه شده یا محصول شرکت همراه همزبان ایرانیان هستند و یا با توافق نویسنده‌شان بر روی بازار قرار گرفته‌اند و برنامه‌های خارجی هم همگی در همه جای دنیا به صورت رایگان عرضه می‌شوند. برنامهٔ کرک شده در بازار یافت می‌نشود.

هدف شما از این پروژه چیست؟

هدف ما ایجاد کانال توزیع مناسب برای برنامه‌های تولید شده در ایران هست. ما دنیایی بهتر را هم برای کاربران و هم برنامه‌نویسان آرزو داریم!

آیا می‌توانم برنامه‌ای که نوشته‌ام را از طریق بازار عرضه کنم؟

ما بی‌نهایت خوشحال خواهیم شد که با برنامه‌نویسان دیگر همکاری کنیم. لطفاً با نشانی developers@cafebazaar.ir تماس بگیرید .

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|0

:11: .

Mig33
14-11-2011, 20:12
من ترجیح میدم از مارکت های خارجی استفاده کنم .... اعتباری به این برنامه ها نیست :31:
سورس کد برنامه رو منتشر کنن ما مخلصشونم هستیم :31:

V A L L I O
14-11-2011, 20:14
من ترجیح میدم از مارکت های خارجی استفاده کنم .... اعتباری به این برنامه ها نیست :31:
سورس کد برنامه رو منتشر کنن ما مخلصشونم هستیم :31:

سلام ؛
من خودم این برنامه رو روی 4 گوشی نصب کردم ، و بیش از 500 تا نرم افزار ازش گرفتم ، هیچ مشکلی نیست .
گوشی خودم جاوا بیس هست ...

eng2006
10-01-2012, 01:55
بالاخره مطمعن هست یا نه؟
کسی دیگه استفاده کرده؟

a.toraby
10-01-2012, 11:30
اگه به دولت ربط نداشته باشه فکر کنم بشه ازش استفاده کرد!!!!!!!!!!!!!

mehrshadmmm
10-01-2012, 13:09
سلام
خیلی مارکت خوبیه . از بهترین مشخصاتش که داره داشتن comment است که همه پشت سر هم فارسی نظر میدن.دوم اینکه برنامه هایی که مشکل داشته باشن توش کم پیدا میشه و دست چینه.سوم اینکه یه قسمت برای درخواست برنامه تو قسمت سرچش هست.چهارم اینکه سرعت دانلودش بالاست و کرش نمیکنه

FerineFast
13-01-2012, 06:09
دم بچه های شریف گرم کارشون درسته با +1 حمایتشون کنید حتما !

morti18
10-03-2012, 21:37
سلام
خیلی عالیه
من که خیلی ازش راضیم

zolamat
11-03-2012, 10:32
اون اول ها ، خوب کار می کرد.
ولی الان هر چند روز یه بار آپدیت میشه.:41:
بازم بهتر از مارکت (تحریم شده ) آندرویده.

mra680
08-04-2012, 20:17
بسیار عالی هست
من برای Xpria Pro استفاده میکنم که خوب جواب داده تا الان
یه برنامه هم هست توی خود گوشیم به نام SAM(slide me
این هم خوب جواب داده و بدون تحریم هستش
موفق باشین

sajjad1973
10-04-2012, 07:19
واقعا جایگزین خیلی خوبی هست من الان مدت تقریبا شش ماه هست که برنامه های مختلفی رو ازش گرفتم. خیلی راحت نصب میشن به روز رسانی هم میشن - هیچ مشکلی نداره - تنوع برنامه هاش هم خیلی زیاد و خوب هست - اخرین برنامه ای که نصب کردم همین دیروز بود به اسم تقویم شمسی که یه تقویم بسیار بسیار عالی با یه ویجیت کامل و امکانات متنوع هست - من که هرچی نیاز داشتم تا حالا تو این بازار پیدا کردم

شیدا
21-04-2012, 16:48
مشکلات نسخه جدیدش زیاد شده
سرعتشم اومده پایین