ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا فن من همیشه رو نرمال میچرخهههههه ؟

xfati
12-11-2011, 17:41
چند وقت پیش فن لپتاپم از کار افتاد بردم ترو تمیزش کردن و راش انداختن و الان کار میکنه
ولی فنش فقط رو نرمال میچرخه و اصلا فول نمیشه و دمای لپ تاپ بعد از 7 تا 8 ساعت روشن بودن به 100 درجه میرسههه که باید تقریبا بگم فن لپ تاپم کار نمیکنه
برنامه اسپید فن رو نصب کردم ولی هیچ تغییری نکرد و یا شاید بلد نبودم باهاش کار کنم
اگه برنامه ایی هست برای افزایش سرعت چرخش فن بهم بدید ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه

xfati
12-11-2011, 20:07
در ضمن اینم بگم فن لپتاپم چند روز پیش کلا از کار افتاده بود که بردم تمیزش کردن و الان تعمیری نیست فقط تمیز شد همین
ایا ممکنه از ویندوزم باشه ؟ یا سخت افزاریه ؟ اصلا جایی هست بتونم اسپیدش رو ببینم که چقده الان ؟

xfati
12-11-2011, 21:42
کسی نیست جوابم رو بده ؟؟؟؟
تو رو خدا جوابم بدین حالم گرفته شده
تو بایوس هم چیز خاصی درباره فن نبود ... فقط نوشته بود ایا میخواهید فن همیشه روشن باشه ...که اونم فعال هست

EXTREME
12-11-2011, 22:11
شما با نرم افزار speed fan هم میتونید راحت دور فن رو کم و زیاد کنید
این مشکل از خرابی خود فن و مدار pwm هم میتونه باشه
از کول پد استفاده کنید حین کار تا دمای لپ تاب بالا نره و نیازی نباشه فن با دور بیشتر بچرخه و عمرش کوتاه نشه

xfati
12-11-2011, 23:42
شما با نرم افزار speed fan هم میتونید راحت دور فن رو کم و زیاد کنید
این مشکل از خرابی خود فن و مدار pwm هم میتونه باشه
از کول پد استفاده کنید حین کار تا دمای لپ تاب بالا نره و نیازی نباشه فن با دور بیشتر بچرخه و عمرش کوتاه نشه

خوب این مداری که میگی اگه خراب باشه باید چیکار کنم ؟ با خرید یه فن جدید مشکلم حل میشه ؟ یا بیشتر از خرید یه فن ...... ؟؟؟؟؟
بعضی ها گفتن ممکنه از بایوس باشه و باید اپدیت کنم !!! اگه بخوام اپدیت کنم هزینش چقد میشه ؟
و بعضی ها هم گفتن ممکنه به حرارت سنج مادربورد ضربه ایی وارد شده که نمیتونه حرارت رو بگیره و به فن دستور بده با سرعت بیشتری کار کنه ....
در ضمن اسپید فن رو سیستمم نصبه و دمای مختلف سیستم رو نشون میده و مثلا الان که دارم اینو مینویسم
دمای گرافیک 60
دمای هارد 45
دمای سی پی یو 1 و 2 هم 67 هست
که اگه ولش کنم تا 100 هم میره دمای سی پی یو هااااا
اگه روش خاصی داره که دور فن رو زیاد کنم همین جا بگی ممنون میشم

jafarian
13-11-2011, 00:59
مشکل شما همونطور که مهرداد جان گفتن مربوط به فن cpu یا برد لپ تاپ میشه این SpeedFan هم یک برنامه هست که دور فن cpu رو به وسیله این برنامه میتونید افزایش بدین اگربااینم تغییری حاصل نشد باید یک خمیر سلیکون معتبر تهیه کنید روی cpu بزنید ببینید تو کاهش دما تاثیر داره با که نه :20:

لینک دانلود SpeedFan

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mhs_837
13-11-2011, 09:29
آموزش Speed fan

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xfati
13-11-2011, 09:38
برنامه اسپید فن اصلا فن های سیستم منو نمیشناسه ....
یعنی تو گزینه فن ها اصلا فنی موجود نیست
و تو گزینه temp1 هم هیچی نیست یعنی خالیه
البته مال من لپ تاپ هست شاید بخاطر اینه که نمیشناسش ...
اگه برنامه دیگه ایی هم هست بگید تا اونم تست کنم ...

kafepaeto
15-11-2011, 01:12
دوست عزیز شما چگونه فن را تمیز کردید . اگر با فرچه و بدون باز کردن فن بوده که شما کار خواستی انجام نداده اید ! لذا در ابتدا اگر میتوانید فن را از جای خویش خارج کنید ( سه پیچ ریز خودکار ) بعد خیلی آرام در پوشش پشت فن را با لبه کات باز کرده ( برچسب مشخصات پشت فن ) و در زیر آن محور فن را دیده با یک یا دوقطر روغن هیدرولیک محور را چرب کرده و در پوشش را ببندید و فن را سرجای خویش پیچ کنید ... مشکل شما حل میشود .

Hamed DC
17-11-2011, 19:27
چند وقت پیش فن لپتاپم از کار افتاد بردم ترو تمیزش کردن و راش انداختن و الان کار میکنه
ولی فنش فقط رو نرمال میچرخه و اصلا فول نمیشه و دمای لپ تاپ بعد از 7 تا 8 ساعت روشن بودن به 100 درجه میرسههه که باید تقریبا بگم فن لپ تاپم کار نمیکنه
برنامه اسپید فن رو نصب کردم ولی هیچ تغییری نکرد و یا شاید بلد نبودم باهاش کار کنم
اگه برنامه ایی هست برای افزایش سرعت چرخش فن بهم بدید ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه
100درجه برای لب تاب خیلی خیلی زیاده!
حتما در بایوس سیستم حالت lmwرو چک کنید.
دمای سیستم رو هم هم نرم افزاری و هم در بایوس چک کنید.
شاید بایوس نیاز به آپدیت داشته باشه!