مشاهده نسخه کامل
: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php
سلام
چطوری میشه برنامه ای رو که می نویسم با php ،براش theme بزارم
و اگر هم بشه theme رو هم عوض کنیم بهتره
در چند سایت ، استفاده از
کلاس اسمارتی
رو پیشنهاد کردن.اما این کلاس خیلی پیچیده هست و تا زمانی که بخوام یاد بگیرم چجوری میشه باهاش کار کرد ، مشتری هام پریدن.
مشتریها میخوان سیستمی که براشون مینویسم قابل طراحی قالب داشته باشه.(یه چیزی شبیه به میهن بلاگ که کد قالب بهش میدن و ظاهر بلاگ عوض میشه.)
راهی نیست که بشه سیستم قالب مثل میهن بلاگ برای برنامه هایی که خودم مینویسم قرار بدم؟؟ با کمک توابع و ...
ممنون
m.m.m5651
12-11-2011, 15:29
تا جایی که من می دونم پی اچ پی بر ظاهر صفحات تاثیری نداره و اون HTML و CSS هستن که به ظاهر رسیدگی می کنن نمیدونم منظورتون چیه.
منظورم اینه که یه سایت طراحی کردم با PHP.اما میخوام بتونم برای ظاهرش قالب های متفاوت بدم و شیوه دادن قالب به سیستم هم مثل بلاگفا باشه.مثلا توضیحات در مورد قالب بلاگفا اینجا هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چجوری با کمک php کدهای قالب رو پردازش کنم تا ظاهر سایت رو بتونم تغییر بدم.مثلا
این کد یه قالب هست برای بلاگفا:
ظاهر قالب هم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مشکل من اینجاست که موتور قالب بلاگفا چجوری کار میکنه که وقتی کاربر کد بالا رو به عنوان قالب وبلاگش انتخاب میکنه ، ظاهر بلاگ عوض میشه؟؟
میخوام اینطور سیستمی رو برای سایت هایی که خودم مینویسم پیاده سازی کنم.
دوستان خواهشا اگه میتونید ، راهنماییم کنید.
ممنون
m.m.m5651
12-11-2011, 21:23
اگر منظورتون جایگزین کردن اون تگهای مخصوص قالب هست که میشه با تابع strrep درستش کرد نه؟ :11:
ممنونم از توجه تون
برای مثال در همون کد قالب داریم.مثلا برای قسمت نمایش اخبار:
اینجا فقط برای یه نویسنده یه نمونه کد قرار داده شده.اما ما برای نمایش تمام اخبار از حلقه for استفاده میکنیم.اگر نتیجه تمام حلقه for رو داخل قسمت مورد نظر در این کد قرار بدیم که همه چی درهم بر هم میشه.(نمی دونم منظورم رو متوجه میشید یا نه.راستش سخته رسوندن منظورم :( )
الان موتور قالب بلاگفا چجوری این یه تیکه رو برای مثلا 10 خبر مدادم تکرار میکنه؟؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید :)
ممنون
moein_ak
13-11-2011, 10:34
ممنونم از توجه تون
برای مثال در همون کد قالب داریم.مثلا برای قسمت نمایش اخبار:
اینجا فقط برای یه نویسنده یه نمونه کد قرار داده شده.اما ما برای نمایش تمام اخبار از حلقه for استفاده میکنیم.اگر نتیجه تمام حلقه for رو داخل قسمت مورد نظر در این کد قرار بدیم که همه چی درهم بر هم میشه.(نمی دونم منظورم رو متوجه میشید یا نه.راستش سخته رسوندن منظورم :( )
الان موتور قالب بلاگفا چجوری این یه تیکه رو برای مثلا 10 خبر مدادم تکرار میکنه؟؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید :)
ممنون
دوست عزیز اگه میخواید یه سری قالب آماده به کاربر بدی اصلا چرا میخوای موتور استفاده کنی؟
اینطوری برات قبول نیست؟
اینو همین طوری مثال نوشتم یعنی در کل از پی اچ پی تو قالبت استفاده کنی
اگه میتونی اینطوری کار کنی میتوی از یه سیستم تمپلیت مثل سیمفونی که راحته استفاده کنی که میتونم بهت توضح بدم چطوری تو سایتت پیادش کنی
mehrdad30
22-11-2011, 00:28
سلام دوستان منم مشکل این دوستمون رو دارم مشکل ما اینه میخوایم یک بار قالب طراحی کنیم تو تمام صفحات باشه و رات هم بشه عوض کرد
Web Design
22-11-2011, 18:53
دوست عزیز اگه میخواید یه سری قالب آماده به کاربر بدی اصلا چرا میخوای موتور استفاده کنی؟
اینطوری برات قبول نیست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو همین طوری مثال نوشتم یعنی در کل از پی اچ پی تو قالبت استفاده کنی
اگه میتونی اینطوری کار کنی میتوی از یه سیستم تمپلیت مثل سیمفونی که راحته استفاده کنی که میتونم بهت توضح بدم چطوری تو سایتت پیادش کنی
به نظر منم دوستانی که نمیتونند هنوز اون کد های سنگین رو بنویسن از همین آرایه های ساده استفاده کنند هم کارشون راه میوفته هم امکان تعویض داره :46:
moein_ak
23-11-2011, 03:57
خب اینجا یه تابع که برای خودم طراحی کردمو میذارم
فریم ورک سیمفونی هم از همین روش برای تمپلیتاش استفاده میکنه
طرز استفادشم به این شکله
فرض کنید این دایرکتوری شماست
توی ./index.php یه همچین کدی هست
و توی ./templates/index.php هم یه همچین چیزی هست
استفاده از این تابع بسیار سادس
فقط کافی متغیرهایی که تو تمپلیت نیاز دارینو از طریق پارامتر دوم به صورت آرایه به تمپلیت بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.