مشاهده نسخه کامل
: من یک کد اچ تي ام ال ميخوام كه يه سري اطلاعات رو به ايميلم ارسال كنه
expline_web
24-06-2006, 19:33
سلام دوستان لطفا كمكم كنيد من با فرانت پيج يه فم درست كردم فقط اون قسمت از كد رو ميخوام كه اطلاعات رو به ايميلم ارسال كنه و لطفا بگيد اين كد رو كجا بايد بزارم ( درضمن ميخوام بعد از ارسال به صفحه مشخص شده بره) توجه ميخوا رو فرمي كه خودم درست كردم كار كنه
لطفا كمكم كنيد :biggrin: تشکر
expline_web
24-06-2006, 20:27
کسی بلد نیست
expline_web
24-06-2006, 20:52
خواهش ميكنم كمكم كنيد شديد لازم دارم
hoseinquest
24-06-2006, 21:49
عزيز جان با html نميشه اون استاتيكه شما به يه كد دايناميك مثل asp يا php يا perl يا python نياز داري
expline_web
24-06-2006, 23:42
عزيز جان با html نميشه اون استاتيكه شما به يه كد دايناميك مثل asp يا php يا perl يا python نياز داري
اول اینکه قربان مرامت که جواب دادی
دوم اینکه من اینو با اچ تی امل طراحی کردم حالا چی کار کنم لطفا کامل تر نوضیح بدید :)
hoseinquest
24-06-2006, 23:54
عزيزم همه وب رو با html طراحي ميكنن. منتها براي استفاده از امكانات زبان هاي برنامه نويسي تحت وب بايد بدوتم سايتت رو چه سروري سواره. وبندوز يا لينوكس
Devil Lord
25-06-2006, 00:01
متوجه شدم شما میخوای Fake Page درست کنی تو این کار گیر کردی؟؟؟؟؟ خدا رو خوش نمیاد مردم رو اذیت نکن
تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی!!!
expline_web
25-06-2006, 10:03
متوجه شدم شما میخوای Fake Page درست کنی تو این کار گیر کردی؟؟؟؟؟ خدا رو خوش نمیاد مردم رو اذیت نکن
تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی!!!
نه عزيز من Fake Page چيه :puke: من يه فرم طراحي كردم و فقط ميخوام اين اطلاعات رو بتون با ايميلم ارسال كنه
1 هفته دونبال اين كد مي گردم حالا اينجا تاپيك زدم فكر كنم تا 1 كي دوسال ديگه جواب بگيرم
hoseinquest
25-06-2006, 12:46
واسه چي يكي دوسال ديگه. خب با من همكاري كن كمكت ميكنم عزيز جان. سوالامو جواب بده تا راه بيوفتي
expline_web
25-06-2006, 14:45
واسه چي يكي دوسال ديگه. خب با من همكاري كن كمكت ميكنم عزيز جان. سوالامو جواب بده تا راه بيوفتي
ديگه چه جوابي بدم آقا من يه كد ميخوام بتونه اطلاعات يه صفحه رو برام ميل كنه ديگه از اين واضح تر نميتونم بگماميد وارم اين دفعه جواب بدين
hoseinquest
25-06-2006, 15:12
گفتم كه سايتت رو چه سروري سواره. اين سوال نيست؟؟
expline_web
25-06-2006, 22:27
ويندوز آقا لطفك كنيد زود من رو راهنماي كنيد
hoseinquest
25-06-2006, 23:05
برو به اين آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
expline_web
26-06-2006, 11:06
برو به اين آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسین جان اول خیلی ممنون که جواب سوال هام رو میدی :)
دوم من زبان برنامه نویسی بلد نیستم میشه یه مقدار توضیح بدی متاسفانه اینجا ایکن خجالتی نداره
hoseinquest
26-06-2006, 15:06
سلام. نگاكن. اولي يه فرمه . تو صفحه اي كه ميخواي اطلاعات رو ارسال كني ميذاري . بقيه اش كد asp هست كه طبق راهنمايي عمل كن درست ميشه(راهنمايي همون سايت كه آدرسشو دادم)
expline_web
27-06-2006, 09:08
سلام. نگاكن. اولي يه فرمه . تو صفحه اي كه ميخواي اطلاعات رو ارسال كني ميذاري . بقيه اش كد asp هست كه طبق راهنمايي عمل كن درست ميشه(راهنمايي همون سايت كه آدرسشو دادم)
سلام من زبان برنامه نويسي بلد نيستم ميشه لطف كني اون قسمتي كه به درد من ميخوده بزاري اينجا و اگه آموزشي داره كه چي كار بايد بكنم با كجاي صفحه قرار بدم رو بگي ( خدا خيرت بده )
expline_web
28-06-2006, 00:37
كسي نميخواد جواب من رو بده
hoseinquest
28-06-2006, 22:31
سلام. شرمنده دير شد. اينو به نيگا بنداز
اين كدو تو فايل Contact.html بزار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم تو فايل contact.asp بزار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اين فرم چهار تا فيلد داره
ابنم منبعش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alonelytree
28-06-2006, 22:51
آقا منم حدود يه ماهي در بدر جواب اين سوالم...تو رو خدا جواب ما رو بدهيد.....ئقيقا بنده همچين مشكلي دارم.....نمي تونم يه كد مي خوام واسه وقتي كه كسي يه صفحه مث اين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پر ميكنه به ايميلم بفرسته/....
تو رو خدا كمك كنيدووواگه php باشه مي گن خيلي بهتره.....در ضمن سرور لينوكس است....
ما ناشي هستيم ...خواهش ميكنم از يه راه راحت بگين....
قربان شما...آرش
expline_web
28-06-2006, 23:18
سلام حسین جان اول وفات حضرت فاطمه رو به شما و تمام ملت مسلمان تسلیت میگم
بعد اینکه من کلی از این فرم ها دارم من میخوام اطلاعات اون فرمی که خودم درست کردم به ایمیلم ارسال بشه
:-<:(( :-<:((
hoseinquest
29-06-2006, 00:13
آقا اصلا چيزايي كه ميخواي ارسال كني با ايميلتو بده من واست درست كنم. خوبه
منم وفات بي بي دوعالم رو بهت تسليت عرض ميكنم
expline_web
29-06-2006, 23:37
آقا اصلا چيزايي كه ميخواي ارسال كني با ايميلتو بده من واست درست كنم. خوبه
منم وفات بي بي دوعالم رو بهت تسليت عرض ميكنم
خیلی دلم میخواد یاد بگیرم اما اگه نشد باشه برات ایمیل میکنم درستش کن
اما اگه میشه خواهش میکنم کدها که ایمیل رو ارسال میکنه بزار و آموزشش رو هم بنویس ازت ممنون میشم :sad:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.