مشاهده نسخه کامل
: تحصیل بدون کنکور
turkughly
11-11-2011, 21:53
سلام
دوستان یه سوالی داشتم اینکه الان برخی دانشگاه ها بدون کنکور تو برخی رشته ها دانشجو پذیرش میکنند مثلا میشه منی که انسانی میخونم برم مهندسی نرم افزار؟
turkughly
11-11-2011, 22:17
من چند بار اینجا راجع به کنکور و دانشگاه اینجا سوال پرسیدم هیشکی جواب نداده تورو خدا اینبار رو جواب بدید
hermione
12-11-2011, 14:59
تا اونجایی که من می دونم فراگیر پیام نور بدون کنکور دانشجو پذیرش می کنه . ولی با شرایط شما نمی دونم .
Ship Storm
14-11-2011, 07:58
رشته انسانی فکر میکنم با مهندسی نرم افزار که شاخه فنی مهندسی هست تطابق نداشته باشه
البته ناگفته نمونه که در دانشگاه علمی کاربردی مقطع کاردانی پودمانی فکر میکنم برای ورود به این رشته مشکلی نداشته باشید و بعد اینکه مدرک کاردانی رو گرفتید ادامه تحصیل بدید تو همون رشته
شماره سازمان سنجش هم که در سایتش موجوده میتونی تماس بگیری و موضوع رو مطرح کنی
دوستانی که در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند میتونن خیلی بهتر جوابگوی شما باشند
turkughly
14-11-2011, 11:28
کاردانی پودمانی چیه؟
و اینکه کاردانی پیوسته هست یا ناپیوسته؟
و اینکه واسه رفتن به دانشگاه علمی کاربردی باید کنکور بدم ؟
amin_v30
14-11-2011, 14:07
والا من سال 87 بدون کنکور ، پودمانی علمی کاربردی رشته نرم افزار قبول شدم با معدل دیپلم:20:
که البته نا پیوسته هست
Ship Storm
14-11-2011, 14:27
کاردانی پودمانی چیه؟
و اینکه کاردانی پیوسته هست یا ناپیوسته؟
و اینکه واسه رفتن به دانشگاه علمی کاربردی باید کنکور بدم ؟
کاردانی پودمانی طوری هست که در اون هر ترم تعداد واحد مشخصی که خود مرکز ارائه میده رو شما میگذرونید و در پایان یک امتحان جامع از برخی از دروسی که گذروندید گرفته میشه و مدرک کاردانی به شما تعلق پیدا میکنه
کاردانی ناپیوسته هست
برای رفتن به دانشگاه علمی کاربردی مقطع کاردانی پودمانی باید کارت پایان خدمت داشته باشید و شرط معدل هست ولی دوره های ترمی هم وجود داره که کنکور داره
turkughly
02-12-2011, 22:53
یعنی بدون پایان نامه نمیشه دانشگاه علمی کاربردی خوند؟
یکی هم این که رشته تجارت الکترونیک رو از کدوم رشته میشه رفت خوند؟
و در آخر اینکه من که اشتباهی کردم و انسانی خوندم الان هم سال سوم هستم هیچ راهی نیست که برم یکی از این رشته های آی تی / مهندسی نرم افزار / ای سی تی / تجارت الکترونیک و این قبیل رشته ها رو بخونم؟
turkughly
03-12-2011, 11:29
چی میشه جواب بدید دیگه
سلام
دوستان یه سوالی داشتم اینکه الان برخی دانشگاه ها بدون کنکور تو برخی رشته ها دانشجو پذیرش میکنند مثلا میشه منی که انسانی میخونم برم مهندسی نرم افزار؟
مشکلی نیستش
ول همه دانشگاهها بدون کنکور نمیگیریند
و برخی از رشتهه ا هستند و غالبا در مراکز استلان ها هم چنین شرایطی نیستش........
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
یعنی بدون پایان نامه نمیشه دانشگاه علمی کاربردی خوند؟
یکی هم این که رشته تجارت الکترونیک رو از کدوم رشته میشه رفت خوند؟
و در آخر اینکه من که اشتباهی کردم و انسانی خوندم الان هم سال سوم هستم هیچ راهی نیست که برم یکی از این رشته های آی تی / مهندسی نرم افزار / ای سی تی / تجارت الکترونیک و این قبیل رشته ها رو بخونم؟
سلام برای شرکت در هر یک از رشته اصلا مهم نیست مدرک شما چی هستش و میتونید رشته مورد علاقتون را کنکور بدید البته اگر چیزی ازش بدونید.....
شما که الان سوم هستی میتونی تغییر رشته بدهید با شرایط خودش .....
و با همین هم انسانی هم میتونید در رشتهریاضی کنکور بدید البته فقط در یک رشته یا انشانی یا ریاضی البته خب باید اطلاعات و دروس تخصصی اون را بلد باشید ......
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.