مشاهده نسخه کامل
: فریز شدن تصویر با نصب اخرین درایور کارت گرافیک
humanaga
11-11-2011, 17:10
من تازگی ها یک مشکل دارم اونم فریز شدن کامپیوتر بعد از نصب داریور جدید قبلا نسخه 266 رو نصب کرده بودم که راحت با هاش کار می کردو... بعد ها نسخه 280 رو ریختم که بعد از هر 5یا10 دقیقه خود بخود یا تصویر یک رنگ می شد یا رنگهاش قاطی میشد و یا صفحه سیاه می شد و دوباره مجور شدم به نسخه قبی که 266 بود نصب کنم که مشکلم درست اما الا که جدیدترین نسخه که برای بتلفیلد 285اومده رو نصب کردم باز همین مشکل فریز رو دارم با این اول تو قسمت های پایین صفحه رنگاش قاطی می کنن بعد که با مرورگر گول کروم بعد از یک دقیقه کلا فریز میشه صفحه و مجور به خاموش کردنش می شم اما نسخه که قبلا داشتم 260 این مشکل رو نداشت یکی میدونه مشکل از چیه
سلام
احتمالا مشکل از کارت گرافیکه!
humanaga
11-11-2011, 19:58
سلام
احتمالا مشکل از کارت گرافیکه!
نه بابام فکر نکنم کارت خراب باشه الا بازی BF3 رو خیلی راحت و رون تموم کردم حتی اورش هم کردم تا 720 MHZ هیچی نگفته اما تا می خوام از ورژن های بالاتر از نسخه بتای 260 نصب کنم تو بازی بعد از 5 دقیقه و تو مرورگز اینترنت بعد 3 دقیقه و تو محیط ویندوز بعده 10 دقیقه کامل صفحه یک رنگ فیریز میشه و باید رست کنم بعد زود درایورش به 260 نصب کنم
شما باید نسخه قبلی درایور رو نصب کنید تا بفهمید مشکل برقرار هست یا نه
اگه با اون ورژن درایور مشکل نداشت که این ورژن درایوری که گرفتین ایراد داره و مشکل حل میشه و تا درایور بعدی باید وایستین
ولی اگه با درایور قبلی باز هم مشکل بود این دیگه مشکل از درایور نیست و باید این مورد بررسی بشه
اول باید ویندوز رو عوض کنید درست نشد علتی که داره به این علته که ولتاز کافی به سی پی یو نمیرسه
هر تغییراتی دربایوس اعمال کردین به حالت اولیه برگردونین
خراب بودن مدار تغذیه مین
و ضعیف بودن پاور علت های دیگر هست
ولی مشکل شما بیشتر نرم افزاری هست تا سخت افزاری چون با نصب ورژن قبلی مجددا مشکلتون حل شده
این مشکل بیشتر از درایور هست نه گرافیک
من تمام موارد رو گفتم
humanaga
05-12-2011, 20:33
باز هم همین مشکل الا داریور 290 رو هم نصب کردم هر 10 دقیقه یکبار صفحه سیاه میشه فرستادم گارانتی گفتن از اکبند هم بهتره کارتت الا مونودم چکار کنم باید تا اخر عمر تو 260.99 در جا بزنم نمی دونم چه وضعشه ویندوز و... هم تعویض کردم با هم همین مشکل یه بار هم کارت و سیستم کلا تمیز کردم نشد که نشد
humanaga
08-12-2011, 10:34
یکی نیست بگه مشکل از چیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.