مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری برای خرید سیستم با بودجه 550هزار تومانی
hamedwwe
11-11-2011, 13:59
با سلام
من میخواهم یک سیستم برای ماشینم بخرم
ماشینم پژو 405GLX
وبودجه من برای این کار550هزار تومان
در ضمن من ساکن اصفهان هستم
امروز رفتم دوتا فروشگاه این لیست را به من دادم
لطفا به من کمک کنید چون در این ضمینه من هیچ سررشته ای ندارم
پخش پایونیر 6350
باند کنوود718EX
امپ کنوود 8404
ساب پایونیر 309DX
سیم پکRCA
لطفا نظرتون رادر مورد این سیتسم بدهید
البته طی تحقیق که تو سایت ها کردم ونظرات دوستان را خوندم به این نتیجه رسیدم امپ 8404 کنوود خیلی زود داغ میکنه وباندهای 718کنوود هم از کیفیت خوبی نداره
خودم نظرم روی باندهای jbl-938یاcadence-zrs 710میباشد لطفا از دوستانی که قیمت وکارایی وکیفیت این دو مدل را میدونن راهنماییم کنن
در مورد پخش هم خودم نظرم روی 8350و6350 میباشد
در مورد امپ هم ممنون میشم از برند ساند استریم یا پاور اکوستیک مدل همراه با قیمتش را به من معرفی کنین
لطفا شما با این بودجه چی پیشنهاد میکنید وقیمت ها را هم اعلام کنید
خیلی عذر خواهی میکنم که اگه سوالاتم تکراری هست از اساتیدبزرگوارخواهش میکنم راهنماییم کنن
تشکرمی کنم ازلطف وراهنمایی همه دوستان گل
با سپاس ازشما علیرضا
hamidR15
12-11-2011, 17:22
با سلام
من میخواهم یک سیستم برای ماشینم بخرم
ماشینم پژو 405GLX
وبودجه من برای این کار550هزار تومان
در ضمن من ساکن اصفهان هستم
امروز رفتم دوتا فروشگاه این لیست را به من دادم
لطفا به من کمک کنید چون در این ضمینه من هیچ سررشته ای ندارم
پخش پایونیر 6350
باند کنوود718EX
امپ کنوود 8404
ساب پایونیر 309DX
سیم پکRCA
لطفا نظرتون رادر مورد این سیتسم بدهید
البته طی تحقیق که تو سایت ها کردم ونظرات دوستان را خوندم به این نتیجه رسیدم امپ 8404 کنوود خیلی زود داغ میکنه وباندهای 718کنوود هم از کیفیت خوبی نداره
خودم نظرم روی باندهای jbl-938یاcadence-zrs 710میباشد لطفا از دوستانی که قیمت وکارایی وکیفیت این دو مدل را میدونن راهنماییم کنن
در مورد پخش هم خودم نظرم روی 8350و6350 میباشد
در مورد امپ هم ممنون میشم از برند ساند استریم یا پاور اکوستیک مدل همراه با قیمتش را به من معرفی کنین
لطفا شما با این بودجه چی پیشنهاد میکنید وقیمت ها را هم اعلام کنید
خیلی عذر خواهی میکنم که اگه سوالاتم تکراری هست از اساتیدبزرگوارخواهش میکنم راهنماییم کنن
تشکرمی کنم ازلطف وراهنمایی همه دوستان گل
با سپاس ازشما علیرضا
سلام دوست من
اسپيكر رو من از برند هرتز مدل HCX 690 بهتون پيشنهاد ميكنم.فوق العاده هستش.قيمت فروش نمايندگي 270 تومن هست ولي ميتونم براتون خيلي پائينتر تهيه كنم.ضمنا ميدونيد كه اسپيكرها گارانتي ندارن ولي برند هرتز تمامي اسپيكرهاش رو با گارنتي شركتي عرضه ميكنه.
آمپ هم براي درايو كردن اون GM-5400T يا GM-5500T مناسب هست.
در صورت تمايل PM بزاريد.
hamedwwe
12-11-2011, 20:02
سلام
تشکر از راهنمایی تون
دوست عزیز کل بودجه من برای اینکار 550تومان
موردی که شما معرفی نمودین با بودجه من سازگار نیست
باز هم تشکر وعذر خواهی
موفق باشید
به نظر من بهتره با این بودجه بیخیال ساب بشی . چون یه آمپ مونو هم میخواد اگه بخوای سیستم درست حسابی جمع کنی . پله پله بری جلو بهتره . مثلا پخش رو 7016 بردار + کامپوننت 1730 کنوود به آمپ 2 کانال یا در صورت ارتفاع 4 کانال که خوبشو سراغ دارم خوش قیمت . بعدا ساب و آمپ مونور میگیری
hamidR15
13-11-2011, 09:11
سلام
تشکر از راهنمایی تون
دوست عزیز کل بودجه من برای اینکار 550تومان
موردی که شما معرفی نمودین با بودجه من سازگار نیست
باز هم تشکر وعذر خواهی
موفق باشید
به نظر من بهتره با این بودجه بیخیال ساب بشی . چون یه آمپ مونو هم میخواد اگه بخوای سیستم درست حسابی جمع کنی . پله پله بری جلو بهتره . مثلا پخش رو 7016 بردار + کامپوننت 1730 کنوود به آمپ 2 کانال یا در صورت ارتفاع 4 کانال که خوبشو سراغ دارم خوش قیمت . بعدا ساب و آمپ مونور میگیری
سلام دوست من
همانطور كه امير عزيز فرمودند،اگر بخواهي وارد اين بازي بشي،مطمئن باش اگر خوب و با اطلاعات قطعاتتون رو تهيه نكني بعد از مدت كوتاهي هزينه اي كه كردي براتون بي استفاده ميشه.ديگه ازش لذت نميبري.پس بهتره اول از دوستان و اساتيد فن (غير از خودم كه هيچي بلد نيستم و فقط اينجا كسب علم ميكنم و از اطلاعات دوستان بهره ميبرم) مشاوره لازم رو بگيري و كم كم نسبت به تهيه قطعات اقدام كني.
پيشنهادي هم كه دادم،و فقط تو اين سايت من براي دوستاني كه علاقمند هستند اين تخفيفات رو قائل هستم (فروشنده يا مغازه دار نيستما) به دليل اين بود كه شما داري براي اولين بار سيستم جمع ميكني،ماشينتون هم خيلي خوبه براي سيستم بازي،فقط همين.:46:
يا علي
استاد حمید شما که هستی دیگه دیگران نباید نظر بدن داداش. :11:
================
منم مثل همین دوستمون اول میخواستم تا 500 بدم ولی دیدم نمیشه گذشت و گذشت تا 850 هزینه کردم :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.