ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل درایور lenovo y560

yashgin128
10-11-2011, 21:49
سلام
لینوو y560 دارم که دوتا گرافیک داره یکی اینتل و دیگری :

ATI Radeon HD 5730 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
الان هر کاری که میکنم نمیتونم سوییچ کنم حتی کلید مخصوص این کار هم کار نمیده
البته در کل احتمال میدم گرافیکش نصب کامل نباشه
هر چی هم تو نت گشتم نتونستم درایور گرافیکشو بگیرم
کسی میتونه مشکل منو حل کنه یا لینک درایورشو بگیره برام؟
اخه هر چی تو سایت amd نگاه کردم درایوری که دقیقا مربوط به همین مدل باشه نبود
ممنون

F R E E M A N
10-11-2011, 22:42
اول در حالت safe mode درایور گرافیک را آن اینستال کن
برای پیدا کردن درایور باید در سایت ساپورت amd وارد بشی و notebook>radeon hd>mobility radeon hd 5xxx>windows7 را انتخاب کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر در نصب درایور به مشکل برخوردی از driver genius استفاده کن

yashgin128
11-11-2011, 05:20
اول در حالت safe mode درایور گرافیک را آن اینستال کن
برای پیدا کردن درایور باید در سایت ساپورت amd وارد بشی و notebook>radeon hd>mobility radeon hd 5xxx>windows7 را انتخاب کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر در نصب درایور به مشکل برخوردی از driver genius استفاده کن

سلام
این ادرسی که نوشتی که حاوی یه فایل 87 مگی هست همین درایور گرافیک منه؟
اخه گرافیک من که 5730 هست این فایل شامل تمام گرافیک هایی میشه که با 5 شروع میشن؟یعنی تفاوتی بین انواع این مدل ها نیست؟
در کل سوال من اینه که یه درایور مجزا واسه همین گرافیک موجود نیست؟
در همین لینک سه تا تب وجود داره اونا رو هم بگیرم ؟
اگه جواب مثبته چطور و با چه ترتیبی نصب کنم؟
F R E E M A N
11-11-2011, 09:14
سلام
این ادرسی که نوشتی که حاوی یه فایل 87 مگی هست همین درایور گرافیک منه؟
اخه گرافیک من که 5730 هست این فایل شامل تمام گرافیک هایی میشه که با 5 شروع میشن؟یعنی تفاوتی بین انواع این مدل ها نیست؟
در کل سوال من اینه که یه درایور مجزا واسه همین گرافیک موجود نیست؟
در همین لینک سه تا تب وجود داره اونا رو هم بگیرم ؟
اگه جواب مثبته چطور و با چه ترتیبی نصب کنم؟
این درایور نه فقط برای سری 5xxx بلکه برای تمام گرافیکهای لپ تاپ mobility radeon hd هستش
در لینکی که دیدی تب اولی پکیج درایور و دو یوتیلیتی دیگه هستش که بصورت اینستالر آنلاینه
اول باید درایور را نصب کنی و بعد یوتیلیتیها را

yashgin128
11-11-2011, 11:16
این درایور نه فقط برای سری 5xxx بلکه برای تمام گرافیکهای لپ تاپ mobility radeon hd هستش
در لینکی که دیدی تب اولی پکیج درایور و دو یوتیلیتی دیگه هستش که بصورت اینستالر آنلاینه
اول باید درایور را نصب کنی و بعد یوتیلیتیها را

بازم ممنون
تو سایت خود لینوو قسمت درایور لپتاپ y560 یه لینک 326 مگ مربوط به 16.3.2011 هست نمیدونم اونو بگیرم یا اینی که شما لینک دادی؟
لینکشو پایین گذاشتم.
حتما اینی که خود لینوو گذاشته باید به روز باشه اخه تاریخش خیلی عقب تره اونیه که شما معرفی کردی.
در ضمن هر کاری کردم حالت safe mode فعال نشد حتی با کلید f8 فک کنم یه مشکلی ویندوزم پیدا کرده با اینکه 10 روزه که ویندوز اصلشو برگردوندم
جتی زمانی که میخوام گرافیکو سوئچ کنم میگه یه فایلی رو پیدا نمیکنه عکسشو میزارم شاید بتونه کمک کنه
لینک صفحه درایور لینوو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

F R E E M A N
11-11-2011, 11:34
بازم ممنون
تو سایت خود لینوو قسمت درایور لپتاپ y560 یه لینک 326 مگ مربوط به 16.3.2011 هست نمیدونم اونو بگیرم یا اینی که شما لینک دادی؟
لینکشو پایین گذاشتم.
حتما اینی که خود لینوو گذاشته باید به روز باشه اخه تاریخش خیلی عقب تره اونیه که شما معرفی کردی.
در ضمن هر کاری کردم حالت safe mode فعال نشد حتی با کلید f8 فک کنم یه مشکلی ویندوزم پیدا کرده با اینکه 10 روزه که ویندوز اصلشو برگردوندم
جتی زمانی که میخوام گرافیکو سوئچ کنم میگه یه فایلی رو پیدا نمیکنه عکسشو میزارم شاید بتونه کمک کنه
لینک صفحه درایور لینوو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر f8 کار نمیکنه از روش زیر استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتره درایور را از سایت amd بگیری چون اونی که در سایت لنوو گذاشته قدیمیه و حجمش هم زیاده احتمالا هلپ زبانهای مختلف را داره