مشاهده نسخه کامل
: ترجمه کتاب php5 power programming
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
می خواستم بدونم کتاب فوق ترجمه انتشارات غزال هنوز تو بازار گیر میاد؟اگه گیر میاد از کجا میشه اینترنتی خرید کرد؟اگه نه جایگرین مناسب آن چیه؟من یک کتاب حرفه می خوام که مبحث oop رو به خوبی توضیح داده باشه.
با تشکر از تمامی دوستان
neopersia
10-11-2011, 20:03
سلام
من سال 85 این کتاب رو خریدم (با ترجمه وحید رضا میرزائیان از انتشارات غزال). ترجمه این کتاب فوق العاده افتضاح بود! توصیه میکنم اصلاً سراغ این کتاب با این ترجمه نرید. اگر میتونید نسخه انگلیسی کتاب رو بخوندید وگرنه بگردید یک ترجمه دیگه پیدا کنید
سلام
من سال 85 این کتاب رو خریدم (با ترجمه وحید رضا میرزائیان از انتشارات غزال). ترجمه این کتاب فوق العاده افتضاح بود! توصیه میکنم اصلاً سراغ این کتاب با این ترجمه نرید. اگر میتونید نسخه انگلیسی کتاب رو بخوندید وگرنه بگردید یک ترجمه دیگه پیدا کنید
با تشکر از شما
آیا شما ترجمه دیگری از این کتاب میتونید معرفی کنید؟کتاب فارسی که php رو به صورت حرفهای توضیح داده باشد و محصوصا مبحث oop،چه کتابی معرفی می کنید؟
neopersia
10-11-2011, 20:41
متأسفانه یا خوشبختانه این تنها کتاب فارسی بود که من برای php خریدم که پشیمون هم شدم:دی
اگر ترجمه مناسبی داشته باشه کتاب بدی نیست بعضی مطالبش واقعاً ارزش داره. هر چند که به نظر من یک مقدار مطالبش رو فقط برای اضافه کردن حجم کتاب نوشته بودند!
قبلاً سایر دوستان در انجمن کتاب برای php معرفی کردند. اگر در انجمن سرچ کنید احتمالاً کتابهای دیگری هم پیدا میکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.