مشاهده نسخه کامل
: مانیتور مخصوص بازی و فیلم
با سلام
من دنبال یه مانیتور کاملا مناسب برای بازی کردن و در مرحله دوم فیلم دیدن و وبگردی و... می گردم. بودجه هم تا 400 می تونم جور کنم. خودم تا الان فقط مانیتورهای ال جی رو دیدم مدل 2281 سوپر ال ای دی که تازه اومده حدود 380 و مدل ips226v رو حدود 310 تومن. تو این دو تا که من ازش خوشم اومد مدل اولی نسبتا گرون به نظرم اومد ولی کیفیت پنل (ساخت ماد ایران نیست و میگفت اصل کره است ولی رو کارتنش ساخت چین زده بود!) خوب بود با 2 میلی ثانیه بودنش ولی مدل دوم زاویه دیدش عالی بود و قیمتش هم مناسبه ولی 5 میلی ثانیه است که نمیدونم چقدر تو گیم تاثیر داره. حالا خیلی اصراری رو ال جی ندارم از برند های دیگه با حفظ این خصوصیات که میگم به من معرفی کنید:
1-زاویه دید خیلی برام مهمه
2- اولویت اول برام بازی هست
3- گارانتی کنندش خوشنام و معتبر باشه
4-نسبت به قیمتش(تا 400 تومن) تک باشه
5-تفکیک رنگ خیلی شاید برام مهم نباشه چون کارهای گرافیکی انجام نمیدم
قبلا از نظرات خوبتون تشکر می کنم.
happyfeat
10-11-2011, 22:11
با سلام
من دنبال یه مانیتور کاملا مناسب برای بازی کردن و در مرحله دوم فیلم دیدن و وبگردی و... می گردم. بودجه هم تا 400 می تونم جور کنم. خودم تا الان فقط مانیتورهای ال جی رو دیدم مدل 2281 سوپر ال ای دی که تازه اومده حدود 380 و مدل ips226v رو حدود 310 تومن. تو این دو تا که من ازش خوشم اومد مدل اولی نسبتا گرون به نظرم اومد ولی کیفیت پنل (ساخت ماد ایران نیست و میگفت اصل کره است ولی رو کارتنش ساخت چین زده بود!) خوب بود با 2 میلی ثانیه بودنش ولی مدل دوم زاویه دیدش عالی بود و قیمتش هم مناسبه ولی 5 میلی ثانیه است که نمیدونم چقدر تو گیم تاثیر داره. حالا خیلی اصراری رو ال جی ندارم از برند های دیگه با حفظ این خصوصیات که میگم به من معرفی کنید:
1-زاویه دید خیلی برام مهمه
2- اولویت اول برام بازی هست
3- گارانتی کنندش خوشنام و معتبر باشه
4-نسبت به قیمتش(تا 400 تومن) تک باشه
5-تفکیک رنگ خیلی شاید برام مهم نباشه چون کارهای گرافیکی انجام نمیدم
قبلا از نظرات خوبتون تشکر می کنم.
سلام دوست عزیز
در ابتدا باید بگم مانیتور های که دارای پنل ips هستند بیشتر به درد کسایی که علاقه دارن رنگ ها طبیعی تر براشون نمایش داده بشه و تو کارهایی مثل گرافیست ها و طراح ها و که دنبال رنگ های زنده تری هستند میخوره اما در عوض این مانیتور ها زمان تاخیر بالاتری دارن که این موضوع بیشتر خودشو تو گیم نشون میده
اگه شما مورد استفادتون بیشتر طراحیو فیلم و ... هستش پنل های ips بهترین گزینه هستش اما اگه بیشتر برای گیم می خواهد می تونید به مدل های 2 ms هم فکر کنید
نظرتون در مورد مدل 2485 سامسونگ که یه ال ای دی 24 اینچه یا در مورد 23720 سامسونگ که 23 اینچه چیه؟
من قبلا که ال سی دی 19 داشتم موقع فیلم دیدن وقتی نشسته نگاه می کردم تصویر کاملا واضح نبود ایا در مورد این دو تا مانیتور هم همینطوریه؟ دوستانی که دارن نظر بدن
تو مانیتورهای اسوس هم ظاهرا گارانتی خوبی در کار نیست. در ضمن چند تا مدلی که من دیدم همه پنل هاشون ips بودن و 6 میلی ثانیه به علاوه قیمت گرانتر از بقیه مانیتورا (اسوس تو ایران خیلی گرونه) ولی انصافا تصویرشون خوب بود
حالا دوستانی که هنوز نیت کمک کردن به اعضا پی سی ورلد رو از یاد نبردن یه همتی کنن یه کمکی به ما کنن یه چیز درست و درمون بخرم. منم قول میدم هر اطلاعاتی که تو بازار به دست بیارم اینجا بزارم تا بقیه هم استفاده کنن
happyfeat
11-11-2011, 19:46
نظرتون در مورد مدل 2485 سامسونگ که یه ال ای دی 24 اینچه یا در مورد 23720 سامسونگ که 23 اینچه چیه؟
من قبلا که ال سی دی 19 داشتم موقع فیلم دیدن وقتی نشسته نگاه می کردم تصویر کاملا واضح نبود ایا در مورد این دو تا مانیتور هم همینطوریه؟ دوستانی که دارن نظر بدن
تو مانیتورهای اسوس هم ظاهرا گارانتی خوبی در کار نیست. در ضمن چند تا مدلی که من دیدم همه پنل هاشون ips بودن و 6 میلی ثانیه به علاوه قیمت گرانتر از بقیه مانیتورا (اسوس تو ایران خیلی گرونه) ولی انصافا تصویرشون خوب بود
در مورد 2485 و 23720 هر دو مدل های خوبی از سامسونگ هستنش و led هستند اما ips نیستند
خودم ازر نزدیک با 23720 کار کردم مانیتور خوبی بودش هر چند بعضی دوستان هم از مشکل تصویر مشکی تو این مدل شکایت داشتند
ایسوس هم نسبت به قیمت جهانی تو ایران بالاتر هستش اما باز از نظر اینکه کاملا وارداتی هستش به نظر شخصی بنده یه امتیاز مثبت هستش . گارانتی ایسوس هم بازرگانی مهر هستش در حد سام سرویس و .. نیست اما بهتر از گارانتی های مغازه ای و شرکتی هستش
الان رو اطلاع ندارم اما چند وقت پیش که هم مانیتور های ال ای دی معمولی هم برای فروش داشتند و هم مدل های IPS رو در این مورد باز باید سوال بفرمایید
در کل اگه قصد خرید از مدل های IPS ندارید مدل 23720 از سامسونگ و ML 238 گزینه های خوبی هستن
تو IPS ها هم ML 239 انتخاب خوبی هستش:10:
Farshid72
11-11-2011, 20:00
[]ASUS - 24" - PA246Q - LED]
PA246Q - The Most User-friendly P-IPS ProArt Series Professional Monitor - Resolution : 1920x1200
دوسته عزیزم هرچی گشتم LG برات پیدا نکردم که iPS باشه وخودت به سایتشون یه سر بزن اینم که گذاشتم یخورده باید بیشتر از اون چیزی باشه که مد نظر تو هست واسه همین میتونی تو همین سری 21 اینچش رو پیدا کنی البته بازم میگم که تو سری های LG هم خودت یه سر بزن البته تا 22 انتخاب کن چون بالاترش هم دیگه زیاد مزه نمیده
اگه کارت گرافیک سری 6000 داری چرا نمیری سراغ 3D های LG ????
[]ASUS - 24" - PA246Q - LED]
PA246Q - The Most User-friendly P-IPS ProArt Series Professional Monitor - Resolution : 1920x1200
دوسته عزیزم هرچی گشتم LG برات پیدا نکردم که iPS باشه وخودت به سایتشون یه سر بزن اینم که گذاشتم یخورده باید بیشتر از اون چیزی باشه که مد نظر تو هست واسه همین میتونی تو همین سری 21 اینچش رو پیدا کنی البته بازم میگم که تو سری های LG هم خودت یه سر بزن البته تا 22 انتخاب کن چون بالاترش هم دیگه زیاد مزه نمیده
اگه کارت گرافیک سری 6000 داری چرا نمیری سراغ 3D های LG ????
با تشکر از شما دوست گرامی
ال جی مانیتور ips داره 3 تا هم داره که فعلا یکیش تو ایران پیدا میشه که تو پست اول بهش اشاره کردم. در ضمن گرافیک من 560ti هست، به نظرتون این مانیتور 3d ال جی چه جوریاس می ارزه 420 تومن براش بدیم با گرافیک من کنار میاد؟
یه سوال دیگه هم دارم هر کی میدونه لطفا جواب بده:
تو بازیهای روز من به ندرت دیدم که فریم در ثانیه گرافیک خودم در فول اچ دی از 60-70 تا بیشتر بشه حالا با این وصف و این موضوع که حتی 30 فریم در ثانیه هم بازی روون اجرا میشه. با یه ضرب و جمع ساده درباره مانیتور که response time 5 میلی ثانیه داره یعنی پیکسلها در هر ثانیه می تونن 200 بار تغییر کنن چرا دوستان میگن که بازی سایه دار (در صحنه های سریع و پر جنب و جوش بازی) اجرا میشه. یکی می تونه با دلیل منو قانع کنه؟
با جواب این سوال من می تونم تصمیم اخرم رو برای خرید بگیرم.
با تشکر از دوستانی که منو قابل می دونن جواب پست ها رو میدن:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.