PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چیکار کنم فشارم نیافته؟

SADEGH 7
10-11-2011, 18:31
سلام
من وقتی بعضی غذاها رو می خورم فشارم می افته. یا وقتی زیاد می خوابم فشارم می افته.وقتی زیاد عرق می کنم فشارم می افته.قلیون می کشم فشارم می افته.
همچنین اول صبح که از خواب بیدار می شم گاهی تا قبل از خوردن صبحانه لرزش دست دارم.
گاهی وفتا هم دست و پام خواب می ره.یا مثلا از خواب بیدار می شم و می بینم دستم زیر سرم بوده بعد هرکاری می کنم نمی تونم دستم رو تا حدود 30 ثانیه تکون بدم.
اول گفتم شاید از کم خونی یا تیروئید باشه ولی رفتم آزمایش دادم و جفتش مشکلی نداشت. چربی و قند هم متناسب بود.
البته پیش یک پزشک عمومی رفتم. ایشون گفتن مشکل از خونت نیست و مربوط به اضطراب و استرسه و یه نورولوژیست معرفی کردن.ولی من مشکل خاصی ندارم.حالا مشکلات یه دانشجو که هست ولی اونقدر حاد نیست که بخواد به سلامتیم ضربه بزنه.
ممنون می شم اگه دوستانی که اطلاعات علمی دارن راهنمایی کنن بگن من پیش چه متخصصی برم که این مشکل حل شه؟ نظر خودم رو متخصص قلب و متخصص خون هستش.
خواهشا فقط دوستانی که اطلاعات علمی دارن تو تاپیک پست بدن.

Sayam
11-11-2011, 14:20
سلام ...

البته من فکر میکنم بعضی از مواردی که گفتین طبیعی ست .
مثلا قلیون که گفتین ، همه ی آدما موقعی که قلیون میکشند فشارشون میاد پایین و حتی بعضی اوقات سرگیجه هم میگیرند (به همین دلیله که میگن بعد قلیون چایی شیرین میچسبه :31:)

به نظر بنده هم پیش اون دکتری که رفتین ، حرف درستی زده و میتونه مربوط به استرس باشه :20:

SADEGH 7
11-11-2011, 16:47
سلام ...

البته من فکر میکنم بعضی از مواردی که گفتین طبیعی ست .
مثلا قلیون که گفتین ، همه ی آدما موقعی که قلیون میکشند فشارشون میاد پایین و حتی بعضی اوقات سرگیجه هم میگیرند (به همین دلیله که میگن بعد قلیون چایی شیرین میچسبه :31:)

به نظر بنده هم پیش اون دکتری که رفتین ، حرف درستی زده و میتونه مربوط به استرس باشه :20:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ولی مشکل اینجاست که من حدود 7 ساله که قلیون می کشم و الآن حدود 1 یا حداکثر 2 ساله که بعدش فشارم می افته.قبلش هیچ مشکلی نبود.

htvieq
15-01-2012, 14:27
سردی مثل ماست کمتر بخور. در روز هم شربت آب و عسل درست کن هی بخور! تا قند خونت بره بالا.