مشاهده نسخه کامل
: کلوپ طرفداران G53S-3D
درود
:31:
معرفی لپتاپ G53S 3D
بچه ها این هم از لپتاپ پرقدرت g53 سه بعدی و مشخصاتش با طراحی بسیار زیبا
Brand Asus
Price 23000000 rials
Processor Type Intel Core i7 Mobile Processor
Processor Speed 2 Ghz
Processor Bus speed no
Processor cache memory 6 MB
Processor Model i7-2630QM
Screen size 15.6-inch
Display Type WXGA (HD)
Screen resolution 1366 x 768 px
The operating system Windows 7 Home Premium 64-bit
Graphics Card NVIDIA GeForce GTX 460M
Graphics Memory 1.5 GB
Graphics Card Type External Nvidia
Drive Capacity 1 TB (500GB+500GB)
Rpm disk 7200 rpm
Disc type SSH
Memory Clock DDR3 1333 MHz
The amount of memory 8 GB
Optical drive Blu-ray reader + DVD combo printer
Fax / Modem -
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Wireless Network 802.11 A / B / G / N
Bluetooth Bluetooth 3.0
3G -
Other Links -
DVI Output -
Infrared -
HDMI Output 1
IEEE 1394 -
Card input -
Monitor Output 1 x VGA
Audio Connections 1 x Headphone Output 1 x Microphone Input
S-Video -
USB 1 USB 3.0 + 3 x USB 2.0
E-SATA -
Sound Card Built-in sound card
Speaker Built-in speaker
The touchpad There
Keyboard Turkish Q Keyboard + Numeric Keypad
Card reader 8-in-1 card reader
Camera 2-Megapixel Web Camera
Fingerprint Reader -
Battery 8-Cell Lithium-Ion
Width 391 mm
Depth 297 mm
Height 35 mm
Weight 3,600 Kg
The warranty period 2 years international warranty
Gifts Bag + Mouse + 3D Glasses set
Product Type Notebook
Other Features Laser Mouse ROG, ROG Backpack - Backpack, 3-D video viewing and gaming gift for the Nvidia 3D glasses.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم یک ویدیو از معرفی G53 3D و G73 3D
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیف اصل اسوس + موس اصل مخصوص بازی + عینک اصل انویدیا با قابلیت نگه داشتن 40 ساعت شارژ با یک بار شارژ توسط یو اس بی لپتاپ
این لپتاپ کانفیگی هست که من خریدم ونام تجاریش هم G53SW-IX097V 3D هست
قیمتش هم در 19/08/1390 برابر 2300000 تومان+دوسال گارانتی ویستا (در شیراز ) میباشد
نظراتتون رو مطرح کنید تا شاید کمکی کرده باشیم
سپاس:11:
ali_n2011
10-11-2011, 23:15
به نظرت این بهتره یا MSI gt683 با 120 'گیگ هارد ssd با صفحه فول و رم 16
دیشب یه ویدیو مقایسه بین gt780 و g74sx دیدم منتها هارد msi هم معمولی بود این موارد نتیجه این مقایسه بود
1- صفحه نمایش:
msi به نظر صفحه نمایش بهتری داشت(هر دو فول اچ دی) و این کاملا مشخص بود
2- صفحه کلید:
باز برتری با msi بود به خاطر بک لایت رنگی کیبورد در مقابل بک لایت تک رنگ ایسوس
3- هارد:
به خاطر رید صفر بودن باز برتری با msi بود
4- حرارت:
تو این قسمت ایسوس برنده بود به خاطر سیستم کولینگ بهترش. البته همانگونه که می دونید msi دارای کلید لمسی هست که می شه با آن دور فنو بالا برد تا لپ تاپ بیشتر خنک بشه
5- پورت usb 3 و e sata:
به دلیل داشتن 2 پورت usb 3 در مقابل یک پورت برای ایسوس و همچنین پورت e sata که ایسوس فاقد آن بود باز msi برنده بود
6: طراحی:
این بخش سلیقه ایه ولی باز به دلیل داشتن کلید های لمسی مختلف روی msi که کاملا کاربردیند می شه گفت باز msi برنده بود ولی ایسوس هم طراحی زیبایی داره
7- عملکرد روی بازیها:
به نظر می رسه msiجند فریم بیشتر از ایسوس تو بازیا می ده البته اینو دوستان می تونند تو سایت notebookcheck ببینند.
8- صدا:
بیشک بدلیل داشتن ساب ووفر msi برنده این بخش هست مخصوصا تو ویدیو هم بمشخص بود صدایی ایسوس تو حالت ماکزیمم حتی از 50 درصد صدای msi کمتر بود
9- وزن:
برنده msi حدود 300 گرم سبکتر
10- رم:
16 در برابر 12 برنده msi
11- وب کم:
برنده msi به خاطر وب کم 2 مگا پیکسلی و اچ دی
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
انو یادم رفت بگم
12- باتری:
برنده msi باتری 9 سل در برابر 8 سل
msi در تست ویدئو حدود 60 دقیقه بیشتر دووم میاره
دیشب یه ویدیو مقایسه بین gt780 و g74sx دیدم منتها هارد msi هم معمولی بود این موارد نتیجه این مقایسه بود
1- صفحه نمایش:
2- صفحه کلید:
3- هارد:
4- حرارت:
تو این قسمت ایسوس برنده بود به خاطر سیستم کولینگ بهترش. البته همانگونه که می دونید msi دارای کلید لمسی هست که می شه با آن دور فنو بالا برد تا لپ تاپ بیشتر خنک بشه
5- پورت usb 3 و e sata:
به دلیل داشتن 2 پورت usb 3 در مقابل یک پورت برای ایسوس و همچنین پورت e sata که ایسوس فاقد آن بود باز msi برنده بود
این بخش سلیقه ایه ولی باز به دلیل داشتن کلید های لمسی مختلف روی msi که کاملا کاربردیند می شه گفت باز msi برنده بود ولی ایسوس هم طراحی زیبایی داره
7- عملکرد روی بازیها:
به نظر می رسه msiجند فریم بیشتر از ایسوس تو بازیا می ده البته اینو دوستان می تونند تو سایت notebookcheck ببینند.
8- صدا:
بیشک بدلیل داشتن ساب ووفر msi برنده این بخش هست مخصوصا تو ویدیو هم بمشخص بود صدایی ایسوس تو حالت ماکزیمم حتی از 50 درصد صدای msi کمتر بود
9- وزن:
10- رم:
16 در برابر 12 برنده msi
11- وب کم:
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
انو یادم رفت بگم
12- باتری:
درود بر شما
به نظر من MSI بهتر هست
اما یادتون نره تکنولوژی ساخت خیلی مهمه هر هرچند ام اس آی پیشرفتس اما اسوس یه چیز دیگس
پیشنهاد من اینه که اگه میخواین یه دنیا روتون واشه با تعصب نباشین چون شرکتا مال باباهامون نیست و حتما حتما 3D بخرید و کیفیت رو تجربه کنید گرافیکای سری GTX یه چیز دیگس حواستون باشه GTX بخرید خیلی شاخه
عکسها در مستر پست اضافه شد:5:
Xilevens
12-11-2011, 01:32
1- صفحه نمایش:
2- صفحه کلید:
3- هارد:
4- حرارت:
5- پورت usb 3 و e sata:
7- عملکرد روی بازیها:
8- صدا:
9- وزن:
10- رم:
16 در برابر 12 برنده msi
11- وب کم:
انو یادم رفت بگم
12- باتری:
این نظر خودتونه؟ خیلی طرفدارانه نگاه کردید
من ریویوو اصلی از نوت بوک چک واسه دیدم 780 که دیدم نمره 74 بیشتر بود
مثلا به صفحه نمایش 74 نمره بهتری داده
در کیبورد برتری با اسوس بوده به خاطر راحتی و چینش کیبوردها نه بک لایت
نمیدونم شاید از نظر شما رنگ یه ماشین از مدل ماشین مهمتر باشه
سری جدید 74 گویا رید صفر هست
طراحی سلیقه ایست ولی ارگونومیک اسوس خیلی بهتره جنس بدنه خیلی خوبی هم داره
یه چیز که در نظر نگرفتید نویز صدای لپتاپ هست که تو MSI های گیمینگ کلا بالاست
من نتونستم جایی نگاه کنم که 780 یا هر کدوم از 560 های MSI بهتر 74 فریم داده باشن
ولی 560 اسوس 3 گیگ رم داره ولی 780 نصف این مقدار
یه چیز دیگه به نظرتون امکان داره وبکم هم اچ دی باشه هم 2 مگاپیکسل؟
780 دوربین اچ دی داره ولی 74 دو مگاپیکسلی
به نظرتون کدوم برنده هست؟
در ضمن باطری 9 سل و 8 سل به نظر خودتون میتونن تفاوت 60 دقیقه ای واسه ویدیو ایجاد کنه حالا با هر آمپر ساعت و یا واتی که باشه؟
من نتونستم جایی نگاه کنم که 780 یا هر کدوم از 560 های MSI بهتر 74 فریم داده باشن
در ضمن باطری 9 سل و 8 سل به نظر خودتون میتونن تفاوت 60 دقیقه ای واسه ویدیو ایجاد کنه حالا با هر آمپر ساعت و یا واتی که باشه؟
درود
داداش سری G تا الان هرچی در امده همش مشکی هست و جنس بدنه ها هم یکی هست من الان G53 رو دارم نوازش میکنم واقعا خوش ساخته و تمامی میانبر های خاموش کردن صفحه و اینا همشون به زیبایی و بدور از هرگونه اشغال شدگی در چینش صفه کلید طراحی شده و یه عیب داره که با لپتاپایی گیم مشترکه اونم باطریشه و گرافیک 460m که روش سواره بی نهایت کاربر پسنده.همین الان که اینو مینویسم توی سکوت شب صدای نفسام بیشتر از صدای لپتاپمه با کمی اغراق ام :27:
ali_n2011
12-11-2011, 15:41
اینا رو من از خودم نگفتم بلکه از ویدیو 15 دقیقه ای که می تونید تو youtube پیدا کنید و ببینید در ضمن دو برابر بودن رم کارت گرافیک تاثیری نداره این فقط برای تبلیغه بلکه قدرت پردازش گرافیک مهمه و با توجه به اینکه هر دو از کارت 560 استفاده کردند تو این مورد برابرند پس دو برابر بودن رم گرافیک عملا تاثیری نداره مگه وقتی که برنامه ای باشه که بیشتر از 1/5 گیگ رم گرافیک بخواد که حالا حالا ها چنین همین مقدار رم هم اضافی خواهد بود. در ضمن کیبورد هر دو از لحاظ کیفیت برابره من به دلیل بک لایت رنگی msi این مطلب گفتم و مطمئنن خیلیا این حالتو می پسندند. در ضمن اگه اون مدلی که با هارد ssd وارد ایران شده رو در نظر بگیرید مطمئنا به msi رای میدید. ولی متاسفانه قیمتش خیلی بالاست (3160000 تومان)حالا اگه دوستان از قیمت فعلی g74sx ما رو مطلع کنند ممنون می شم(با صفحه نمایش سه بعدی و بدون سه بعدی و کانفیگ A1) در ضمن هارد ایسوس طبق ویدئو ذکر شده رید صفر نیست. در مورد طراحی با شما موافقم که سلیقه ایه ولی msi هم جنس بدنش خوبه و روکش استیل داره. ولی نکته مهم صدای لپ تاپ و پورتاشه که صدای msi با اختلاف زیادی بهتر از ایسوسه به خاطر ساب ووفر. و همچنین پوت اضافی usb 3 برای کسایی که دو هارد اکسترنال usb 3 دارند و پورت e sata که متاسفانه ایسوس در طراحی این لپ تاپ به این موارد توجه نکرده. به نظرم کیفیت ساخت ایسوس کمی بهتره ولی msi هم کیفیت بالایی داره. در مورد باتری هم من تست انجام یافته در ویدئو مورد نظر رو گفتم.کلا این دو لپ تاپ تقریبا هم رده هستند. ولی 3 بعدی بودن ایسوس هم مزیت بزرگیه منتها فقط برای فیلم دیدن و گیم های سبک یا گیم های سنگین تو تنظیمات متوسط به پایین.
در ضمن بجز پورت ها و صدا در بقیه موارد برتری msi جزئی و عملا می شه چشم پوشی کرد در ضمن اینم بگم خنک بودن ایسوس مزیت بزرگیه
ali_n2011
12-11-2011, 15:49
امتیاز برنامه 3d mark به cpu و gpu دو لپ تاپ
امتیاز cpu برای msi : 8075
برای g74sx: 7898
امتیاز gpu برای msi g780r : 17592
برای g74sx: 17523
امتیاز کلی
msi g780r: p9338
g74sx: p9155
ali_n2011
12-11-2011, 15:55
درجه حرارت در پردازش سنگین:
1-g74sx
GPU 1: Geforce GTX560M .cur: 70C min:38C max:71 C
2 -g780r
GPU 1: Geforce GTX560M .cur: 83C min:46C max:93 C
برتری مطلق با g74sx
ali_n2011
12-11-2011, 16:03
برای صفحه نمایش باید ویدئو رو ببینید و نظر دوستان که می گند که صفحه نمایش ایسوس خیلی بهتره واقعیت نداره شاید در مدلهای قبلی msi اینطور بود ولی این مدل صفحه نمایش عالی و قابل رقابت با ایسوس رو داره و شاید کمی هم بهتره
msi gt780r: matte screen
asus g74sx: glossy screen
برای صفحه نمایش باید ویدئو رو ببینید و نظر دوستان که می گند که صفحه نمایش ایسوس خیلی بهتره واقعیت نداره شاید در مدلهای قبلی msi اینطور بود ولی این مدل صفحه نمایش عالی و قابل رقابت با ایسوس رو داره و شاید کمی هم بهتره
msi gt780r: matte screen
asus g74sx: glossy screen
عزیز ما اومدیم در رابطه ب g53 3D حرف بزنیم شما گیر دادین به مدلای دیگه،حداقل بچسبین به این مدل ببینم این چیا داره،برا همه فیلت ره یو تیوب پس دانلود کنید و آپلود کنید تا ببینیم و بسنجیم
سپاس
ali_n2011
12-11-2011, 16:32
ایسوس به همراهش کیف کوله و موس گیمینگ داره در حای که msi فاقد کیف و موس هست البته مثل اینکه ماتریس تو ایران کیفو و موس می ده در مورد دوربین حق با شماست ایسوس دوربین 2 مگا پیکسل و msi دارای دوربین hd هست ولی تو ویدئو می گه که وب کم msi بطور واضح برنده هست در مورد باتری هم حق با شماست ولی باز عمر باتری msi بیشتره
جالبه بدونین که در مورد تست صدا صدای ایسوس در بالاترین حد برابر 25 درصد صدای msi بود.
msi دارای بلوتوث 3 هست ولی در مورد ایسوس مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد بلوتوث 2 داره
فکر کنم ایسوس دارای بلوری رایتر و msi دارای بلوری خوان هست فقط ( در حالت کانفیگ استاندارد برای دو لپ تاپ)
حالا با توجه به این موارد دوستانی که می خواهند برای لپ تاپ گیمینگ هزینه کنند می تونند یکی از این دو رو با توجه به این مقایسه انتخاب کنند ولی توجه کنند msi با گارانتی ماتریس و هارد 120 گیگ ssd قیمتش اصلا منصفانه نیست قیمت جهانی با توجه به سایت معتبر xoticpc.com حدود 2100 دلاره ولی ماتریس می ده 3160000 تومن البته 6 هفته پیش حدود 300000 تومن ارزونتر بود. ولی از ایسوس خبری ندارم ولی اومنم اگه پیدا بشه با توجه به قیمت حدود 1700 دلاریش بالای 2700000 تومن خواهد بود البته مدل سه بعدیش اگه پیدا بشه بالای سه میلیون براتون آب می خوره مخصوصا با توجه به قیمت دلار که هر روز بالاتر می ره.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
عزیز ما اومدیم در رابطه ب g53 3D حرف بزنیم شما گیر دادین به مدلای دیگه،حداقل بچسبین به این مدل ببینم این چیا داره،برا همه فیلت ره یو تیوب پس دانلود کنید و آپلود کنید تا ببینیم و بسنجیم
سپاس
شرمنده دوست عزیز ولی مدل g53 هم تقریبا شبیه g74 هستش و میشه این مقایسه رو به مدل لپ تاپ شما هم تعمیم داد در ضمن یادم رفت به خاطر خریدتون بهتون تبریک بگم امیدوارم تا سالیان سال براتوت کار کنه:20:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
ایسوس به همراهش کیف کوله و موس گیمینگ داره در حای که msi فاقد کیف و موس هست البته مثل اینکه ماتریس تو ایران کیفو و موس می ده در مورد دوربین حق با شماست ایسوس دوربین 2 مگا پیکسل و msi دارای دوربین hd هست ولی تو ویدئو می گه که وب کم msi بطور واضح برنده هست در مورد باتری هم حق با شماست ولی باز عمر باتری msi بیشتره
جالبه بدونین که در مورد تست صدا صدای ایسوس در بالاترین حد برابر 25 درصد صدای msi بود.
msi دارای بلوتوث 3 هست ولی در مورد ایسوس مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد بلوتوث 2 داره
فکر کنم ایسوس دارای بلوری رایتر و msi دارای بلوری خوان هست فقط ( در حالت کانفیگ استاندارد برای دو لپ تاپ)
حالا با توجه به این موارد دوستانی که می خواهند برای لپ تاپ گیمینگ هزینه کنند می تونند یکی از این دو رو با توجه به این مقایسه انتخاب کنند ولی توجه کنند msi با گارانتی ماتریس و هارد 120 گیگ ssd قیمتش اصلا منصفانه نیست قیمت جهانی با توجه به سایت معتبر xoticpc.com حدود 2100 دلاره ولی ماتریس می ده 3160000 تومن البته 6 هفته پیش حدود 300000 تومن ارزونتر بود. ولی از ایسوس خبری ندارم ولی اومنم اگه پیدا بشه با توجه به قیمت حدود 1700 دلاریش بالای 2700000 تومن خواهد بود البته مدل سه بعدیش اگه پیدا بشه بالای سه میلیون براتون آب می خوره مخصوصا با توجه به قیمت دلار که هر روز بالاتر می ره.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
شرمنده دوست عزیز ولی مدل g53 هم تقریبا شبیه g74 هستش و میشه این مقایسه رو به مدل لپ تاپ شما هم تعمیم داد در ضمن یادم رفت به خاطر خریدتون بهتون تبریک بگم امیدوارم تا سالیان سال براتوت کار کنه:20:
دیدم بحث اینجا داغ شده ما هم جو گیر شدیم و اینجا بحثو ادامه دادیم :31: وگرنه من یه تاپیک برای این مورد زده بودم :13:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
راستی g53 3d بک لایت کیبورد داره کلا میشه در مورد عملکردش رو بازیای جدید مثل بتلفیلد 3 و مترو و کلا بازیای سنگین یه رویو بزارین
کیف کوله اش هم خیلی خوشگله:20:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
دیدم بحث اینجا داغ شده ما هم جو گیر شدیم و اینجا بحثو ادامه دادیم :31: وگرنه من یه تاپیک برای این مورد زده بودم :13:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
راستی g53 3d بک لایت کیبورد داره کلا میشه در مورد عملکردش رو بازیای جدید مثل بتلفیلد 3 و مترو و کلا بازیای سنگین یه رویو بزارین
کیف کوله اش هم خیلی خوشگله:20:[/QUOTE]
سپاس داداش گلم ، اره بک لایتش واقعا زیباس اما طراحی سری G اسوس واقغا جزابه کلاسیک و زیبا و از نظر طراحی واقعا زیباس،من توی فاکتورام ssd hdd هم بود اما گیرم نیومد با اون چیزایی که میخواستم ست نشد مانیتورش هم فول اچ دی نیست کلا برا سه بعدیش باید بری سراغ led 3D
منتهی من موندم چه led بخرم چون نمیدونم تکنولوژی پسیو بخرم این کار میده برام یا نه چون اکتیو گرونه
کجا هست لیست قیمت led 3D ها که بین 26 تا 32 اینچ باشه؟؟؟
نمیدونم آیا میشه به این چندتا عینک وصل کرد!
نمیدونم که آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه!
بچه ها این لپتاب گرافیکش خیلی بالاس واقعا میرزه
کار خوبی کردین که بحث کردین اما یه خورده بیاین توی فاز این و مشکلات منو حل کنید
من فقط pes2012 نصب کردم که معرکه اجرا میشه
اما نمیدونم بازی باحال چیه اصلا توی فاز بازی نبودم چند سال به نظرتون چیا نصب کنم که بدرد بخوره وباحال و سه بعدی هم باشه و از نت کجا بخرم؟
مدیران هم راهنمایی کنید خواهش میکنم
با سپاس مجدد
Xilevens
12-11-2011, 19:26
اینا رو من از خودم نگفتم بلکه از ویدیو 15 دقیقه ای که می تونید تو youtube پیدا کنید و ببینید در ضمن دو برابر بودن رم کارت گرافیک تاثیری نداره این فقط برای تبلیغه بلکه قدرت پردازش گرافیک مهمه و با توجه به اینکه هر دو از کارت 560 استفاده کردند تو این مورد برابرند پس دو برابر بودن رم گرافیک عملا تاثیری نداره مگه وقتی که برنامه ای باشه که بیشتر از 1/5 گیگ رم گرافیک بخواد که حالا حالا ها چنین همین مقدار رم هم اضافی خواهد بود. در ضمن کیبورد هر دو از لحاظ کیفیت برابره من به دلیل بک لایت رنگی msi این مطلب گفتم و مطمئنن خیلیا این حالتو می پسندند. در ضمن اگه اون مدلی که با هارد ssd وارد ایران شده رو در نظر بگیرید مطمئنا به msi رای میدید. ولی متاسفانه قیمتش خیلی بالاست (3160000 تومان)حالا اگه دوستان از قیمت فعلی g74sx ما رو مطلع کنند ممنون می شم(با صفحه نمایش سه بعدی و بدون سه بعدی و کانفیگ A1) در ضمن هارد ایسوس طبق ویدئو ذکر شده رید صفر نیست. در مورد طراحی با شما موافقم که سلیقه ایه ولی msi هم جنس بدنش خوبه و روکش استیل داره. ولی نکته مهم صدای لپ تاپ و پورتاشه که صدای msi با اختلاف زیادی بهتر از ایسوسه به خاطر ساب ووفر. و همچنین پوت اضافی usb 3 برای کسایی که دو هارد اکسترنال usb 3 دارند و پورت e sata که متاسفانه ایسوس در طراحی این لپ تاپ به این موارد توجه نکرده. به نظرم کیفیت ساخت ایسوس کمی بهتره ولی msi هم کیفیت بالایی داره. در مورد باتری هم من تست انجام یافته در ویدئو مورد نظر رو گفتم.کلا این دو لپ تاپ تقریبا هم رده هستند. ولی 3 بعدی بودن ایسوس هم مزیت بزرگیه منتها فقط برای فیلم دیدن و گیم های سبک یا گیم های سنگین تو تنظیمات متوسط به پایین.
در ضمن بجز پورت ها و صدا در بقیه موارد برتری msi جزئی و عملا می شه چشم پوشی کرد در ضمن اینم بگم خنک بودن ایسوس مزیت بزرگیه
دوست عزیز وقتی صحبت از مقایسه با این دقت میشه این بحث رم گرافیک هم میاد وسط
شما به هارد و رم گیر دادی در حالیکه 74 هم میتونه تا 32 گیگ رم ساپورت کنه و هارد رید 0 داشته باشه
در مورد کیبورد و صفحه نمایش سایت نت بوک چک نشوته تفاوتها واضح و مشهوده در هر دو مورد اسوس رتبه بالاتری گرفته
در مورد پورتها و صداش من حرفی ندارم چون این مدل تو این موارد کار نکرده و نمیدونم هم چرا esata رو ازش حذف کردن اگه توجه کرده باشید اکسپرس هم نداره
وب کم اسوس FHD و وب کم MSI که HD هست حالا دور از ذهنیت ویدیو خودتون فکر میکنید کدوم بهتره؟
بقیه موارد مثل نویز و سیستم کولینگ هم مشخصه
اینم امتیازات
Workmanship 78%
Keyboard 80%
Mouse 76%
Connectivity 80%
Weight 58%
Battery 76%
Display 88%
Games Performance 92%
Application Performance 91%
Temperature 92%
Noise 74%
Impression 84%
Average 81%
84%
Workmanship 90%
Keyboard 90%
Mouse 84%
Connectivity 78%
Weight 49%
Battery 70%
Display 94%
Games Performance 93%
Temperature 91%
Noise 78%
Impression 88%
Average 83%
87%
اما در مورد موارد 3D من بیشتر مد نظرم هست این دوستمون یه تجربه از یه بازی سه بعدی رو واسمون بزاره
و اینکه دمای دستگاه رو بعد از 2 ساعت بازی برامون بزاره تا ببینیم این سیستم نیاز به کول پد داره یا خیر
البته مسلما 53 خنک کنندگی کمتری از 74 داشته باشه
ali_n2011
12-11-2011, 19:41
کیف کوله اش هم خیلی خوشگله:20:
سپاس داداش گلم ، اره بک لایتش واقعا زیباس اما طراحی سری G اسوس واقغا جزابه کلاسیک و زیبا و از نظر طراحی واقعا زیباس،من توی فاکتورام ssd hdd هم بود اما گیرم نیومد با اون چیزایی که میخواستم ست نشد مانیتورش هم فول اچ دی نیست کلا برا سه بعدیش باید بری سراغ led 3D
منتهی من موندم چه led بخرم چون نمیدونم تکنولوژی پسیو بخرم این کار میده برام یا نه چون اکتیو گرونه
کجا هست لیست قیمت led 3D ها که بین 26 تا 32 اینچ باشه؟؟؟
نمیدونم آیا میشه به این چندتا عینک وصل کرد!
نمیدونم که آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه!
بچه ها این لپتاب گرافیکش خیلی بالاس واقعا میرزه
کار خوبی کردین که بحث کردین اما یه خورده بیاین توی فاز این و مشکلات منو حل کنید
من فقط pes2012 نصب کردم که معرکه اجرا میشه
اما نمیدونم بازی باحال چیه اصلا توی فاز بازی نبودم چند سال به نظرتون چیا نصب کنم که بدرد بخوره وباحال و سه بعدی هم باشه و از نت کجا بخرم؟
مدیران هم راهنمایی کنید خواهش میکنم
با سپاس مجدد[/QUOTE]
بازی که می تونین به راحتی از بیرون تهیه کنیدو ولی با توجه به اینکه g53 3d فول اچ دی نیست بازیا رو تو حالت high فقط اجرا کنید و فکر کنم از پس همه بازیا به راحتی بر بیاد. شما بازایایی مثل بتلفیلد 3 و کرایسیس رو امتحان کن یا چند روز دیگه nfs the run می آد اونم برای تست عملکرد این لپ تاپ خوبه .از همیم سایت هم می تونید بازیا رو تهیه کنید.
در مورد سه بعدی بودن هم اگه بگید ممنون می شم آیا دو بعدیو به سه بعدی تبدیل می کنه کلا تصویر سه بعدیش چه جوریه؟
ممنون
من قبلا این مدلو می خواستم بگیرم بعد msi ها وارد شدند و با توجه به هارد ssd و چند دلیل دیگه نظرمو گرفتند ولی خیلی گرون شدند و مجددا رو این مدل فکر می کنم
ali_n2011
12-11-2011, 19:53
شما به هارد و رم گیر دادی در حالیکه 74 هم میتونه تا 32 گیگ رم ساپورت کنه و هارد رید 0 داشته باشه
در مورد کیبورد و صفحه نمایش سایت نت بوک چک نشوته تفاوتها واضح و مشهوده در هر دو مورد اسوس رتبه بالاتری گرفته
در مورد پورتها و صداش من حرفی ندارم چون این مدل تو این موارد کار نکرده و نمیدونم هم چرا esata رو ازش حذف کردن اگه توجه کرده باشید اکسپرس هم نداره
وب کم اسوس FHD و وب کم MSI که HD هست حالا دور از ذهنیت ویدیو خودتون فکر میکنید کدوم بهتره؟
اینم امتیازات
Workmanship 78%
Keyboard 80%
Mouse 76%
Connectivity 80%
Weight 58%
Battery 76%
Display 88%
Games Performance 92%
Temperature 92%
Noise 74%
Impression 84%
Average 81%
84%
Workmanship 90%
Keyboard 90%
Mouse 84%
Connectivity 78%
Weight 49%
Battery 70%
Display 94%
Games Performance 93%
Temperature 91%
Noise 78%
Impression 88%
Average 83%
87%
اما در مورد موارد 3D من بیشتر مد نظرم هست این دوستمون یه تجربه از یه بازی سه بعدی رو واسمون بزاره
و اینکه دمای دستگاه رو بعد از 2 ساعت بازی برامون بزاره تا ببینیم این سیستم نیاز به کول پد داره یا خیر
دوست عزیر من نمی گم که msi برتر از ایسوسه مسلما ایسوس برند معتبرتری ولی ضعفای کمبود پورت و همچنین بلندی و کیفیت صدا برای این لپ تاپ ضعف بزرگیه مخصوصا زمانی که لپ تاپهای معمولی دو پورت usb3 داره ولی این لپ تاپ متاسفانه یک پورت usb3 داره. در ضمن این مقایسه برای کانفیگ استاندارد دو لپ تاپ بود و گرنه شما می تونید به هر کدوم cpu 2960 با فرکانس 2.7 سوار کنید یا 500 گیگ ssd بزارین. حتما می دونید که msi دارای کلید لمسی هست که عملکرد لپ تاپو تو کارای سنگین بالا می بره و احتمالا در این ویدئو از این حالت استفاده شده(البته شاید) . در ضمن با توجه به کانفیگ یکسان این دو لپ تاپ تفاوت عملکردشون مطمئنا در کارهای سنگین خیلی کم خواهد بود. ولی در کل می گم g74sx از لحاظ خنک بودن و داشتن مدل 3d برتره و gt780r از لحاظ تعداد پورت و صدای بالا و با کیفیت برتری داره.
اینم امتیازات
Workmanship 78%
Keyboard 80%
Mouse 76%
Connectivity 80%
Weight 58%
Battery 76%
Display 88%
Games Performance 92%
Temperature 92%
Noise 74%
Impression 84%
Average 81%
84%
Workmanship 90%
Keyboard 90%
Mouse 84%
Connectivity 78%
Weight 49%
Battery 70%
Display 94%
Games Performance 93%
Temperature 91%
Noise 78%
Impression 88%
Average 83%
87%
درود
عزيزم شما بگين چه برنامه اي نصب كنم روش براي چكه دما,البته كه قويتره مدل 74 اما ديزايني كه من ديدم از نظر دما براي 53 فكر نميكنم داغي رو حتي احساس كنه
سوالاي منو دوست عزیزمون جواب دادن اگه میشه یه خورده تخصصی توضیحش بدین
سپاس
با سپاس مجدد[/QUOTE]
بازی که می تونین به راحتی از بیرون تهیه کنیدو ولی با توجه به اینکه g53 3d فول اچ دی نیست بازیا رو تو حالت high فقط اجرا کنید و فکر کنم از پس همه بازیا به راحتی بر بیاد. شما بازایایی مثل بتلفیلد 3 و کرایسیس رو امتحان کن یا چند روز دیگه nfs the run می آد اونم برای تست عملکرد این لپ تاپ خوبه .از همیم سایت هم می تونید بازیا رو تهیه کنید.
در مورد سه بعدی بودن هم اگه بگید ممنون می شم آیا دو بعدیو به سه بعدی تبدیل می کنه کلا تصویر سه بعدیش چه جوریه؟
ممنون
من قبلا این مدلو می خواستم بگیرم بعد msi ها وارد شدند و با توجه به هارد ssd و چند دلیل دیگه نظرمو گرفتند ولی خیلی گرون شدند و مجددا رو این مدل فکر می کنم[/QUOTE]
من يه توصيه ميكنم
داداش بخواي بخري روي اسوس تمركز كن باور كن قطعاتش هرجا سوار بشه كيفيتش تغيير نميكنه
خيلي روي طراحي دقت كرده بريد از نزديك لمس كنيد حتما
من ام اس اي رو هم دوس داشتم بگيرم و پولشم داشتم اما جاش اومدم براي اين لپتاپ لوازم جانبي خريدم و اسپرتش كردم
برنامه اي نديدم رو خودش كه بتونم باهاش دوبعدي رو به سه بعدي مستقيم تبديل كنه اما يه برنامه هس كه ويديو رو تبديل مينه اما به هم ريخته بود براي من
يكي امروز دانلود كردم راحت عكسا رو تبديلميكرد خوب هم جواب ميداد
عزيز هارد 7200 دور در دقيقس و براي بالا آوردن ويندوز خيلي هم سريع هست تازه دوتا 500 هست كه جمعا ميشه يك ترا,هارد اس اس دي هم خوبه اما براي بالا اوردن ويندوز و كاراي سنگين گرافيكي كه البته ماها سراغ گيم ميريم كه همون 7200 كافيه وبرا هايبترنيت كردن هم اين سيستم خوب جواب ميده
من اولين باره از سه بعدي استفاده كردم و چيز ديگه اي براي مقايسه تا حالا نديدم كه الان بگم اما كلا خوب جواب ميده منتهي من تو فكر ال اي دي سه بعدي 32 اينچ هستم
برا تست گرما برنامه بدين تا تست كنم فردا عصر جواب ميدم شايدم زودتر
سپاس
ali_n2011
13-11-2011, 12:49
نرم افزار تست دمای لپ تاپ
بلندی و صدای این لپ تاپ چطوره؟
نرم افزار تست دمای لپ تاپ
بلندی و صدای این لپ تاپ چطوره؟
صداش عالیه اما به پای صدای سیستم بیتس که روی HP ها نصبه نمیرسه،من چند روز پیش HP 6190 داشتم به خاطر نداشتن بک لایت کیبرد دادمش پس اما دیزاینش واقعا عالی بود ولی fullhd و کارا نبود مثلا وقتی استند بای بود یا صفحشو خاموش میکردم نور آرم ال ال دی اچ پی توی صفحه مانیتور پیدا بود!!! :41:
سپاس
Xilevens
14-11-2011, 01:02
اگه سوالی دارید میشه یه بار دیگه کامل بپرسید؟ چون من یه خورده گیج شدم
ولی بگم کولینگی که در 53 و 73 پیاده شده نسبت به کولینگی که در 74 پیاده شده نسبتا بهتره به غیر از مورد دریچه های هوا که در 74 بزرگتره
ولی تو 73 و 53 ما میبینیم که دو فن بصورت مجزا و در دو طرف گرما رو خارج میکنن
ولی تو 74 به هم دیگه نزدیک شدن و شاهراه خروجی یکی شده که این یه مقدار از کارایی سیستم کم میکنه
اما اون حرفی که من زدم 53 خنک کنندگی کمتری از 74 داره طبیعیه چون 15 اینچه و فضای داخلی فوق العاده کمتر شده
وگرنه سیستم کولینگ طراحی بهتری در 53 و 73 داره
نزدیک به یک ساعت pes2012 بازی کردم باهاش با آخرین درجه گرافیک و در حالت 3D + کول پد با برنامتون 60 تا 65 درجه گرمای گرافیکم بود!!!!
این زیاد نیست؟
ولی بگم کولینگی که در 53 و 73 پیاده شده نسبت به کولینگی که در 74 پیاده شده نسبتا بهتره به غیر از مورد دریچه های هوا که در 74 بزرگتره
ولی تو 74 به هم دیگه نزدیک شدن و شاهراه خروجی یکی شده که این یه مقدار از کارایی سیستم کم میکنه
اما اون حرفی که من زدم 53 خنک کنندگی کمتری از 74 داره طبیعیه چون 15 اینچه و فضای داخلی فوق العاده کمتر شده
برای استفاده از بهترین حالت 3D شنفتم که باید برم سراغ led 3D
منتهی من موندم چه led بخرم.آیا g53 3D روی تکنولوؤی پسیو led 3d ها کار میده برام? چون تکنولوژی لپتاپم active هست نه pasive???
کجا هست لیست قیمت led 3D ها که 32 اینچ باشه و زیر یک میلیون باشه وFHD + 120 هرتز به بالا باشه و پنلش هم 3d باشه و کلا بهترین کیفیت باشه؟؟؟
آیا میشه به این لپتاپ (G53 3D) چندتا عینک وصل کرد?
آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه?
ali_n2011
14-11-2011, 14:31
می خواستم ببینم از قیمت g74sx-A1 با رم 12 و هارد 1500 با مانیتور فول اچ دی و بک لایت کیبورد خبر دارید؟ اگه 2500 باشه شاید بخرم در ضمن برای usb3 هاب تو بازار هست؟ اگه هست سرعت انتقال فایلو کم می کنه یا نه؟ آخه من دو تا هارد اکسترنال دارم و وجود 2 پورت usb3 به دردم می خوره. این msi gt780 که خیلی گرونه ارزش 3160 تومنو نداره وگرنه از هر لحاظ کامله.
می خواستم ببینم از قیمت g74sx-A1 با رم 12 و هارد 1500 با مانیتور فول اچ دی و بک لایت کیبورد خبر دارید؟ اگه 2500 باشه شاید بخرم در ضمن برای usb3 هاب تو بازار هست؟ اگه هست سرعت انتقال فایلو کم می کنه یا نه؟ آخه من دو تا هارد اکسترنال دارم و وجود 2 پورت usb3 به دردم می خوره. این msi gt780 که خیلی گرونه ارزش 3160 تومنو نداره وگرنه از هر لحاظ کامله.
داداش حواست به سنگینی باشه،3D هم یه دنیایی هست برا خودش فراموش نکنید
مال من 3.6 جرم ( وزن )داره خیلی سنگینه البته چون گیم هست قابل توجیح هست این سنگینیش
کیف مناسب براش پیدا نکردم،یکی بود 130000 تومن قیمتش بود عالی بود اما جای وسایلش زیاد توش نبود
ام اس ای و اسوس دوتاییشون برند خوبی هسن تعصبی نباشین چون شرکتا ماله باباهامو نیست
موفق باشید:11:
ali_n2011
14-11-2011, 19:18
داداش حواست به سنگینی باشه،3D هم یه دنیایی هست برا خودش فراموش نکنید
مال من 3.6 جرم ( وزن )داره خیلی سنگینه البته چون گیم هست قابل توجیح هست این سنگینیش
کیف مناسب براش پیدا نکردم،یکی بود 130000 تومن قیمتش بود عالی بود اما جای وسایلش زیاد توش نبود
ام اس ای و اسوس دوتاییشون برند خوبی هسن تعصبی نباشین چون شرکتا ماله باباهامو نیست
موفق باشید:11:
مگه خودش کیف کوله نداره؟ کیف کوله اش که کیفیت بالایی باید داشته باشه؟ g74 نسبت به لپتاپ شما گرافیک بالاتری داره در ضمن فکر کنم سه بعدی برای مانیتور کوچک جالب نباشه حالا اگه شما تجربه فیلم سه بعدی را تو این لپ تاپ بگی ممنون می شم چون برای گیم فکر نکنم این کارت برای تنظیمات بالا و سه بعدی جواب بده چون تو حالت سه بعدی فریم نصف می شه. برای سه بعدی سونی f215 مناسبه اونم برای فیلم چون مانیتورش فول اچ دیه. در ضمن مانیتور g74 هم باید فول باشه.
مگه خودش کیف کوله نداره؟ کیف کوله اش که کیفیت بالایی باید داشته باشه؟ g74 نسبت به لپتاپ شما گرافیک بالاتری داره در ضمن فکر کنم سه بعدی برای مانیتور کوچک جالب نباشه حالا اگه شما تجربه فیلم سه بعدی را تو این لپ تاپ بگی ممنون می شم چون برای گیم فکر نکنم این کارت برای تنظیمات بالا و سه بعدی جواب بده چون تو حالت سه بعدی فریم نصف می شه. برای سه بعدی سونی f215 مناسبه اونم برای فیلم چون مانیتورش فول اچ دیه. در ضمن مانیتور g74 هم باید فول باشه.
داداش آره کیف داره و واقعا هم این کیف زیبایی خاصی داره
اما برا جابجایی زیاد مناسب نیست چون اصلا به فکر پرتابل بودنش نبودن
داداش f215 3D سونی که به گرده پای n53 3D نمیرسه به چهر دلیل زیر
1-هارد 5200 دور 640 گیگ در برابر هارد اسوس که دوتا هارد 500 - 7200 دور در دقیقس
2-گرافیک 540m ضعیفتر که نزدیک به 20 رده از گرافیکه GTX 640m پایینتره ، توی نوتبوک چک خودتون ببینید و مقایسه کنید
3-سی پی یو ضعیفتر 740 کیو ام هستش در حالی که این2630 هستش
4-رم 6 گیگ
مزایای سونی نسبت به اسوس هم
1-وزن یک کیلو کمتر
2-صفحه نمایش یک اینچ بزرگتر
3-... و دیگر هیچ
شاید به نظر شما یک اینچ تصاویرو بهتر کنه اما نظر من اینه که برای نمایش خیلی بهتر به یک ال ای دی یک میلیون تومانی 32 اینچ سه بعدی هم نیاز پیدا میکنی
البته G74 یا G73 یا G53 که داشته باشی اگر هم سه بعدی نباشن میتونی با پرت اچ دی ام آی به راحتی تصاویر رو روی تلیوزیون سه بعدی دیگری به راحتی مشاهده کنی
اینا که میگن با کیفیت نیست خودشون از یه جای دیگه شنیدن،منم اول نظرم این بود اما الان میبینم که واقعا اینطور نبوده یک شبکه اچ دی سه بعدی رو من از م.ا.ه.واره دیدم روی لپتاپم واقعا خوب بود و عیبی هم نداشت
بازی هم من باهاش کردم با آخرین درجه گرافیکی آخ نگفت و واقعا خوب بودش چون گرافیک واقعا خوبه
حواستون باشه سنگینی لپتاپای سری G به خاطر قطعات بسیار قدرتمندی هست که روشون سواره ،هرچند تا چند ساله دیگه قطعاتی میسازن که بسیار سبکتر از قطعات به کار رفته در این لپتاپا هستن،اما تکنولوژی قدرتمند با محدودیت رو به رو هست که محدودیت هم همین سنگینیشون هست
و از نظر اینکه G74 از این سرتره شک نکن چون گرافیکش از مال من نزدیک15 تا 20 رده بالاتره
امیدوارم در انتخاب موفق باشید
Xilevens
15-11-2011, 16:01
نزدیک به یک ساعت pes2012 بازی کردم باهاش با آخرین درجه گرافیک و در حالت 3D + کول پد با برنامتون 60 تا 65 درجه گرمای گرافیکم بود!!!!
این زیاد نیست؟
نه طبیعیه شما داری با گرافیک 460 کار میکنی مثلا گرمای زیادی خواهد داشت اگه همچین سیستم کولینگی نداشت باید رو 90 حساب باز میکردی
Xilevens
15-11-2011, 16:11
منم شنیدم تهران با قیمت 2.5 پیدا شده
ولی هنوز نتونستم مطمئن بشم از دوستان هم پرسیدم کسی خبر موثق نداشت
ولی اگه با این قیمت باشه تا حدودی خریدش به صرفه هست ولی بازم میشه گفت گرونه
قیمت جهانیش 1600 دلاره که تو ایران معمولا لپتاپ ها در گرون ترین حالت یه 200 تومنی بالاتر قیمت جهانی هستن با این حال این لپ تاپ نسبت به MSI ها به این قیمت خیلی خیلی به صرفه تر هست
ولی نسبت به خرید از خارج کشور نه
در مورد هاب من اطلاعات دقیقی ندارم که سرعت رو کم میکنن یا نه ولی احتمال میدم که کم کنن چون یه درگاه هست و بس و یکی از ورودی های هاب میتونه از کل ظرفیت ورودی USB لپتاپ در آن واحد استفاده کنه
ولی فک کنم یه سری هاب هست که شما در صورت نیاز به انتقال اطلاعات به هم از ورودیهاش فقط فرمان رو از لپ تاپ میگیره و خطوط داده تو همون هاب اطلاعات رو از یه ورودی به دیگری انتقال میدن که اصلا نیازه نداره اطلاعات اول وارد لپتاپ بشه و بعد به دومی منتقل بشه
Xilevens
15-11-2011, 16:20
برای استفاده از بهترین حالت 3D شنفتم که باید برم سراغ led 3D
منتهی من موندم چه led بخرم.آیا g53 3D روی تکنولوؤی پسیو led 3d ها کار میده برام? چون تکنولوژی لپتاپم active هست نه pasive???
کجا هست لیست قیمت led 3D ها که 32 اینچ باشه و زیر یک میلیون باشه وFHD + 120 هرتز به بالا باشه و پنلش هم 3d باشه و کلا بهترین کیفیت باشه؟؟؟
آیا میشه به این لپتاپ (G53 3D) چندتا عینک وصل کرد?
آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه?
اگه برای بازی 3 بعدی میخواید همون صفحه لپتاپ بهتره چون گرافیک لپتاپی اونقدر قوی نیست که بتونه در فریم بالا تصویر سه بعدی تولید کنه و کم میاره
ولی واسه فیلم دیدن شما شاید بشه گفت LED 3D مناسب باشه اما فک نکنم اکتیو رو بتونید رو پسیو راه اندازی کنید
بابت قیمت ها هم اطلاعی ندارم از تالار مربوطه سوال کنید
اما از اینکه بشه تعداد بیشتری عینک داشت هم بله چند عینک رو ساپورت میکنن
شما تا حالا سه بعدیش رو استفاده کردید؟ مثلا با عینک در زوایای مختلف؟ زاویه به صفحه در هر بار متفاوت باشه؟
ali_n2011
15-11-2011, 17:06
منم شنیدم تهران با قیمت 2.5 پیدا شده
ولی هنوز نتونستم مطمئن بشم از دوستان هم پرسیدم کسی خبر موثق نداشت
ولی اگه با این قیمت باشه تا حدودی خریدش به صرفه هست ولی بازم میشه گفت گرونه
قیمت جهانیش 1600 دلاره که تو ایران معمولا لپتاپ ها در گرون ترین حالت یه 200 تومنی بالاتر قیمت جهانی هستن با این حال این لپ تاپ نسبت به MSI ها به این قیمت خیلی خیلی به صرفه تر هست
ولی نسبت به خرید از خارج کشور نه
در مورد هاب من اطلاعات دقیقی ندارم که سرعت رو کم میکنن یا نه ولی احتمال میدم که کم کنن چون یه درگاه هست و بس و یکی از ورودی های هاب میتونه از کل ظرفیت ورودی USB لپتاپ در آن واحد استفاده کنه
ولی فک کنم یه سری هاب هست که شما در صورت نیاز به انتقال اطلاعات به هم از ورودیهاش فقط فرمان رو از لپ تاپ میگیره و خطوط داده تو همون هاب اطلاعات رو از یه ورودی به دیگری انتقال میدن که اصلا نیازه نداره اطلاعات اول وارد لپتاپ بشه و بعد به دومی منتقل بشه
کانفیگ A1 با این قیمت باشه می شه گفت تقریبا خوبه هر چند باز گرونه شما سایتی سراغ دارید که قیمت بروز بزنه؟ در ضمن نگفتید هاب usb 3 تو بازار هست یا نه؟ مدل سه بعدی این لپ تاپ چی ؟ می شه پیدا کرد؟
ali_n2011
15-11-2011, 17:14
کانفیگ A1 با این قیمت باشه می شه گفت تقریبا خوبه هر چند باز گرونه شما سایتی سراغ دارید که قیمت بروز بزنه؟ در ضمن نگفتید هاب usb 3 تو بازار هست یا نه؟ مدل سه بعدی این لپ تاپ چی ؟ می شه پیدا کرد؟
در ضمن msi هارد 120 گیگ ssd داره ولی 3160 خیلی خیلی گرونه برای این لپ تاپ.
Xilevens
15-11-2011, 20:31
قیمت بروز که در ایران نیست اما سایت خارجی xoticpc خیلی معتبر هست و جوابگو هم هستن و واقعا سایت خوبیه
بابت هاب هم اطلاعی ندارم
مدل سه بعدیش رو نه فک نکنم
چون معمولا قیمتش بالا در میاد کسی نمیخره
مثلا میخوان 3 بفروشن ولی هیچکی نمیخره
معمولا 53 ها رو سه بعدی وارد میکنن که قیمت کمتر در بیاد
شما یه SSD 120 هم بزاری رو 2.5 باز خیلی ارزونتر واست در میاد از MSI ولی نمیدونم MSI مقدار HDD چقدره
در ضمن به نظرم بهتره فکر سه بعدی رو از سرتون بیرون کنید فعلا
اگه برای بازی 3 بعدی میخواید همون صفحه لپتاپ بهتره چون گرافیک لپتاپی اونقدر قوی نیست که بتونه در فریم بالا تصویر سه بعدی تولید کنه و کم میاره
ولی واسه فیلم دیدن شما شاید بشه گفت LED 3D مناسب باشه اما فک نکنم اکتیو رو بتونید رو پسیو راه اندازی کنید
بابت قیمت ها هم اطلاعی ندارم از تالار مربوطه سوال کنید
اما از اینکه بشه تعداد بیشتری عینک داشت هم بله چند عینک رو ساپورت میکنن
شما تا حالا سه بعدیش رو استفاده کردید؟ مثلا با عینک در زوایای مختلف؟ زاویه به صفحه در هر بار متفاوت باشه؟
داداش گرافیک عالی هستش مثلا برای Pro Evolution Soccer 2012 در قسمت ستینگ این تنظیمات هست به قسمت اعداد 683:384 دقت کنید این چیه؟؟؟
داداش کیفیت عالی هست بله دیدم باهاش بازی توپ هست و فیلم هم خیلی خوبه :20:
در حالت سه بعدی میشه تا حدودی سرو چرخوند مثلا حدودای 15 درجه
برای دید از طرفین هم تا حدودای 30 درجه جا میده برای به طرفین رفتن
بالا پایین هم بیشتر از 30 درجه
دقیقا نمیتونم بگم چون اندازه نگرفتم :13:
Xilevens
16-11-2011, 16:46
وقتی میشه قدرت گرافیکشو تشخیص داد که کرایسس نصب باشه هم رو این هم یه مدل لپتاپ ارزون تر بعد ببینی قدرت دیتیل و fps رو
اون هم چیز مهمی نیست نسبته فقط
دیدی میگن واسه ثبت نام عکس 3 در 4 بیارید
یعنی نسبت عوض به طول 3 واحد به 4 واحده
قبلا بیشتر 3 به 4 بود الان بیشتر 16 به 9 هست
مسلما دیدید که مانیتورهای جدید عرضشون از ارتفاعشون بیشتر شده و به اصطلاح میگن عریض شدن یا واید هم میگن
طبق این نسبت تغییر کردن
اون عدد به اون بزرگی هم تقریبا همون نسبت 16:9 میشه
البته این موضوع در سطح های بالاتر مهم میشه که فرای کاربرد یوزرها هست
ali_n2011
16-11-2011, 22:53
وقتی میشه قدرت گرافیکشو تشخیص داد که کرایسس نصب باشه هم رو این هم یه مدل لپتاپ ارزون تر بعد ببینی قدرت دیتیل و fps رو
اون هم چیز مهمی نیست نسبته فقط
دیدی میگن واسه ثبت نام عکس 3 در 4 بیارید
یعنی نسبت عوض به طول 3 واحد به 4 واحده
قبلا بیشتر 3 به 4 بود الان بیشتر 16 به 9 هست
مسلما دیدید که مانیتورهای جدید عرضشون از ارتفاعشون بیشتر شده و به اصطلاح میگن عریض شدن یا واید هم میگن
طبق این نسبت تغییر کردن
اون عدد به اون بزرگی هم تقریبا همون نسبت 16:9 میشه
البته این موضوع در سطح های بالاتر مهم میشه که فرای کاربرد یوزرها هست
مدل g53sx هم تو ایران پیدا می شه شنیدم سه بعدی بدون عینک هست و در ضمن 2 گیگ رم کارت گرافیک GTX 560M داره. اگه سراغ دارین قیمت بدین ممنون می شم.
CPU: 2630QM
RAM: 12 GIG
VGA: GTX 560M 2 GIG
HDD: 1 TRA 7200RPM
3D LED 15.6
مدل g53sx هم تو ایران پیدا می شه شنیدم سه بعدی بدون عینک هست و در ضمن 2 گیگ رم کارت گرافیک GTX 560M داره. اگه سراغ دارین قیمت بدین ممنون می شم.
3D LED 15.6
داداش محصوله توپیه اما فکر کنم گرون باشه یه نیم سرچ زدم نبود اما بگردی پیدا میشه و ارزش خرید هم داره:31:
اینم عکسش
طراحی کیبردش جالبه نسبت به یریهای دیگره G53 و بین قسمت حروف و قسمت اعداد کیبرد فاصله زیاد گذاشتن و کلیدای مکان نما هم راحت تر شدن برا بازی :21: و پرته هم چنتاشون اومدن سمت چپ جالب شده کلا:27:
اما یه مسئله هست اینجا برای من
تا جایی که میدونم لپتاپای بدون نیاز به عینک فقط توانایی نمایش تصاویر رو برای یک نفر دارند!!!
حالا اگه یکی دیگه هم بخواد ببینه باید چه کار بکنه؟؟؟
آیا G53sw 3D که من دارم و عینک داره واقعا میتونه یه عینک دیگه رو هم همزمان ساپرت بکنه؟یا نه؟(هر چند دوست عزیزمون گفتند میشه ،اما من شک دارم :41: )اگه بشه چند نفر با عینک ببینن من میگم که این G53 3sw 3D بهتر از بدون نیاز به عینکه هست(برا بازی بیشتر از یک نفر) :10:
البته میشه با این لپتاپی که شما گفتین خروجی داد به تلوزیون led 3D و لذت برد :5:
اما واقعا از نظر گرافیک و رم غولیه برا خودش :27:
Xilevens
17-11-2011, 01:28
3D LED 15.6
فک نکنم باشه
اصلا نمیدونم تو بازار خارج کشور هست یا نه
خیلی وقته احبارشو دنبال نکردم
مسلما این مدل رو کمتر 3 میلیون تو ایران نمیدن
من خودم خیلی دنبال 74 هستم که اونم یا نیست
یا میخوان به قمیت خون پدرشون بفروشن
ali_n2011
17-11-2011, 03:03
داداش محصوله توپیه اما فکر کنم گرون باشه یه نیم سرچ زدم نبود اما بگردی پیدا میشه و ارزش خرید هم داره:31:
اینم عکسش
طراحی کیبردش جالبه نسبت به یریهای دیگره G53 و بین قسمت حروف و قسمت اعداد کیبرد فاصله زیاد گذاشتن و کلیدای مکان نما هم راحت تر شدن برا بازی :21: و پرته هم چنتاشون اومدن سمت چپ جالب شده کلا:27:
اما یه مسئله هست اینجا برای من
تا جایی که میدونم لپتاپای بدون نیاز به عینک فقط توانایی نمایش تصاویر رو برای یک نفر دارند!!!
حالا اگه یکی دیگه هم بخواد ببینه باید چه کار بکنه؟؟؟
آیا G53sw 3D که من دارم و عینک داره واقعا میتونه یه عینک دیگه رو هم همزمان ساپرت بکنه؟یا نه؟(هر چند دوست عزیزمون گفتند میشه ،اما من شک دارم :41: )اگه بشه چند نفر با عینک ببینن من میگم که این G53 3sw 3D بهتر از بدون نیاز به عینکه هست(برا بازی بیشتر از یک نفر) :10:
البته میشه با این لپتاپی که شما گفتین خروجی داد به تلوزیون led 3D و لذت برد :5:
اما واقعا از نظر گرافیک و رم غولیه برا خودش :27:
فکر کنم این عکس 74 باشه ولی در مورد 3d بدون عینک دقیقا اطلاع ندارم اگه دوستان خبری دارند ممنون میشم جواب بدن
فکر کنم این عکس 74 باشه ولی در مورد 3d بدون عینک دقیقا اطلاع ندارم اگه دوستان خبری دارند ممنون میشم جواب بدن
ولی داداش از ظاهره شکیلش پیداست که خودشه عکس هم از نوتبوک ریویو بود نمیدونم اما لپتاپه قشنگیه :31:
توی کلاب notebookreview سوال پرسیدم
و جوابمو گرفتم
برای استفاده از تکنولوژی 3D در این لپتاپ و دیگر لپتاپهای سری جدید اسوس میتوان از دو عینک استفاده کرد
و یه چیز دیگه که میشه بهش هارد ssd اضافه کرد
درود
دوستان بازیه" Assassin's Creed Revelations " رو به صورت 3D روی این لپتاپ اجرا کردم و کیفیتش هم عالی بود اما کسی اطلاع داره یا میتونه به من کمک کنه که چطور میتونم"Need For Speed The Run " و "battlefield 3" و "Call Of Duty MW3" رو به صورت3D روی این لپتاپ اجرا کنم؟
سپاس از کمکتون
دوستان راهنمایی نمیکنید؟؟؟موندم چکار کنم
E.G_band
11-01-2012, 20:41
آقا سه بعدیش چه فرقایی داره ؟یه خورده برای من توضیح می دید.
P30wor|d
12-01-2012, 21:19
از یکی از نمایندگی های اسوس تو پایتخت سوال کردم گفت الان g53 نیست ... گفت شنبه یعنی 90/10/24 بارش میرسه ایران.
من منتظرم ببینم اگه قیمتش 2.500.000 بیشتر نبود بگیرم.دوستان تو این قیمت پیشنهاد دیگه ای ندارن ؟؟؟؟
E.G_band
12-01-2012, 21:40
سوال ما رو هم جواب می دید (اورژانسیه):5:
Xilevens
12-01-2012, 21:51
از یکی از نمایندگی های اسوس تو پایتخت سوال کردم گفت الان g53 نیست ... گفت شنبه یعنی 90/10/24 بارش میرسه ایران.
من منتظرم ببینم اگه قیمتش 2.500.000 بیشتر نبود بگیرم.دوستان تو این قیمت پیشنهاد دیگه ای ندارن ؟؟؟؟
از بهترين هاست فقط حواست باشه پسوند مدلش SW يا SX باشه كه احتمالا اولي هست
و يه چيز ديگه كه بيشتر بايد توجه كني اينكه SW-A1 باشه كه كانفيگ نرم اين لپ تاپ هاست و اگه SW-XR1 باشه خيلي چيزاش كمتره و به اين قيمت ها نميصرفه
قيمت جهاني اين لپ تاپ حدودا 1000 دلاره
E.G_band
12-01-2012, 21:59
قیمت جهانی 3d چنده؟لطفا اون یکی سوالمم جواب بدید.ممنون
Xilevens
13-01-2012, 01:07
معمولا سه بعدي ها 150 تا 200 دلار گرونترن
فقط هم واسه يه عينك و نمايشگر
سه بعديش تصوير سه بعدي پخش ميكنه
فقط همين
Xilevens
13-01-2012, 01:07
فقط همين
E.G_band
13-01-2012, 10:05
فقط همين
هر بازی رو و یا هر فیلمی رو میشه سه بعدی دید؟
E.G_band
15-01-2012, 13:54
کسی نبود سوال بنده را پاسخ نیک دهد؟
Xilevens
15-01-2012, 17:07
نخير هر بازي يا فيلمي كه سه بعدي ساخته شده باشه رو ميشه
البته اغلب بازي هاي جذاب به روز ميشه
ولي فيلمها خيلي كم هستن
E.G_band
15-01-2012, 20:22
نخير هر بازي يا فيلمي كه سه بعدي ساخته شده باشه رو ميشه
البته اغلب بازي هاي جذاب به روز ميشه
ولي فيلمها خيلي كم هستن
قیمتای بازی ها چقدر فرق داره؟
Xilevens
16-01-2012, 01:39
بازي سه بعدي مثل فيلم نيست كه دو بعدي و سه بعديش فرق كنه
يكيه
همون بازي كرك شده رو
شما ميتوني 2 بعدي بازي كني هم 3 بعدي
یه 2 تا سوال داشتم
1-این لپ تاپ مدل سه بعدی اخرین قیمتش چنده؟
2-بازی در حالت سه بعدی چقدر افت فریم پیدا میکنه؟یعنی میانگین چند fps هست در حالت مدیوم؟
یه 2 تا سوال داشتم
2-بازی در حالت سه بعدی چقدر افت فریم پیدا میکنه؟یعنی میانگین چند fps هست در حالت مدیوم؟
درود
دوست عزیز من آخرین قیمتی اومد دستم 2500 بود که مال دو هفته پیش بود:20:
حالا قیمتی ندیدم توی سایتها:13:
افت سرعت و اینا اصلا محسوس نیست
بنده تست کردم که میگم فیلم و عکس و اینا واقعا جذابه
بازی هم که معرکست من Activision رو بازی کردم با 2D زمین تا آسمون تفاوتشه:10:
این لپتاپ بهترین انتخاب شد توی ماه ژانویه (فروم نظرسنجی رو دنبال کنید):46:
با سپاس:11:
Farshid72
27-01-2012, 22:56
در مورد فیلم بگم که تعداد فیلم ها خیلی کم هستن و بیشترشون با نرم افزار 3D شدن
در مورد بازی هم الان بازی هایی هست که به این صورت پخش میشن
البته تو حالت Passive (اگه درست گفته باشم)حتی اگه فیلم 3D نباشه هم ای قابلیت برای 3D نشون دادن وجود داره البته خیلی کیفیت نداره
در کل کسی نباید بخاطر این قابلیت لپ تاپ 3d بخره بلکه اونو به عنوان یه امکان اضافه ببینه
درود
دوست عزیز من آخرین قیمتی اومد دستم 2500 بود که مال دو هفته پیش بود:20:
حالا قیمتی ندیدم توی سایتها:13:
افت سرعت و اینا اصلا محسوس نیست
بنده تست کردم که میگم فیلم و عکس و اینا واقعا جذابه
بازی هم که معرکست من Activision رو بازی کردم با 2D زمین تا آسمون تفاوتشه:10:
این لپتاپ بهترین انتخاب شد توی ماه ژانویه (فروم نظرسنجی رو دنبال کنید):46:
درود
واقعا ممنون از جواب :20:خصوصا اینکه خودتون دارید و تست کردید مهمه خیلی تنها چیزی که منو یکم اذیت میکنه وزن لپ تاپه:41: فقط یه چیزی شما در تهیه بازی سه بعدی مشکلی پیدا نکردید؟یعنی مثلا برای بازی های معروف (حالا جز Assasin)ورژن سه بعدیشو میشه تو بازار پیدا کرد یا سخته یکم؟
درود
واقعا ممنون از جواب :20:خصوصا اینکه خودتون دارید و تست کردید مهمه خیلی تنها چیزی که منو یکم اذیت میکنه وزن لپ تاپه:41: فقط یه چیزی شما در تهیه بازی سه بعدی مشکلی پیدا نکردید؟یعنی مثلا برای بازی های معروف (حالا جز Assasin)ورژن سه بعدیشو میشه تو بازار پیدا کرد یا سخته یکم؟
درود
خواهش میکم عزیز:40:
داداش نه این چیزا که نیست
روزی که بازی از کمپانی میاد بیرون میگن که این بازی 3D هست یا خیر و گاها باید درایور لپتاپ همخونی داشته باشه که خیلی کم پیش میاد همخوانی نداشته باشه:46:
مثلا الان اسی سینس بله 3D هست عالی هم جواب داد
PES 2012 هم خوب شد اما فوتبال رو برای دید Wide باید صفحت بزرگ باشه ولی میتونی در حالت زوم بازی کنی
بازی Need for Speed Most Wanted هم خوب اجرا شد
Resident Evil 5 هم فکر کنم بشه هنوز تستش نکردم
بازیا دیگه اکثرا درصدشون 3D میشن خیالتون راحت:11:
از دیر پاسخ دادن عذر میخوام
سپاس
درود
دیگه نگران تبدیل فیلمهای دو بعدیتون به سه بعدی نباشید:20:
این برنامه هم برای عینکهای آناگلیف کاربرد داره هم برای عینکهای اکتیو و قابل شارژ:19:
برنامه ای پیدا کردم برای سه بعدی سازی:31:
این برنامه داری قابلیتهای زیر هست
تبدیل 2D به 3D
" 3D به 3D
" 3D به 2D
نگران تست برنامه هم نباشید بنده به شخصه تست کردم و خیلی هم خوب جواب داد
روی G53 تستش کردم عالی بود عالی و مطمئنم روی هر دستگاهی که بزنی جواب میده چه نلوزیون چه لپتاپ و گوشی های 3D
چندتا ویدیو کلیپ با کیفیت رو باهاش تبدیل کردم معرکه جواب داد و واقعا عمق رو خوب نشون میده
از سری برنامه های Xilisoft
Xilisoft 3D Video Converter
لینک دانلود با حجم 32.3mb:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Persianmobiles.com
01-02-2013, 16:27
سلام برو بچ
من یه مشکلی دارم با سیستمم و چند وقته دارم باهاش سرو کله میزنم
یعنی با 3d سیستمم
اول بگم ویندوز اورجیناله و آپدیت.درایور کارت گرافیک هم آپدیته
حالا مشکل:
من وقتی وارد بازی میشم خیلی راحت سیستم خودش بازی رو 3d میکنه حتی اگر3d نباشه.
و همین طور فیلمهای 2D رو.(یعنی شبیه سازی 3D هم کار میکنه)
ولی وفیلم های 3D که به صورت ساید بای ساید هستن مثل دموی خود کامپیوتر. رو نمیتونه این کار رو بکنه.یعنی هر کدوم از اون دوتا تصویر رو جدا جدا 3D میکنه و دوتا تصویر کنار هم 3D شده نمایش میده....
با PowerDVD10 و 11 امتحان کردم با KMP هم نشود(یعنی فکر KM فقط عینک های قرمز و آبی رو ساپورت میکنه و عینک سیستم من رو نمیشناسه)
حتی ویستا هم نمیدونست باید چکارش کنم!!!
لطفا راهنماییم کنید مرسی
Persianmobiles.com
03-02-2013, 19:37
بابا اینقدر همه راهنماییم کردن من دیگه فکر نمیکنم هیچ مشکلی داشته باشم
مرسی
sadegh1993
19-02-2013, 00:10
یه 2 تا سوال داشتم
2-
در حالت سه بعدی بیشتر فکر کنم بسته به بازی داره ولی امکانش هم هست که فریم حدودا نصف بشه و میتونه کمتر هم کاهش پیدا کنه
من تقریبا تازه این سوال رو دیدم
ببخشید که انقدر دیر جواب داده شد
Persianmobiles.com
01-03-2013, 00:17
آقا پس چرا کسی جواب من رو نمیده؟
من که خیلی وقته این سوال رو پرسیدم
یعنی کسی سوال من رو ندیده؟؟؟
sadegh1993
07-03-2013, 20:44
آقا پس چرا کسی جواب من رو نمیده؟
من که خیلی وقته این سوال رو پرسیدم
یعنی کسی سوال من رو ندیده؟؟؟
سلام
ببخشید که انقدر دیر میگم
شما از نمایندگی asus سوال کردید ؟
شاید با ویاریش تنضیمات پخش سه بعدی پلیر بتوانید این ایراد رو رفع کنید
Persianmobiles.com
25-03-2013, 18:28
سلام
ببخشید که انقدر دیر میگم
شما از نمایندگی asus سوال کردید ؟
شاید با ویاریش تنضیمات پخش سه بعدی پلیر بتوانید این ایراد رو رفع کنید
آره ویستا میگه مشکل نرم افزاریه و به ما مربوط نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.