ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک nvidia geoforce

m.sin
10-11-2011, 16:35
باسلام .کارت گرافیک کامپیوتر من nvidia geoforce 6200 turbocache هست چند روزیه که نوشته های متن صفحات بعضی قسمتها کدر وتاره مثلا اگه متنی مشکی نوشته شده بعضی قسمتها تاره انگار رنگ جوهر پخش شده باشه اول فکر کردم مشکله مانیتوره ولی بعداز تست دیدم نه مانیتور سالمه .الان کارت گرافیکم چه مشکلی داره ؟ایا باید تعمیر بشه یا تعویض ؟
در ضمن گاهی صدای فن کیس هم کمی بیشتر میشه .میتونه ربط داشته باشه؟ممنون

mInI_ClockEr
10-11-2011, 18:26
باسلام .کارت گرافیک کامپیوتر من nvidia geoforce 6200 turbocache هست چند روزیه که نوشته های متن صفحات بعضی قسمتها کدر وتاره مثلا اگه متنی مشکی نوشته شده بعضی قسمتها تاره انگار رنگ جوهر پخش شده باشه اول فکر کردم مشکله مانیتوره ولی بعداز تست دیدم نه مانیتور سالمه .الان کارت گرافیکم چه مشکلی داره ؟ایا باید تعمیر بشه یا تعویض ؟
در ضمن گاهی صدای فن کیس هم کمی بیشتر میشه .میتونه ربط داشته باشه؟ممنون

اگر میتونید یه عکس بگرید از صفحه نمایش ببینیم اوضاع کارتتتون چقدر وخیم هست
اگر آرتیفکت زده باشه ارزش تعمییر نداره به نظر من 6200 چی که کله پاچش چی باشه
منتظر عکس هستیم

EXTREME
10-11-2011, 22:26
درایور گرافیک رو اپدیت کنید درست نشد باید گرافیک روی یه سیستم دیگه چک بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست

alex_boobo
11-11-2011, 15:43
درود دوست من
کارت منم 6200 بود که چند وقت پیش سرطان گرفت و خدا بیامرز شد:31:..دقیقا همین مشکل داشت...به فکر یه کارت گرافیک باش.
البته باز به توصیه دوستان عمل کن شاید درست بشه
موفق باشید

m.sin
11-11-2011, 16:42
درایور گرافیک رو اپدیت کنید درست نشد باید گرافیک روی یه سیستم دیگه چک بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست
باتشکر از شما میشه توضیح بدین چطوری درایو اپدیت کنم؟شرمنده من خیلی وارد نیستم؟:11:

EXTREME
11-11-2011, 20:04
باتشکر از شما میشه توضیح بدین چطوری درایو اپدیت کنم؟شرمنده من خیلی وارد نیستم؟:11:
آخرین ورژن درایور رو از سایت انویدیا دانلود کنید درایور قبلی رو از سیف مود پاک کنید و درایور جدید رو نصب کنید

Hamed DC
12-11-2011, 14:59
سلام.
اگر پراکندگی رنگها بیش از حد باشه کارت دچار مشکل اساسی شده.
در ضمن کارهایی رو که مهردادخان گفت رو انجام بده.

arash_lga
22-11-2011, 12:26
آخرین ورژن درایور رو از سایت انویدیا دانلود کنید درایور قبلی رو از سیف مود پاک کنید و درایور جدید رو نصب کنید
سلام ببخشید مگه درایور NVIDIA باید تو حالت Safe Mode نصب بشه.
آخه من هم یه جور دیگه مشکل دارم:
از وقتی ویندوزمو عوض کردم دیگه NVIDIA رو نمی شناسه ، حتی ورژن جدید درایورش رو هم دانلود کردم ولی وقتی نصبش می کنم پیغام زیر رو می ده:
The graphics driver could not find compatible graphics hardware
لطفا راهنماییم کنید.

Hamed DC
22-11-2011, 12:37
از وقتی ویندوزمو عوض کردم دیگه NVIDIA رو نمی شناسه ، حتی ورژن جدید درایورش رو هم دانلود کردم ولی وقتی نصبش می کنم پیغام زیر رو می ده:
لطفا راهنماییم کنید.
سلام.
پیغام مال عدم سازگاری درایو با کارت گرافیک هست!
مدل کارتتون چیه؟؟؟

EXTREME
22-11-2011, 22:57
لطفا راهنماییم کنید.
نگفتم تو سیف مود نصب بشه گفتم از اونجا پاک کنید و جدید رو داخل وبندوز نصب کنید
درایور رو هم درست دانلود کنید

saeidsepahan2012
15-04-2013, 22:08
من کارت گرافبگ nvidia 310 m لپ تاپ دارم میخواستم درایور جدید 313.96 رو نصب کنم اینجوری میشه (توی عکس)در صورتی که توی سایت nvidia اسم کارت من جز اونایی که ساپورت میکنه ولی اینجوری میشه چه کنیم به نظر شما
باتشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arshia7640
10-08-2013, 16:55
باسلام من کارت گرافیک ام را آپدیت کردم اما برنامه می گه بازی ها رو پشتیبانی نمی کنه و یه آدرس می ده که برو به صفحه ای که بازی هایی که پشتیبانی می کنه !!!!
الآن مشکل من از کجاست؟؟

chistarayaneh
14-08-2013, 17:57
slm khaste nabashid driver gf fx5500 agf win7 32bit mikham plz

EXTREME
14-08-2013, 19:26
slm khaste nabashid driver gf fx5500 agf win7 32bit mikham plz

تو سایت انویدیا برای این مدل برای سون 32 بیتی درایوری نیست اگه تو گوگل هم سرچ کردین نبود با درایور ویستاش تست کنید ببینید نصب میشه یا نه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12890
22-08-2013, 08:27
با عرض سلام و خسته نباشید
من روی سیستمم کارت گرافیکی gt 430 قرار دادم از روزی که این کارت قرار دادم همیشه منو اذیت کرده جدیدترین درایور ها رو ریختم وقتی برنامه های سه بعدی یا بازی pes رو اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و بعد که میاد پایین می نویسه کلرت گرافیک شما غیر فعال شده

EXTREME
22-08-2013, 09:47
با عرض سلام و خسته نباشید
من روی سیستمم کارت گرافیکی gt 430 قرار دادم از روزی که این کارت قرار دادم همیشه منو اذیت کرده جدیدترین درایور ها رو ریختم وقتی برنامه های سه بعدی یا بازی pes رو اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و بعد که میاد پایین می نویسه کلرت گرافیک شما غیر فعال شده

قابلیت uac و aero peek رو غیرفعال کنید و با ورژن های قبلی هم تست کنید درست نشد به روش have disk درایور رو یک بار بشناسونید ببینید درست میشه یا نه
بایوس مین هم آپدیت باشه