مشاهده نسخه کامل
: بهترین انتحاب بین 40 و 42 اینچهای سامسونگ تا 1500000
hasanoooooooo
10-11-2011, 13:38
سلام دوستان من دنبال یک مدل از led های سامسونگ هستم . 3d هم باشه بد نیست.... ولی من دنبال بهترین کیفیت تصویر هستم و اینکه media player قوی داشته باشه من نمیخوام باهاش سینما خوانواده بخرم کل نیازهامو باید با فلش ممموری رفع ککنم!!!!
خب تولوزیون دیجیتال هم میخوام داشته باشه.... خواهش میکنم راهنمایی کنید برای بهترین انتخاب اگر هم قیمت بانه رو دارید بگید تا استفاده کنیم ممنون:11:
mkv هم دیگه باید پخش کنه!
سلام دوستان من دنبال یک مدل از led های سامسونگ هستم . 3d هم باشه بد نیست.... ولی من دنبال بهترین کیفیت تصویر هستم و اینکه media player قوی داشته باشه من نمیخوام باهاش سینما خوانواده بخرم کل نیازهامو باید با فلش ممموری رفع ککنم!!!!
خب تولوزیون دیجیتال هم میخوام داشته باشه.... خواهش میکنم راهنمایی کنید برای بهترین انتخاب اگر هم قیمت بانه رو دارید بگید تا استفاده کنیم ممنون:11:
mkv هم دیگه باید پخش کنه!
تو مدل های امسال سامسونگ میتونم مدل های سه بعدی D6000 و D6400 رو پیشنهاد کنم که هم گیرنده دیجیتال دارن هم mkv از روی فلش میخونن .
اگرم بتونی یه مقدار بودجه رو ببری بالا میتونی D6600 رو داشته باشی .
البته اینا قیمت بانه بود وگرنه با گارانتی حداکثرش میتونی D5000 بخری .
hasanoooooooo
10-11-2011, 19:09
داداش تا 1800 با گارانتی چی؟ بعد اینها از روی فلش هم فیلم سه بعدی رو پخش میکنن؟ چند جا دیدم 6920 رو پیشنهاد داده بودن نظر شما چیه؟ این مدل با گارانتی چندمیشه؟
شما با 1800 فقط میتونی رو 40D6920 فکر کنی که با
سینمای خانگی HT-D455 و
دو عینک سه بعدی و یک فیلم بلوری
دو سال وایمکس و مودم وایمکس و
18 ماه گارانتی سام سرویس
عرضه میشه .
فکر میکنم بتونه از روی فلش هم فیلم سه بعدی SBS پخش کنه .
راستش من خودم با کیفیت تولید سامسونگ زیاد حال نمیکنم بازم تصمیم نهایی با خودته !
hasanoooooooo
10-11-2011, 22:28
خب داداش شما چی پیشنهاد میدی؟ من اخرش 1800 میتونم بلاخم!!!!
بعد این هدایارو میشه نگرفت و بجاش تخفیف گرفت؟
الان رفتم نگاه کردم دیدم این دستگاهی که به عنوان هدیه میدن دیویدی هست که! نمیشه پول بیشتری داد ولی بلوری گرفت؟
خب داداش شما چی پیشنهاد میدی؟ من اخرش 1800 میتونم بلاخم!!!!
بعد این هدایارو میشه نگرفت و بجاش تخفیف گرفت؟
الان رفتم نگاه کردم دیدم این دستگاهی که به عنوان هدیه میدن دیویدی هست که! نمیشه پول بیشتری داد ولی بلوری گرفت؟
به نظر من محصولات سونی ، ماتسوشیتا (پاناسونیک) و فیلیپس (هلند) از بقیه محصولات و برندها کیفیت تولید بالاتری دارند .
نمیگم سامسونگ بده ، ولی در کل کیفیتش نسبت به برندهای یاد شده پایین تره !
ولی خوب سامسونگ تو پخش انواع فرمت ها بسیار خوب عمل می کند .
تخفیف رو که اصلاً نمیدن ، اما میتونی به جای سینمای خانگی که 420 تومنه ما به التفاوت رو بدی و مثلاً HT-C5550 که بلوری سه بعدی رو برداری .
اگه تا 1800 میتونی پول بدی پاناسونیک 42st30 بگیر خیلی به سامسونگ و ال جی های تو قیمت خودش سره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.