ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيدا کردن درايور win seven 32bit در لپ تاپ sony

sabzefosfori
10-11-2011, 03:18
سلام دوستان من يک لپ تاپ مدل sony vaio vpccw26fg دارم که win اورجينال seven 64 bit home premium روش نصب هستش ميخوام win seven 32bit ultimate بريزم ولی مشکلم درايو ها هستش که گير نياوردم wifi رو گرفتم فعلاً win هم نصب کردم ميخواستم بپرسم اگه کسی سراغ داره ممنون ميشم آدرس بده من بگيرم با تشکر :11:

عکس از مدل لپ تاپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lida
10-11-2011, 07:35
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

F R E E M A N
10-11-2011, 18:28
در سایت سونی یوتیلیتیهای ویندوز 32 بیت هست ولی درایورهاشو نگذاشته!

البته بعضیهاش فکر کنم برای هر دو ویندوز باشه مثل sd card and memory
باید درایورها را از سایتهای مختلف بگیری یا از driver genius استفاده کنی

sabzefosfori
12-11-2011, 18:11
سلام اين برنامه driver genius رو من الان تست کردم اين برنامه فقط درايو رو up ميکنه که به کار من نميخوره البته اگه اشتباه نکرده باشم چون زياد وارد نيستم اين اين ضمينه
من اکن کارت گرافيک با کارت صدا و درايور کارت شبکه رو لازم دارم راستی يکی از دوستان هم يک شماره دادن که الان بهشون زنگ زدم و درايو های win 32bit مدل لپ تاپ من رو داشتن ولی قيمتی که دادن خيلی بالا هستش 35 تومان
بگزريم اين سايت nvidia هم اگه بالا ميومد شايد مشکلم رفع ميشد نميدونم چرا بالا نمياد

amir_t6262
12-11-2011, 19:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که ایران را تحریم کرده
اگر میخوای بری باید با وی .پی . .. بری

F R E E M A N
12-11-2011, 20:07
سلام اين برنامه driver genius رو من الان تست کردم اين برنامه فقط درايو رو up ميکنه که به کار من نميخوره البته اگه اشتباه نکرده باشم چون زياد وارد نيستم اين اين ضمينه
من اکن کارت گرافيک با کارت صدا و درايور کارت شبکه رو لازم دارم راستی يکی از دوستان هم يک شماره دادن که الان بهشون زنگ زدم و درايو های win 32bit مدل لپ تاپ من رو داشتن ولی قيمتی که دادن خيلی بالا هستش 35 تومان
بگزريم اين سايت nvidia هم اگه بالا ميومد شايد مشکلم رفع ميشد نميدونم چرا بالا نمياد

گویا اصلا توجهی نکردی به لینکهایی که گذاشتم
در همان پست قبلی لینک مستقیم جدیدترین درایورهای گرافیک nvidia و ساند realtek بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایورهای قطعات دیگه هم اکثرا در سایت کمپانی سازنده هست

استفاده از driver genius هم خیلی راحته اگر مشکلی داری هلپش را نگاه کن