PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد دو لپ تاپ با دو کاربرد

saeedtahami
10-11-2011, 01:12
سلام دوستان:10:
دو تا لپ تاپ میخواستم بهم معرفی کنین هر دو برای دوستان هستش
در زیر خواسته های هر کدوم رو ذکر میکنم

1.دانشجو رشته ساختمان:5:
این دوستمون تا 1.200 هم میتونه خرج کنه اما میگه اگه لپ تاپی با قیمت پایین تری هم جوابگوی من هست زیاد خرج نکنم
گفتم که این دوستمون دانشجو رشته ساختمان هست و با نرم افزارهای تخصصی کار میکنه(مثل اتوکد و SAFE) اگه مثلا سی پی یو i5 و i3 هم جوابگوی ایشون هست لطفا بگین در ضمن بازی هم میخواد بکنه
و ممنون میشم مدل مناسبی رو پیشنهاد بدین با این وضعیتی که این دوستمون داره
در ضمن مدلهایی که معرفی میکنین در صورت امکان دل نباشه چون خودش پرس و جو کرده و ذهنیت بد داره نسبت به برند دل

2.کاسب معمولی:20:
این دوستمون مغازه داره معمولی هستش و میخواد تا یک میلیون هزینه کنه و بیشتر کارش هم بازی هستش
------------------
یه سئوال هم برام پیش اومده بود
1.MSI کیفیتش چطوره؟از این نظر با کدوم برند برابری یا حداقل نزدیکه بهش :13:
تشکر پیشاپیش:11::40:

Mr.Mazmamfi
10-11-2011, 23:21
1.دانشجو رشته ساختمان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستمون تا 1.200 هم میتونه خرج کنه
سلام
مدل K53 SV و N53 SV از برند ایسوس .
مدل AH 531 از برند فوجیتسو .
مدل 5755 از برند ایسر . البته چند تا مدل جدید و بسیار زیبا از برند ایسر اومده که فعلا قیمت بالایی داره (4830 و 5830 )
مدل FX 620 از برند Msi .

.کاسب معمولی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستمون مغازه داره معمولی هستش و میخواد تا یک میلیون هزینه کنه و بیشتر کارش هم بازی هستش
مدل 5755 از برند ایسر .
مدل 4530 از برند HP .
و . . .

پیشنهاد من مدل 5755 هست .

.MSI کیفیتش چطوره؟
کیفیت قابل قبولی داره .

از این نظر با کدوم برند برابری یا حداقل نزدیکه بهش
باید رو مدل بحث کنیم ، کلی نمیشه گفت ، مثلا من الان بگم Msi از hp بهتره ، حرف اشتباهیه .

negary
22-11-2011, 16:39
سلام دوستان:10:
دو تا لپ تاپ میخواستم بهم معرفی کنین هر دو برای دوستان هستش
در زیر خواسته های هر کدوم رو ذکر میکنم

1.دانشجو رشته ساختمان:5:
این دوستمون تا 1.200 هم میتونه خرج کنه اما میگه اگه لپ تاپی با قیمت پایین تری هم جوابگوی من هست زیاد خرج نکنم
گفتم که این دوستمون دانشجو رشته ساختمان هست و با نرم افزارهای تخصصی کار میکنه(مثل اتوکد و SAFE) اگه مثلا سی پی یو i5 و i3 هم جوابگوی ایشون هست لطفا بگین در ضمن بازی هم میخواد بکنه
و ممنون میشم مدل مناسبی رو پیشنهاد بدین با این وضعیتی که این دوستمون داره
در ضمن مدلهایی که معرفی میکنین در صورت امکان دل نباشه چون خودش پرس و جو کرده و ذهنیت بد داره نسبت به برند دل

2.کاسب معمولی:20:
------------------
یه سئوال هم برام پیش اومده بود
1.MSI کیفیتش چطوره؟از این نظر با کدوم برند برابری یا حداقل نزدیکه بهش :13:
تشکر پیشاپیش:11::40:

سلام , من برای اون دوستت که کاسبه و کاربریش معمولیه و بیشتر برای بازی میخواد لپ تاپ رو مدل های Lenovo IdeaPad Z370-59302867 و Samsung R538 DS04معرفی میکنم .
و برای اون دوستت که دانشجوی رشته ی ساختمان هستش رو هم مدل های Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6 و Acer AS 4830TG 2334G50 رو معرفی میکنم , موفق باشید .