Harvest_Moon_Iman
09-11-2011, 14:17
سلام خدمت تمامی دوستان:
این تایپک رو فقط به آموزش نرم افزار EasyPHPاختصاص دادیم که همگی شما با تمامی مباحث آشنا شوید:
خوب برای شروع من جدید ترین ورژن و Add-on میزارم برای دانلود .
دانلود EasyPHP 5.3.8.0 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات : PHP 5.3.8 VC9 | Apache 2.2.19 VC9 | MySQL 5.5.15 | PhpMyAdmin 3.4.3.2 | Xdebug 2.1.2
اینهم Development tools
Virtual Hosts Manager v 1.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WebGrind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) v 1.0
Xdebug Manager for EasyPHP v 1.1
Function Reference for EasyPHP v1.1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/PHP])
Coding Standards for EasyPHP v 1.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/PHP])
برای این که مشکل Zend Optimizer not installed یا Zend Optimizer رفع بشه من دارم روش کار میکنم و به زودی راه درستشو براتون میزارم
این تایپک رو فقط به آموزش نرم افزار EasyPHPاختصاص دادیم که همگی شما با تمامی مباحث آشنا شوید:
خوب برای شروع من جدید ترین ورژن و Add-on میزارم برای دانلود .
دانلود EasyPHP 5.3.8.0 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات : PHP 5.3.8 VC9 | Apache 2.2.19 VC9 | MySQL 5.5.15 | PhpMyAdmin 3.4.3.2 | Xdebug 2.1.2
اینهم Development tools
Virtual Hosts Manager v 1.0
WebGrind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) v 1.0
Xdebug Manager for EasyPHP v 1.1
Function Reference for EasyPHP v1.1
Coding Standards for EasyPHP v 1.0
برای این که مشکل Zend Optimizer not installed یا Zend Optimizer رفع بشه من دارم روش کار میکنم و به زودی راه درستشو براتون میزارم