مشاهده نسخه کامل
: ویروسی شدن ایمیل
من ایملم ویروسی شده...یعنی چند وقت پیش یک میلی از فردی اومد و باز کردم حالا دوستام میگن این ایمیلهای بی محتوا و مسخره چیه میفرستی..در صورتی که من نمیفرستم و خودش میفرسته..باید چیکار کنم..سیستم هم عوض کردم و با انتی ویروس کوکمودو آپدیت اسکن کردم..ولی مشکل حل نشد
من ایملم ویروسی شده...یعنی چند وقت پیش یک میلی از فردی اومد و باز کردم حالا دوستام میگن این ایمیلهای بی محتوا و مسخره چیه میفرستی..در صورتی که من نمیفرستم و خودش میفرسته..باید چیکار کنم..سیستم هم عوض کردم و با انتی ویروس کوکمودو آپدیت اسکن کردم..ولی مشکل حل نشد
ویروس mail sender رو گرفتین که فکر کنم با این برنامه ها باید پاک بشه:
Microsoft Security Essentials
MBAM
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
May you do well:40:
چطوری این برنامه پاک میکنه..من خودم نود رو سیستمم دارم ویندوز هم من عوض کردم..این مگه فقط رو هارد رو پاک نمیکنه؟ پس چطور ویروسی که میل بامسک دچارش شده رو پاک میکینه؟
چطوری این برنامه پاک میکنه..من خودم نود رو سیستمم دارم ویندوز هم من عوض کردم..این مگه فقط رو هارد رو پاک نمیکنه؟ پس چطور ویروسی که میل بامسک دچارش شده رو پاک میکینه؟
سلام
در حقیقت این یک تروجان هستش ، راههای زیادی هستش که این عمل روی هارد انجام بشه، مثلا نمونش همین Cooki های مزاحم که تمام مسیرها رو آشکار میکنه برای هکر و یا تروجان ، و ویروس در کمترین زمان میتونه از روی اونها مسیرهای مهم رو پیدا کنه روی نت
تروجانهای مهم رو باید با این نرم افزارها پاک کنی
اون دو تا که گفتم + super anti spyware و یا spyware Doctor
یادتون نره اول از safe mode اسکن کنید
May you do well:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.