PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد تروجان

farhad290
09-11-2011, 11:59
سلام دوستان فلش مموری من و چند تا از دوستان آلوده شده به طوری که فولدرها تبدیل به فایل exe میشه با حجم 208 کیلوبایت و باز نمیشه و چند فایل به اسمهای passwords; p-o_r-n;secret;s-e-x-y;x اضافه میکنه کمک کنید که چه کنیم و آیا سیستمها هم آلوده شدن یا نه؟

A M ! N
09-11-2011, 14:38
سلام دوستان فلش مموری من و چند تا از دوستان آلوده شده به طوری که فولدرها تبدیل به فایل exe میشه با حجم 208 کیلوبایت و باز نمیشه و چند فایل به اسمهای passwords; p-o_r-n;secret;s-e-x-y;x اضافه میکنه کمک کنید که چه کنیم و آیا سیستمها هم آلوده شدن یا نه؟
سلام..
این نرم افزار کارت رو راه میندازه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود کن و بعد هم از safe mode بیاین بالا و اسکن کنین.

May you do well:40:

Eblis 2011
09-11-2011, 14:40
آیا آنتی ویروس nod32 تروجان رو شناسایی نمیکنه ؟ آخه از یکی شنیدم
خودمم یه فایل FLv دانلود کردم تو دسکتاپ ویروس بود و وقتی روش میزدم سیستم رو کند میکرد اما Nod32 با اینکه آپدیت بود اما هیچی که هیچی

A M ! N
09-11-2011, 15:03
آیا آنتی ویروس nod32 تروجان رو شناسایی نمیکنه ؟ آخه از یکی شنیدم
خودمم یه فایل FLv دانلود کردم تو دسکتاپ ویروس بود و وقتی روش میزدم سیستم رو کند میکرد اما Nod32 با اینکه آپدیت بود اما هیچی که هیچی
ویروس نود 32 !
نه عملکردش خیلی ضعیفه
دیگه به کل داره از رده خارج میشه.
بهتره از آنتی ویروس ها با دیتابیس قوی استفاده کنین:
kasper sky
Norton
AVira
در کنار یکی از اینها برای شناسایی تروجان ها و Malware ها هم از Super anti spy ware , ,,,MBAM
باید استفاده کنین، آنتی ویروس به تنهایی کافی نیست.
هیچ آنتی ویروسی هم که نمیشناسین نصب نکنین ، این روزها بیشتر از 10 تا شایدم بیشتر آنتی ویروس های تقلبی آمده و کاربرها هم نمیدونن و نصب میکنن و باید بگم بعد از نصب دیگه پاک کردنش اصلا آسون نیست و سیستم رو هم کاملا تحت کنترل میگیرن ، بعدش یادت میفته که چقدر جالب به دستای خودت یک بدافزار رو نصب کردی!

farhad290
10-11-2011, 13:43
جناب Dr.Smith عزیز متاسفانه مشکل ما حل نشد که نشد

A M ! N
10-11-2011, 14:02
جناب Dr.Smith عزیز متاسفانه مشکل ما حل نشد که نشد
سلام
من مشکل شما رو اصلا نمیدونم چیه رفیق!
میشه توضیح بدین؟

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

ولی اگه همون مشکل اولی منظورتون هست
میتونین هارد رو باز کنین روی یک سیستم دیگه ببرین و البته روی اون سیستم باید آنتی ویروسی مثل آویرا نصب شده باشه و آپدیت به روز از همون سایتی که پایینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این کار رو درست انجام بدین مشکل حل میشه
فقط هارد رو وصل کردین هیچ چیزی رو روی سیستم جدید باز نکنین
قبل از وصل هارد ترتیب آنتی ویروس روی اون سیستم حدید بدین

amd>intel
10-11-2011, 14:15
يك آنتي ويروس خوب در كنار . autorunvirus remover