PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در سی دی رایتر

geysar
09-11-2011, 11:49
باسلام
من یه سی دی رایتردارم که به تازگی بازنمی شد برای همین به وسیله یه سوزن از سوراخ جلوی سی دی رایتر بازش کردم ولی وقتی که میخوام ببندمش دوباره خود به خود بازمیشه ودوباره بسته میشه تاموقعی که من کامپیوترراازپاورخاموش کنم
درضمن این کاررا وقتی که میخوام ویندوز عوض کنم و وارد سیتاب بایوس هم شدم ادامه میده ایا میتونه از ویروس باشه ویانه خود دستگاه اشکال سخت افزاری داره ؟

EXTREME
09-11-2011, 12:12
در مرحله اول این مشکل از ویروس و نوسان برق و پاور میتونه باشه
اگه مشکل از این موراد نباشه مشکل از خود رایتر هست
اگه باز نمیشه باید دکمه ی اجکت چک بشه چک کنید چیزی مانع از باز شدن درب درایو نباشه همچنین کش جلوی رایتر رو عوض کنید و چرخ دندهای و ریل رو تمیز کنید
اگه درب درایو خود به خو باز میشه میتونه از شکسته شدن برجستگی سمت چپی باشه یا میتونه از لحیم سردی و کثیف بودن سنسور روی برد کوچک باشد
اگه درب درایو خود به خود بسته میشه از کش لحیم سردی و کثیفی سنسور روی برد کوچک باشد

nilofar69
03-12-2011, 07:55
سلام

توروخدا کمک کنین:37:

سی دی رام & دی وی دی رام من مدل asus CB-5216A چند روز بود ازش استفاده نکرده بودم(حدود 2-3 روز) دیشب که سی دی گذاشتم چند لحظه ای منتظر خوندنش شدم.درایو سی دی رام هم باز نمی کرد از این ساعت شنی ها نشون میداد.بعد از چند لحظه که باز میشد هیچی رو نشون نمی داد.
سی دی رو که میذاشتم چراغ سبز داخل درایو روشن میشد و چشمک میزد اما بعدش هیچی نشون نمیداد و چراغ هم خاموش میشد.
توی بایوس هم اینطور نوشته

Detecting IDE drivers
IDE channel 0 salve:asus DB-5216A 1.13
و
IDE channel 0 master:None

خود به خود اینطوری شد.حالا باید چیکار کنم؟مشکل چیه؟

EXTREME
03-12-2011, 10:34
شما اول برین تو بایوس ببینید درایو شناخته شده یا نه همچنین برید تو دیوایس مینیجر ببینید درایو اپتیک هست هنوز یا نه

nilofar69
03-12-2011, 20:43
شما اول برین تو بایوس ببینید درایو شناخته شده یا نه همچنین برید تو دیوایس مینیجر ببینید درایو اپتیک هست هنوز یا نه

بله توو بایوس که نوشتم بالا نشون میده مدلشو
توو دیوایس منیجر هم شناخته شده هست

EXTREME
03-12-2011, 20:58
اون چیزی که شما نوشتین اینطوریه که چراغ درایو داره خاموش میشه
چراغ درایو خاموش بشه یا این مشکل از کابل برقش هست یا پاور داره مشکل ایجاد میکنه یا برد اصلی درایو ایراد داره
ولی اگه روشن میشه ولی سی دی و دی وی دی رو نمیخونه یک بحث جداست که شما باید بگی دقیقا مشکلت کدوم یکی از این هاست

nilofar69
03-12-2011, 21:09
اون چیزی که شما نوشتین اینطوریه که چراغ درایو داره خاموش میشه
چراغ درایو خاموش بشه یا این مشکل از کابل برقش هست یا پاور داره مشکل ایجاد میکنه یا برد اصلی درایو ایراد داره
ولی اگه روشن میشه ولی سی دی و دی وی دی رو نمیخونه یک بحث جداست که شما باید بگی دقیقا مشکلت کدوم یکی از این هاست

وقتی سی دی رو میذارم چراغش روشن میشه و شروع می کنه به چشمک زدن.

کنار پوینتر موس هم شکل سی دی میندازه.اما بعد از چند لحظه حدود 30 ثانیه که درایو سی رام رو از my computer باز میکنم خالیه.اون موقع چراغ خاموش میشه

EXTREME
03-12-2011, 21:16
درایو اپتیک رو باز کنید و به صورت open سی دی رو بزارین روش ببینید چه طور کا ر میکنه ؟
برای اینکه سی دی حین خواندن پرت نشود آهن ربای روی درب رو بزارید روی سی دی
به اینصورت باید کار کنه اول باید لنز روشن بشه ونور داشته باشه لنز به مرکز سی دی بیاد سی دی بچرخه و دورش بالا بره و لنز جلو و عقب بره همچنین لنز حرکت بالا و پایین هون فوکوس رو هم باید داشته باش بعد از یک مدت دور سی دی باید بیاد پایین
ببینید به اینصورت عمل میکنه
مشکل شما از ویندوز هم میتونه باشه
یک دور هم ویندوز رو عوض کنید

nilofar69
03-12-2011, 21:22
درایو اپتیک رو باز کنید و به صورت open سی دی رو بزارین روش ببینید چه طور کا ر میکنه ؟
برای اینکه سی دی حین خواندن پرت نشود آهن ربای روی درب رو بزارید روی سی دی
به اینصورت باید کار کنه اول باید لنز روشن بشه ونور داشته باشه لنز به مرکز سی دی بیاد سی دی بچرخه و دورش بالا بره و لنز جلو و عقب بره همچنین لنز حرکت بالا و پایین هون فوکوس رو هم باید داشته باش بعد از یک مدت دور سی دی باید بیاد پایین
ببینید به اینصورت عمل میکنه

:19: حدود 10-12 باری باید بخونم تا تازه شاید متوجه بشم چی نوشتین!!

یعنی چه جوری به صورت open؟

آهن ربا کجاست؟

شرمنده ولی اگر میشه چیزایی که گفتینو ترجمه کنین:11:

می خوام ویندوزو عوض کنم.اما چه جوری؟
با فلش بلد نیستم.اینم که دی وی دی نمی خونه

EXTREME
03-12-2011, 21:31
اگه نمیتونید رو نصب ویندوز هم ببرین که پس مورد داره درایو
ببینید درب درایو رو باز کنید
منظورم از درب درایو قابلش هست
داخلش یک موتور دیسک هست که دیسک رو میچرخونه یک اپتیک که روش لنز هست
روی درب درایو یک آهن ربا وجود داره اونو باید با یک چاقو دربیارین
در حالتی که درب درایو باز هست سی دی رو بزارین رو درایو و وقتی درب درایو رو بستین سریع اون آهنربا رو بزارین روش تا سی دی پرت نشه
باید ببینید لنز نور قرمز داره یا نه
همچنین ببیند اپتیک حرکت عرضی و بالا پایین داره
و لنز حرکت بالا به پایین داشته باشه با چشم دیده میشه
اپتیک باید بیاد ته سی دی و اونجا بمونه موتور دیسک کارکنه ببینید موتور دیسک کار میکنه و سی دی میچرخه
بعد که سی دی بچرخه اپتیک باید بیاد اول سی دی و دوباره بره ته سی دی و دور سی دی کم بشه

ali703
03-12-2011, 21:34
دی وی دی رایتر من سی دی رو میخونه ولی رایت نمیکنه ، نو هست یه بار هم فرستادم گارانتی ولی فرستادن گفتن درسته 11 تومن هم بابت گارانتی دادم پایونره دی وی دیش، دوستان اگه میشه راهنمایی کنید.

EXTREME
03-12-2011, 21:40
دی وی دی رایتر من سی دی رو میخونه ولی رایت نمیکنه ، نو هست یه بار هم فرستادم گارانتی ولی فرستادن گفتن درسته 11 تومن هم بابت گارانتی دادم پایونره دی وی دیش، دوستان اگه میشه راهنمایی کنید.
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و از یک نرم افزار بهتر استفاده کنید
درست نشد فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و لنز رو با الکل سفید تمیز کنید یک فوت هم داخل درایو بکنید
درست نشد بگین

ali703
03-12-2011, 21:49
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و از یک نرم افزار بهتر استفاده کنید
درست نشد فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و لنز رو با الکل سفید تمیز کنید یک فوت هم داخل درایو بکنید
درست نشد بگین
دستت درست دوست عزیز، قبلا ویندوزم رو عوض کردم ولی نشده، ولی رایتر رو عوض کردم و با همون برنامه قبلی دارم رایت رو ادامه میدم مثل ساعت داره کار میکنه!! دی وی دی رایترش هم قدیمیه

EXTREME
03-12-2011, 21:50
میتونی اون رایتر رو درست کنی کاری نداره

nilofar69
03-12-2011, 22:02
خیلی ممنون که پاسخ دادین

پس من باید برای یه جراحی آماده بشم.امیدوارم بدتر نشه

ali703
03-12-2011, 22:03
میتونی اون رایتر رو درست کنی کاری نداره
روشش رو بگو ،، به محض اینکه از گارانتی اومد اگه درست نشده بود روش انجام میدم

nilofar69
03-12-2011, 22:04
ممنون که پاسخ دادین

پس من باید برای یه جراحی آماده بشم.امیدوارم بدترش نکنم

EXTREME
03-12-2011, 23:10
روشش رو بگو ،، به محض اینکه از گارانتی اومد اگه درست نشده بود روش انجام میدم
خوب اون کارهای اولیه که گفتم انجام بدین به نتیجه نرسیدین بگین اونوقت

nilofar69
05-12-2011, 01:24
خراب شد.

سی دی رامو درآووردم.نتونستم اونجوری که گفتین ببینم.اما دیدم چشمیش(اون آبیه) بالا پائین می رفت.لیزر قرمز هم می افتاد.اما بازم گذاشتم از رو سی دی بوت بشه نشد.مراحل بایوس هم خیلی طول میکشه.از قبل بیشتر

توو چشم ترین تغییری که توو بایوس دیدم نوشته ی زیر بود
Engineering release-Not For Production Use

از رو هاردم که بوت میشه تا اون جایی که اون خط هی رد میشه(ویندوز xp) تا اون جا میاد بعدش انگار که کامپیوترو stand by
میذاری.چراغ مانیتور چشمک میزنه صفحه ام کامل سیاه میشه.اما با دکمه های کیبورد میشه pc رو خاموش یا استند بای کرد!!

:41:

EXTREME
05-12-2011, 01:29
اتصالات و کابل های رایتر رو چک کنید
رایتر در حالت open موتور دیسکش میچرخید ؟
اون مشکل رو هم که پیش میاد ببینید با دیفالت کردن بایوس درست میشه یا نه
درست نشد قبل از بوت شدن سیستم f8 رو بزنید و وارد سیف مود بشین و درایور گرافیک رو از دیوایس مینیجر پاک کنید و وارد ویندوز بشین و آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کرده و سپس نصب کنید
ریزولیشن رو تنظمی کنید و فرکانس مانیتور رو کاهش بدین
درست نشد بگین

nilofar69
05-12-2011, 01:37
اتفاقا بار اول که بعد از جراحی pc رو روشن کردم یه صفحه اومد می خواستم بزنم safe mode اما زدم windows normaly یه همچین چیزایی بود.بعدشم که اینطوری شد هر چقدرم F8 زدم دیگه نیومد

چه جوری بایوس رو default کنم؟(وای خاک بر سرم.هیچی بلد نیستم.خیلی زشته هااااااااااا)

موتور دیسک وقتی سی دی داخلش هست و درش بسته میشه میچرخه دیگه؟

من هر چی نگاه کردم آهنربا ندیدم.واسه همین دیگه سی دی داخلش نذاشتم.فقط موقعی که درش و بازو بسته میکردم اونا رو دیدم

EXTREME
05-12-2011, 21:33
اتفاقا بار اول که بعد از جراحی pc رو روشن کردم یه صفحه اومد می خواستم بزنم safe mode اما زدم windows normaly یه همچین چیزایی بود.بعدشم که اینطوری شد هر چقدرم F8 زدم دیگه نیومد

چه جوری بایوس رو default کنم؟(وای خاک بر سرم.هیچی بلد نیستم.خیلی زشته هااااااااااا)

موتور دیسک وقتی سی دی داخلش هست و درش بسته میشه میچرخه دیگه؟

من هر چی نگاه کردم آهنربا ندیدم.واسه همین دیگه سی دی داخلش نذاشتم.فقط موقعی که درش و بازو بسته میکردم اونا رو دیدم
سیستم رو خاموش کنید و از برق بگشین و باتری مین رو دربیارین و مجددا جا بزنید
آهن ربای رایتر همونطور که گفتم روی قاب درب رایتر هست که برچسب روشه زیر برچسب هست

ali703
05-12-2011, 21:40
من یه دی وی دی رایتر سامسونگ دارم درش خود بخود میاد بیرون یه بار تعمیرش کردم ولی دوباره همینطوریه ! چیکارش کنم به هیچ صراطی مستقیم نیست

EXTREME
05-12-2011, 21:44
من یه دی وی دی رایتر سامسونگ دارم درش خود بخود میاد بیرون یه بار تعمیرش کردم ولی دوباره همینطوریه ! چیکارش کنم به هیچ صراطی مستقیم نیست
خود به خود باز شدن در علت های غیر رایتر میتونه از نوسان برق یا ویروس باشه حتی ممکنه پاور داره این مشکل رو ایجاد میکنه
علت هایی که مربوط به خود رایتر هست یا این مشکل از کش رایتر هست
یا سنسور روی برد کوچک لحیم سردی داره یا کثیفه که باید با تینتر 10000 تمیز بشه
یا این مشکل به خاطر شکستگی زائده سمت چپ اپتیک هست که اگه شکسته باشه وقتی درب درایو بسته بشه به خاطر شکسته شدن این زائده سی پی یو روی برد اصلی داغ میکنه و دستور میده به مکانیک که درب درایو باز بشه

ali703
05-12-2011, 21:51
خود به خود باز شدن در علت های غیر رایتر میتونه از نوسان برق یا ویروس باشه حتی ممکنه پاور داره این مشکل رو ایجاد میکنه
علت هایی که مربوط به خود رایتر هست یا این مشکل از کش رایتر هست
یا سنسور روی برد کوچک لحیم سردی داره یا کثیفه که باید با تینتر 10000 تمیز بشه
یا این مشکل به خاطر شکستگی زائده سمت چپ اپتیک هست که اگه شکسته باشه وقتی درب درایو بسته بشه به خاطر شکسته شدن این زائده سی پی یو روی برد اصلی داغ میکنه و دستور میده به مکانیک که درب درایو باز بشه
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من یه بار دادمش به تعمیر کار و به حساب درستش کرد که زیاد دوام نیاورد، چکار کنم مشکلش دیگه حل بشه کلا

EXTREME
05-12-2011, 22:15
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من یه بار دادمش به تعمیر کار و به حساب درستش کرد که زیاد دوام نیاورد، چکار کنم مشکلش دیگه حل بشه کلا
گفتم بهتون چیکار کنید این همه نوشتم براتون

nilofar69
07-12-2011, 00:47
سلام
درست شد.موتور دیسکش نمی چرخید.با دست گردوندمش یه کم نرم شد.روغن هم زدم که نرم تر بشه اما باز دوباره سفت شد.پیچ هاشو باز کردم موتور دیسکو درآووردم روغنارو پاک کردم..........خلاصه درست شد.روون می چرخه.

خیلی از لطفتون ممنونم واقعا کمکم کردید.:11:

hamid_diablo
19-11-2017, 18:24
سلام دوستان
دی وی دی رایتر پایونر دارم

وقتی دی وی دی درونش میزارم یه صدای تق میده و دیگه کار نمیکنه ...
بعضی وقتها هم اصلا درب رایتر باز نمیشه و فقطچراغ سبز رنگش روشن میشه

مشکل از کجاست؟؟