مشاهده نسخه کامل
: مشکل در شیر کردن درایو ها تو شبکه
سلام من کافی نت دارم و به تازگی ویندوز 7 روشون نصب کردم و شبکه رو با دادن آیپی درست کردم و همه سیستم ها شبکه هستن و اینترنت رو هم شیر کردم ولی وقتی درایوهای یه سیستم رو شیر میکنم نمیتونم از روی سرور بازش کنم و پیغام دسترسی میده فایروال رو خاموش کردم گزینه پسورد رو هم برداشتم و تو قسمت ادونس شیر هم فول کنترل رو زدم ولی اصلا نمیتونم بازش کنم هرکاری میکنم باز پیغام دسترسی میده از دوستانی و مدراین محترم میخوام یه توضیح کاملا دقیق برای شبکه کردن و شیر کردن درایوها بدن ممنون اگه هم فیلم یا فایلی مبنی بر آموزش بزارن ممنون میشم متشکر
M e i s a m
09-11-2011, 02:47
اگر همه ویندوز ها 7 هست فکر کنم باید از Home Group استفاده کنی
تو سیستم اصلیت یه گروه میسازی اخرش بهت یه کد میده با استفاده از اون کد و جوین شدن تو سیستم های دیگه همه رو به گروه متصل میکنید
من هنوز جوابمو نگرفتم بالاخره باید چه کار کنم
M e i s a m
10-11-2011, 00:29
شما هوم گروپ رو تست کردی؟
Amir Varasteh
10-11-2011, 01:33
سلام.
نیازی به Homegroup نیست. شما دسترسی ها رو درست دادی ؟
بله فکر کنم درست داده باشم ولی شما یه توضیح کامل بدین از اول ببینم کجای کارم اشتباست اگه میشه هوم گروپ رو هم یه توضیح بدین که دیگه کامل باشه
mafaman2003
11-11-2011, 01:36
تو قسمت ادونس شیر هم فول کنترل رو زدم
برای کی فول کنترل کردی؟؟؟؟
سلام اگر کسی وارد هست پاسخ بدهد
من با کابل کراس یک شبکه درست کردم ولی در آن نمی توانم یک بخش از هارد را به اشتراک بگذارم در صورتی که فقط قسمت user به اشتراک گذاشته می شود از طریق home page هم اقدام به اشتراک گذاری کرده ام ولی بی نتیجه بوده است . در ضمن یکی از سیستم ها دارای windows 7 ultimate و دیگری لپ تاپ با windows 7 home edition می باشد .
Stankovic
22-01-2012, 08:48
سلام من کافی نت دارم و به تازگی ویندوز 7 روشون نصب کردم و شبکه رو با دادن آیپی درست کردم و همه سیستم ها شبکه هستن و اینترنت رو هم شیر کردم ولی وقتی درایوهای یه سیستم رو شیر میکنم نمیتونم از روی سرور بازش کنم و پیغام دسترسی میده فایروال رو خاموش کردم گزینه پسورد رو هم برداشتم و تو قسمت ادونس شیر هم فول کنترل رو زدم ولی اصلا نمیتونم بازش کنم هرکاری میکنم باز پیغام دسترسی میده از دوستانی و مدراین محترم میخوام یه توضیح کاملا دقیق برای شبکه کردن و شیر کردن درایوها بدن ممنون اگه هم فیلم یا فایلی مبنی بر آموزش بزارن ممنون میشم متشکر
آقا لطفا جواب بدید منم مشکلم دقیقا مثل همین دوستمونه:41:
Stankovic
22-01-2012, 13:07
سلام: آقا من گیم نت دارم , همه کامپیوترهام هم به هم وصلند ولی شیرینگ نمیشن,منظورم اینه که نمیتونم فایلی رو برای اشتراک بذارم,البته برای شبکه مشکلی ندارم(منظورم کنترل کردن بقیه سیستمها توسط سرور و نرم افزار گیم پورت و ...)
ببینید من کلا چندتا سوال دارم که اگر لطف کنید و بهشون پاسخ بدید فکر میکنم مشکلم حل شه!
1. Juin چی هست؟اصلا به چه دردی میخوره؟
2.حتما همه سیستمهام باید WorkGrop باشن؟
3.همه سیستمهام شیرینگ میشن ولی به هیچ درایوی دسترسی ندارم,منظورم اینه که نمیتونم فایلی رو برای اشتراک بذارم و ...
وقتی روی درایوها کلیک میکنم این پیام رو میده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.اگه جایی متوجه نشدید بگید تا بهتر توضیح بدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.