ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : One X | گوشي اندرويدي HTC با پردازشگر 4 هسته اي تگرا 3 ،اندرويد 4 و صفحه نمايش اچ دي 4.7 اينچي

صفحه ها : 1 [2]

HITB0Y
31-05-2012, 13:38
دیگه اینجوری آدم خیالش راحته هر مشکلی پیش بیاد میبره گوشیرو تعویض میکنه...:27:
نامردا سفیدش رو 20 تومن گرونتر از مشکی میدن...

milad_takjoo
31-05-2012, 21:56
بچه ها یه بازی اومده به نام Renaissance Blood اصن یه وضعی داره این بازی...
خیلی قشنگه واسه تگرا3 اومده...حتما دان کنین...

johnypersian1656
31-05-2012, 22:36
بچه ها یه بازی اومده به نام Renaissance Blood اصن یه وضعی داره این بازی...
خیلی قشنگه واسه تگرا3 اومده...حتما دان کنین...

بهتر از dark meadow? حجم دیتاش چقدره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

silent-assassin
31-05-2012, 23:00
جاش یه جای دیگست اما خب اینجا هم میگذارم:

بازی جذاب با گرافیک فوق العاده Renaissance Blood THD v1.0 + دیتا

داوینچی مرده است ، به هر قیمتی شده نقشه و طرح های به جای مانده از وی را بیابید ! بازی جذاب Renaissance Blood THD بازی اول شخص شوتر است که شما در فضای دوران رنسانس می برد . این بازی به طور اختصاصی برای پردازنده NVIDIA® Tegra 3® طراحی شده است و از موتور قدرتمند آنریل اینجین ۳ استفاده شده که گرافیک فوقالعاده ای بر روی گوشی اندرویدی نمایش می دهد که به نظر می رسد بازی با چنین گرافیکی بر روی سیستم عامل اندروید تا به حال مشاهده نکرده ایم .

شما می توانید تجربه ای جدید و جالب در این بازی داشته باشید در آن فضا که علم و کیمیاگیری مجموعه قوانین و اساس آن را تعیین می کرد ، در این بازی با اوباش رو در رو شوید که با استفاده از سلاح های گوناگون و متنوعی که در اختیار شما قرار می گیرد که بیشتر آنها الهام گرفته از اختراعات لئوناردو داوینچی است ، با استفاده از این سلاح ها اوباش را نابود سازید .این بازی علاوه بر گرافیک پویا و زیبایش دارای فیزیک بسیار عالی و همچنین داستانی غنی به همراه گیم پلی جذاب است که می توان این بازی را یکی از بازیهای خوب و به یاد ماندنی بر روی سیستم عامل اندروید نام برد .

دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز عبور فایل : parsroid.ir

وارد صفحه که شدید ، ثانیه شمار بالای صفحه سمت راست صفر که شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ , روش کلیک کنید تا دانلود شروع بشه

M@hdi-B
01-06-2012, 14:15
تازه این یه چشمشه

منتظر بازیهای فوق خفن برای تگرا3 باشید :27:

اس3 بره بنچمارک بگیره دو میلیون :27: عکس بگیره در حد 100 مگاپیکسلی :27: کجایی حسن دوچرخه ای ؟:31:

Eblis 2011
01-06-2012, 14:27
عجب بازی پسر . . . آدمو قورت میده بابا :18:

M@hdi-B
01-06-2012, 14:29
تازه اسکرین شاتشو دیدی خود بازی رو انجام بدی خوف می کنی :دی

Eblis 2011
01-06-2012, 14:35
من از اینا میخوام :((
جز این بازی دیگه ای معرفی نشده ؟

***fandogh***
01-06-2012, 14:43
اگه بازی معرفی شد اینجا اعلام کنید لطفآ مرسی

M@hdi-B
01-06-2012, 14:47
چرا اونی که فرهاد اون بالا گذاشته ولی من حال نکردم گیم پلی خوبی نداره + سونیک 4 اپیزود 2

پیشنهاد می کنم اگه چیز شکن داری یه سر به این لینک بزن .. فقط بیهوش نشی :دی

milad_takjoo
01-06-2012, 17:02
یه نکته ای درباره بازی بالا اینکه برای آیفون نیومده و اختصاصی تگرا هست..برعکس dark meadow

ولی تگرا2 که به نظرم پشتیبانی خوبی نداشت..یه سری بازی خوب براش اومد ...بیشترشون هم یا بطور رسمی واسه دیگه گوشیها اومد یا با chain اجرا میشد...
امیدوارم تگرا3 به همین خوبی بمونه و فقط اوایلش اینجوری نباشه...
و بازهم امیداوارم سامسونگ ورژن تگرا3 از S3 بده..!!!!

hasanmotori
01-06-2012, 18:36
تازه این یه چشمشه

منتظر بازیهای فوق خفن برای تگرا3 باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

اس3 بره بنچمارک بگیره دو میلیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif عکس بگیره در حد 100 مگاپیکسلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif کجایی حسن دوچرخه ای ؟

مهدی از تو بعیده مردمو اینجوری گول بزنی :دی

اجرای dark meadow روی سایر گوشی های اندرویدی :

[COLOR=#000000]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا حالا که ورژن کرک شده بازی های تگرا برای بقیه گوشیا هم اومده
خوبیه اندروید همینه که برنامه نمیتونه مختص یه دستگاه باشه

h!tman
01-06-2012, 20:20
مهدی :خخخخخخخخخخخخخخخخخ
همین : ))

M@hdi-B
01-06-2012, 20:27
[/COLOR]

مهدی از تو بعیده مردمو اینجوری گول بزنی :دی

اجرای dark meadow روی سایر گوشی های اندرویدی :

[COLOR=#000000]

تا حالا که ورژن کرک شده بازی های تگرا برای بقیه گوشیا هم اومده
خوبیه اندروید همینه که برنامه نمیتونه مختص یه دستگاه باشه
یه چیزیو نمی دونی الکی تز نده لطفا :دی

اجرا میشه منکر نشدم که نمیشه ولی افکت ها و گرافیکی که رو تگرا3 داره کجا رو گوشیهای دیگه کجا ؟ اینو دیگه همه می دونن نمونش نسخه آل دیوایس شدو گان که گرافیکش زمین تا آسمون با نسخه تگرا فرق داره این دیگه ویدئو پلیر و اس وویس و.. نیست که راحت پورت بشه .. Riptide GP هم رو همه گوشیها اجرا میشه ولی .........:27:

مهدی :خخخخخخخخخخخخخخخخخ
همین : ))

رضا تو پست ندی سنگین تری ها .. کلا همه پستات شبیه همه اصلا حال نمی کنم باهات :دی

تاپیکشو کامل بخون بعد بیا اینجا با هم حرف بزنیم :27:

روی xperia arc اجرا نشد

رو اس2 اجرا نشد

روی س2 اجرا نمیشه...
اصلا کسی هست که اجرا کرده باشه؟الکی 500 مگم دانلود کردیم

یه خط در میون گفتن اجرا نشده

یه مثال ساده هم بزنم بد نیست : شما گرافیک بازی مثل رزیدنت اویل 5 نسخه پی اس3 رو با نسخه کامپیوتر مقایسه کن .. جفتش اویل 5 ه ولی گرافیک پی اس3 کجا گرافیک پی سی کجا ؟

milad_takjoo
01-06-2012, 21:45
این درسته که گرافیک بازی رو باید پایین آورد تا اجرا بشه...دیگه تو این بازیهای جدید chain جواب نمیده کامل...

بعدش یه چیزی اینکه بازیهای ps3 زیاد با pc فرق ندارنا...رزدنت 5 رو پی سی دایرکت 10 بود که تفاوتش زیاد هم نبود..در کل یکم پی سی بهتر بود

hasanmotori
02-06-2012, 00:20
یه خط در میون گفتن اجرا نشده

اینا قبل از اینه که بفهمن باید چیکار کنن بعدش طرف میگه چیکار کنید خودشم رو تب 7.7 اجراش کرده

TEGRA 3 -

1) Sonic 4 ep2 THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZ WdhLnNvbmljNGVwMnRoZCJd) - Running fine and just as good as does on tegra 3 device.
2) Dark meadow THD - Does not work due to the game being patched against chainfire. Will run without it but colours are wrong.

TEGRA 2 -

1) Jett tailfin racers THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob 3BsaXRlIl0.) - Working great and better then on Asus TF101 or Sony Tablet S (tegra2 devices)
2) Demolition INC THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5aZ XJvc2NhbGUuRGVtb2xpdGlvbkluYyJd) - Working great and better then on Asus TF101 or Sony Tablet S (tegra2 devices)
3) Samurai II: Vengeance THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tY WRmaW5nZXJnYW1lcy5TYW11cmFpSUkiXQ..) - Works perfect but so does the all device version made for are device's
4) Big Top THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5Qa XRidWxsU3R1ZGlvLkJpZ1RvcFRIRCJd) - Runs perfect
5) Siegecraft THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ib G93ZmlzaHN0dWRpb3Muc2llZ2VjcmFmdHRoZCJd) - Runs perfect
6) Fruit Ninja THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251 bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmhhbGZicmljay5mcnVpdG5pbmphdG hkZnJlZSJd) - Runs perfect
7) Galaxy on Fire 2 THD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5ma XNobGFicy5HYWxheHlvbkZpcmUyVEhEIl0.) - Runs perfect

جالبه بعضی بازیا بهتر از خود تگرا اجر شدن!

chain جدید بیاد بازیهای تگرا 3 همشون بدون مشکل اجرا میشن. بین همه اینا فقط dark medow مشکل داره

M@hdi-B
02-06-2012, 05:58
این درسته که گرافیک بازی رو باید پایین آورد تا اجرا بشه...دیگه تو این بازیهای جدید chain جواب نمیده کامل...

بعدش یه چیزی اینکه بازیهای ps3 زیاد با pc فرق ندارنا...رزدنت 5 رو پی سی دایرکت 10 بود که تفاوتش زیاد هم نبود..در کل یکم پی سی بهتر بود
جاش اینجا نیست خواستی بگو اسکرین شاتهاش رو برات پ.خ کنم ببین فرق داره یا نه

جالبه بعضی بازیا بهتر از خود تگرا اجر شدن!

chain جدید بیاد بازیهای تگرا 3 همشون بدون مشکل اجرا میشن. بین همه اینا فقط dark medow مشکل داره

حسن تو کلا متوجه نمی شی من چی می گم یا خودتو زدی به کوچه علی چپ

بحث من اصلا سر اجرا شدن یا نشدن نیست پست بالا رو یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم

نمی دونم گوشی چی داری ولی اگر اندروئیدیه برو بازی Riptide GP رو نصب کن بعد فیلم اجرا روی وان ایکس رو هم تو یوتیوب ببین اونوقت شاید متوجه شدی منظورم چیه(البته متوجه هم بشی میای اینجا یه چیز دیگه سر هم می کنی:31:)

بحث هم همین جا تمام(کلا بحث با حسن موتوری بی نتیجست)

hasanmotori
02-06-2012, 10:22
حسن تو کلا متوجه نمی شی من چی می گم یا خودتو زدی به کوچه علی چپ

بحث من اصلا سر اجرا شدن یا نشدن نیست پست بالا رو یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم

نمی دونم گوشی چی داری ولی اگر اندروئیدیه برو بازی Riptide GP رو نصب کن بعد فیلم اجرا روی وان ایکس رو هم تو یوتیوب ببین اونوقت شاید متوجه شدی منظورم چیه(البته متوجه هم بشی میای اینجا یه چیز دیگه سر هم می کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif)

بحث هم همین جا تمام(کلا بحث با حسن موتوری بی نتیجست)

کلاً تگرا 3 چندتا بازی بدردبخور داره ؟ تازه همین دوتا بازی آخری dark medow و اون یکی هم تو موبایلستان میگفتن فقط گرافیکشون خوبه گیم پلی خوبی ندارن حالا اصلاً کاری به اینا ندارم
از بین بازی های بدردبخورش یه تعداد زیادیش که رو بقیه به خوبی و بدون افت گرافیک اجرا میشن... یه تعداد کمی مثله dark meadow یکم افت گرافیک یا قاطی شدن رنگ دارن... این همه بازی برای اندروید هست که آدمو کاملاً سرگرم میکنه حالا 4 5 تا بازیم هست با گرافیک پایینتر اجرا میشن

M@hdi-B
02-06-2012, 10:59
کلاً تگرا 3 چندتا بازی بدردبخور داره ؟ تازه همین دوتا بازی آخری dark medow و اون یکی هم تو موبایلستان میگفتن فقط گرافیکشون خوبه گیم پلی خوبی ندارن حالا اصلاً کاری به اینا ندارم
از بین بازی های بدردبخورش یه تعداد زیادیش که رو بقیه به خوبی و بدون افت گرافیک اجرا میشن... یه تعداد کمی مثله dark meadow یکم افت گرافیک یا قاطی شدن رنگ دارن... این همه بازی برای اندروید هست که آدمو کاملاً سرگرم میکنه حالا 4 5 تا بازیم هست با گرافیک پایینتر اجرا میشن [/COLOR]

چشاتو وا می کردی صفحه قبلی لینک دادم

یه خرده دندون رو جیگر بذاری بازیهای خفنش هم میاد چرا حرص الکی می خوری ؟

آره این همه بازی واسه اندروئید هست ولی من موندم چرا اونایی که اس2 یا نوت دارن خودشونو پاره می کنن بازیهای تگرا رو گوشیشون اجرا بشه

dark medow گیم پلی خوبی نداره ولی Renaissance Blood محشره

توام صبر کن chain جدید بیاد ببینم این گرافیکو می تونی رو اس3 به نمایش در بیاری یا نه

دیگه هم حرفی برا گفتن ندارم .

تمام.

Pedram_mrn
02-06-2012, 21:58
اینم یه بازیه جدید که تو راهه حتما ویدئو دوم رو ببنید تا متوجه شید بازی های آپتیمایز شده ی تگرا چه فرقی میکنه....

milad_takjoo
02-06-2012, 22:48
خیلی جالب بود...فک کنم نودیا داره نقشه میکشه خودش رو از اندروید جدا کنه...!

h!tman
03-06-2012, 07:21
جدا کنه؟! یعنی چی؟

mohsenslr
03-06-2012, 09:13
واقعا کی با موبایل بازی میکنه ؟؟؟؟؟

.:PAR3A:.
03-06-2012, 11:21
دوست عزیز ، اسمارت فون ها الان کاملا جای کنسول های بازی همراه رو گرفتن.

shahabprince
03-06-2012, 14:45
واقعا کی با موبایل بازی میکنه ؟؟؟؟؟

این دیگه از اون حرفا بودا
من 70 درصد اوقات که گوشی رو میگیرم دستم باهاش بازی میکنم
کجای کاری علم پیشرفت کرده داداش:31:

milad_takjoo
03-06-2012, 17:38
جدا کنه؟! یعنی چی؟

یعنی خودش آقای خودش بشه سیستم عامل بده....گفتم یه چیز دور هم خوش باشیم دیگه..: دی
ولی کلا این نوع مقایسه هایی که نودیا میکنه یکم خطرناکه...دستگاه های دیگه ضعیفتر از تگرا نیستن که...فقط این بازی‌‎ها اپتیمایز تگرا هست...

من خودم این بازیهای فوق hd رو نصب میکردم تو گوشیم زیاد بهم نمی چسبید چون فقط گرافیک داشتن گیم پلی نداشتن...
بازی های پلتفورمی بیشتر حال میداد...
امیدوارم نویدیا به فکر گیم پلی خوب هم باشه....چون تیر زدن به چندتا زامبی خنده دار برای کل یه بازی اصلا حال نمیده

h!tman
03-06-2012, 18:33
من توی بازی های تگرا ShadowGun رو قبول داشتم
بازی خوبی بود
این چند تا بازی جدیدش رو هم دانلود کردم وقت نصبشون رو نداشتم
ولی اگر بخوام گوشی تگرا بخرم (آخر تابستون احتمالا! ) ترجیح میدم LG4x رو با قیمت بیشتر بخرم!

Pedram_mrn
03-06-2012, 19:33
من توی بازی های تگرا ShadowGun رو قبول داشتم
بازی خوبی بود
این چند تا بازی جدیدش رو هم دانلود کردم وقت نصبشون رو نداشتم
ولی اگر بخوام گوشی تگرا بخرم (آخر تابستون احتمالا! ) ترجیح میدم LG4x رو با قیمت بیشتر بخرم!

آره به نظر گوشیه خوبی میاد هم باتریش قوی تره هم میکرو اس دی ساپروت میکنه یعنی این دوتا ضعف وان ایکسو نداره ولی قیافه ی وان ایکس خیلی سر تره خدایی....

M@hdi-B
03-06-2012, 19:36
آره همون ال جی هم برازندته :دی

تا دیروز ال جی برند نبود .. ساپورت نداشت .. تگرا جی پی یو نبود .. 2D رندرینگش تعطیل بود .. بنچمارکش از مالی کمتر بود به درد نمی خورد

حالا هم تگرا شده جی پی یو هم ال جی شده برند

جالبه

Pedram_mrn
03-06-2012, 19:42
رضا آره؟ به قول خودت خخخخخخخخخخخخخ

اگه تو ایرانم اینطوری بفروشن منم میخرم:31:

h!tman
03-06-2012, 21:32
آره همون ال جی هم برازندته :دی

تا دیروز ال جی برند نبود .. ساپورت نداشت .. تگرا جی پی یو نبود .. 2D رندرینگش تعطیل بود .. بنچمارکش از مالی کمتر بود به درد نمی خورد

حالا هم تگرا شده جی پی یو هم ال جی شده برند

جالبه
ال جی ساپورت نداره
ولی کی گفتم برند نیست؟! همیشه از نوآوریش تعریف میکردم
اپتیموس بلک رو زمانی خریدم که هم قیمت الان وان ایکس بود ;)
شما خوش باش

رضا آره؟ به قول خودت خخخخخخخخخخخخخ

اگه تو ایرانم اینطوری بفروشن منم میخرم:31:
حداثل میدونیم زیر صفحش خاک نمیره : ))
یا یکم دوربین داره

Pedram_mrn
03-06-2012, 22:25
ال جی ساپورت نداره
ولی کی گفتم برند نیست؟! همیشه از نوآوریش تعریف میکردم
اپتیموس بلک رو زمانی خریدم که هم قیمت الان وان ایکس بود ;)
شما خوش باش

حداثل میدونیم زیر صفحش خاک نمیره : ))
یا یکم دوربین داره

بابا چرا قاطی میکنی حالا میخواستم بدونم گفتی یا نه؟

خودت میدونی که من فن هیچ برندی نیستم هرکدومو حال کنم باهاش میگیرم از هر برندی ام گوشی خریدم... از این 4X ام خوشم اومد قیافشم بد نیست تو همین ماهم ریلیز میشه اگه خوب جواب بده پایه ی خریدشم...
تاپیکشو کسی نزده نه؟

h!tman
03-06-2012, 23:04
قاطی نکردم که :دی
پدرام نقل قول چند گانه بودا

M@hdi-B
04-06-2012, 05:30
ادیت شد حذف شود لطفا

CHEGUEVARA.
05-06-2012, 00:18
سلام
به نظر شما این گوشی بهتره با آیفون 4s؟؟
مشکله خاصی که نداره این گوشی؟؟؟

shahabprince
05-06-2012, 10:35
سلام
به نظر شما این گوشی بهتره با آیفون 4s؟؟
مشکله خاصی که نداره این گوشی؟؟؟

از لحاظ سخت افزاری که این خیلی بهتر از آیفون هست و آیفون حکم اسباب بازی رو در مقابلش داره
مشکلات که یکم داره:
مثل زرد شدن صفحه که خیلی کم هست ولی وجود داره
گویا محاظ صفحش هم مشکل داره که خاک میره زیر ال سی دی ولی این مورد هم کمه ولی خوب اگه بد شانس باشی نصیبت میشه

milad_takjoo
05-06-2012, 16:41
از لحاظ سخت افزاری که این خیلی بهتر از آیفون هست و آیفون حکم اسباب بازی رو در مقابلش داره

درسته ولی باید قبول کرد که وقتی بازیهایی که الان برای چهارهسته ایهای اندروید ارایه میشن بعضا روی 3gs هم بالا میاد بعد دوسال دیگه همین 4s بازیهای هشت هسته ای اندروید رو هم بالا میاره....

hasanmotori
05-06-2012, 17:21
درسته ولی باید قبول کرد که وقتی بازیهایی که الان برای چهارهسته ایهای اندروید ارایه میشن بعضا روی 3gs هم بالا میاد بعد دوسال دیگه همین 4s بازیهای هشت هسته ای اندروید رو هم بالا میاره....

گلکسی اس1 هم همه بازیهارو روون اجرا میکنه... اصلاً بازی مخصوص 4 هسته ای وجود نداره

اجرای بازی بسیار گرافیکی modern conbat 3 یه صورت کاملاً روون روی اس1 :

milad_takjoo
05-06-2012, 17:35
منظور من modern combat نبود...کلی عرض کرم و منظورم این چندتا بازی که جدیدا واسه تگرا عرضه شده...خیلی ها هم گفتن nova3 هم رو مثلا نوت تیک میزنه...
من خودم nova2 رو اس 1 داشتم...لگ زیاد میزد...با بهترین رام و کرنل....دیگه یکی بیاد اورکلاک 1.3 کنه و هرچی تو رم هست از بیخ و بن پاک کنه تا رم خالی بشه گوشی نمیشه که....

shahabprince
05-06-2012, 19:44

شایدم به خاطر سیستم عامل iOS باشه چون برعکسه آندروید خیلی روونه
کلا محصولات اپل تو بازی خیلی خوب هستن

M@hdi-B
05-06-2012, 21:15
نمایشگاه E3 هم آغاز شده و همه بازی خورها منتظر خبرهای داغ سخت افزاری و نرم افزاری دنیای گیم هستند. همانطور که می دانید این نمایشگاه که با نام Electonic Enteirteinment Expo یا نمایشگاه سرگرمی های الکترونیک هم شناخته می شود، یکی از بزرگترین اتفاقات سالیانه دنیای بازی است. یکی از اولین کنفرانس های E3 امسال از آن سونی بود که به معرفی برخی محصولات جدید سخت و نرم افزاری خود پرداخت. اما همانگونه که از قبل پیشبینی شده بود، این شرکت طرفداران کنسول بازی پلی استیشن را ناکام گذاشت و خبری در خصوص نسخه بعدی آن ارائه نکرد. اما این همه داستان سونی نیست.

یکی از مهمترین خبرهای سونی، اعلام تغییر نام پلتفرم PlayStation Suite به PlayStation Mobile و همچنین امکان شراکت دیگر کارخانه های موبایل سازی در این پلتفرم بود. نتیجه این کار، در انتها عرضه موبایل های با گواهی پلی استیشن موبایل توسط دیگر تولید کنندگان است که قادرند همانند نمونه هایی چون پلی استیشن پلی، بازی های پلی استیشن را روی موبایل در اختیارتان بگذارند.

و اولین همکار تجاری سونی در این طرح، شرکت تایوانی HTC است که قرار است برای برخی گوشی های خود این گواهی را دریافت کند. اگرچه هنوز گوشی خاصی به عنوان پلی استیشن-موبایل معرفی نشده، اما شاید بتوانیم در آینده نزدیک اچ تی سی وان ایکس را اولین پلی استیشن موبایل محصول شرکتی غیر از سونی بدانیم. این پلتفرم جدید پلی استیشن در سال قبل معرفی شد و برنامه نویسان از آوریل گذشته در تلاشند که نسخه بتا آن را آماده کنند و این تلاش تا امروز نیز ادامه دارد.

استفاده از یک طرف سوم با قد و قامت اچ تی سی در ساخت موبایل های پلی استیشن، می تواند باعث تغییرات عمده و مهمی در پتانسیل برنامه های این پروژه شود. می توانیم اچ تی سی را محل جدیدی برای بازیهای پلی استیشن-موبایل بدانیم و پس از این بازی های پلی استیشن را با سخت افزارهای تایوانی در دست داشته باشیم.

منبع :نارنجی

biostar
06-06-2012, 10:49
5 بازی جدید برای پردازنده های tegra 3

Pedram_mrn
06-06-2012, 19:02
اگه تگرا بخواد همینجوری ادامه بده و پردازنده هاشو ساپورت کنه من هیچ شانسی برای سایر پردازنده ها نمیبینم مگه اینکه مقابله به مثل کنن که قدرتشو ندارن...یه چیز تو مایه های S Voice و Siri میشه...

M@hdi-B
06-06-2012, 20:12

Dead Trigger - 720p HD MP4 - 25 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Demons Score - 720p HD MP4 - 61 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Puddle - 720p HD MP4 - 30 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bounty Arms - 480p FLV - 15 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Heroes Call - 720p HD MP4 - 167 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع: جی اس ام آرنا

آپلود ویدئوها توسط کاربر Shervin LCM از موبایلستان

h!tman
06-06-2012, 20:22
167 مگ آدم بازیو دانلود میکنه : ))
اسکرین شات هاش ریل هستند یا CG!؟

milad_takjoo
06-06-2012, 20:35
اگه تگرا بخواد همینجوری ادامه بده و پردازنده هاشو ساپورت کنه من هیچ شانسی برای سایر پردازنده ها نمیبینم مگه اینکه مقابله به مثل کنن که قدرتشو ندارن...یه چیز تو مایه های S Voice و Siri میشه...

درسته ولی من قدرت بقیه پردازنده ها رو کمتر نمی بینم بلکه ساپورت تگرا بهتره و درنتیجه بازیهاش اپتمایز شده میشن...

biostar
06-06-2012, 20:38
167 مگ آدم بازیو دانلود میکنه : ))
اسکرین شات هاش ریل هستند یا CG!؟

فیلم هاش بنظر درست میاد...

biostar
06-06-2012, 20:41

این فکر اشتباهه

هر شرکتی یک برنامه ای داره ، اینتل Qualcomm , ....

برنامه هر شرکتی رو که ببینی این فکر رو میکنی که دیگر شرکت ها شانسی ندارند...

h!tman
06-06-2012, 20:50
بازی Adreno مگه بده؟! خداس
همشون همینجورن

milad_takjoo
06-06-2012, 23:11
آخه کسی برای مثلا مالی یا آدرنو یا هر چیپ دیگه ای بازی اختصاصی نمیده که...تگرا علاوه بر بازیهای عادی اندروید ساپورت نودیا رو هم داره

Pedram_mrn
07-06-2012, 16:40
من که رفتم تو کفه بازی های تگرا عجیب... این Bunnty Arms خیلی خفن بود عینه بازی های PS3 بود...

گوشیِ بعدیه من حتما تگراس... این وان ایکس اگه یکم باتریش قوی تر بود عالی میشد... موندم چرا با این باتری ضعیف چرا هنوز براش باتریه اضافه نیومده...؟

h!tman
07-06-2012, 17:25
شرکت هیچوقت همچین کاری رو نمیکنه
چون باید قاب باز بشه
یک باطری نان اکسسبل رو هیچوقت شرکت اقدام به تعویض نمیکنه . چون امکان خرابی خیلی بالا میره

Pedram_mrn
07-06-2012, 17:49
شرکت هیچوقت همچین کاری رو نمیکنه
چون باید قاب باز بشه
یک باطری نان اکسسبل رو هیچوقت شرکت اقدام به تعویض نمیکنه . چون امکان خرابی خیلی بالا میره

نه منظورم این نبود... پشت گوشی یه سری پین داره که واسه داکه.... گوشی هم باهاش شارژ میشه وقتی رو داکه... میتونن یه باتری براش بزنن که از اون طریق گوشی رو شارژ کنه مثل پاوراسکین و پاورگاردها...
اونی که میگی بیادم عمرا عوض نمیکنم گوشی باس باز شه...

یا اینکه مثلا خود HTC یه مدل بده به اسم One XE که باتریش قوی تر باشه و هدفون بیتس داشته باشه که احتمال نمیدم چنین کاری کنه خیلی...

M@hdi-B
07-06-2012, 17:59
باطری هیچ موردی نداره .. با این سخت افزار و ال سی دی و سنس خیلی خوبه تا 1.5 روز با مصرف عادی جواب میده

این ویدئو رو حتما دانلود کنید

بدون شرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pedram_mrn
07-06-2012, 18:27
باطری هیچ موردی نداره .. با این سخت افزار و ال سی دی و سنس خیلی خوبه تا 1.5 روز با مصرف عادی جواب میده

این ویدئو رو حتما دانلود کنید

بدون شرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باتری هیچ مشکلی نداره واسه استفاده ی معمولی قبول دارم... ولی من خیلی با گوشی کار میکنم آهنگ وب گردی کلی گیم(روزی 2 ساعت) ور رفتنو اینا به کنار

این باتریه نئو با استفاده ی سنگین و اورکلاک روی 1.4(حدود دوساعتش البته) دیسپلی هم 40 درصد بود وایفای هم بیتر اوغات روشن بود متاسفانه از نمودار عکس نگرفتم وگرنه توش همه چی مشخص بود

باتری 7 یا 8 ساعته خالی شد... با استفادی معمولی من تا 3.5 روز هم رسوندمش... حالا من منظورم این نیست که باتریش انقد قوی باشه گفتم کمی قوی تر بود عالی میشد...

حالا تو اولین فرصت از وان ایکس هم باتری یوز میزارم دسپلی آن تایمش 3 ساعته اونم با دیسپلی 20 تا 30 درصد... این گوشی یه باتریه 2500 میلی آمپر میخواست....

نمیخوام بگم گوشیه بدیه یا خرابش کنم برعکس خیلی ام عالیه وقتی باهاش کار میکنم لذت میبرم... ولی عمر باتریش واسه من حداقل کمه...

پ.ن: راسی این ویدئو همونیه که آرنا گذاشته بود توش تفاوت کیفیت این بازی بین تگرا 3 با بقیه ی مدل ها رو نشون میداد؟

M@hdi-B
07-06-2012, 18:37
خب شما یه تست بگو من انجام بدم نتیجه رو اعلام کنم

ویدئو آرنا رو ندیدم ولی به نظرم همونه

Pedram_mrn
07-06-2012, 19:25
خب شما یه تست بگو من انجام بدم نتیجه رو اعلام کنم

ویدئو آرنا رو ندیدم ولی به نظرم همونه

احتباجی به تست نیست دو هفته ای هست این گوشی رو واسه داداشم گرفتم...

ولی شما یه تست کن حالا نتایجو بذار...

از فول شارژ تا وقتی باتری خالی شد با استفاده ی معمولی از دیسپلی آن تایم و خوده باتری یوز اسکرین شات بگیر>>> این کمترین میزان مدت زمان روشن بودن صفحه نمایشو نشون میده
یه بارم با استفاده ی سنگین 1.5 ساعت گیمینگ 30 مین وبگردی موزیک ویدئو گشتن تو مارکتا وایفای هم تقریبا کلا روشن باشه(نور صفحه نمایش %30 هم باشه کفایت میکنه)>>> تو این حالت مدت زمان روشن بودن صفحه نمایش بیشتره چون مدت زمان استندبای کمتره...

ممنون ازت

Knight2000
07-06-2012, 19:30
سلام کسی هست که معایب one x رو کامل بگه اخه بعضیا میگن به حاشیه های lcd راحت گرد و خاک جذب میشه یا مشکل داغ شدن بیش از حد گوشی و زردی صفحه و یا پخش شدن نور در ناحیه ای که محکم روی lcd انگشت فشار داده میشه، واقعیت داره ؟

M@hdi-B
07-06-2012, 19:47
باشه هر وقت تست کردم نتیجه رو می گم

مصرف بالای باطری به خاطر مشکل پاور منجمنت بود که با یه پچ حل شد و حدود 20 درصد مصرف باطری رو بهبود بخشید

برو به تسک منجر ببین پروسه ای به نام NvCPL Service فعاله

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر نیست فایل زیپی که تو اون تاپیک هست رو از طریق ریکاوری فلش کن(البته قبلش باید آنلاک کنی و ریکاوری نصب کنی)

Pedram_mrn
08-06-2012, 12:08
باشه هر وقت تست کردم نتیجه رو می گم

مصرف بالای باطری به خاطر مشکل پاور منجمنت بود که با یه پچ حل شد و حدود 20 درصد مصرف باطری رو بهبود بخشید

برو به تسک منجر ببین پروسه ای به نام NvCPL Service فعاله

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر نیست فایل زیپی که تو اون تاپیک هست رو از طریق ریکاوری فلش کن(البته قبلش باید آنلاک کنی و ریکاوری نصب کنی)

الان روش کاستوم رام PKMN ریختم قبلا لیدروید روش بود این پروسه رو توش دیده بودم ولی تو این رام نیستش...
مصرفش نسبت به اون رامه یکم بهتره... به نظرت باید اون فایلرو فلش کنم بازم یا احتیاجی نیست؟

M@hdi-B
08-06-2012, 12:33
ضرری نداره می گن اگر نباشه مصرف میره بالا دیگه تست نکردم

Glad Boy
13-06-2012, 08:33
دوستان اینکه تو سایت ها نوشتن این گوشی میکرو سیمکارت میخوره یعنی چی ؟! یعنی سیم کارت های معمولی نمیشه روش استفاده کرد ؟!

h!tman
13-06-2012, 08:54
نه نمیشه
هر جا ببرید یا خودتون دور سیم کارد رو بزنید میشه میکرو سیم:دی

Glad Boy
13-06-2012, 09:52
نه نمیشه
هر جا ببرید یا خودتون دور سیم کارد رو بزنید میشه میکرو سیم:دی

وا ! به حق چیزای نشنیده ! اونوقت اگه این کار رو بکنیم واسه سیم کارت مشکلی پیش نمیاد !؟ مثلا یه اس ام اس رو 20 بار بفرسته !؟
همراه اول خودش از این سیم کارت های میکرو نمیده آدم بره عوض کنه !؟

13-06-2012, 10:11
وا ! به حق چیزای نشنیده ! اونوقت اگه این کار رو بکنیم واسه سیم کارت مشکلی پیش نمیاد !؟ مثلا یه اس ام اس رو 20 بار بفرسته !؟
همراه اول خودش از این سیم کارت های میکرو نمیده آدم بره عوض کنه !؟
خودتون هم میتونین این کارو بکنین ولی سخته یه مقدار . میتونین بدین بیرون با سیم کاتر ببرن براتون .

PersiAndroid
13-06-2012, 11:19
واسه سیم کارت مشکلی پیش نمیاد اون اطرافش چیز خاصی نیست جز پلاستیک! من کلی رفیق داشتم که فک می کردمن اگه رو یه طرف سیم کارت نوار چسپ بزنن هزینه مکالمشون پایین میاد
4/3 سیم کارتو چسپ میزدنو بازم کار می کرد!
ایرانسل هم میفروشه هم تعویض می کنه ولی کلا اصلا به صرفه نیست بیشتر میخواد مردمو تیغ بزنه
باید 15 بدی واسه یه سیم کارت میکرو تازه شمارشم اتفاقیه واسه تعویضم 10 تومن میگیرن... آدم میده بیرون با یه سیم کاتر شیک براش میکرو کنن

FC.Barcelona
13-06-2012, 14:41
در تکمیل صحبت های دوستان
اینو هم ببینید
تو بازار هم دستگاهی برای برش هست که سیمکات داخلش قرار میگیره و اهرمش را میزنید قابشو براتون جدا میکنه
و فقط اون قسمت فلزی اهمیت داره و بقیش قاب نگهدارنده سیمکارته
(قدیما اگه اشتباه نکنم سیمکارت ها مثل کارت تلفن بود هی داره قسمتهای اضافیش کم میشه تا چند سال دیگه اصلا شاید دیدید حذف شد و فقط یک یوزر و پسورد برای استفاده از شبکه ها بهمون دادند :31:)

M@hdi-B
14-06-2012, 05:44
بدون شرح :

سلام ، من نزدیک یکماهی هست این گوشیو خریدم (سفید تایوان بدون گارانتی) تو این یکماه هیچ ایرادی ازش ندیدم و خیلی هم ازش راضیم باطریش هم با کارهای روزمره (چند ساعت فیلم و موسیقی و بازی) 24 ساعت میره که نرماله
ولی خداییش اگه قبل از اینکه بخرم این صفحاتو خونده بودم احتمالن نمی خریدم ، تعجب می کنم دوستان این همه ایراد از این گوشی گرفتن یعنی واقعا اینایی که میگن هست؟

قابل توجه اساتید و بچه مدرسه ای های فروم

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PersiAndroid
14-06-2012, 10:00
htc شخصا یه مقایسه بین وان اکس و جی اس 3 انجام داده و نتیجه گرفته وان اکس بهتره!

حالا دلیلا خیلی باحاله مخصوصا در مورد غیر قابل تعویض بودن باتری که گفته:

htc one x non removable battery , allow implementation of unibody design wich is more resistant to dust and water

تو یه موردم نشده gs3 بهتر باشه...

milad_takjoo
14-06-2012, 11:10
بیشترشو خودمون میدونیم..هردوتا گوشی خوبی هستن بعضی جاها این بعضی جاها هم s3....
ولی htc درمورد فضای ذخیره سازی و نخوردن کارت حافظه بهونه الکی آورده...

M@hdi-B
14-06-2012, 12:35
هر چی باشه از 16 گیگ جی نکس که افتضاح تر نیست

milad_takjoo
14-06-2012, 14:10
اره...اون دیگه خیلی بده...32 تقریبا کافیه...

h!tman
14-06-2012, 14:13
به من 8گیگش هم بدن راضیم:دی
دیگه وقتی USB On The Go داره مشکل زیاد حادی نیست

M@hdi-B
14-06-2012, 14:21
بد بختی اینجاست هنوز نداره .. یا با آپدیت اضافه میشه یا باید صبر کنیم کرنل بنویسن براش

ولی الان 25 گیگ در دسترسه که واسه من که خوره بازی هستم کافیه الان نزدیک 12.5 گیگ بازی دارم 12.5 گیگ هم برا فیلم و موزیک و عکس و... زیادم هست خدایی

h!tman
14-06-2012, 14:23
برا همین میگم/ یک قابلیت نرم افزاریه
دیر یا زود میاد براش

14-06-2012, 14:59
ماونت کردنش قابلیت نرم افزاریه ، تامین برق ولی قابلیت سخت افزاری . :دی
اکثر چیپ های جدید میتونن انرژی مورد نیاز دیوایس رو تامین کنن . ولی مثلا هامینگبرد همین الان هم کرنل زیاد داره واسه OTG ، ولی باید از یک منبع خارجی برای تامین انرژی استفاده کنین .

h!tman
14-06-2012, 16:11
البته یکم اصلاح کنم حرفای پارسا جون رو:دی
برد های جدید به دلیل شیوع داک های جدید یک مدار تغذیه کوچیک رو تعبیه کردند که برق کانکتور رو تامین کنه.
کاربرد اصلی برای تامین برق فلش یا هارد نبوده! ولی دیدن تنور داغه نون رو چسبوندن
متاسفانه گلکسی اس کانکتورش برق رو از داک تامین میکنه. ولی برد های جدید برق رو از باطری تامین میکنن
به همین خاطره موقع اتصال هر چیزی که برقش رو خودش تامین نکنه (مثل موس، هارد یا هر چیز دیگه ) مصرف باطری به شدت بالا میره

new evil
18-06-2012, 00:14
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم چندتا مشکل دارم(با اسمارت فون اصلا کار نکردم)
وقتی مسیج می فرستم فرستاده می شه ولی نمی ره
وقتی task manager رو میارم و همه ی برنامه هارو stop می کنم 600mb از رم هنوز مورد استفاده هستش. طبیعیه؟؟!
کیبوردمو چطوری فارسی کنم؟
چطوری برنامه بریزم روی گوشی مثل بازی ها؟
خیلی ممنون

PersiAndroid
19-06-2012, 12:56
اچ تی سی یه بیانیه داده و به مشکل وای فای تو وان اکس اعتراف کرده

و گفته که خط تولید رو اصلاح می کنه

HTC admits Wi-Fi hardware issue on the international One X

If you are an owner of the international version of the HTC One X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), then you may have noted some issues with the Wi-Fi on this device. Quite a few owners of this device have noted connectivity issues with Wi-Fi on this device and strangely, something that can be temporarily solved if you squeeze the handset in the right place.

Clearly then this is a hardware issue and not something that can be fixed with a software update. This reminds us of the HTC Sensation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which too suffered with Wi-Fi issues ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), although that was due to poorly thought-out antenna design rather than a glitch.
Thankfully, though, HTC has taken the blame onto itself this time instead of pretending there is nothing wrong with the phone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es_exist-news-2756.php). In a statement to Android Central, they said:
"After investigating isolated reports of WiFi connectivity issues in the HTC One X, we have identified a fix that strengthens the area of the phone around the WiFi antennae connection points. While many customers have not experienced any problems with signal strength, we have taken immediate steps to implement a solution in our production process to prevent this issue from happening in the future. HTC is committed to making sure every customer has a great experience and we apologize for any inconvenience this issue may have caused while we conducted a thorough investigation."
Although the statement says that the future version of the handsets will be free from this defect, there is no information on what the current owners will have to do. Luckily, it's not been long since the handset was out, so you could get it replaced under warranty. Hopefully, HTC provides more information on this particular issue soon.
Source 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) • Source 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahabprince
19-06-2012, 18:47
مثل اینکه مشکل هم سخت افزاری هست و با نرم افزار جدید حل نمیشه
دیگه خیلی دارم HTC رو تحمل میکنم
شورش رو در آورده

ehsan_
01-07-2012, 10:35
سلام
کسی اصفهان فروشگاه مطمئن با قیمت مناسب سراق نداره واسه خرید one x ؟
مطمئن که بدونیم گوشی بعد از مدتی براش مشکل پیش نمیاد و اگه اومد بشه تعویض کرد

biostar
01-07-2012, 18:54
سلام

باید با گارانتی بخری که گرون در میاد

کلا یکی دو فروشگاه بیشتر تو اصفهان نیست که قیمت هاشون قابل قبول هست.
ولی هیچ کدوم بیشتر از 24 ساعت مهلت تست نمیدن

shahabprince
01-07-2012, 20:32
سلام

اگه میخوای فقط این گوشی رو بگیری یه 1 یا 2 ماه صبر کن
HTC خط تولید خودش رو اصلاح کرده و تا اون موقع دیگه این مشکلات رو نداره

ehsan_
01-07-2012, 20:42
اگه میخوای فقط این گوشی رو بگیری یه 1 یا 2 ماه صبر کن
HTC خط تولید خودش رو اصلاح کرده و تا اون موقع دیگه این مشکلات رو نداره

به احتمال زیاد همین کار رو می کنم
فقط می ترسم تا اون موقع دلار رفته باشه رو 3000 تومن:41:

amir200812
02-07-2012, 07:31
چند روز پیش HTC قبول کرد که ONE X مشکل سخت افزاری داره و باید خط تولید اصلاح بشه!
این مشکلات چی هست؟

راستش من حالا NOTE دارم کم کم داره برام تکراری میشه ( 3ماهه استفاده میکنم:31:) و میخوام با یک ONE X عوض کنم!
البته خوب باید کسی رو هم پیدا کنم که بخوای ONE X رو با NOTE تعویض کنه!

pouyasony
02-07-2012, 11:43
چند روز پیش HTC قبول کرد که ONE X مشکل سخت افزاری داره و باید خط تولید اصلاح بشه!
این مشکلات چی هست؟

راستش من حالا NOTE دارم کم کم داره برام تکراری میشه ( 3ماهه استفاده میکنم:31:) و میخوام با یک ONE X عوض کنم!
البته خوب باید کسی رو هم پیدا کنم که بخوای ONE X رو با NOTE تعویض کنه!

البته رفیق یه چیزیم باید سر بگیری چون نوت 10 تومان گرونتر از وان ایکس شده

amir200812
02-07-2012, 12:11
البته رفیق یه چیزیم باید سر بگیری چون نوت 10 تومان گرونتر از وان ایکس شده

10 تومن کم و زیاد ،خیلی مهم نیست!
میخوام HTC رو تجربه کنم ببینم چی چی هست؟(و کلا من زیاد گوشی رو نگه نمیدارم، حداکثر 4 5 ماه! فقط I9000 بود که 9 ماه نگه داشتم)

ravani_13
03-07-2012, 16:18
سلام

دوستان من ماهه دیگه یا حداکثر تا ۴۵ روز دیگه میخوام این گوشی رو بگیرم چون از طراحی و رابط کاربری اس ۳ بدم میاد

۱. ایا سری های موجود غیر قابل اعتمادن و باید واسه سری جدید صبر کرد ؟ و چطور تشخیص دارد

۲. ایا واقعا مشکل صفحه نمایش و رنگ داره

۳. ایا واقعا بدنه ی پلی کربنات این گوشی چفت و بست و با کیفیت نیست

۴. و اینکه صفحه نمایش گوشی کاملا با کیفیت شفاف و روشن هست ؟ در حد خیلی خوب ؟ یا اینکه کم نور و کنتراست توی روز اذیت میکنه مثل دیزایر اچ دی

مرسی

yoones1
05-07-2012, 10:25
دوست عزیز من نزدیک 2 ماهه این گوشیو دارم سفید تایوان بدون گارانتی و خوشبختانه تا حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم (باطریش اگه زیاد کار کنی زود تموم میشه ولی خوب این مشکل نیست ، طبیعیه) واقعا ازش لذت می برم ، قدرت و سرعت بالا ، صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت ، زیبایی و استحکام (هر کی گوشیو دستم دیده کنجکاو شده و از ظاهرش خیلی تعریف می کنن) ضمنا بازیهای زیبا که آخریشون dead trigger با افکتهای مخصوص Tegra 3 واقعا لذت بخش هست همچنین باید بگم از سنس و افکتهای 3 بعدیش هم نمیشه راحت گذشت ، نهایتا دوست من این گوشی برای من خیلی خیلی خوب بوده و این مشکلاتی که میگن نبوده به نظر من این مشکلها بعضیهاش زاییده فکر برخی و حساس شدن هست و بعضیهاش هم به خاطر فشار بیش از حد روی گوشی توسط کاربر (مثلا یه جا خوندم میگن با گوشی کارای سنگین انجام بدید تا داغ کنه بعد محکم صفحه را فشار بدید تا ببینید صفحه زرد میشه یا نه!)

alil1369
06-07-2012, 07:13
ممنون میشم منم راهنمایی کنید
منم حدود 25 مرداد میخوام برم یه وان ایکس بگیرم ،میخوام ببینم الان قیمتش تو بازار چنده و ایا تا 40 روز دیگه سری های جدید میاد ؟
کلا پیشنهادی ندارین برای خرید یا انتخاب ؟ موقع خرید به چی دقت کنم ؟

ali1400
06-07-2012, 11:51
بنظرم ایراد گوشی ثابت بودن باتری هست.
یکی از دوستان که از یه مدل سونی اریکسون با سیستم اندروید استفاده میکرد و باتریش ثابت بود بعد از هنگ کردن گوشی هیچ کاری نمیتونست انجام بده و فقط 2ساعت صبر کرد تا باتری گوشی تموم بشه!!!

M@hdi-B
06-07-2012, 12:22
بنظرم ایراد گوشی ثابت بودن باتری هست.
یکی از دوستان که از یه مدل سونی اریکسون با سیستم اندروید استفاده میکرد و باتریش ثابت بود بعد از هنگ کردن گوشی هیچ کاری نمیتونست انجام بده و فقط 2ساعت صبر کرد تا باتری گوشی تموم بشه!!!

گوشی من که تا حالا هنگ نکرده اگر هم بکنه با گرفتن کلید پاور برای چند ثانیه ری استارت میشه

گوشی دوستتون هم حتما راهی برای ری استارت داشته و بلد نبوده

h!tman
06-07-2012, 13:09
مهدی درست میگه.
کدوم گوشی بوده؟ فکر نکنم آندرویدی زیادی باشند که باطریشون در نمیاد
نکنه ان هنگ بوده ؟:دی

pori.ya
17-07-2012, 17:50
سلام به همگی
من میخوام این گوشی رو بخرم میخواستم بدونم گارانتی رسمی این گوشی شرکت یاس هست و واقعا گوشی رو بیمه شرکت بیمه ایران میکنه و در صورت بروز مشکل پاسخگو هستن یا نه فقط برای گرفتن پول اضافه هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:40:

shahabprince
18-07-2012, 12:57
پولتو دور نربز
بدون گارانتی بگیر

h!tman
19-07-2012, 21:51
چطوریاس؟

alil1369
19-07-2012, 23:19
بچه ها من هم میخوام بگیرم میگن مشکل وایرلس داره ؟ داستان چیه ؟ نرم افزاری یا سخت افزاری
نظرتون چیه ؟ بگیرم یا نه
مشکل زردی صفجه و خاک رفتن زیر صفحه چیه ؟؟

mehdi_pro2
21-07-2012, 16:57
بچه ها من هم میخوام بگیرم میگن مشکل وایرلس داره ؟ داستان چیه ؟ نرم افزاری یا سخت افزارینظرتون چیه ؟ بگیرم یا نهمشکل زردی صفجه و خاک رفتن زیر صفحه چیه ؟؟هیچ کدوم از این مشکلاتو من با این گوشی ندارم! فقط مصرف باطریش یکم زیاده البته نه طوری که خیلی اذیت کنه

amir200812
21-07-2012, 17:36
بچه ها من هم میخوام بگیرم میگن مشکل وایرلس داره ؟ داستان چیه ؟ نرم افزاری یا سخت افزاری
نظرتون چیه ؟ بگیرم یا نه

HTC تایید کرده که ONE X مشکل داره و باید خط تولید تغییر کنه!
ولی نمیدونم در همه ONE X ها این مشکلات وجود داره یا نه!

armin 76
21-07-2012, 17:43
HTC تایید کرده که ONE X مشکل داره و باید خط تولید تغییر کنه!
ولی نمیدونم در همه ONE X ها این مشکلات وجود داره یا نه!

من مطمئنم همشون اینطور نیستن.
احتمالا مثل نیو آیپد16 که بعضیهاشون مشکل وای فای داشتن اینم اونطوریه.ولی فک کنم تعداد مشکل دارا خیلی کم باشه.
جون توی آل هر کی که خریده راضی بوده و مشکلی نداشته !

h!tman
21-07-2012, 17:58
یکی تو TCI بود فکر کنم. یکم مشکل داشت
اما تو همشون نیست :)

clau
21-07-2012, 19:04
احتمال داره htc one x قیمتش بیاد پایین ؟ای کاش همون موقع که شده بود 950تومان بدون گارانتی میخریدمش:37:

Glad Boy
22-07-2012, 05:56
آقا دیجیکالا فروش ویژه گذاشته تا آخر امشب داره 998 میفروشه !

pouyasony
24-07-2012, 17:10
نظرتون چیه ؟ بگیرم یا نه

منم هیچ یک از این مشکلاتو ندارم در ضمن مصرف باتریشم با کرنل فرانکو عالی شده

Sn@pe
27-07-2012, 17:27
من با اس 3 یک هفته ور رفتم کامل ولی الان یه هفتس وان ایکس خریدم همه چیزش عالیه : دوربین قویش - تاچ عالیش - کیفیت صفحه نمایشگرش - پردازنده قدرتمندش - سرعت عالیش - صدای موزیک فوق العاده اش همراه بیت
ولی ضعفای خاصیم داره : باتری فوق العاده ضعیفش که با اینکه زیاد ازش استفاده نمیکنم هرزوز باید شارژش کنم - نداشتن میکرو اس دی
ولی در کل از اس 3 خیلی بهتره

Sn@pe
27-07-2012, 17:28
منم هیچ یک از این مشکلاتو ندارم در ضمن مصرف باتریشم با کرنل فرانکو عالی شده

این برنامس آخه منم مشکلم همینه :|

Pedram_mrn
01-08-2012, 20:50
سلام...
من رام PKMAN 5.0 رو نصب کردم روش یه یه ماهیه ولی مصرفش خیلی زیاده... کسی یه کاستوم رام کم مصرف میشناسه؟

شنیدم کاستوم رام های بدون سنس مصرفشون خیلی بهتره درسته؟

pouyasony
02-08-2012, 15:02
سلام...
من رام PKMAN 5.0 رو نصب کردم روش یه یه ماهیه ولی مصرفش خیلی زیاده... کسی یه کاستوم رام کم مصرف میشناسه؟

شنیدم کاستوم رام های بدون سنس مصرفشون خیلی بهتره درسته؟
شما leedroid رو نصب کن خیلی خوبه

s_n
06-08-2012, 02:07
سلام.من یه 20روز میشه خریدم.واسه من کیبورده فارسیش هنگ میکنه وقتی استفاده میکنم.مجبورم از کیبردی که مثل کیبورد کامپیوتره استفاده کنم.مصرف باطریشم فوق العاده بالاست.میتونید بگید اگه نرم افزاری هست واسش از کجا دانلود کنم؟فیلتر شکن فقط باید وی پی ان بزنی یا نرم افزار دیگه ای هم هست؟شاید سوالام ابتدایی باشه.آخه قبله این گوشیم سیمبین بود.ممنون

peyman_nn
08-08-2012, 17:35
دوستان سلام
چطور میتونم تو گوشی فایل بریزم ؟
نحوه ی ارتباطش با کامپیوتر چطوریه ؟
هیچ سی دی ارتباطی همراهش نبود

s_n
09-08-2012, 05:18
سيدي نميخواد.كابل رو به كامبيوتر وصل كن و وقتي وصل شد كوشي ازت سوال ميكنه كه مايلي ففط شارج كني يا. تبادل اطلاعات.هركدومو خواستي بزن.راستي از 32gig فقط 25تاش در دسترسه

s_n
09-08-2012, 05:24
سلام دوستان vpn ججوري كار ميكنه؟كوشيم htc one x هست.تو تنظيماتش زدم اما كانكت نميشه اما با pc كانكت ميشه.ممنون

Arius.anthesious
09-08-2012, 08:27
دوست عزیز
شما موبایلت از طریق pc به اینترنت کانکت میشه ؟

peyman_nn
09-08-2012, 08:46
این کار رو نمیکنه ، شاید به خطار اینه که ویندوزم xp است ؟
درسته ، مشکل اینه ؟؟؟؟

M@hdi-B
09-08-2012, 11:21
این کار رو نمیکنه ، شاید به خطار اینه که ویندوزم xp است ؟
درسته ، مشکل اینه ؟؟؟؟

درایور نصب کردی؟ نکردی HTC Sync رو از سایت اچ تی سی بگیر نصب کن

پ.ن: بفرما

s_n
09-08-2012, 13:10
نه.من با اينترنت ايرانسل و خود كوشي ميام اينترنت

alil1369
17-08-2012, 08:13
کسی اپدیت جدیدرو گرفته ؟؟؟

pori.ya
17-08-2012, 13:35
متاسفانه هنوز برای ایران فعال نشده

yoones1
17-08-2012, 19:37
کسی اپدیت جدیدرو گرفته ؟؟؟
سلام آپدیت جدید هنوز برای اکثر گوشیهای وان ایکس نیومده ولی بنده با نصب کاستوم رام این آپدیت را دارم و واقعا تغییرات زیادی صورت گرفته اهم از روانتر شدن محیط سنس به شکل کاملا محسوس ، عدم داغ کردن بیش از حد حتی در بازیهای اچ دی ، دوام بیشتر باطری و .... ضمنا امتیاز بنچمارک گوشی در برنامه انتوتو از گالکسی اس 3 هم بالاتر رفته

Punisher_2008
17-08-2012, 20:03
سلام آپدیت جدید هنوز برای اکثر گوشیهای وان ایکس نیومده ولی بنده با نصب کاستوم رام این آپدیت را دارم و واقعا تغییرات زیادی صورت گرفته اهم از روانتر شدن محیط سنس به شکل کاملا محسوس ، عدم داغ کردن بیش از حد حتی در بازیهای اچ دی ، دوام بیشتر باطری و .... ضمنا امتیاز بنچمارک گوشی در برنامه انتوتو از گالکسی اس 3 هم بالاتر رفته
سلام..
الان که اپدیت کردید اندروید 4.0.4 و سنس 4.1 اضافه شدند؟؟

--------------------------

دوستانی که قصد خرید گارد و برجسب ال سی دی این گوشی رو دارند به من پ.خ بدند.
هدفون های Beats از نوع High Copy با کیفیت بسیار بالا و تضمینی هم رسیده.:40:

yoones1
19-08-2012, 07:55
سلام..
الان که اپدیت کردید اندروید 4.0.4 و سنس 4.1 اضافه شدند؟؟
آپدیت نکردم ولی با نصب رام revolution hd 9.1 آندروید 4.04 و سنس 4.1 را دارم و به طور چشمگیری عملکرد گوشی بهینه شده و همچنین تنظیمات برای برداشتن 3 نقطه نیز اضافه شده

sarzaeim
19-08-2012, 08:54
دوستان one x بهتره یا one S ??

h!tman
19-08-2012, 13:32
One X قطعا بهتره

mohammadx6
20-08-2012, 18:55
ببخشید قیمت روز htc one x چنده؟

Punisher_2008
20-08-2012, 19:18
ببخشید قیمت روز htc one x چنده؟
سلام....
بدون گارانتی
1030 تا 1080.( البته تا 1.150 هم زیاد قیمت داشتیم)

-----------------------------------------------------------------------
دوستان این گوشی به چیپ و نرم افزار ارتقا دهنده Beats مجهزه. . اگه اهل موزیک هستید
و میخواین کیفیت فوق العاده Beats رو تجربه کنید بندههندسفری های Beats
با کیفیت عالی ( Best High Copy) و تضمینی در مدل های مختلف و قیمت عالی دارم.
برای عکس و قیمت پ.خ بدید.

dariushr
24-08-2012, 02:43
سلام
بنده تازه عضو شدم
میخواستم که دوستان درباره ی هندسفری های beats توضیح بدن که چه تفاوتی با معمولی ها داره؟؟؟

dariushr
25-08-2012, 00:35
سلام دوستان
متاسفانه امروز one x یکی از اقوام از روی میز از سمت متنیتور روی زمین افتاد و شیشه ی روش شکست می خواستم ببینم که چه قدر هزینه پاش در میاد؟؟گوشیشو هم از سوئد خریده
گوشیش الان کار میکنه و مانیتورش سالم هستش و فقط شیشه روش شکسته

dariushr
25-08-2012, 00:38
اینم لینک عکسای گوشی :

alil1369
25-08-2012, 11:37
عکسا رو تو کدوم سایت اپ کردی ؟؟؟
باید ببری نمایندگی برات عوض کنه ،یاس بهتره تو این زمینه ( ط دوم بازار موبایل )

dariushr
25-08-2012, 14:57
توی یک سایته دیگه اپلود میکنم

dariushr
25-08-2012, 14:58
من شیراز هستم کسی از دوستان نمایندگی شیراز رو میدونه کجاست؟

hasti
06-09-2012, 13:41
سلام.دوستان من به تازگي اين گوشي رو خريدم.عاليه از هر نظر.فقط اين سه تا دكمه ايي كه پايين صفحه مياد نميشه برداشت.مثلا تم گولانچر ميريزي اون سه دكمه مياد پس صفحه كوچكتر ميشه .پس كل صفحه ديگه 4.7 نميشه.كوچكتر ميشه

M@hdi-B
06-09-2012, 14:26
سلام.دوستان من به تازگي اين گوشي رو خريدم.عاليه از هر نظر.فقط اين سه تا دكمه ايي كه پايين صفحه مياد نميشه برداشت.مثلا تم گولانچر ميريزي اون سه دكمه مياد پس صفحه كوچكتر ميشه .پس كل صفحه ديگه 4.7 نميشه.كوچكتر ميشه

بعضی از کاستوم رامها اون سه دکمه رو حذف کردن .. تو بعضی از رامها هم با فلش کردن یه مود از ریکاوری حذف میشه

یه سر به فروم موبایلستان بزن اونجا بخش وان ایکس فعالتر هست .. اندروئید دات آی آر هم هست

Punisher_2008
07-09-2012, 00:01
سلام..
دوستان کسی برچسب ال سی دی این گوشی رو خواست من دارم..
از ارزونش گرفته تا گرونترینهاش و مارکهاش..

hasti
08-09-2012, 18:02
اولا حيف نيست اين تاپيك جاش اينجا باشه.بعدش چند تا سوال ..اول اين كه من خودم پيام ميدم ساعتش درسته ولي پيام ميگيرم ساعتش دوساعت جلوتر ميزنه
دوما اينكه من ميخام پيامام متنش كوچيك باشه ولي وقتي برا فونت سايز ميرم هرچي انتخاب ميكنم هيچ تاثيري تو بزرگي و كوچيكي نداره
و سوما كه من برا كيبرد فارسي مولتي كيبرد رو ريختم ولي ميخام يه متن بنويسم دهنم ....ميشه چون ميخام حرف پ رو بزنم حرف بغليشو ميزنه كلا بايد خيلي با دقت بزني با اينكه من دقيقا دستمو ميزارم رو خود حرف
بعدش من سنس گوشي رو اپديت كردم اين مشكلات برطرف شده بود يعني فونت پيامام كوچيك شده بود كيبردم بهتر شده بود دقيقتر شده بود اما يه هو دوباره بهم ريخت شد ...فونتام خود به خود برگشت به حالت قبلش و كيبردم دوباره قاط زد..

kurt1763
02-10-2012, 12:22
سلام به همه دوستان عزیز

من 2 هفته پیش وان ایکس سفید تایوانی خریدم با گارانتی یاس که متوجه شدم پایینش تو نور سفید هاله زرد رو ال سی دیش داره خیلی تو ذوقم خورد بردم شرکت یاس گفتن ال سی دی شو عوض میکنیم ولی گوشی رو عوض نمیکنیم کلی بحث کردم ولی بی فایده بود مجبورم باهاش کنار بیام, این سومین گوشی htc که میخرم از اون 2 تا خیلی راضی بودم ولی این... از کسایی که میخوان بخرن خواهش میکنم تو مغازه تست کنن اگه مشکل داشت به هیچ عنوان قبول نکنین, از یاس هم خرید نکنین چون پولتونو دور میریزین ,راستی یه چیز جالب متوجه شدم روی جعبش زیر بارکدش یه بار کد قدیمی هست که پوشیده شده ! بهشون گفتم گفتن باید از 124 بپرسی!

Pedram_mrn
06-10-2012, 15:38
اولا حيف نيست اين تاپيك جاش اينجا باشه.بعدش چند تا سوال ..اول اين كه من خودم پيام ميدم ساعتش درسته ولي پيام ميگيرم ساعتش دوساعت جلوتر ميزنه
دوما اينكه من ميخام پيامام متنش كوچيك باشه ولي وقتي برا فونت سايز ميرم هرچي انتخاب ميكنم هيچ تاثيري تو بزرگي و كوچيكي نداره
و سوما كه من برا كيبرد فارسي مولتي كيبرد رو ريختم ولي ميخام يه متن بنويسم دهنم ....ميشه چون ميخام حرف پ رو بزنم حرف بغليشو ميزنه كلا بايد خيلي با دقت بزني با اينكه من دقيقا دستمو ميزارم رو خود حرف
بعدش من سنس گوشي رو اپديت كردم اين مشكلات برطرف شده بود يعني فونت پيامام كوچيك شده بود كيبردم بهتر شده بود دقيقتر شده بود اما يه هو دوباره بهم ريخت شد ...فونتام خود به خود برگشت به حالت قبلش و كيبردم دوباره قاط زد..

واسه اس ام اس از برنامه ی Go sms pro و واسه کیبورد از Smart keyboard pro یا A.I.type Keyboard استفاده کن مشکلت حل میشه...

تقریبا همه از برنامه های جانبی واسه این کارا استفاده میکنن برنامه ها خود گوشی امکاناتشون خیلی کمتره...

biostar
06-10-2012, 16:41
ONE X پیدا میشه که مشکل نداشته باشه؟

تا الان از 3 نفر خواستم بخرم همشون مشکل صفحه داشتن ، یکی از دوستام هم به تازگی گوشی رو خریده ، بعد از دو هفته امروز مشکل زردی صفحه رو دیده..

اینقدر کیفیت ساخت پایینه؟ یا شانس من اینجوری بوده؟

alil1369
07-10-2012, 00:02
ONE X پیدا میشه که مشکل نداشته باشه؟

تا الان از 3 نفر خواستم بخرم همشون مشکل صفحه داشتن ، یکی از دوستام هم به تازگی گوشی رو خریده ، بعد از دو هفته امروز مشکل زردی صفحه رو دیده..

اینقدر کیفیت ساخت پایینه؟ یا شانس من اینجوری بوده؟

شانس شما بوده !! اگر میتونید با گارانتی بخرید خوب با گارانتی یاس بگیرید و خیالتون راحت باشه اگه نه روی بسته بندی یه سریال هست که با SH یا HT شروع میشه ! خیلی واضح هست کاملا معلوم و نیاز به باز کردن پلمب و جعبه نیست گوشی هایی که با HT سریالشون شروع میشه ساخت تایوان هستند و SH ها ساخت چین
بعد از این حرف ها یه عدد وجود داره مثلا HT25 این تاریخ و سری ساخت رو مشخص میکنه شما اگر بتونید گوشی پیدا کنید با شماره 26 27 با 28 خیالتون کاملا راحت باشه که مشکلی ندارن مشکلات از سری 25 رفع شده من خودم HT25 دارم ولی اگر 26 27 گیر بیاری که 100 درصد خیالت راحت که مشکلی نیست الان خیلی وقته تو سایر تاپیک ها مشکلی گزارش نشده

Glad Boy
08-10-2012, 11:59
سلام دوستان
می خواستم بدونم قیمت جهانی HTC One X Plus چقدر هستش ؟ بیاد ایران قیمتش حدودا چقدر میشه ؟
به نظرم خیلی گوشی عالی شده ...

tato2
02-11-2012, 20:40
سلام من به تازگی گوشیم مشکل دار شده
دکمه پاورشو که میزنم بار اول دوم روشن نمیشه صفحه(البته اون 3تادکمه پایین فقط روشن میشه)
بعدم که چندبارمیزنی و روشن میشه صفحه مشکل داره یا رنگاش خراب میشه یا میپره توروخداکمک کنید.خواهش میکنم...

Mohammad King
02-11-2012, 22:07
یه بار سافت ریست کنید ببینید درست میشه...

اخیرن نرم افزاری بازی یا...رو گوشی نصب نکردین؟؟؟

اگر درست نشد از LCDگوشی هست که این مشگل هم تو وان ایکس شایع هست

Mohammad King
02-11-2012, 22:12
سلام من به تازگی گوشیم مشکل دار شده
دکمه پاورشو که میزنم بار اول دوم روشن نمیشه صفحه(البته اون 3تادکمه پایین فقط روشن میشه)
بعدم که چندبارمیزنی و روشن میشه صفحه مشکل داره یا رنگاش خراب میشه یا میپره توروخداکمک کنید.خواهش میکنم...

برای تست LCD گوشی گوشی رو روشن کنید روی صفحه اول گوشی انگشت خودتون رو روی صفحه کمی فشار بدین ببینید رنگ پخش میشه اگر پخش بشه مشکل داره...

tato2
02-11-2012, 22:25
گوشیو ریست کردم فایده نداشت...
انگشتمم فشار دادم رنگ پخش نشد اتفاقی نیفتاد...
توروخداهرکی میتونه کمک کنه...

tato2
02-11-2012, 22:26
کسی هست که این مشکلو داشته واگر هست چجوری حلش کرده؟

tonypb
03-11-2012, 12:31
برای تست LCD گوشی گوشی رو روشن کنید روی صفحه اول گوشی انگشت خودتون رو روی صفحه کمی فشار بدین ببینید رنگ پخش میشه اگر پخش بشه مشکل داره...
بار ها بار ها گفتیم.این هیچ ربطی نداره...خصلت lcd این هست.

tato2
03-11-2012, 13:06
نبوووووووووووود؟
توروخدا کمک...:sq_3:

Pedram_mrn
04-11-2012, 14:05
ورژن رام گوشیت چنده تو قسمت About>software Information نگاه کن بگو...تمام اطلاعتشو

اگه اول Software number عدد 1.27 یا 1.28 بود باید گوشیتو آپدیت کنی...

فعلا اینارو انجام بده خبر بده ببینیم چه خبره....

همه ی وان ایکسا همین طورین وقتی یکم بیش از حد رو ال سی دیشون فشار بیاری ،رنگش پخش میشه و اصلا اسمش مشکل نیست شما هر ال سی دی که تو خونتون پیدا کردی فشار بده همینجوری میشه...
--------------------------------------------------------------------------------------

کلا مشکل سخت افزاری به ندرت و خیلی کم تو گوشی های امروزی دیده میشه به این راحتیا خراب نمیشن اونم خود به خود...

tato2
04-11-2012, 21:42
رفتم گوشیو دادم گارانتی گفتن خبرم میکنن.
گارانتی کامتل.
فکرنکنم مشکل نرم افزاری باشه.تازه به اینترنت که وصل میشدم میزدم واسه آبدیت ولی میگفت آبدیتی وجود نداره

sadeghbb
18-11-2012, 01:10
Salam
Doostan bara Farsi sazi one x bayad chikar konam?kollan Farsi nadare

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

hitboy7
19-11-2012, 23:52
سلام به همه دوستان اهل فن
من گوشی htc one x دارم
پترن گوشی رو چند بار اشتباه وارد کردم گوشیم قفل شد. بعد ازم خواست user و pass . گوگل اکانتم رو وارد کنم. اما هرچی می زنم وارد نمی شه! چی کا کنم

h!tman
20-11-2012, 19:25
یک کیبورد نصب کنید.
ICs و بالاتر فارسی رو ساپورت میکنن
Go keyboard خوبه

====
اینم از One X +:|

hamed1297
20-11-2012, 20:23
یه زمانی توی نسخه های قدیمی تر آندروئید یوزر رو وارد میکردی به جای پسورد میزدی null
ببین میشه

Pedram_mrn
12-12-2012, 17:09
بالاخره این وان ایکس ما هم واسش آپدیت جلی بین اومد...

401
اروپا

7918+khoram
12-12-2012, 20:39
سلام
یه سوال فنی
گوشی رو چطور میشه به اندروید 4.1 آپدیت کرد؟

Pedram_mrn
12-12-2012, 22:47
سلام
یه سوال فنی
گوشی رو چطور میشه به اندروید 4.1 آپدیت کرد؟

به آسانی وصل میشی به وایفای. میری تو Setting>> about>>software update>>check know
360 مگ حجمه آپدیته

h!tman
12-12-2012, 23:00
404 نیومده؟!

7918+khoram
13-12-2012, 19:12
به آسانی وصل میشی به وایفای. میری تو Setting>> about>>software update>>check know
360 مگ حجمه آپدیته

ورژن اندروید گوشی من 4.0.5 هست قبلا به این بخش رفتم اماهر بار که check know میزنم با این پیغام که اپدیت موجود نبست مواجه می شم حتی از vpn نیز استفاده کردم اما با با همین پیغام مواجه میشم.
ببخشید ورژن اندروید گوشی من4.0.4 هست

h!tman
13-12-2012, 19:33
برا بیلد نامبر شما نیومده احتمالا

7918+khoram
13-12-2012, 22:32
برا بیلد نامبر شما نیومده احتمالا

امکانش هست واضحتر توضیح بدین؟
کی میاد ؟

HOJ-JAT
13-12-2012, 23:02
سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن رینگ تون اولیش چیه؟
اگه لطف کنید بذارید ممنونم میشم واسه یک کار خیلی مهم میخوام مرسی

Pedram_mrn
13-12-2012, 23:40
تو نت سرچ کنی راحت تر پیداش میکنی...
..........
شما روزی یه بار همین کارو کن احتمالا تو همین هفته آپدیت براتون میاد.
-------------------------------------------------------------------

گوشی رو آپدیت کردم به 4.1.1 یه کلام افتضاح به تمام معنا... از همین تیریبون به تیم نرم افزاری HTC تسلیت میگم...

بیشتر افکت های سه بعدی حذف شدن مخصوصا تو لانچر...
احساس میکنی کاستوم رام نصب کردی و تنظیمات گرافیکیشو کم کردی که سرعت گوشی زیاد شه... تو ویجت آب و هوا کاملا مشخصه...
وقتی یکم اسکرول میکنی شکل ماه و خورشید بالا و پایین میشه... اونایی که تاحالا کاستوم نصب کردن میفهمن من چی میگم.
.........
USB Mass Storage رو هم به MTP تغییر دادن...
-------
باتری یوز رو هم زدن تروکوندن از بیخ الان اصلا معلوم نیس چی چقد مصرف کرده میزان باتریه مصرفیه صفحه نمایشم دیگه توش نمیزنه...
-------
چیزایی جزیی دیگه ام بهش اضافه شده که خیلی مهم نیستن البته
======
تنها چیز به درد بخوری که توش هست همین فعال شدن OTG ــه که اونم زحمت کشیدن...

آپدیت بعدی هم رفت تا دوسال دیگه:n02:

h!tman
14-12-2012, 01:35
بفروش برو همون s3 بگیر:دی

rendeparizi
16-12-2012, 20:31
سلام ...من قبلا htc desire hd داشتم کاملا ازش راضی بودم فقط دیگه برام تکراری شده بود ...الان میخوام گوشی بخرم نمیدونم برم سمت one xیا نه.. در کل چه جوریاست الان

Mohammad King
20-12-2012, 13:40
سلام دوستان گوشی پسر خاله من براش ۴.۱ نیومده هنوز مشکل چیه؟

h!tman
20-12-2012, 14:24
اونطور که یادمه فکرکنم برا بیلد 404 نیومده

rendeparizi
21-12-2012, 15:25
سلام..دوستان من ديروز onexخريدم...اما نميدونم چرا گوشيم شار‍ نميشه ..با شار‍‍ژر خودش و شارژر ديزاير اچ دي هم امتحان كردم اما فرقي نكرد...گوشيو در حال روشن هم به شار‍ زدم اما عليرغم اينكه باطري رو در حال شارژ نشون ميداد اما بعد از 8 ساعت هيچ تغييري در ميزان سطح شارژ اتفاق نيفتاد...احتمال ميدم مشكلم سخت افزاري باشه...اما خواستم نظرات شما رو هم در اين باره بدنوم...ممنون لطفا راهنماييم كنيد ...

Pami
21-12-2012, 18:08
بفروش برو همون s3 بگیر:دی

قضیه همون از چاله به چاه افتادنه !
بفروشه یه چیزی روش بزاره Nexus 4 بگیره بهتره

h!tman
21-12-2012, 18:58
قضیه همون از چاله به چاه افتادنه !
بفروشه یه چیزی روش بزاره Nexus 4 بگیره بهتره
نگفتم 4X HD بگیره که :دی

Rjoun
21-12-2012, 20:41
سلام بچه ها این گوشی اتصال یو اس بی رو هم ساپورت می کنه؟
اگه نه با نرم افزار خاصی میشه؟
متشکرم

h!tman
21-12-2012, 20:47
با آپدیت به جلی بین به صورت خودکار میشناسه

mojtaba_azad
22-12-2012, 23:31
رام جدید جیلی بین برای HTC ONE X

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pedram_mrn
25-12-2012, 21:24
یه آپدیت 14 مگی واسه گوشیم اومده کسی میدونه چیه دقیقا؟

ارزش آپ کردن داره؟ چون اصلا حال ریکاوری فلش کردن و ریلاک و آنلاک و روتو بکاپو ریستورو اینارو ندارم...

e mahmoudi
25-12-2012, 22:03
اینا فهشن؟ یا منگ خل وزغ ام:n02:

Pedram_mrn
26-12-2012, 00:32
دقیقا الان حکم فشو واسه من دارن....

خیلی چرته این داستانای گوشی های HTC

Glad Boy
04-01-2013, 14:15
سلام دوستان

آقا این اچ تی سی وان ایکس پلاس کی میاد توی بازار پس ؟

clau
04-01-2013, 14:23
سلام دوستان

آقا این اچ تی سی وان ایکس پلاس کی میاد توی بازار پس ؟
سایت آل دیجیتال HTC One X+ 64GBگذاشته برای فروش

Glad Boy
04-01-2013, 14:43
2140 ارزش داره به نظرتون ؟! 32 گیگش قیمتش چقده ؟

h!tman
04-01-2013, 15:57
32توی بازار نیست.
و خیر.اصلا نمیرزه

HOJ-JAT
24-01-2013, 20:17
با سلام
من میخواستم بخرم اما وقتی ایت تاپیک رو دیدم به وحشت افتادم!!!!!!!!! این سری های جدید هم مشکلداره؟؟؟ کلا راهی نیست بشه فهمید مشکل نداره یا براش پیش نمیاد؟؟؟

pori.ya
24-01-2013, 20:46
سلام
من حدود 6 ماهی هست خریدم ورژن خاورمیانه هست تا حالا هیچ مشکلی نداشته نه زرد شدن صفحه نه مشکل وایرلس که یک سری داشتن
آپدیت جلی بین هم به تازگی برای خاورمیانه اومده کاربری روانتر شده و باتری هم بیشتر ذخیره میشه کیفیت دوربین هم افت نکرده(یک سری از دوستان گفته بودن در فروم های دیگه)
اگر نظر منو میخواهید اگر گوشی رو فقط برای کارهای سبک روزانه میخواهید بگیرید اگر میخواهید کارهای سنگین مثل بازی های اچ دی و .... انجام دهید شارژ گوشی طی چند ساعت تموم میشه گزینه های بهتری هم هست
موفق باشید

HOJ-JAT
24-01-2013, 21:04
از رو جعبش ورزنش مشخص میشه؟ مال کجاست؟؟؟
راستش من فقط زنگ میزنم و اسمس میدم میخواستم بدونم ایا بهتر نیس Sensation xl بخرم؟؟ چون هم ارزون تره هم دیگه ریسک این همه مشکلاتو نداره....

pori.ya
24-01-2013, 21:15
آره فکر کنم اگر گارانتی رسمی باشه مثل یاس برا خاورمیانه هست
راستش sensation xl خیلی خوبه مخصوصا به خاطر هدفون های بیتز که روش هست(اگر اصل رو بهتون بدن) فقط چون ورژن اندرویدش قدیمی هست و به جلی بین آپدیت نمیشه از لحاظ سخت افزار هم پایین هست وان ایکس 4 هسته ای هست کار کردن باهاش روانتره مدل butterfly هم هست اما گرونه چون به تازگی اومده اگر برات اندروید بودن مهم نیست ویندوزفون هم بد نیست گوشی 8ایکس اچ تی سی هم انتخاب خوبیه

HOJ-JAT
26-01-2013, 10:29
سری ساخت 2b یا 2c جدید هست یا قدیمی؟؟؟

amini9999
09-02-2013, 15:10
سلام
من خواستم با اینترنت wifi به اینترنت برم.بعد از اینکه به اینترنت وصل شد،رفتم اینترنت اما از اعتبار سیم کارتم کم کرد.چه کار باید بکنم؟

Pedram_mrn
09-02-2013, 16:39
من دکمه ی کم کردن صدای گوشیم سفت شده کسی برای حلش چیزی به ذهنش نمیرسه؟
دلیلش چی میتونه باشه؟

hamed1297
09-02-2013, 20:39
گوشیتون چیه؟باید دیتا رو غیر فعال کنی.یا ویجت دانلود کن که بتونی APN که همون تنظیمات دیتا هست رو فعال و غیر فعال کنی یا کلا اون کانکشن رو پاک کن و یا بزار روی airplane mode...من اینا به ذهنم میرسه.

JIGSA
17-02-2013, 16:25
من حدود یک ماهه که این گوشی رو دارم و با توجه به اینکه 4-5 ساله که فقط HTC میخرم میتونم بگم که شاهکاره.
سرعتش حرف نداره مخصوصا اگر Economic mode رو خاموش کنید که میشه هیولای سرعت. مشکل حجم هم با پچ جدید و زدن فلش مموری به گوشی حل شده. گرافیک هم واقعا عالیه.
کیفیت عکس دوربین زیاد عالی نیست اما فیلم خیلی خوبه.
تنها ایراد باطریه. اگر باهاش بازی HD انجام بدین 3 ساعت دووم میاره.
گوگل مارکت هم که با چیز پی ان مشکلش رو حل کردم.

در کل اگر حاظرین این مبلغ رو بابت خرید گوشی بدین انتخاب ایده آلی هستش.

Pedram_mrn
10-03-2013, 19:55
بچه ها ال سی دی گوشیم بعد از 8 ماه امروز یه لکه ی زرد گوشه پایین سمت چپش افتاد...:n27:

چرا بعد از این همه وقت؟
کاریش نمیشه کرد؟

h!tman
11-03-2013, 14:32
تبریک میگم ، حالا یک مصرف کننده عادی اچ تی سی شدید!:دی

Pedram_mrn
11-03-2013, 17:54
خیلی از دستش مایه ام:n23:
باتری تخیلی، دوربین تخ..بییب،داغم میکنه مث بخاری برقی، اینم داستان زرد شدنش هم که...
کلا HTC تر زده:n02:

دیگه طرفش نمیرم.
جدی نمیشه کاریش کرد حالا؟ میگفتن بخار قلعِ! حرارت ببینه میره!!!!
؟؟؟

h!tman
11-03-2013, 18:01
تو xda سرچی بزن سوالی بپرس

JIGSA
12-03-2013, 10:59
میتونید یه عکس از صفحه گوشیتون بزارین که زرد شده ؟

LEO.M
15-09-2013, 23:17
خبر داشتین اندروید 4.2.2+سنس 4 که روی HTC ONE هست،برای این گوشی اومده؟

Pedram_mrn
16-09-2013, 13:45
خبر داشتین اندروید 4.2.2+سنس 4 که روی HTC ONE هست،برای این گوشی اومده؟

سنس 5 البته، فک کنم یکی دو هفته پیش ریلیز شد...

ولی مثل اینکه چنتا قابلیت وان رو نداره مثل Zoe واینا...

LEO.M
16-09-2013, 14:00
سنس 5 البته فک کنم یکی دو هفته پیش ریلیز شد...

ولی مثل اینکه چنتا قابلیت وان رو نداره مثل Zoe واینا...
بله
فقط htc zoe و htc share رو نداره.