مشاهده نسخه کامل
: پر شدن بی مورد رم سیستم و درایو C باهم
mrmahmod
08-11-2011, 09:46
با سلام خدمت دوستان محترم
من یه چند روزی هست که مشکلی برای سیستمم پیش اومده
رم سیستم من خود به خود پر میشه یعنی تقریبا" فول من از این تعجب میکنم که همزمان با رم درایو سی هم پر میشه و سیستم کند کار میکنه و مجبور میشم سیستم رو ریستارت کنم و روز از نو:18:
Windows 7-64 bit+Kaspersky(originall) Anti-Virus 2011
cpu =i5 760
RAM=4GIG A-DATA
HARD=WD 1T
VGA=5850 GIGABYTE
PW=1235B GREEN
MB=P7P55D ASUS
سیستم رو بیشتر برای بازی استفاده میکنم
لطفا" راهنمایی کنید
بدون شك سيستمت ويروسي ، نميدونم آنتي ويروست رو آپديت ميكني يا نه!؟ منم قبلا چنين مشكل مشابهي داشتم ، Kaspersky رو پاك كردم و NOD32 نصب كردم و آپديت كردم و سيستم رو FULL SCAN كردم و مشكلم حل شد.
mrmahmod
08-11-2011, 10:06
انتی ویروسم همیشه اپدیت هست یعنی خودش به یه ساعت نرسیده اپدیت میشه همیشه
mafaman2003
08-11-2011, 10:13
سلام
توی task manager تب processes ببین چه پروسه ای مقدار memory زیادی مصرف میکنه نتیجه رو بگو
mrmahmod
08-11-2011, 10:24
اونجا همه چی عادی هست
انتی ویروسم همیشه اپدیت هست یعنی خودش به یه ساعت نرسیده اپدیت میشه همیشه
سلام
اگه از نود 32 استفاده میکنی از یک آنتی ویروس استفاده کن!
آخه شما یک لحظه فکر کن نود چطوری میتونه ساعت به ساعت آپدیت بشه؟
میدونی چقدر وقت صرف پیدا کردن یک کد میشه؟
حالا یعنی شرکت Eset انقدر کارش درسته که سر یک ساعت آپدیت بده؟؟
ضمنا همیشه قرار نیست هر پروسسی داخل تسک منیجر دیده بشه.
از یک آنتی ویروس مثل کاسپر یا نورتون یا آویرا استفاده کنین اون هم آپدیت شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازین سایت میتونی هم آنتی ویروس رو بگیری هم آپدیت جدیدش
May you do well:40:
mrmahmod
11-11-2011, 10:28
دوست من
من کاسپر اوریجینال استفاده میکنم و کاسپر زود به زود اپدیت میشه نه نود 32
دوست من
من کاسپر اوریجینال استفاده میکنم و کاسپر زود به زود اپدیت میشه نه نود 32
سلام!
منظورتون از زود به زود همون ساعت به ساعت هست دیگه ؟!
اگه از کاسپر اسکای استفاده میکنی مشکلی نیست این یک آنتی ویروس روسی هست و قابل اعتماد هست!
از حالت safe mode برو ببین باز هم همین کندی و پر شدن رم سیستم هست؟
این برنامه رو بگیرین و درایو C رو باهاش Analyze کنین ببینین چه چیزی حجم زیادی میگیره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا این برنامه هم میتونی محتویات رم رو Analyze کنین که داخل رم چه خبر هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم باز نتیجه رو بگین..
mafaman2003
11-11-2011, 14:57
با Malwarebytes' Anti-Malware هم یک بار سیستم رو چک کنید
black.assassin
11-11-2011, 15:04
واقعا امکانش هست پروسه داخل task manager دیده نشه ؟؟؟ بعید می دونم. تا حالا هم ندیدم. میشه از تب processes task manager یه عکس بزاری ؟ از performance هم یه عکس بزار.
jafarian
11-11-2011, 15:11
برنامه ProcessExplorer یا Process Hacker 2 دان کنید بعدش یک عکس کامل ازش اینجا قرار بدین وقتی که رم سیستمتون اشغال شده:20:
واقعا امکانش هست پروسه داخل task manager دیده نشه ؟؟؟ بعید می دونم. تا حالا هم ندیدم. میشه از تب processes task manager یه عکس بزاری ؟ از performance هم یه عکس بزار.
سلام!
خوب وقتی دیده نشه نمیتونید ببینین دیگه :20:
کاری نداره که در VB راههایی هست واسه این ، مثلا یکیش اینه : app.taskvisible=false
به راحتی !
ولی در این مواقع هم من خودم همیشه از تسک VB استفاده میکنم و همه چیز نمایان هستش.
اکثر این ویروس ها یا ورم ها از همین تابع استفاده میکنن،
mafaman2003 عزیز هم درست میگن با MBAM یا Super anti spyware هم باید چک بشه.
دوستان منم هم تقریبا همچین مشکلی دارم
درایو D من درایو سیستمی هست
الان مدتی حجم درایوم زیاد میشه
فولدر یا فایل خاصی دیده نمیشه
بیشترین حجمی که تو درایو من اشغال کرده به آدرس D:\Documents and Settings\Administrator
من برنامه ای ندارم ولی الان 29 گیگ حجم منو اشغال کرده کم کم ویندوزم من پیغام کمبود حجم در ویندوز میده
امروز از نود 32 استفاده کردم نزدیک 300 مورد پیدا کرد واز گزینه کلین فایلز هم استفاده کردم ولی متاسفانه حجمی از فضای اشغال شدم کم نشد و ضمنا الان که میخوام وارد درایو D بشم پیغام Access is denied میده و اصلا نمیتومنم فایلهای مخفی رو از شو فولدرز ... هیدن کنم
مشکل من الان کم کردن فضای اشغال شدست که برای من معضلی شده
دوستان اگه لطف کردن و میخوان راهنمایی کنند به زبان ساده توضیح رو بنویسند چون من یکم از لحاظ کامپوتری ضعیف هستم
ممنون از شما
سلام دوستان
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم
درایو D من که درایو سیستمی هست دایم در حال افزایش هست تا الان 29 گیگ از حجم درایومو اشغال کرده
با نود32 اسکن کردم نزدیک به 300 مورد پیدا شد و از گزینه کلین فایلز هم استفاده کردم ولی از حجم پر شده درایوم کم نشده
چند مشکل دارم چون فایلها مخفی هستند و دیده نمیشوند میخوام حجم اشغال شده رو کم کنم باید چی کار کنم ؟؟
بعد از استفاده از نود32 دیگه نمیتونم فایلها رو هم از مخفی دربیارم و ضمنا موقع وارد شدن به درایو D پیغام Access is denied رو میده و نمیتونم وارد درایو بشوم و مجبورم از RUN وارد شوم
دوستان چون من اطلاعات رایانه ایم کمه اگه دوستانی که راهنمایی کنند به زبان ساده توضیح بدند ممنون میشم
ممنون
سلام دوستان
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم
درایو D من که درایو سیستمی هست دایم در حال افزایش هست تا الان 29 گیگ از حجم درایومو اشغال کرده
با نود32 اسکن کردم نزدیک به 300 مورد پیدا شد و از گزینه کلین فایلز هم استفاده کردم ولی از حجم پر شده درایوم کم نشده
چند مشکل دارم چون فایلها مخفی هستند و دیده نمیشوند میخوام حجم اشغال شده رو کم کنم باید چی کار کنم ؟؟
بعد از استفاده از نود32 دیگه نمیتونم فایلها رو هم از مخفی دربیارم و ضمنا موقع وارد شدن به درایو D پیغام Access is denied رو میده و نمیتونم وارد درایو بشوم و مجبورم از RUN وارد شوم
دوستان چون من اطلاعات رایانه ایم کمه اگه دوستانی که راهنمایی کنند به زبان ساده توضیح بدند ممنون میشم
ممنون
سلام
دوست من شما هم از نرم افزاره Spy ware doctor یا Super anti spy ware یا MBAM استفاده کنین
در حالت safe mode باشین و اسکن کنین.
راههای که پایین هست شما هم اجرا کنین.
پست هم یکی بیشتر ندین چون پست های شما اول باید تایید بشه!
سلام
منم مشکل مشابه دارم و رم سیستم سریع پر میشه و چیزی که باعث پرشدن میشه فایر فاکس یا اوپرا یا اینترنت اکسپلورر هست یعنی مرورگر ها سریع رم رو پر میکنن مثلا چهارتا تب بازی فایرفاکس 1.5 گیگ رم رو گرفته . حتی ویندوز هم عوض کردم درست نشد .! نود 5 نصب هست رو سیستمم .
سلام
منم مشکل مشابه دارم و رم سیستم سریع پر میشه و چیزی که باعث پرشدن میشه فایر فاکس یا اوپرا یا اینترنت اکسپلورر هست یعنی مرورگر ها سریع رم رو پر میکنن مثلا چهارتا تب بازی فایرفاکس 1.5 گیگ رم رو گرفته . حتی ویندوز هم عوض کردم درست نشد .! نود 5 نصب هست رو سیستمم .
سلام
1)) این که با این برنامه که یک افزونه برای فایرفاکس هست مموری در حال استفاده رو مونیتور کنین
2))با این برنامه هم میتونید مموری رو dump کنین هروقت که خواستین :
3))ورژن 5 برنامه ی نود باگ نرم افزاری داره و مطمئن نیستش
از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنین و در کنارش هم یک Anti spyware مناسب نصب کنین
با سلام به دوستان عزیز
اخیرا سیستم من هم با این ویروس الوده شده و ناد32 هم قادر به پاک کردنش نیست و این پیغام ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
پیروز و پاینده باشید
با سلام به دوستان عزیز
اخیرا سیستم من هم با این ویروس الوده شده و ناد32 هم قادر به پاک کردنش نیست و این پیغام ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
پیروز و پاینده باشید
سلام
انتی ویروس خودتون رو عوض کنید ناد تو پاکسازی مشکل داره
سلام
انتی ویروس خودتون رو عوض کنید ناد تو پاکسازی مشکل داره
با سلام
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم . اما با اویرا هم اسکن کردم مشکل همچنان پابرجاست.
پیروز و پاینده باشید
با سلام
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم . اما با اویرا هم اسکن کردم مشکل همچنان پابرجاست.
پیروز و پاینده باشید
در safe mode سیستم اسکن کنید
با برنامه malwarbytes هم یه اسکنی بزنید
اگه باز هم مشکل برطرف نشد با کسپرسکی اپدیت شده اسکن کنید نتیجه رو اعلام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.