مشاهده نسخه کامل
: برق مصرفی یک کامپیوتر
با سلام
میخواستم بدونم برق مصرفی یک کامپیوتر چنده؟ یا چند واته؟ با جستجویی که من کردم از 200 باید بگذره.
مثلا مانیتور lcd یا led باشه چی؟
کلا میشه یه کاری کرد که از 100 وات بیشتر نشه؟!! :31:
majid322
07-11-2011, 20:10
بستگی به نوع قطعات و سیستم داره ..
ولی یه کامیپوتری معمولی چیزی حدود 400 تا 500 وات..
ببخشید من هم یک سوال دیگه دارم یک سیستم در حالتی که هیچ کاری با هاش انجام نشه و مانیتور خاموش باشه یعنی از کلید پاور خواموش کرده باشی چند وات مصرف میکنه ؟؟؟
majid322
07-11-2011, 20:22
صد در صد در زمان بیکاری مصرف سیستم خیلی کمتره ولی مقدار دقیقش رو نمیشه محاسبه کرد
بستگی به نوع قطعات و سیستم داره ..
ولی یه کامیپوتری معمولی چیزی حدود 400 تا 500 وات..
خیلی زیاده من سرچ زده بودم 300 بیشتر نبود. به نظر من یه کاری کنیم که زیاد نشه و هی نگن خاموش کن !! :31::27:
linkinpark20
09-11-2011, 10:58
ببخشید من هم یک سوال دیگه دارم یک سیستم در حالتی که هیچ کاری با هاش انجام نشه و مانیتور خاموش باشه یعنی از کلید پاور خواموش کرده باشی چند وات مصرف میکنه ؟؟؟
در این حالت که بهش میگن حالت sleep چیزی در حدود 10وات
اون زمان که یارانه ها تازه هدفمند شده بود تحقیقاتی در این زمینه داشتم.
از مانیتور شروع می کنیم.پشت مانیتور قسمتی هست که میزان مصرف برق مانیتور رو نوشته.بره یک مانیتور CRT حدود 100 وات،مانیتور LCD حدود 50 وات و مانیتور LED حدود 25 مصرف برق است.
اسپیکر هم 2 الی 20 وات هست.
بره کیس هم اگه به سایت زیر برین و قطعات رایانه تون رو درست وارد کنید میزان مصرف حداکثر سیستم رو میگه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بره یه کیس معمولی میزان مصرف برق متوسط بستگی به نوع استفادتون داره مثلا بازی برق زیادی مصرف میکنه.اما حدودا بین 70 تا 200 وات مصرف متوسط کیس هست که به علاوه مانیتور و اسپیکر میشه مصرف برق رایانه.
در حالت بی کاری هم بستگی به نوع قطعات داره و حدودا 50 الی 80 وات است.مصرف مانیتور خاموش هم حدود 2 وات است.وقتی هم کیس رو از کلید پاور خاموش کرده باشی صفر وات مصرف می کنه!!!
این رو هم می دونیم که واحد کیلووات ساعت است.یعنی این میزان مصرف ها برای یک ساعت است.
برای محاسبه روز و هفته و ماه و سال باید ضرب در مقدار ساعت مورد نظر بشه.
من که پشت مانیتور رو دیدم یه چند تا شماره بود با اسم v نفهمیدم چند واته! ولی از دوستان که سوال کردم فکر کنم گفته بودن ال سی دی من 35 واته. در حالت standby یک وات مصرف میکنه همینو گفت اون کسی که ازش سوال کردم.
EhsanCPU
09-11-2011, 21:11
تو میزان مصرف سیستم کارت گرافیک حرف اول رو میزنه
اگه کارت گرافیک سیستم قوی باشه سیستم بالای 400 وات مصرف میکنه
ولی اگه از کارت گرافیک ضعیف استفاده شده باشه حدودا 250 وات مصرف داره
البته این نظر تجربی خودمه :5:
از مانیتور شروع می کنیم.پشت مانیتور قسمتی هست که میزان مصرف برق مانیتور رو نوشته.بره یک مانیتور CRT حدود 100 وات،مانیتور LCD حدود 50 وات و مانیتور LED حدود 25 مصرف برق است.
بره کیس هم اگه به سایت زیر برین و قطعات رایانه تون رو درست وارد کنید میزان مصرف حداکثر سیستم رو میگه.
بره یه کیس معمولی میزان مصرف برق متوسط بستگی به نوع استفادتون داره مثلا بازی برق زیادی مصرف میکنه.اما حدودا بین 70 تا 200 وات مصرف متوسط کیس هست که به علاوه مانیتور و اسپیکر میشه مصرف برق رایانه.
در حالت بی کاری هم بستگی به نوع قطعات داره و حدودا 50 الی 80 وات است.مصرف مانیتور خاموش هم حدود 2 وات است.وقتی هم کیس رو از کلید پاور خاموش کرده باشی صفر وات مصرف می کنه!!!
این رو هم می دونیم که واحد کیلووات ساعت است.یعنی این میزان مصرف ها برای یک ساعت است.
شما میتونی برق مصرفی یک ماه یک سیستم معمولی که در روز مثلا 4 یا 8 ساعت مصرف کنه رو بگی؟
مثلا توی یک ماه برای همون سیستم چند تومن میاد؟ با چیزایی که تو خونه استفاده میشه که کاری نداریم فقط واسه خودش میتونی بفهمی چند میاد؟
خیلی زیاده من سرچ زده بودم 300 بیشتر نبود. به نظر من یه کاری کنیم که زیاد نشه و هی نگن خاموش کن !! :31::27:
خیلی راحت میشه این مشکل رو حل کرد !
یک لپ تاپ برای استفاده Home/Office بخرید
ashkan 261
10-11-2011, 17:04
معمولا راندمان سیستم بالاتر از 5 وات نمیرسه چون فقط صرف مانیتور میشه ...
بخشی هم صرف صدا هست ، که روی اسپیکر ها نوشته چند وات هستن ، بخشی صرف مدار پاور میشه که روی پاور ها هم نوشته چند وات هستن
هر چقدر سیستم گرم تر باشه یعنی مصرفش بالاتر هست ، اگر یک سیستم بطور کامل بهینه شده باشه حدود 70 وات مصرف انرژی داره
شما میتونی برق مصرفی یک ماه یک سیستم معمولی که در روز مثلا 4 یا 8 ساعت مصرف کنه رو بگی؟
مثلا توی یک ماه برای همون سیستم چند تومن میاد؟ با چیزایی که تو خونه استفاده میشه که کاری نداریم فقط واسه خودش میتونی بفهمی چند میاد؟
توی بازار کنتور های مجازی وجود داره که شما پشت سر مدار ( کامپیوتر ) وصل میکنید مصرفش رو میتونید پیدا کنید .
چندوز پیش دقیقا داشتم همینو حساب می کردم که سیستمم در ماه و سال چقد خرج برق رو دستمون میذاره!و به نتایج خوبی رسیدم.:27:
اولا پولی که ما بابت مصرف برق می دیم در اصل پول مصرف برق اکتیو هست.یه مصرف برق پسیو یا به عبارتی بیهوده اما ضروری داریم که تو ایران فعلا پولی بابتش نمی دیم.
حالا برای محاسبه میزان مصرف برق رایانه برای هر مقدار ساعتی باید میزان مصرف متوسط سیستم رو حساب کرد و ضرب در مقدار ساعت مورد نظر و در آخر هزینه هر کیلو وات ساعت رو که روی قبض برق نوشته ضرب در این عدد کرد.
من بره خودم رو حساب می کنم.مانیتور من 60 وات مصرف می کنه.مصرف برق حداکثر سیستم من طبق محاسبه همون سایتی که بالا نوشتم 196 وات است و مصرف حداقل هم حدود 60 وات.اسپیکر هم ندارم هرچند عددی نیست:5:.
من با سیستمم کار سنگینی انجام نمیدم پس مصرف متوسط رو 100 وات+60 وات مانیتور=160 وات حساب می کنم.حالا اگه روزی 8 ساعت باهاش کار کنم میشه 8 ضرب در 160=1280 وات در روز و 38840 وات در ماه میشه.حالا اگه این مصرف رو از پله سوم تعرفه برق تو تهران حساب کنیم که 75 تومن به ازای هر کیلووات هست میشه 2319 تومن در ماه.اگه از پله اول حساب کنیم که تعرفش 30 تومنه میشه 1165 تومن:46:.
چندوز پیش دقیقا داشتم همینو حساب می کردم که سیستمم در ماه و سال چقد خرج برق رو دستمون میذاره!و به نتایج خوبی رسیدم.:27:
اولا پولی که ما بابت مصرف برق می دیم در اصل پول مصرف برق اکتیو هست.یه مصرف برق پسیو یا به عبارتی بیهوده اما ضروری داریم که تو ایران فعلا پولی بابتش نمی دیم.
حالا برای محاسبه میزان مصرف برق رایانه برای هر مقدار ساعتی باید میزان مصرف متوسط سیستم رو حساب کرد و ضرب در مقدار ساعت مورد نظر و در آخر هزینه هر کیلو وات ساعت رو که روی قبض برق نوشته ضرب در این عدد کرد.
من بره خودم رو حساب می کنم.مانیتور من 60 وات مصرف می کنه.مصرف برق حداکثر سیستم من طبق محاسبه همون سایتی که بالا نوشتم 196 وات است و مصرف حداقل هم حدود 60 وات.اسپیکر هم ندارم هرچند عددی نیست:5:.
من با سیستمم کار سنگینی انجام نمیدم پس مصرف متوسط رو 100 وات+60 وات مانیتور=160 وات حساب می کنم.حالا اگه روزی 8 ساعت باهاش کار کنم میشه 8 ضرب در 160=1280 وات در روز و 38840 وات در ماه میشه.حالا اگه این مصرف رو از پله سوم تعرفه برق تو تهران حساب کنیم که 75 تومن به ازای هر کیلووات هست میشه 2319 تومن در ماه.اگه از پله اول حساب کنیم که تعرفش 30 تومنه میشه 1165 تومن:46:.
خوبه.
الان کنتور دیجیتالی هم هست مال ما شبا که اوج مصرف زیاد میشه بابام زیاد نمیزاره بازی کنم! :27::31:
میگه بعد که وقتش تموم شد بازی کن.
هزینش خوبه من فک میکردم زیادتر باشه. مثلا 300 وات باشه چی؟ شما نصفشو زدی. حالا قیمتش هم دو برابر کنیم دیگه نه؟ 300 وات رو میگم/ من خودمم فکر نکنم 8 ساعت روی سیستم بشینم.
فک نکنم معادله خیلی سخت بوده باشه.بره 300 وات مصرف کلی سیستم(کیس+مانیتور) ضرب در تعداد ساعت که بکنیم (مثلا روزی 4 ساعت در 30 روز که میشه 120 ساعت)میشه 36 کیلو وات.حالا باید هزینه هر کیلو وات رو ضرب در این عدد کنی.فک نکنم بیشتر از 100 تومن باشه.اگه 100 بگیریم میشه 3600 تومن در ماه.
البته توجه کنید که هنوزم بخش بیشتر هزینه برق رو دولت میده.اگر هدفمندی کاملا اجرا شه هزینه ها بالاتر میره و اون موقع این نگرانی ها یکم جدی تر میشن.
شما باید والدینو توجیهشون کنی وگرنه من پدر مادری نمیشناسم که از این گیرا ندن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خیلی آقایی با این جوابات حال کردم. :31:
همه حساب کتابا رو دستته!! :27::31:
خواهش می کنم دوست عزیز
ایشالاه خدا مشکل همه جوونا رو حل کنه.
در یک کلام:27:
ایشالله خدا یک زن خوب هم به من بده :27:
یه سوال اگه فقط خود کیس روشن باشه و فقط با اینترنت روی دانلود بزاریم نرم افزار رو ، مانیتور و اسپیکر خاموش باشه چقد مصرف میشه؟
دقیقا نمی دونم دانلود چقد مصرف می کنه اما فک نکنم خیلی بیشتر از مصرف حالت بی کاری باشه.مصرف بیکاری سیستم من که کارت گرافیک هم ندارم حدود 60 70 وات هست.
سیستم شما چیه؟
منظورتو از سیستم شما چیه ، چیه نفهمیدم!
مشخصات سیستم رو میخوای؟
cpu: دو هسته ای E5700 3.00 ghz ادامش 1.20ghz :31:
گراف: nvidia geforce gt 220 1gig
رم: 4 گیگ
مانیتور lcd
دیگه هم میخوای؟ :31:
یه اسپیکر هم همین بغله. :31:
resident2011
12-11-2011, 23:39
دوست عزیز شما کافیه بری توی سایت اصلی سازنده قطعات کامپیوتر و مصرف ولتاژ هرکدوم رو توی قسمت مشخصات زده خیلی راحت می تونی مصرف برق رو دربیاری
اگه می خوای بدونی پول برقتون زیاد میشه یا نه خیلی خلاصه بهت می گم توی پاییز و زمستون سال گذشته من کامپیوتر رو که روشن میزاشتم اونم شب و روز کل پول برق از 15000 تومن بیشتر واسمون نمیومد .
پاور 785
مادربرد p55 usb 3.0 گیگابایت
رم 4 گیگ فرکانس 1600
cpu i5 760
'گرافیک gts250
خیلی هم دقیق می خوای بفهمی اگه دوست برق کار داری بهتر بری مولتی متر اگه داره ازش قرض بگیر و همه چیز رو اندازه بگیر
jafarian
13-11-2011, 00:37
ازبرنامه خود مایکروسافتم میتونید استفاده کنید برای تخمین برق سیستم:20:
دوست عزیز شما کافیه بری توی سایت اصلی سازنده قطعات کامپیوتر و مصرف ولتاژ هرکدوم رو توی قسمت مشخصات زده خیلی راحت می تونی مصرف برق رو دربیاری
اگه می خوای بدونی پول برقتون زیاد میشه یا نه خیلی خلاصه بهت می گم توی پاییز و زمستون سال گذشته من کامپیوتر رو که روشن میزاشتم اونم شب و روز کل پول برق از 15000 تومن بیشتر واسمون نمیومد .
پاور 785
مادربرد p55 usb 3.0 گیگابایت
رم 4 گیگ فرکانس 1600
cpu i5 760
'گرافیک gts250
خیلی هم دقیق می خوای بفهمی اگه دوست برق کار داری بهتر بری مولتی متر اگه داره ازش قرض بگیر و همه چیز رو اندازه بگیر
دوست من، من سایت اصلی سازنده قطعات کامپیوتر رو نمیدونم. منظور شما یعنی باید مدل مادربورد رو تو گوگل جستجو کنم بعدش برم سایتش؟ بعد کدوم قسمتش؟
آره اون قسمتی که بولد کردم یادم رفته بود بهش میگم :31:
ازبرنامه خود مایکروسافتم میتونید استفاده کنید برای تخمین برق سیستم:20:
دوست من این مثل اینکه واسه 7 e !! ما اکس پی بازیم !
یه چیزی اضافه کنم: مودم adsl چند واته؟
مصرف مودم که حدودا 10 وات هست.
تو سایت سازنده یا هر جای دیگه ای مثل اون مصرف حالت بیکاری نوشته نشده.فقط بالاترین مصرف ممکن یا همون TDP.
سیستم شما هم چون کارت گرافیک داره و سی پی یو و کارت گرافیک شما هم در حالت بی کار یکم زیاد مصرف می کنه حدود 80 90وات مصرف بی کاری سیستم میشه.
حالا اصلا 150 وات!!!بره شما 5 هزار تومن و 2 هزار تومن در ماه چقد فرق می کنه؟:27:
Mr_100_dolari
25-12-2012, 09:24
گفتم شاید بد نباشه این تاپیک رو از زیر خاک در بیارم
آقا با این روش من حاسب کردم شما قضاوت کنید »
توی همون سایت مصرف پی سی من رو به جز مانیتور و اسپیکر و مودم زده 330 وات که ما میگیریم 300 وات حالا پی سی من روزی 18 ساعت (حداقلش رو گفتم) روشنه که طبق این فرمول دوستمون میشه 300*18= 5400 حالا اینم ضرب در ماه 30 = 162000 و این ضربدر پله سوم قبض برق * 75 = 12/150/000 :n04::n13:
گفتم شاید بد نباشه این تاپیک رو از زیر خاک در بیارم
آقا با این روش من حاسب کردم شما قضاوت کنید »
توی همون سایت مصرف پی سی من رو به جز مانیتور و اسپیکر و مودم زده 330 وات که ما میگیریم 300 وات حالا پی سی من روزی 18 ساعت (حداقلش رو گفتم) روشنه که طبق این فرمول دوستمون میشه 300*18= 5400 حالا اینم ضرب در ماه 30 = 162000 و این ضربدر پله سوم قبض برق * 75 = 12/150/000 :n04::n13:
اون 330 وات نهایت مصرف سیستم شماست. مصرف معمولی شما یعنی غیر از اجرای بازی و نرم افزار های سنگین حدودا 100 وات میشه. که اگه روزی 18 ساعت کامپیوتر روشن باشه میشه 1800 وات ضرب در 30 روز میشه 54 کیلووات. حالا 54 کیلووات رو بسته به میزان مصرف برق کلی تون روی هر پله ای می تونین حساب کنین. اگه 75 بگیریم میشه 4050 تومن یا 4 هزار تومان!
itman2011
07-06-2013, 20:04
جاب بود مرسی
DaRiOuShJh
09-08-2015, 08:33
دوستان خسته نباشید
من برای کار هام به کامپیوتر pc نیاز دارم و دو 3 تایی تو خونه دارم
منتها مشکلم اینه که اونایی که سخت افزار قوی تری دارن وقتایی که زیاد روشن میمونن ( معمولا از 7 روز هفته 6 روز روشنن و دانلود و یا کارهای دیگه انجام میدن) خوب به مراتب مصرف برق بالاتری دارن.
میخواستم ببینم نرم افزاری راهی برای کاهش دانلود وجود داره؟ زمانی که دانلود انجام میشه فقط خوب تنها هارد دیسک، فن های سیستم و خیلی کم منابع سرور درگیر میشه و مانیتور و ... هم که خاموش هست.
با این نرم افزار ها هم نتونستم درست حسابی کاری انجام بدم
یکی از دوستان بتونه تخصصی در این مورد راهنمایی کنه ممنون میشم.
لپ تاپ میگن خیلی برای روشن بدون 24 ساعته و 7 روز هفته جون نداره و خودم هم زیاد تمایلی به استفاده از لپ تاپ ندارم
در حال حاضر مورد اصلی دانلود کردن و روشن بودن سیستم هست حالا وقتایی که render میکنه و game هست که ساعتاش محدود هست:n16:
با تشکر
SNOW PATROL
09-08-2015, 09:16
دوستان بنده که دانلود حرفه ای انجام میدن از برد های مینی پی سی مثل RASPBERRY PI 2 استفاده میکنند این برد ها هم قیمت کمی دارند هم مصرف بسیار پایینی دارند
DaRiOuShJh
09-08-2015, 10:45
ممنون مدیر جان
مشخصات سرویست رو میتونی بفرستی برام؟ اگر نیاز باشه ی کیس دیگه جمع کنم
بی زحمت اگر میتونی لینک cpuz یا چیزی که سخت افزار رو نشون بده بزار:n16:
مصرف برقش چقدره؟
با این لینک من حساب میکنم طرفای 90 وات میزنه مصرف رو توی حالت عادی و IDLE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SNOW PATROL
09-08-2015, 11:21
ممنون مدیر جان
مشخصات سرویست رو میتونی بفرستی برام؟ اگر نیاز باشه ی کیس دیگه جمع کنم
بی زحمت اگر میتونی لینک cpuz یا چیزی که سخت افزار رو نشون بده بزار:n16:
مصرف برقش چقدره؟
با این لینک من حساب میکنم طرفای 90 وات میزنه مصرف رو توی حالت عادی و IDLE
نام دقیق مدل RASPBERRY PI 2, MODEL B, 1GB RAM
Processor Chipset
Broadcom BCM2836 ARMv7 Quad Core Processor powered Single Board Computer running at 900 MHz
RAM
1GB SDRAM @ 450 MHz
Storage
MicroSD
USB 2.0
4x USB Ports
Power Draw / voltage
1.8A @ 5V
GPIO
40 pin
Ethernet Port
Yes
توان مصرفیش کمتر از 10 وات است ( انگار یک گوشی رو وصل کردین به شارژر) و با این برد به راحتی میتونید ویندوز 10 رو بالا بیارید قیمتش هم در حدود 160 هزار تومان است
دارای پورت hdmi برای اتصال به مانیتور و همچنین در گاه sd
در یوتیوب سرچ کنید رویو های مختلفی ازش میبینید کیسش هم برای محافظت موجوده به معنی واقعی کلمه مفت هست :n02:
یک ریویو خوب رو میتونید از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
DaRiOuShJh
09-08-2015, 12:34
آقا دست گلت درد نکنه
این اگه کاربردی باشه خیلی خوبه و مناسب هم هست برام
من سیستم عامل ویندوز ساپورت کنه و ویندوز xp به بالا برام کفایت مبکنه
ی IDM و winrar باید نصب کنم و چند تا نرم افزار کانورت عکس و ویدیو و موزیک
به نظر شما برای این کارا جوابگو هست؟
بعد برای storage داخلیش میشه از هارد اکسترنال هم استفاده کرد یا سیستم عاملش حتما باید روی sd ریخته بشه؟
بی زحمت اگر امکانش بود میتونی ی چند تا عکس هم از تب های تسک منیجرش بندازی ببینیم چقدر رم خالی داری؟
ممنون
SNOW PATROL
09-08-2015, 13:26
خواهش میکنم همونطور که گفتم بنده این برد رو ندارم که شات بگیرم اما دوستان دارند
روی این برد شما نمیتونی ویندوز xp نصب کنی و نه 7 و نه 8 چون معماری اینها x86 هست و این برد arm
Raspberry Pi تشکیلات معتبر و گردن کلفتی در بریتانیا هست انقدر مطرح که ماکروسافت یک توزیع مخصوص برای این برد بیرون میده که حجم کمی داره در حد 500 مگ و مناسب برای این سخت افزار بهینه شده اینجا میتونید توضیحات ماکروسافت
برای نصب این سیستم عامل بر روی این برد رو بخونید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس نگران عدم کارایی ان نباشید اما کانورت ویدئو عملیات سنگینی هست و بهتره روی این برد این کار رو انجام ندین این مینی پیسی ها در حد استفاده به عنوان دانلودر یا نرم افزار های افیس و استفاده به عنوان مدیا سنتر مناسب هستند
موضوع دیگر لینوکس ! توزیع مناسب و سبکی از لینوکس برای این برد ارائه میشود که قطعا جوابگوی شما خواهد بود ( ضمن این که توزیع های دیگر رو هم میتونید نصب کنید) همین العان دوست عزیز @ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از یکی از همین برد ها البته مدل قبلی ان برای دانلود ها خود شون استفاده میکنند و فکر کنم میتونند در این زمینه کمکتون کنند
در مورد نصب hdd به احتمال زیاد میشه اما مواردی که بنده دیدم و توصیه میشه یک مموری 8 گیگ کلاس 10 تهیه کنید برای نصب ویندوز و از هارد به عنوان فضای ذخیره سازی استفاده کنید چون پورت های این دستگاه usb 2 هستند ممکنه روی سرعت تاثیر بگذاره
باز هم تحقیقات خودتون رو در اینترنت انجام بدین تا کاملا با قابلیت های که مورد نیازتون هست منطبق باشه
ata.royalfalcon
09-08-2015, 13:43
بی زحمت اگر امکانش بود میتونی ی چند تا عکس هم از تب های تسک منیجرش بندازی ببینیم چقدر رم خالی داری؟
ممنون
رم خالي در عكس زير مشخص هست (599 مگابايت) . يه 192 مگابايت هم بصورت Cached رزرو شده و در صورتي كه سيستم با كمبود رم روبرو بشه ميتونه به عنوان رم آزاد برنامه ها اختصاص بده .
مدل يك گيگابايتي رو دارم و لينوكس دبيان هم نصب شده . اگر با لينوكس و دستوراتش آشنايي داريد گزينه بسيار ايده آلي هست . ويندوز 10 هم قابل نصب هست ولي من هنوز نصب و تست نكردم چون همين حالت كاملاً انتظارات منو برآورده ميكنه .
دانلود منجير هم Aria2 هست و امكانات كاملي هم داره .
اینهم یه عکس از موقعی که داره دانلود میکنه . از ویندوز با putty هم بهش کانکت شدم . فایلهای دانلودی روی فلش مموری که بهش وصل کردم ذخیره میشن .
بعد برای storage داخلیش میشه از هارد اکسترنال هم استفاده کرد یا سیستم عاملش حتما باید روی sd ریخته بشه؟
سيستم عامل حتماً بايد روي SD ذخيره بشه ولي براي ذخيره فايلهاي دانلودي ميتونيد روي هارد ديسك اكسترنال يا فلش مموري استفاده كنيد .
DaRiOuShJh
09-08-2015, 14:48
رم خالي در عكس زير مشخص هست (599 مگابايت) . يه 192 مگابايت هم بصورت Cached رزرو شده و در صورتي كه سيستم با كمبود رم روبرو بشه ميتونه به عنوان رم آزاد برنامه ها اختصاص بده .
مدل يك گيگابايتي رو دارم و لينوكس دبيان هم نصب شده . اگر با لينوكس و دستوراتش آشنايي داريد گزينه بسيار ايده آلي هست . ويندوز 10 هم قابل نصب هست ولي من هنوز نصب و تست نكردم چون همين حالت كاملاً انتظارات منو برآورده ميكنه .
دانلود منجير هم Aria2 هست و امكانات كاملي هم داره .
اینهم یه عکس از موقعی که داره دانلود میکنه . از ویندوز با putty هم بهش کانکت شدم . فایلهای دانلودی روی فلش مموری که بهش وصل کردم ذخیره میشن .
سيستم عامل حتماً بايد روي SD ذخيره بشه ولي براي ذخيره فايلهاي دانلودي ميتونيد روي هارد ديسك اكسترنال يا فلش مموري استفاده كنيد .
دستت در نکنه برادر
من بیشتر چون وب سرور کار میکنم با cent os کار میکنم ولی با debian و اوبونتو که تقریبا مشابه هست هم کار زیاد کردم. خود debian هم سبک هست ولی مشکل اینجاست ویندوز نصب شه به مراتب گمونم نسبت به اوبونتو رم بیشتر بگیره
حالا نمیدونم فضای swap هم چقدر میشه روش تعریف کرد، چون sd هست نباید سرعتش بد باشه اگه نیاز بود.
اون وقت برادر روی اینا پکیج هایی مثل gnome اینا نصب میشه که ویژوال بده محیط؟
اگر راه دستت بود ی htop و atop -l -D هم بدی ممنون میشم.
این aria2 هم باید پکیجش رو ببینم چطوره، resume و retry هم ساپورت میکنه؟
بعد یکی دو تا سایت برای فروش اینترنتیش پیدا کردم یکیشون ی دی وی دی روش میده که 4 تا سیستم عامل بهینه شده برای این device روشون هست که ویندوز هم جزوشه، ولی قیمت ها ی مقدار بالاست، 35 دلار رو میدن 160 بدون هزینه پست
+ در مورد گارانتیش هم ی توضیحی میدی؟ داره اصلا؟ چقدر داغ میکنه؟ جون داره 24 ساعته روشن باشه؟ حالا کانورت ها رو ی مقدار باهاش راه میام. :D
اگر آشنا داشتی یه ندا بده ازش بگیرم
++++++++++++++++++++
راستی تو یکی از سایتا دیدم remote control و دوربین و ... هم براش داده بودن، حالا نمیدونم کار کردشون چطوره .
ممنون از همه دوستان ببخشید ی مقدار سوال پیچشون کردم:n16: پول برق خونه 200 چوق اومده ی مقدار اوضاع خرابه:n02:
ata.royalfalcon
09-08-2015, 18:11
دستت در نکنه برادر
من بیشتر چون وب سرور کار میکنم با cent os کار میکنم ولی با debian و اوبونتو که تقریبا مشابه هست هم کار زیاد کردم. خود debian هم سبک هست ولی مشکل اینجاست ویندوز نصب شه به مراتب گمونم نسبت به اوبونتو رم بیشتر بگیره
حالا نمیدونم فضای swap هم چقدر میشه روش تعریف کرد، چون sd هست نباید سرعتش بد باشه اگه نیاز بود.
بعد یکی دو تا سایت برای فروش اینترنتیش پیدا کردم یکیشون ی دی وی دی روش میده که 4 تا سیستم عامل بهینه شده برای این device روشون هست که ویندوز هم جزوشه، ولی قیمت ها ی مقدار بالاست، 35 دلار رو میدن 160 بدون هزینه پست
+ در مورد گارانتیش هم ی توضیحی میدی؟ داره اصلا؟ چقدر داغ میکنه؟ جون داره 24 ساعته روشن باشه؟ حالا کانورت ها رو ی مقدار باهاش راه میام. :D
اگر آشنا داشتی یه ندا بده ازش بگیرم
++++++++++++++++++++
راستی تو یکی از سایتا دیدم remote control و دوربین و ... هم براش داده بودن، حالا نمیدونم کار کردشون چطوره .
ممنون از همه دوستان ببخشید ی مقدار سوال پیچشون کردم:n16: پول برق خونه 200 چوق اومده ی مقدار اوضاع خرابه:n02:
عكسهايي كه گذاشتم مربوط به حالتي هست كه با putty از لپتاپ ويندوزي بهش متصل شدم وگرنه ميتونيد با كابل HDMI به يه مانيتور متصل كنيد و با تايپ دستور startx وارد محيط گرافيكي بشيد . بطور پيشفرض هم مرور گر اينترنتي epiphany هم داره و چندتا بازي ساده و برنامه هاي ديگه .
عکس زیر رو هم با دوربین گرفتم نرم افزار زیادی روش نصب نبود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از IDM چيزي كمتر نداره . از resume هم پشتيباني ميكنه بشرطي كه فايل خاصي كه بطور اتوماتيك ساخته ميشه و هم نام با فايل اصلي هست (ولي با پسوند متفاوت) پاكش نكنيد . محيط گرافيكي هم اصلاً نداره و تمام دستوراتش متني هست .
وقتیکه فایل iso رو با استفاده از نرم افزاری که تو سایتش هست مستقیماً رایت میکنید روی SD دو پارتیشن ایجاد میشه که به هر حال هیچکدومشون swap نبودن . الباقی فضا هم بصورت unallocated درمیاد شاید بتونید فضای swap تعریف کنید . متاسفانه یادم رفته این حجم Unallocated چقدر بوده . الان هم کل فضای unallocated رو برای افزایش عمر مفید SD کارت با استفاده از expand _rootfs به فضای Linux اضافه کردم (دو عکس زیر) .
ram هم که کم نیومده و در نتیجه نیازی نبود براش فضای swap ایجاد کنم .
من دست دوم (كم كاركرد) خريدم 150 هزار تومن به اضافه SD كارت جداگانه . نفر قبلي از اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اينترنتي خريده بود (الان موجودي نداره) . لينوكس دبيان و توزيع هاي ديگه مثل ابونتو رو هم ميشه از لينك زير دانلود كرد . حتي میشه XBMC Media Centre دانلود و نصب کرد و مثل یه media player ازش استفاده کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط دقت كنيد كه اينها بدون آداپتور فروخته ميشن و ميبايستي جدا خريداري كنيد . از شارژرهاي دو آمپري موبايلها يا تبلت هم ميتونيد استفاده كنيد . خودم از آداپتور سه آمپري مربوط به يه مدل USB Hub استفاده ميكنم .
كابل USB كه از آداپتور به اين برد متصل ميشه بايد خيلي كوتاه باشه وگرنه دچار افت جريان ميشه . مدلهاي جديد يه قابليتي دارند كه اگر افت جريان يا ولتاژ داشته باشند يه مربع رنگي روي صفحه ديده ميشه (گوشه بالا و سمت راست در عكس زير) .
در مورد گارانتیش هم ی توضیحی میدی؟ داره اصلا؟
من بدون گارانتي خريدم . فكر نميكنم تو ايران كسي اينو گارانتي كنه مگر اينكه خود فروشنده گارانتي كنه . البته من تابه حال هيچ مشكلي باهاش نداشتم.
چقدر داغ میکنه؟ جون داره 24 ساعته روشن باشه؟
دماي CPU در عكس زير مشخص هست . با استفاده از يه فن كوچك ميتونيد بازهم دما رو كاهش بديد (كاهش دما از 44 درجه به 34 درجه).
24 ساعته هم ميتونيد روشن بذاريد و هيچ مشكلي نداره . من از شب قبل ميزارم روي دانلود فردا بعد از ظهر كه از سركار برميگردم فايلها رو ازش تحويل ميگيرم :n02:
البته اگر كارهاي گرافيكي بخواهيد انجام بديد (مثلاً همین بازی که روی خودش هست) دماش بالاتر هم ميره . بعضي ها از هيت سينك استفاده ميكنند ولي اینجور که در سایتهای مختلف از جمله یوتیوب دیدم اصلاً كارآمد نيست و ميزان كاهش دما نامحسوس هست .
اينها كاربردهاي ديگه اي هم دارند مثلاً بعنوان دوربين مدار بسته هم ميشه ازش استفاده كرد ولی باید جداگانه خریداری بشه که قیمتشو میبره بالا .
نتونستم htop نصب کنم . در واقع اصلاً نمیتونه به سرور کانکت بشه برای دریافت فایل (عکس زیر) . میرورهای دیگه هم چک شد . احتمالاً اینترنتم مشکل داره . چون قبلاً هم میخواستم آپدیت کنم همین مشکل عدم اتصال به سرور رو داشت که با اینترنت یه نفر دیگه دیگه آپدیت شد .
DaRiOuShJh
09-08-2015, 19:11
دست شما درد نکنه، واقعا شرمنده کردید.:n16:
عكسهايي كه گذاشتم مربوط به حالتي هست كه با putty از لپتاپ ويندوزي بهش متصل شدم وگرنه ميتونيد با كابل HDMI به يه مانيتور متصل كنيد و با تايپ دستور startx وارد محيط گرافيكي بشيد . بطور پيشفرض هم مرور گر اينترنتي epiphany هم داره و چندتا بازي ساده و برنامه هاي ديگه .
یعنی با آیپی و پورت مثلا 22 بهش ssh زدید با پوتی و مثل ی سرور مجازی با اطلاعات root بهش وصل شدید لوکال اگه اشتباه نکنم
ی مقدار کدها با کدهایی که رو سرور ها کار میشه فرق میکنه ولی دستت درد نکنه برادر، خیلی زحمت کشیدی
نمیدونم خودم از پس کانفیگ اولیش بر میام یا نه، البته کلا اوبونتو و دبین سشر وصل شدن به سرورها شون ی مقدار اذیت میکنن از ایران، بعضی اوقات با apt-get update درست میشن
حالا من موندم از این سایت بگیرم یا سایت های دیگه، چون ویندوز 10 هم ندارم که بخوام دستی ویندوز رو روش نصب کنم:
از بخش پکیج می توانید میکرو اس دی 8 گیگ اورجینال با گارنتی به همراه سیستم عامل ها+ویندوز 10 انتخاب نمایید
DVD مجموعه سیستم عامل ها به صورت رایگان همراه سفارش ارسال خواهد شد
1.Raspberry_PI_Windows_10
2.2015-02-03-pi-snappy
3.NOOBS_v1_4_1(offline +Raspbian) 4.ubuntu-mate-15.04-desktop-armhf-raspberry-pi-2 نکته: ویندوز ایمیج Raspberry_PI_Windows_10 ارائه شده همراه این سی دی توسط مهندس عباسی نژاد آماده شده است و نیازی به انجام مراحل لازم برای آماده سازی میکرو اس دی ویندوز 10 نبوده و به سادگی با هر نسخه از ویندوز که دارید با نرم افزار win32diskimager بسادکی روی Microsd نصب نمائید و با وصل میکرو اس دی به رزبری ویندوز 10 لذت ببرید! در حالت عادی نیاز به نصب ویندوز 10 و نصب ویندوز برای رزبری می باشد
:n13: یا اینکه به نظر شما واستم بیشتر جا بیافته؟
SNOW PATROL
09-08-2015, 20:39
دوست من این نوع محصولات گارانتی ندارند هر جا ارزونتر بود تهیه فرمایید
در هر صورت یک لینک از فروشگاه معتر براتون در پروفایل قرار میدم که خودم باهاشون زیاد کار کردم البته این موارد پکیج رو نداره
اینها قطعات سخت جونی هستند چون برای مصارف روباتیک و اموزشی ازشون زیاد استفاده میشه معمولن به راحتی خراب نمیشن
ata.royalfalcon
09-08-2015, 21:29
دست شما درد نکنه، واقعا شرمنده کردید.:n16:
یعنی با آیپی و پورت مثلا 22 بهش ssh زدید با پوتی و مثل ی سرور مجازی با اطلاعات root بهش وصل شدید لوکال اگه اشتباه نکنم
ی مقدار کدها با کدهایی که رو سرور ها کار میشه فرق میکنه ولی دستت درد نکنه برادر، خیلی زحمت کشیدی
نمیدونم خودم از پس کانفیگ اولیش بر میام یا نه، البته کلا اوبونتو و دبین سشر وصل شدن به سرورها شون ی مقدار اذیت میکنن از ایران، بعضی اوقات با apt-get update درست میشن
حالا من موندم از این سایت بگیرم یا سایت های دیگه، چون ویندوز 10 هم ندارم که بخوام دستی ویندوز رو روش نصب کنم:
از بخش پکیج می توانید میکرو اس دی 8 گیگ اورجینال با گارنتی به همراه سیستم عامل ها+ویندوز 10 انتخاب نمایید
DVD مجموعه سیستم عامل ها به صورت رایگان همراه سفارش ارسال خواهد شد
1.Raspberry_PI_Windows_10
2.2015-02-03-pi-snappy
3.NOOBS_v1_4_1(offline +Raspbian)
4.ubuntu-mate-15.04-desktop-armhf-raspberry-pi-2
نکته:
ویندوز ایمیج Raspberry_PI_Windows_10 ارائه شده همراه این سی دی توسط مهندس عباسی نژاد آماده شده است و نیازی به انجام مراحل لازم برای آماده سازی میکرو اس دی ویندوز 10 نبوده و به سادگی با هر نسخه از ویندوز که دارید با نرم افزار win32diskimager بسادکی روی Microsd نصب نمائید و با وصل میکرو اس دی به رزبری ویندوز 10 لذت ببرید!
در حالت عادی نیاز به نصب ویندوز 10 و نصب ویندوز برای رزبری می باشد
:n13: یا اینکه به نظر شما واستم بیشتر جا بیافته؟
بله همنطوره . با SSH و به پورت 22 کانکت شدم . آیپی رو هم از روتر درآوردم .
نمیدونم خودم از پس کانفیگ اولیش بر میام یا نه،
چیز خاصی نداره و آسونه . تو اینترنت هم آموزش زیاده .
شما لینوکس رو از سایتش دانلود میکنید و با نرم افزار رایت میکنید روی SD . بعد میذارید داخل اسلات و وصلش میکنید به برق . اولین چیزی که ظاهر میشه عکس زیر هست که باید چندتا تنظیمات اولیه مثلاً تنظیم ساعت ، فعال کردن SSH و ... انجام بدید .
قبل از اینکه بخواهید هر پکیجی نصب کنید با دستور sudo apt-get apdate و sudo apt get upgrade بروز میکنید و بعد هر پکیچی که خواستید راحت میتونید نصبش کنید .
از دستور زیر هم برای دانلود استفاده میکنم :
x- و s- هم تعداد کانکشنهاهست .
قسمت بعد از dir هم آدرس فلش مموری برای ذخیره فایلهاست .
i /media/usbstick/list هم آدرس لیست حاوی لینکهای دانلود هست . اسم این لیست هم که list هست و روی فلش مموری ذخیره هم شده .
j1 هر بار یک لینک رو دانلود میکنه . اگر میخواهید همزمان چند لینک رو دانلود کنه بجای 1 هر عددی میتونید بذارید .
اگر قطعی برق دارید با crontab -e یه دستور برای سیستم تعریف میکنید که پس از هربار روشن شدن بطور اتوماتیک شروع به دانلود کنه (فلش مموری باید از قبل وصل شده باشه) .
یه بیست ثانیه تاخیر ایجاد کنید تا روتر یا مودم به اینترنت وصل و آماده بشن (sleep 20 در دستور بالا) .
اهمیت آپشن c- اینجا دیده میشه چون وقتیکه برق قطع و وصل میشه و بعد دوباره شروع به دانلود میکنه اگر این آپشن وجود نداشته باشه فایل رو تکراری دانلود میکنه !
پس آپشن c- هم برای تکراری دانلود نکردن هست (بشرطی که فایلی قبلاً که دانلود شده همچنان داخل همون پوشه موجود باشه) . برای ریزوم هم که گفتم اون فایلی که ساخته میشه و همنام فایل اصلی هست نباید حذف بشه .
اگر دانلود شبانه دارید و میخواهید ساعت خاص دانلود و بعد متوقف کنید این سایت رو بخونید که توضیخات خوبی در مورد cron و تنظیماتش داده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5f8f2106e42
تا اونجایی که میدونم و 100% هم مطمئن نیستم برای اجرای crontab ، لاگین باید بصورت اتوماتیک انجام شود تا وارد سیستم و کرون اجرا شود به هر حال من روش زیر رو انجام دادم تا نیازی به لاگین کردن نباشه . دقت کنید که منظورم لاگین ssh نیست ، لاگین وقتیکه بطور مستقیم بهش وصل هستید . دستور زیر را برای ویرایش inittab وارد کنید .
آنقدر به پایین صفحه اسکرول کنید تا چیزی مثل زیر پیدا شود .
با استفاده از # خط بالا رو غیر فعال و درسطر بعدی خط زیر را جایگزین کنید .
جهت اطلاع ، یوزر pi و پسورد هم raspberry هست (پیشفرض) .
برای مانت کردن فلش مموری میتونید از روش گفته شده در سایت زیر استفاده کنید .
ولی برای مانت کردن اتوماتیک فلش مموری بعد از روشن شدن بعد از قطعی برق باید فایل fstab رو ویرایش کنید (عکس زیر آخرین خط).
برای اینکار هم باید uuid فلش مموری رو با دستور ls -l /dev/disk/by-uuid/ بدست بیارید .
تاکید میکنم اگر فایل fstab رو برای مانت کردن فلش مموری ویرایش میکنید حتماً قبل از روش کردن ، فلش مموری متصل شده باشه وگرنه در موقع SSH شدن کانکشن قطع میشه . این مشکل رو دارم که دلیلش نامعلوم هست و در نتیجه مجبور میشدم بهش کیبرد وصل کنم و مانیتور رو هم روشن کنم برای ارتباط مستقیم .
چون ویندوز 10 هم ندارم که بخوام دستی ویندوز رو روش نصب کنم:
در حالت عادی نیاز به نصب ویندوز 10 و نصب ویندوز برای رزبری می باشد
نیاز به نصب ویندوز 10 روی سیستم هم نیست . با استفاده از اسکریپتی که در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست میتونید image ویندوز 10 رو برای رسپبری پای آماده کنید . البته قبلش باید آخرین نسخه پایتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را روی کامپیوتر نصب کنید و سپس اسکریپت را اجرا نمایید.
آموزش هم در لینک هست .
یا اینکه به نظر شما واستم بیشتر جا بیافته؟
من وقتیکه فروشنده رو پیدا کردم فوری خریدم ، اینقدر آموزشها رو دنبال کردم تا بصورت صد در صد برای اونچیزی که میخواستم آماده اش کردم .
DaRiOuShJh
10-08-2015, 12:47
دست گل همگی درد نکنه
حیف این فروشنده ها همه سمت شیراز و ... هستند، تهران نداریم پس چرا :D
بی زحمت اسم این تاپیک هم ی مقدار تغییر بدید و به رسپری اشاره کنید که دوستان دیگه هم بتونن از پست های عزیزان استفاده کنن
به نظرتون اینا کدوما واجب هست که سفارش بدم که با هم بگم بیارن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رسپبری-پای-44-DJH-ir.jpg
با تشکر مضاعف
DaRiOuShJh
10-08-2015, 16:18
دوستان عزیز دو سوال دیگه هم داشتم:
1- این دانگل وایرلسشون همون usb ای هست که تو باز برند های مختلف هست یا فرق داره؟
2- نظرتون رو در مورد این مینی بورد هم میخواستم بدونم: mini-motherboard/1200182-mk808b.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fmini-motherboard%2F1200182-mk808b.html&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNEk8f6x-kP0cJ4RzJBLilZKXrQQTg)
سیستم عامل بیسش اندروید 4.1 هست امکاناتش هم ظاهرا بد نیست
ata.royalfalcon
10-08-2015, 18:18
دست گل همگی درد نکنه
حیف این فروشنده ها همه سمت شیراز و ... هستند، تهران نداریم پس چرا :D
بی زحمت اسم این تاپیک هم ی مقدار تغییر بدید و به رسپری اشاره کنید که دوستان دیگه هم بتونن از پست های عزیزان استفاده کنن
به نظرتون اینا کدوما واجب هست که سفارش بدم که با هم بگم بیارن:
با تشکر مضاعف
برد رسپبري پاي مدل يك گيگابايتي رو سفارش بديد باضافه كيس فلزي (نوع فلزي بنظرم تبادل حرارتي بهتري در مقایسه با مدل پلاستيكي داشته باشه) . بقیه چیزها ضروری ندارند .
تبدیل HDMI به VGA ؛ این برد علاوه بر HDMI خروجی VGA هم داره ولی کیفیت تصویر بشدت پایین میاد پس حتماً به HDMI متصل کنید .
هیت سینک هم که گفتم کارآمد نیست و ضرورتی نداره . اگر هم خواستید میتونید یه فن کنارش بذارید کفایت میکنه . فن 5 ولتی رو میتونید به GPIO Header این برد متصل کنید (+ و - هاشو مطمئن بشید) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دنبال يه آداپتور 5 ولتي هم بايد باشيد اگر هم میخواهید هارد اکسترنال پرتابل که بدون آداپتور هستند رو متصل کنید و از تمام پورتهای USB ها استفاده کنید بهتره که از آداپتورهای قویتر مثلاً سه آمپری استفاده کنید . خروجي آداپتور هم بايد از نوع micro usb باشه که اکثر شارژهای موبایل و تبلت اینطوری هستند .
من آداپتور سه آمپری داشتم ولی خروجیش micro usb نبود و باید از تبدیلهایی مثل عکس زیر استفاده میکردم که پیدا نکردم در نتیجه خودم درست کردم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر کابل LAN رو مستقیم بهش وصل میکنید پس دانگل WiFi هم ضرورتی نداره . وسایل دیگه مثل دوربین یا نمایشگر تاچ هم که فکر نمیکنم لازم داشته باشید چون برای دانلود میخواهید .
ata.royalfalcon
10-08-2015, 18:28
دوستان عزیز دو سوال دیگه هم داشتم:
1- این دانگل وایرلسشون همون usb ای هست که تو باز برند های مختلف هست یا فرق داره؟
2- نظرتون رو در مورد این مینی بورد هم میخواستم بدونم: mini-motherboard/1200182-mk808b.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fmini-motherboard%2F1200182-mk808b.html&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNEk8f6x-kP0cJ4RzJBLilZKXrQQTg)
سیستم عامل بیسش اندروید 4.1 هست امکاناتش هم ظاهرا بد نیست
در مورد سوال اول ، این دانگلهای WiFi همونی هستند که در بازار با برندها و مدلهای مختلف موجوده . ولی مسئله اینجاست که اینها تست شده هستند و لینوکس این سخت افزار رو بدون مشکل شناسایی میکنه و مثل بعضی از مدلها نیست که مثلاً نیاز به نصب درایور داشته باشه .
من خودم یه دانگل مدل Dlink DWA 125 دارم که لینوکس خیلی راحت شناسایی میکنه ولی تو ویندوز اصلاً شناسایی نمیشه مگر با نصب درایور .
DaRiOuShJh
11-08-2015, 00:00
ممنون برادر
ماشالله همه فن حریفی شما:n02: دستت درد نکنه، خیلی زحمت دادم به شما
راستی خود شما که تهرانی جایی سراغ نداری برای خریدش؟ پاییتخت یا ایران یا رضا یا ...؟ البته دوستان چند تا سایت رو معرفی کردن به نظر هم بد نمیان ولی آدم ببینه بعد بگیره به نظرم بهتر باشه
نظرتون در مورد اون مدل دوم که اندروید داره چطوره؟ البته نوشته بودن اوبونتو هم نصب میشه ظاهرا روش
راستی ی سوال دیگه که یادم رفت بپرسم اینا تو پخش video اینا هم میشه روشون حساب کرد؟ مثلا 720 یا 1080 با فرمت mkv
برنامه ای مثل kmplayer یا vlc روشون نصب شه:n13:
من بیشتر چون تو حیطه وب سرور و میل سرور و dns سرور و این چیزا کار کردم خیلی توی بحث های گرافیکی و برنامه هاشون آشنایی ندارم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
ویرایش: من ی میکرو sd 32 گیگ هم دارم؛ تو سایتش خوندم که تا 32 پشتیبانی میکنه، میتونم از همون استفاده کنم درسته؟
من چون اینترنت 1 مگ دارم روزی 10 گیگ دانلود دارم حدودا برای همین 8 که حتما و 16 هم زود پر میشه
ata.royalfalcon
11-08-2015, 10:48
از اینترنت یه نفر دیگه استفاده کردم ، هم سیستم رو آپدیت کردم و هم htop و SM Player رو نصب گردم .
یه شات از htop ذر هنگام upgrade سیستم .
یه شات دیگه از htop زمانیکه یه فیلم 720p Mkv در حال پخش بوده . متاسفانه پخش فیلم با لگ ، مکث و کندی بوده . ظاهراً که CPU هم به 100% رسیده . شاید باید CPU اورکلاک بشه تا بهتر بشه یا اینکه از پلیرهای دیگه ای استفاده میشد .
من ی میکرو sd 32 گیگ هم دارم؛ تو سایتش خوندم که تا 32 پشتیبانی میکنه، میتونم از همون استفاده کنم درسته؟
من چون اینترنت 1 مگ دارم روزی 10 گیگ دانلود دارم حدودا برای همین 8 که حتما و 16 هم زود پر میشه
میتونید اینکار رو انجام بدید ولی استفاده مکرر و پر و خالی شدن ، عمر SD رو خیلی زود پایین میاره و اگه خراب بشه دوباره باید لینوکس و برنامه هاشو نصب و همه تنظیماتشو از اول اجرا کنید . پیشنهاد میکنم روی هارد اکسترنال یا فلش مموری ذخیره کنید .
ضمن اینکه دائماً باید SD رو از جاش خارج کنید و ممکنه اسلات هم خراب بشه یا اینکه میتونید یه FTP سرور راه بندازید و از طریق شبکه اطلاعات رو به سیستم اصلی منتقل کنید .
DaRiOuShJh
11-08-2015, 16:15
دستت درد نکنه برادر، اینطوری خیلی خوب شد
ظاهرا یک هسته cpu فقط کار میکرده برای همین پر شده، شاید برنامه آپشنی برای multi tread داشته باشه که بار رو هسته های مختلفش تقسیم بشه و لود باید پیین
swap هم گمونم بشه زیاد کرد الان که 100 مگ هست
برای انتقال اطلاعات هم نیازی به جابجایی فیزیکی نیست با همون اطلاعات root میشه با برنامه هایی مثله فایلزیلا sftp زد و خیلی راحت اطلاعات رو منتقل کرد، البته سرعتش قکر کنم در حد 2-3 مگ در ثانیه بشه نهایت چون هم secure هست هم usb2
پکیج های proftp و ... هم در خود لینوکس با حجم خیلی پایین قابل نصب هستند.
این OS شما آپدیت کردی ورژی چند شده؟
:n16:
ata.royalfalcon
11-08-2015, 17:40
این OS شما آپدیت کردی ورژی چند شده؟
خروجی دستور lsb_release -a در عکس زیر مشخص هست
DaRiOuShJh
11-08-2015, 23:13
دستت شما درد نکنه برادر
خیلی بهت زحمت دادم
ایشالله میگیرم تا چند روز آینده و تست میکنم
امروز تو یوتیوب چند تا فایل معرفیو کانفیگش رو دیدم، ی مقدار هم برنامه براش سرچ کردم، همین نسخه ویزی ش رو ملاک بگیریم نتایج این بود:
1- توی نسخه مدیا سنترش بدون مشکلی ویدئوهای 1080 هم پخش میکنه منتها موسش ی مقدار لگ میزنه ولی تو نمایش ویدئو مشکل نداره، دانگل ویرلس هم داشته باشید با نرم افزار اندرویدیش میتونید با ریموت کنترل گوشی اندرویدیتون کنترل کنید. البته رو پیسی من همین کارو با goldworm server و kmplayer انجام میدم
لینک های زیر هم برای دانلود منیجر و ویدئو پلیر پیدا کردم که حتما خود شما هم دیدیشون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] inux#axzz3iXKsohD1 که به همون aria2 هم اشاره کرده
آموزش نصب و راه اندازی windows 10 هم زیاد پیدا میشه ولی اینکه چه برنامه هایی رو ساپورت میکنه و تا چه مقدار محدود هست رو نتونستم بفهمم
ظاهرا طرفای 380 مگ رم هم اشغال میکنه:n16:
ata.royalfalcon
12-08-2015, 07:31
ظاهرا یک هسته cpu فقط کار میکرده برای همین پر شده، شاید برنامه آپشنی برای multi tread داشته باشه که بار رو هسته های مختلفش تقسیم بشه و لود باید پیین
رفتم يه جستجو كردم مشخص شد اين smplayer يه آپشني داره كه ميشه اينكار رو انجام داد .
If you have a multicore processor: select Preferences in the Options menu. That will open the preferences dialog. Go to the Performance section. Now increase the "threads for decoding" according to the number of cores of your processor (If you have 2 cores, select 2 threads. If you have 4 cores, you can select up to 4 threads, and so on).
همانطوريكه در عكس زير ديده ميشه در قسمت Threads for decoding بايد 4 گذاشت (CPU چهار هسته اي هست) .
If you don't have a multicore processor: select Preferences in the Options menu. That will open the preferences dialog. Go to the Performance section. Check the option "Allow frame drop". This will help to keep A/V sync, although with some video formats it can cause video corruption. You can also experiment with the H.264 "loop filter" option.
همچنين با توجه به متن بالا ، بايد تيك Allow frame drop رو برداشت چون ظاهراً ممكنه باعث خرابي بعضي ويدئو ها هم بشه .
DaRiOuShJh
12-08-2015, 08:31
دست گلت درد نکنه برادر
والا منم الان زنگ زدم به این سایتی که اینترنتی میفروشه میگه رسپری ها کلا گارانتی ندارن مهلت تست 24 ساعته هم ندارن :))
خب بابا پس به چه حسابی بگیریم؟
الان چک کردم ی دونه کامپیوتر جیبی کوچیک هم اومده که ویندوز 8 درست حسابی روش نصبه طرفای 400 قیمتشه ولی گقت برای 24 ساعت روشن بودن جواب نمیده
یکی دو تا هم اندرویدی هست گفت میتونید از اونا هم استفاده کنید ولی میگه همه رو نمیشه 24 ساعته استفاده کرد:n02:
من که بالاخره نفهمیدم چی کار باید بکنه آدم
ata.royalfalcon
12-08-2015, 13:47
مقايسه كلي Raspberry pi (مدل 500 مگابايتي) با ساير بردها ي مشابه :
DaRiOuShJh
15-08-2015, 09:58
ممنون
این مقاله هم برای کاهش IO روی کارت حافشه خوب چیزایی رو اشاره کرده:
ما توی سرورهای انترنتی معمولا tmp database رو میبریم رو رم که سرعت رو زیاد کنه:n16:
SNOW PATROL
29-11-2015, 13:29
اگر دوستان علاقه مند به خرید این بردها هستند توجه کنند که رزبری پای چند روز پیش مدل بسیار ارزان قیمت جدیدی رو روانه بازار ها کرده که فقط 5 دلار قیمت داره و حتی به صورت رایگان هم در بعضی کشور ها ارائه میشه در اینده نزدیک هم با قیمت حدود 30-40 تومنی باید وارد بازار کشور بشه .. مشخصاتش برای دانلودر مناسب به نظر میرسه
DaRiOuShJh
29-11-2015, 14:07
ممنون برادر
یه دونه ورژن RPC اومده که اونم میدن طرفای 150
دیگه تو سایت های ایرانی ندیدم مدل دیگه ای آورده باشن هنوز
SNOW PATROL
29-11-2015, 21:07
ممنون برادر
یه دونه ورژن RPC اومده که اونم میدن طرفای 150
دیگه تو سایت های ایرانی ندیدم مدل دیگه ای آورده باشن هنوز
تازه دو سه روزه اومده یک ماهی حدودن طول میکشه در ایران موجود بشه
DaRiOuShJh
30-11-2015, 09:45
ممنون
ببینیم 5 دلاز تا برسه ایران چه قدر میشه
من منتظر عملی شدن این پروژه بودم رسپری زودتر انجامش داد:
SNOW PATROL
30-11-2015, 20:39
ممنون
ببینیم 5 دلاز تا برسه ایران چه قدر میشه
من منتظر عملی شدن این پروژه بودم رسپری زودتر انجامش داد:
شیراز رسید قیمت سری اول 55 هزار تومان !!مثل همیشه افتاب رایانه
البته بنده از مسئول فروشگاه سوال کردم و ایشون گفتند که سری اول رو با قیمت 12 یورو تهیه کرده اند ودر اینده با قیمت پایین تری در حد 20 هزار تومان موجود میکنند
+ + +
موجودی تمام شد !! :|
DaRiOuShJh
01-12-2015, 10:29
ممنون برادر، حالا تا ی مقدار بیاد و برسه زمان میبره
30 سال منتظر بودیم ی سال هم روش :D
+++++++++++++
تو سایتش مسنکه اشاره شده که سیستم عامل خود رسپری رو فقط داره، نمیدونم اوبونتو و ... هم روش نصب میشه یا نه
البته رمش که مناسب هست برای اکثر لینوکسی ها
farshad-fm
09-12-2015, 09:15
سلام
دوستان میخواستم بدونم دوتا سیستم زیرذ هرکدوم در ماه حدودا چقدر هزینه برق مصرفی دارن. روزی 12 ساعت مصرف:
سیستم 1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%86%D8%AA%D9%84+i5+6400+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8% A7%DB%8C+%D9%84%DB%8C%DA%A9/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+H170+PRO+GAMING/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%84+%D9%85%D8%AF%D9%84+%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%A C%D8%A7%D9%88%D8%B2+%D9%88%DB%8C+2400+%D9%85%DA%AF %D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2+8+%DA%AF%DB%8C%DA%A F/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%DA%A9+%D8%B2%D9%88%D8%AA%D8%A7%DA%A9+GTX+960 +AMP/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87+% D8%AF%DB%8C%D9%BE%DA%A9%D9%88%D9%84+%D9%85%D8%AF%D 9%84+%DA%AF%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%B3+%D8%A7%D8%B3+4 0/
مونیتور ال سی دی
سیستم 2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%86%D8%AA%D9%84+i3+4170+%D9%87%D8%A7%D8%B3%D9% 88%D9%84/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2%D8%B1%D8%A7%DA%A9+H97M+Pro4/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%DA%A9+%D8%B2%D9%88%D8%AA%D8%A7%DA%A9+GTX+950 +AMP/
ata.royalfalcon
14-04-2016, 19:47
امروز رفتم جمهوری . یدونه raspberry pi 2 خریدم به اضافه دو عدد کیس شیشه ای جمعاً 150 هزار تومن . البته یکی از این کیسها برای raspberry pi 2 اولی هست که قبلاً خریده بودم.
بعد رفتم پاساژ توکل جک آداپتور مادگی 5.5 میلیمتری خریدم . بعد اومدم میدان ولیعصر ، مرکز کامپیوتر ایران یدونه microSD هشت گیگ ADATA خریدم 15 هزار تومن به اضافه تبدیل USB به micro USB . چون خروجی آداپتور سه آمپری که دارم جک 5.5 میلیمتری داره و micro USB نیست در نتیجه ایندو سیم باید بریده و دوباره به هم لحیم بشن .
خیلی دنبال تبدیل جک آداپتور به micro USB گشتم ولی پیدا نکردم به همین خاطر مجبور شدم اینکار رو انجام بدم .
DaRiOuShJh
16-04-2016, 11:21
امروز رفتم جمهوری . یدونه raspberry pi 2 خریدم به اضافه دو عدد کیس شیشه ای جمعاً 150 هزار تومن . البته یکی از این کیسها برای raspberry pi 2 اولی هست که قبلاً خریده بودم.
بعد رفتم پاساژ توکل جک آداپتور مادگی 5.5 میلیمتری خریدم . بعد اومدم میدان ولیعصر ، مرکز کامپیوتر ایران یدونه microSD هشت گیگ ADATA خریدم 15 هزار تومن به اضافه تبدیل USB به micro USB . چون خروجی آداپتور سه آمپری که دارم جک 5.5 میلیمتری داره و micro USB نیست در نتیجه ایندو سیم باید بریده و دوباره به هم لحیم بشن .
خیلی دنبال تبدیل جک آداپتور به micro USB گشتم ولی پیدا نکردم به همین خاطر مجبور شدم اینکار رو انجام بدم .
به به؛ مبارک باشه برادر
کجای جمهوری خریدی؟ خود رزبری تنهایی چند بود؟
آداپتور مخصوص نمیشه براش گرفت؟
ata.royalfalcon
16-04-2016, 14:49
به به؛ مبارک باشه برادر
کجای جمهوری خریدی؟ خود رزبری تنهایی چند بود؟
آداپتور مخصوص نمیشه براش گرفت؟
ساختمان آلومنیوم طبقه سه واحد 337 . مدل دو 135 هزار تومن مدل سه هم 189 هزار تومن قیمتش بود .
از شارژ موبایل میتونید استفاده کنید البته تا اونجایی که دیدم بیشتر از دو آمپر نبوده . من از سه آمپری استفاده میکنم . البته بعضی اوقات مثلاً یه دیوایسی رو به USB وصل میکنم یا لود CPU بالا میره دچار افت ولتاژ یا جریان میشه .
DaRiOuShJh
17-04-2016, 10:04
ساختمان آلومنیوم طبقه سه واحد 337 . مدل دو 135 هزار تومن مدل سه هم 189 هزار تومن قیمتش بود .
از شارژ موبایل میتونید استفاده کنید البته تا اونجایی که دیدم بیشتر از دو آمپر نبوده . من از سه آمپری استفاده میکنم . البته بعضی اوقات مثلاً یه دیوایسی رو به USB وصل میکنم یا لود CPU بالا میره دچار افت ولتاژ یا جریان میشه .
نسخه دوش همون یک گیگ رمیه باشه نسخه سومش کدومه عطا جان؟
بعد شماره هم داری ازشون بهم بدی؟ همون قیمت کویر الکترونیک میدن ظاهرا
خودشون همه لوزازم جانبی هاش رو هم دارن؟
- - - Updated - - -
راستی عطا جان پایه بودی ی تاپیک جداگونه برای رزبری بزنیم از تجربه های شما هم استفاده کنیم:n16:
ata.royalfalcon
17-04-2016, 14:35
نسخه دوش همون یک گیگ رمیه باشه نسخه سومش کدومه عطا جان؟
بعد شماره هم داری ازشون بهم بدی؟ همون قیمت کویر الکترونیک میدن ظاهرا
خودشون همه لوزازم جانبی هاش رو هم دارن؟
- - - Updated - - -
راستی عطا جان پایه بودی ی تاپیک جداگونه برای رزبری بزنیم از تجربه های شما هم استفاده کنیم:n16:
نسخه سوم علاوه بر CPU قویتر (1.2 گیگاهرتزی در مقایسه با 900 مگاهرتزی نسخه دو) بلوتوث و WiFi هم داره .
در مورد لوازم جانبی چیزی نپرسیدم متاسفانه .
فقط اینکه من کیس شیشه ای رو نپسندیدم اصلاً . خارهاش بسیار سخت جا میره و احتمال زیادی هست که بشکنه . ضمن اینکه اونقدر فضاش تنگه که raspberry pi رو باید اول بذاری داخل کیس شیشه ای و بعد باکس رو سرهم کنین . یعنی نمیشه اول باکس رو سرهم کنی و بعد raspberry pi رو داخلش بذارین یعنی اینقدر که فضای تنگی داره . ضمناً وقتی داخل کیس هست کابل HDMI خوب اتصال برقرار نمیکنه ، یعنی با وجودیکه تصویرش روی مانیتور دیده میشه ولی بازهم مانیتور پیغام عدم دریافت سگنال میده . در کل این باکس شیشه ای رو فراموش کنید . یا یدونه بهترشو پیدا کنید یا خودتون بسازید .
DaRiOuShJh
17-04-2016, 14:48
نسخه سوم علاوه بر CPU قویتر (1.2 گیگاهرتزی در مقایسه با 900 مگاهرتزی نسخه دو) بلوتوث و WiFi هم داره .
در مورد لوازم جانبی چیزی نپرسیدم متاسفانه .
فقط اینکه من کیس شیشه ای رو نپسندیدم اصلاً . خارهاش بسیار سخت جا میره و احتمال زیادی هست که بشکنه . ضمن اینکه اونقدر فضاش تنگه که raspberry pi رو باید اول بذاری داخل کیس شیشه ای و بعد باکس رو سرهم کنین . یعنی نمیشه اول باکس رو سرهم کنی و بعد raspberry pi رو داخلش بذارین یعنی اینقدر که فضای تنگی داره . ضمناً وقتی داخل کیس هست کابل HDMI خوب اتصال برقرار نمیکنه ، یعنی با وجودیکه تصویرش روی مانیتور دیده میشه ولی بازهم مانیتور پیغام عدم دریافت سگنال میده . در کل این باکس شیشه ای رو فراموش کنید . یا یدونه بهترشو پیدا کنید یا خودتون بسازید .
ممنون بابت توضیحات
فرصت کنم حتما میرم ببینم خودشون هم چیا پیشنهاد می کنن همونا رو میگیرم
sajjadorgadimi
19-04-2016, 19:23
تو میزان مصرف سیستم کارت گرافیک حرف اول رو میزنه
اگه کارت گرافیک سیستم قوی باشه سیستم بالای 400 وات مصرف میکنه
ولی اگه از کارت گرافیک ضعیف استفاده شده باشه حدودا 250 وات مصرف داره
البته این نظر تجربی خودمه :5:
کارت گرافیک های قوی جدید مصرف برقشون کاملا کمتر از قدیمی ها شده و این طرز فکر درست نیست که کارت گرافیک قویتر از کارت گرافیک ضعیفتر برق بیشتر مصرف میکنه!
EhsanCPU
19-04-2016, 20:03
کارت گرافیک های قوی جدید مصرف برقشون کاملا کمتر از قدیمی ها شده و این طرز فکر درست نیست که کارت گرافیک قویتر از کارت گرافیک ضعیفتر برق بیشتر مصرف میکنه!
دوست عزیز اتفاقا طرز فکر شما که نمیدونم از کی شنیدین کاملا اشتباهه
این نظر من که نقل قولش کردین با اینکه تاریخش ماله سال 2011 هست یعنی دقیقا 5 سال پیش
و از سال 2011 تا 2016 با اینکه فنآوری های جدید اومده ولی مصرف کارتهای گرافیک قدرتمند کم نشده و متعادل شده
قبل از نقل قول کردن پست ها بد نیست کمی تحقیق کنید
همین الان هم کارت گرافیکهای قدرتمند سری 700 و 800 و 900 انویدیا به پاور های بالای 600 وات نیاز دارن دیگه اگه SLI هم بشن که میره روی 1000 وات
و حرف من هم برای اون زمان یعنی سال 2011 و هم برای حالا که 2016 هست کاملا صدق میکنه و درسته
sajjadorgadimi
19-04-2016, 21:00
دوست عزیز اتفاقا طرز فکر شما که نمیدونم از کی شنیدین کاملا اشتباهه
این نظر من که نقل قولش کردین با اینکه تاریخش ماله سال 2011 هست یعنی دقیقا 5 سال پیش
و از سال 2011 تا 2016 با اینکه فنآوری های جدید اومده ولی مصرف کارتهای گرافیک قدرتمند کم نشده و متعادل شده
قبل از نقل قول کردن پست ها بد نیست کمی تحقیق کنید
همین الان هم کارت گرافیکهای قدرتمند سری 700 و 800 و 900 انویدیا به پاور های بالای 600 وات نیاز دارن دیگه اگه SLI هم بشن که میره روی 1000 وات
و حرف من هم برای اون زمان یعنی سال 2011 و هم برای حالا که 2016 هست کاملا صدق میکنه و درسته
من که قبلا کارت gts 450 داشتم حداقل پاور مورد نیاز براش 400 وات بود
حالا gtx 960 دارم که اون هم 400 وات مصرف میکنه!
gtx 450 و gtx 960 فرق نداره؟؟؟؟
ببین gtx 960 چقدر از gts 450 قویتره!
مصرفشم یکیه
تاره gtx 750 ti ها هم 350 وات نیاز دارن
حالا من نمیدونم کجای این کارت گرافیک های قوی مصرف بیشتری نسبت به قدیمی تر ها دارن
sli هم هیچ ربطی به موضوع نداره که اینجا مطرح کردی
همه میدونن که sli نیاز به پاور قویتر داره
EhsanCPU
19-04-2016, 21:15
مصرفشم یکیه
حالا من نمیدونم کجای این کارت گرافیک های قوی مصرف بیشتری نسبت به قدیمی تر ها دارن
دوست عزیز شما چون دیدین 960 به پاور 400 وات نیاز داره فکر میکنین همه کارت گرافیکهای جدید به پاور 400 واتی نیاز دارن ؟؟؟ :n04:
بله 960 به پاور 400 نیاز داره و قویتر از 450 هست ولی در مقایسه با 970 و 980 و TITAN و بعضی از مدلای سری 700 و 800 که قدرتمند و سری گیمینگ هستن حرفی برای گفتن نداره و کم میاره
ضمنا کارت گرافیکهای قدرتمندی مثل 970 و 980 و TITAN و بعضی از مدلای سری 700 و 800 به پاور 600 به بالا نیاز دارن
SLI هم مثال بود
sajjadorgadimi
23-04-2016, 08:10
دوست عزیز شما چون دیدین 960 به 400 وات نیاز داره فکر میکنین همه کارت گرافیکهای جدید 400 واتی هستن ؟؟؟ :n04:
بله 960 به پاور 400 نیاز داره و قویتر از 450 هست ولی در مقایسه با 970 و 980 و TITAN و بعضی از مدلای سری 700 و 800 که قدرتمند و سری گیمینگ هستن حرفی برای گفتن نداره و کم میاره
ضمنا کارت گرافیکهای قدرتمندی مثل 970 و 980 و TITAN و بعضی از مدلای سری 700 و 800 به پاور 600 به بالا نیاز دارن
SLI هم مثال بود
آقا شما دارین برای من از تایتان حرف میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایتان قوترین کارت گرافیک دنیاست و به 600 وات نیاز داره
شما داری قویترین کارت گرافیک جهان رو با ضعیفترین مقایسه میکنی؟
gts 450 رو اصلا میشه با تایتان مقایسه کرد؟؟
15 تا gts 450 نمیتونن جای یه تایتان رو بدن انوقت تو اونو با تایتان و ti 980 مقایسه میکنی؟؟؟
EhsanCPU
23-04-2016, 10:37
این پست را شما ندادین ؟؟؟
مصرفشم یکیه
این پست رو چطور ؟؟؟
به نظر شما gtx 960 و gtx 750 جدیدترین و قدرتمندترین کارت گرافیک در جهان هستن :n02:
آقا شما دارین برای من از تایتان حرف میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایتان قوترین کارت گرافیک دنیاست و به 600 وات نیاز داره
شما داری قویترین کارت گرافیک جهان رو با ضعیفترین مقایسه میکنی؟
gts 450 رو اصلا میشه با تایتان مقایسه کرد؟؟
15 تا gts 450 نمیتونن جای یه تایتان رو بدن انوقت تو اونو با تایتان و ti 980 مقایسه میکنی؟؟؟
بله TITAN و GTX 980 کارت گرافیکای قدرتمند و جدید هستن
شما اصلا پست های من رو با دقت نمیخونین من اصلا از gts 450 صحبت نکردم من در پستم از gtx 960 صحبت میکردم که شما فکر میکنین اون جدیدترین و قدرتمند ترین کارت گرافیکه و چون به پاور 400 واتی نیاز داره شما فکر میکنین همه کارت گرافیک های قدرتمند جدید هم به پاور 400 واتی نیاز دارن که این موضوع کاملا اشتباهه ...
flashpoint1985
23-04-2016, 10:55
سايتى كه معرفى كرديد ظاهرا ديگه كار نميكنه اگر آدرس جديدشو داريد ممنون ميشم بفرستيد
محمد7966
23-04-2016, 10:58
سايتى كه معرفى كرديد ظاهرا ديگه كار نميكنه اگر آدرس جديدشو داريد ممنون ميشم بفرستيد
این یک سایت دیگه برای کیس
eXtreme Power Supply Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpcp30
23-04-2016, 11:35
سلام دوستان
کارت گرافیک درسته که هرچقد قویتر بشه مصرف بیشتری داره اما در نسل خودش... مثلا 960 ، 120 وات مصرف داره 970 ، 145 و 980 ، 165 (رفرنس) :
6 سال قبل 460 ، حدود 160 وات بود اگه اشتباه نکنم اما حالا 960 بیش از دو برابر قدرت 460 رو داره اما مصرفش کمتره ، این مقایسه رو هم آپلود کردم میتونید ببینید (نسبت فریم به مصرف) :
در مورد 400 واتی هم که بحث میکنید پاور پیشنهادی هست نه مصرف کارت
مصرفی که کارت داره هم در حالت فول لود هست در حالت عادی چند برابر کمتر هست مثلا همین 960 رفرنس در حالت عادی 10 وات هست :
:n40:
sajjadorgadimi
23-04-2016, 19:35
این پست را شما ندادین ؟؟؟
این پست رو چطور ؟؟؟
به نظر شما gtx 960 و gtx 750 جدیدترین و قدرتمندترین کارت گرافیک در جهان هستن :n02:
بله TITAN و GTX 980 کارت گرافیکای قدرتمند و جدید هستن
شما اصلا پست های من رو با دقت نمیخونین من اصلا از gts 450 صحبت نکردم من در پستم از gtx 960 صحبت میکردم که شما فکر میکنین اون جدیدترین و قدرتمند ترین کارت گرافیکه و چون به پاور 400 واتی نیاز داره شما فکر میکنین همه کارت گرافیک های قدرتمند جدید هم به پاور 400 واتی نیاز دارن که این موضوع کاملا اشتباهه ...
شما 450 رو با تایتان مقایسه نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه؟؟؟؟
دوست عزیز شما چون دیدین 960 به پاور 400 وات نیاز داره فکر میکنین همه کارت گرافیکهای جدید به پاور 400 واتی نیاز دارن ؟؟؟ :n04:
SLI هم مثال بود
و در ضمن نمیدونستم 960 خیلی قدیمیه و ماله دوران عصر حجره
ممنون که یاد آوری کردی!
و من کجا گفتم قویترین کارت گرافیک جهان مصرفش کمتره؟؟؟
به یه عینک نیاز داری
منظور من اینه که 450 هم با اون ضعیفیش 400 وات مصرف می کنه و 960 هم
من هم اصلا نگفتم همه ی کارت گرافیک ها به 400 وات نیاز دارن
اصلا شما چند سال داری؟
کم کم داره این احساس بهم دست میده که دارم با یه بچه بحث میکنم
چون داری حرفای بی ربط میزنی
EhsanCPU
23-04-2016, 20:13
شما 450 رو با تایتان مقایسه نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه؟؟؟؟
و در ضمن نمیدونستم 960 خیلی قدیمیه و ماله دوران عصر حجره
ممنون که یاد آوری کردی!
و من کجا گفتم قویترین کارت گرافیک جهان مصرفش کمتره؟؟؟
به یه عینک نیاز داری
منظور من اینه که 450 هم با اون ضعیفیش 400 وات مصرف می کنه و 960 هم
من هم اصلا نگفتم همه ی کارت گرافیک ها به 400 وات نیاز دارن
اصلا شما چند سال داری؟
کم کم داره این احساس بهم دست میده که دارم با یه بچه بحث میکنم
چون داری حرفای بی ربط میزنی
نه بازم میگم من 450 رو با تایتان مقایسه نکردم 960 رو مقایسه کردم
شما که یه پست را نمیتونین درست بخونین و درک کنین خواهشا دیگه به این بحث ادامه ندین
من ترجیح میدم این بحث را با فردی مثل شما ادامه ندم چون به هیچ جایی نمیرسه به جز بسته شدن تاپیک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.