ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه برای اندروید برنامه بنویسیم؟

yashgin128
07-11-2011, 20:01
سلام
تصمیم دارم وارد برنامه نویسی سیستم عامل های موبایل شوم و در بین این سیستم عامل ها علاقه خاصی به اندروید به خاطر اینده روشنی که داره ،دارم.
اما مشکل من اینه که اینقدر مطالب مختلف در این مورد تو اینترنت وجود داره که ادم به شک میفته.
بالاخره من چطور برای اندروید برنامه سازی کنم؟منظورم اینه که با چه زبانی؟
ایا یک زبان مشخص وجود داره یا نه؟
به نظر شما بهترین زبان واسه اینکار کدومه؟
sin2x=2sinxcosx
07-11-2011, 23:32
سلام
زبان برای برنامه نویسی آندروید جاوا هست که SDK آندروید رو دانلود می کنین و یه پلاگین هایی برای eclipse نصب می کنین و تو eclipse پروژه آندروید ایجاد می کنین و با زبان جاوا شروع به برنامه نویسی می کنین .
به نظر من بهترین و کامل ترین (کامل ترین) و صد البته معتبر ترین منبع برای آندروید :
developer.android.com
هست که مراحل تنظیم و آماده سازی eclipse و دانلود SDK و اینا رو توش به صورت کامل و به روز می تونین ببینین .

yashgin128
08-11-2011, 11:38
سلام
زبان برای برنامه نویسی آندروید جاوا هست که SDK آندروید رو دانلود می کنین و یه پلاگین هایی برای eclipse نصب می کنین و تو eclipse پروژه آندروید ایجاد می کنین و با زبان جاوا شروع به برنامه نویسی می کنین .
به نظر من بهترین و کامل ترین (کامل ترین) و صد البته معتبر ترین منبع برای آندروید :
developer.android.com
هست که مراحل تنظیم و آماده سازی eclipse و دانلود SDK و اینا رو توش به صورت کامل و به روز می تونین ببینین .

ممنون
با زبان های دیگه هم میشه واسه اندروید برنامه نویسی کرد؟
در ضمن اگه ممکنه یه کم در مورد این sdk , eclipse توضیح بدین که اصلا چی هستن؟کارشون چیه؟
یه سوال دیگه qt هم نقشی داره در برنامه نویسی اندروید یا نه؟
متشکر

sin2x=2sinxcosx
08-11-2011, 17:07
ممنون
با زبان های دیگه هم میشه واسه اندروید برنامه نویسی کرد؟
در ضمن اگه ممکنه یه کم در مورد این sdk , eclipse توضیح بدین که اصلا چی هستن؟کارشون چیه؟
یه سوال دیگه qt هم نقشی داره در برنامه نویسی اندروید یا نه؟
متشکر

با زبان های دیگه فکر نکنم بشه . چون همه package های گوگل برای develop کردن ، تحت زبان جاوا نوشته شده اند .
eclipse یک IDE از شرکت IBM هست که توش می تونین کدهاتون به زبان های مختلفو بنویسین ، ویرایش کنین ، کامپایل کنین و اجرا کنین و خیلی امکانات دیگه . (eclipse برای جاوا = Visual Studio برای #C )
sdk مخفف software development kit هست . یعنی یه کیت برای توسعه دادن نرم افزار . یعنی بسته ای که کمک می کنه application های خودتونو به راحتی توسعه بدین . این کیت برای آندروید حاوی کتابخانه های مورد نیاز ، شبیه ساز دستگاه آندروید و تعدادی ابزارهای دیگه هستن . پس وجودش برای برنامه نویسی آندروید لازمه و اولین کار دانلود همین SDK هست .
در مورد QT هم فکر کنم یه چیزی هست به اسم Necessitas (اگه درس نوشته باشم) که باهاش می تونین application های QT رو رو دستگاه های آندروید اجرا کنین .
ولی تا حالا باهاش کار نکردم و اطلاعات زیادی در موردش ندارم متاسفانه .

yashgin128
08-11-2011, 19:27
با زبان های دیگه فکر نکنم بشه . چون همه package های گوگل برای develop کردن ، تحت زبان جاوا نوشته شده اند .
eclipse یک IDE از شرکت IBM هست که توش می تونین کدهاتون به زبان های مختلفو بنویسین ، ویرایش کنین ، کامپایل کنین و اجرا کنین و خیلی امکانات دیگه . (eclipse برای جاوا = Visual Studio برای #C )
sdk مخفف software development kit هست . یعنی یه کیت برای توسعه دادن نرم افزار . یعنی بسته ای که کمک می کنه application های خودتونو به راحتی توسعه بدین . این کیت برای آندروید حاوی کتابخانه های مورد نیاز ، شبیه ساز دستگاه آندروید و تعدادی ابزارهای دیگه هستن . پس وجودش برای برنامه نویسی آندروید لازمه و اولین کار دانلود همین SDK هست .
در مورد QT هم فکر کنم یه چیزی هست به اسم Necessitas (اگه درس نوشته باشم) که باهاش می تونین application های QT رو رو دستگاه های آندروید اجرا کنین .
ولی تا حالا باهاش کار نکردم و اطلاعات زیادی در موردش ندارم متاسفانه .

ممنون دوست عزیز
1.شما خودت واسه انروید برنامه نوشتی؟
2.کلا ارزش یاد گرفتن داره؟
3.من تا حالا با جاوا کار نکردم ولی با خانواده سی و پاسکال و بیسیک تا دلت بخواد تو دانشگاه کار کردم.کار کردن با جاوا سخت نیست؟
4.من درست متوجه نشدم eclipse یه محیط برنامه سازی هست که توش میشه برنامه نوشت و sdk نقش کامپایلر برای اندروید رو داره؟
5.محیطی که واسه برنامه نویسی برای اندروید فراهم شده دقیقا همان محیطی هست که شرکت های بزرگ واسه اندروید(برای گوشی ها و تبلت ها)نرم افزار های خود را میسازند یا اساسا این شرکت ها از محیط های دیگری استفاده میکنند؟
6.اموزش فارسی اگه دارید واسه مثل منی که اطلاعات چندانی ندارد ،اگه میشه اینجا بزارید.
7.به عنوان سوال اخر چقدر برنامه نویسی واسه جاوا با برنامه نویسی واسه اندروید تفاوت داره؟
شرمنده دوست عزیز اگه اینهمه سوال کردم.

sin2x=2sinxcosx
09-11-2011, 00:04
ممنون دوست عزیز
1.شما خودت واسه انروید برنامه نوشتی؟
2.کلا ارزش یاد گرفتن داره؟
3.من تا حالا با جاوا کار نکردم ولی با خانواده سی و پاسکال و بیسیک تا دلت بخواد تو دانشگاه کار کردم.کار کردن با جاوا سخت نیست؟
4.من درست متوجه نشدم eclipse یه محیط برنامه سازی هست که توش میشه برنامه نوشت و sdk نقش کامپایلر برای اندروید رو داره؟
5.محیطی که واسه برنامه نویسی برای اندروید فراهم شده دقیقا همان محیطی هست که شرکت های بزرگ واسه اندروید(برای گوشی ها و تبلت ها)نرم افزار های خود را میسازند یا اساسا این شرکت ها از محیط های دیگری استفاده میکنند؟
6.اموزش فارسی اگه دارید واسه مثل منی که اطلاعات چندانی ندارد ،اگه میشه اینجا بزارید.
7.به عنوان سوال اخر چقدر برنامه نویسی واسه جاوا با برنامه نویسی واسه اندروید تفاوت داره؟
شرمنده دوست عزیز اگه اینهمه سوال کردم.

1. یه خورده سراغشو گرفتم . فعلا دارم تمرین می کنم .
2. بله . برای موبایل می تونم بگم بهترین انتخاب همینه .
3. نه زیاد . فرقی نداره که . syntax ها فرق می کنه که باید یاد بگیرین
4. eclipse محیطه و sdk هم فرض کنین مثلا حاوی stdlib یا math.h و ایناس که باید include کنین .
5. بله همینه . هر کی بخواد برنامه برا اندروید بسازه دقیقا همین sdk رو دانلود می کنه و قوی تر از eclipse برا اینکار وجود نداره .
6. آموزش فارسی نه متاسفانه . یعنی من تا حالا ندیدم .
برا آموزش می تونین از beginning android application development استفاده کنین .
7. اصلا فرق نداره . فقط تو آندروید از کلاس ها و package های مختص آندروید استفاده می کنین . و الا مفاهیم همون ها هستن .

uncocoder
31-01-2012, 23:31
سلام

دوستان چنانچه تمایل داشتند می توانند از لینک های زیر جهت مطالعه دوره آموزشی برنامه نویسی آندروید استفاده نمایند.
آموزشها رایگان است و خواهد ماند. چنانچه استقبالی از آموزشها صورت گیرد، ادامه پیدا خواهد کرد.
هدف از ارائه این آموزشها صرفاً افزایش دانش فنی علاقه مندان است.

مقدمه و توافق نامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش مطالعه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت اول - آماده کردن محیط برنامه نویسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت دوم - ساخت و اجرای اولین پروژه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت سوم - استفاده از UI ( مقدماتی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت چهارم - شیء گرایی ( مقدماتی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بهنام آقاجانی