PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال برای ارتقا سیستم

M A X I M U M
07-11-2011, 14:53
سلام دوستان
من سیستم فعلیم اینه

cpu : AMD Athlon X64 Dual Core 4200
Motherboard : Gigabyte M56S-S3
Ram : 2 Gb DDR2 800 Kingston
Power : Green 380A-EU
Graphic : Asus EAH4670 GDDR3 1GB

Screen Resolution : 1920x1080

و باقی مخلفات من الان با این سیستم میتونم بیشتر بازی های روز رو بدون مشکل بازی کنم و خیلی راحت بالای 30 فریم بگیرم
به جز یه سری بازی ها که مجبورم رزولیشن رو هم بیارم پایین مثلا روی 1680 در 1050 بذارمشون
مثل کرایسیس یا بلک اوپس و غیره

حالا من نمیخوام بطور کامل هزینه کنم چون الان نمیتونم زیاد پای سیستم باشم و فقط میخوام بازی های روز مثل بتلفیلد و کالاف و غیره رو با بهترین کیفیت بازی کنم
برای همین نشستم فکر کردم دیدم برای ویندوز 7 کلا منطق اینو میگه که 4 گیگ رم باید داشته باشه
پس میخوام ۲ گیگ رم دیگه هم بگیرم که الان 40 تومنه
همچنین کارت گرافیکم رو هم میخوام عوض کنم به EVGA GTX560 که یه کارت تاپ کلس حساب میشه
الان با یکی از دوستام تو یه انجمن خارجی هم در مورد این گفتم اون گفتش که با این سیستم میتونی تمام بازی های روز خیلی راحت انجام بدی و فریم خیلی بالایی بگیری چون در خود بازی این GPU هست که تاثیر گذاره به جز یه سری از بازی ها که میزان محاسبات رفلکشن ها و فیزیک بازی زیاده و Cpu هم باید نقشی ایفا کنه

حالا میخوام نظر شمارو بپرسم با این ارتقا من بتلفیلد ۳ رو مثلا روی رزولیشن Full HD چند فریم خواهم گرفت ؟

راستی الان فقط میخوام همین دو قطعه رو ارتقا بدم کارت گرافیک رو هم میخواستم 460 بگیرم اما چون میخوام تابستان کلا سیستم رو از نو ببندم دیدم شاید مجبور بشم 460 رو عوض کنم واسه همین برادر بزرگترش 560 رو انتخاب کردم که واقعا در تمام بنچمارک ها ترکونده و آمار فریم هاش صدتاییه به قول معروف

حالا نظر شما رو هم بدونم خیلی خوبه ممنون

Ultra_Black
07-11-2011, 15:34
سلام
پاورتون برای GTX560 خیلی کمه و اول باید به فکر تعویض پاور باشین...

M A X I M U M
07-11-2011, 15:48
ممنون اما به جز پاور که خودم فکرش رو می کردم نظرت در مورد کل سیستم چیه
یعنی این سیستم در بتلفیلد ۳ با Ultra و High در رزولیشن Full HD چند فریم میتونه بگیره ؟
نظر شخصی خودت؟

Ultra_Black
07-11-2011, 16:07
یعنی این سیستم در بتلفیلد ۳ با Ultra و High در رزولیشن Full HD چند فریم میتونه بگیره ؟
نظر شخصی خودت؟
خب مسلما نمی تونید از تمام قدرت GTX560 استفاده کنید و پردازنده تون این کارت رو محدود خواهد کرد...
و احتمالا برای این که بالای 30 فریم بگیرید باید از رزولوشن و جزئیاتش کم کنید.

M A X I M U M
07-11-2011, 16:28
دوست عزیز من از چندین نفر از انجمن اورکلاکینگ پرسیدم گفتن
با این سیستم و با این گرافیک و از اونجایی که گرافیک سهم 75-85 درصدی در رندرینگ تصویر و پیشبرد یه بازی داره میتونم خیلی راحت انتظار فریم 46-تا50 رو داشته باشم
اگه من به فریم 40 نرسم خب بهتره برم ایکس باکس بگیرم
کسی نظر دیگه ای نداره ؟

mInI_ClockEr
07-11-2011, 16:56
دوست عزیز من از چندین نفر از انجمن اورکلاکینگ پرسیدم گفتن
با این سیستم و با این گرافیک و از اونجایی که گرافیک سهم 75-85 درصدی در رندرینگ تصویر و پیشبرد یه بازی داره میتونم خیلی راحت انتظار فریم 46-تا50 رو داشته باشم
اگه من به فریم 40 نرسم خب بهتره برم ایکس باکس بگیرم
کسی نظر دیگه ای نداره ؟

به هیچ عنوان نمیتونید شما با 560 40 فریم بگیرید مگر اینکه رزولیشن و جزئیات رو بیارید پایین دوست گرامی
اگر این 2موضوع براتون مشکلی نیست خب پس همه چی حل هست
ولی اگر فکر میکنید نمیتونید با این 2 مشکل کنار بیایید میتونید برید Xbox بگیرید که البته اون همه فکر نکنم کیفیت PC رو به شما بده
در هر صورت تصمیم نهایی با شما خواهد بود

M A X I M U M
07-11-2011, 17:17
منظورتون اینه که خود 560 قدرت 40 فریم گرفتن رو نداره یا بقیه سیستم مانعش میشن ؟

EXTREME
07-11-2011, 17:51
منظورتون اینه که خود 560 قدرت 40 فریم گرفتن رو نداره یا بقیه سیستم مانعش میشن ؟
پردازنده محدودیت ایجاد میکنه برای گرافیک و پاور هم کمه

pouyapro
08-11-2011, 12:48
پردازنده محدودیت ایجاد میکنه برای گرافیک و پاور هم کمه
همینطور که دوستان اشاره کردن سیستم کلا ضعیفه و تنها تعویض گرافیک مشکلت رو حل نمیکنه. اگر فقط برای بازی میخوای به نظر من 100% کنسول بگیر.
و اگر هدفت از سیستمی که تابستون میخوای ببندی هم بازی کردنه پولهاتو نگه دار برای نسل بعدی کنسول ها که 6-8 سال خیالت از بازیها جمع باشه.با سیستمی هم که تابستون ببندی 3سال بعد باید عزا بگیری!

ess_1362
08-11-2011, 22:49
شما روی این برد امکان بهرهمندی از یکسری پردازنده های سوکت am3 را هم دارید
مثلا با حدود 130 تومن می تونید یک Phenom ii x4 850 را خریداری کنید که تقریبا مشکل محدودیت پردازنده را برای شما مرتفع خواهد کرد