ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن مانیتور لب تاپ asus

PeZooZo
07-11-2011, 13:27
سلام دوستان.
من یک لبتاپ asus k51ac دارم.
دیروز ویندوز عوض کردم همه چیز هم نصب کردم خیلی معمولی و اوکی.صبح پتاشدم روشن کردم دیدم صفحه نمایش روشن نمیشه!
ولی چراغ های لبتاپ روشن میشه!
تو این 3 سال تاحالا این مشکل را نداشتم.یعنی کلا مشکل باهاش نداشتم!
این روز عید به دادم برسید :(
مخلصم....

F R E E M A N
07-11-2011, 14:20
روی مانیتور دیگه تصویر داره؟
روشن که میشه صدایی از اسپیکر داری؟
بایوس آپدیت نکردی؟

PeZooZo
07-11-2011, 14:41
روی مانیتور دیگه تصویر داره؟
با کابل hdmi بزنم به یک لبتاپ دیگه باید تصویر بره رو لبتاپ میزبان؟

روشن که میشه صدایی از اسپیکر داری؟
از اسپیکر که نه ولی موقع روشن شدن یک صدای بیپ میاد و بعدش dvdrom صدا میده.

بایوس آپدیت نکردی؟
نه دوست عزیز

F R E E M A N
07-11-2011, 15:03
با کابل hdmi بزنم به یک لبتاپ دیگه باید تصویر بره رو لبتاپ میزبان؟

از اسپیکر که نه ولی موقع روشن شدن یک صدای بیپ میاد و بعدش dvdrom صدا میده.

نه دوست عزیز
hdmi روی لپ تاپ فقط خروجیه باید به ورودی یک تلویزیون یا مانیتور وصلش کنی
این صدای بیپ که میگی همونیه که وقتی لپ تاپ روشن میشه و آرم ایسوس میاد؟

PeZooZo
07-11-2011, 15:15
وقتی که لبتاپ را روشن می کنم 3 چراغ کپسلاک و نام لاکو اسکرول لاک روشن نمیشه.انگار لبتاپ رفته باشه تو standby ! اون حالت را داره

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

این صدای بیپ که میگی همونیه که وقتی لپ تاپ روشن میشه و آرم ایسوس میاد؟
آره همون بیپ هست

F R E E M A N
07-11-2011, 15:33
وقتی که لبتاپ را روشن می کنم 3 چراغ کپسلاک و نام لاکو اسکرول لاک روشن نمیشه.انگار لبتاپ رفته باشه تو standby ! اون حالت را داره

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

آره همون بیپ هست
اول باتری و شارژر را از لپ تاپ جداکن و بعد باتری را وصل و روشنش کن و ببین فرقی میکنه
این مشکل به احتمال زیاد یا از بایوسه یا از گرافیک

PeZooZo
07-11-2011, 15:56
اول باتری و شارژر را از لپ تاپ جداکن و بعد باتری را وصل و روشنش کن و ببین فرقی میکنه
فرقی نکرد! همین حالت پابرجاست.
باید چه کارش کنم؟

PeZooZo
08-11-2011, 10:00
یعنی بفرستمش تعمییر گاه :( ؟

PeZooZo
08-11-2011, 13:28
الان لبتاپ را زد به مانیتور به وسیله کابل VGA تصویر روی مانیتور نیومد.ولی وقتی که کابل را کشید تصویر اومد روی لبتاپ و ویندوز بالا اومد.ریست که کرد باز دیگه نیمد بالا.این عملایت را دوباره تکرار کرد ولی بازم نشد!
مشکل از کجاست دوستان؟

F R E E M A N
08-11-2011, 13:54
اگر میتونی وارد ویندوز بشی بد نیست یکبار آخرین ورژن بایوس را آپدیت کنی حتی اگر بایوسش آخرین ورژنه

PeZooZo
08-11-2011, 15:40
دوست عزیزم چگونه بایوس را آپدیت باید بکنم از داخل ویندوز؟

F R E E M A N
08-11-2011, 16:14
اول نرم افزار winflash را نصب میکنی که احتمالا در سی دی درایور لپ تاپ هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم فایل بایوس را که دانلود کردی آن زیپ کرده و با winflash آپدیت میکنی
اول ورژن 216 را امتحان کن اگر نشد از ورژنهای قدیمیتر استفاده کن

PeZooZo
09-11-2011, 15:23
با سلام به همه.
با این راه کار هایی که دوستان گفتن مشکلم رفع نشد.
لبتاپ را به مدت 45 دقیقه در حالت روشن قرار دادم بعد از 45 دقیقه به یک باره صقحه اومد و رفت داخل ویندوز!!!
دیگه خواموشش نکردم!
حالا مشکل از کجا می تونه باشه؟
با آپدیت بایوس حل میشه؟
مخلصم....

F R E E M A N
09-11-2011, 15:31
اصلا نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست
شاید از فلت باشه،یا از یک خازن تغذیه کم ارزش،یا از چیپست چون گرافیک این مدل آنبورده یا ...
بهتره به تعمیرکار مراجعه کنی

PeZooZo
14-11-2011, 12:08
سلام دوستان.
مشکا همچنان پا بر جاست.
لبتاپ را روشن می کنم و بعد از 1 ساعت به یک باره آرم ASUS میاد بالا و گویی که الان لبتاپ را روشن کرده ای!
بعد که وارد ویندوز میشوم و چند ساعتی کار می کنم اگر ریست کنم مشکلی نداره و به راحتی عملیات ریست انجام میشه و دوباره میرم داخل ویندوز.که به همین صورت میندوز عوض کردم.آنتی ویروس هم آپدیت هست.
ولی بعد از نصب ویندوز مشکل رفع نشد...
لبتاپ چند نفر از دوستانم نیز به همین مشکل دچار شده بودند که گویی ویروسی در کار است!!!
دوستان چه توصیه می کنید؟مشکل از کجاست؟
مخلصم....

PeZooZo
14-11-2011, 17:53
وقتی که لبتاپ بعد از حدود 1 ساعت بالا می آید اگر لبتاپ را ریست کنم,بدون هیچ مشکلی لبتاپ مجددا بالا می آید ولی اگر شات دان کنم و دوباره اقدام به روشن شدن انجان دهم مجدد این مشکل پیش می آید که حدید 1 ساعت باید صبر کنم تا لبتاپ بالا بیاید!

hamid.7003
17-11-2011, 14:54
از ویروس که نیست
احتمالش کمه ولی با یه آداپتور دیگه تست کن ببین حل میشه؟

mehrdad8086
17-11-2011, 17:53
از ویروس که نیست
احتمالش کمه ولی با یه آداپتور دیگه تست کن ببین حل میشه؟

قطعا" از ویروس و نرم افزار نیست .

اگر با باطری همهمین مشکل رو داری پس ببین خیلی نمیشه توضیح تخصصی بدم الا اینکه سیستم و گرفتن ولتاژ نیاز به قسمتی بنام پاور داره و اما خود پاور خودش از یکسری خازن و دیود و ترانزیستور تشکیل شده.

خوب در صورت وجود مشکل با باطری مشکل شما می تونه از این قسمت باشه.فرضا یکی از خازن ها باد کرده باشه ویا....:41:

You & I
24-11-2011, 00:14
اگه ضربه دیده شاید مانیتورش سوخته !
و مانیتور هم زیر گارانتی هس !
اگه کارانتی داره شما میتونی بری تعویزش کنی !

saeed1989
01-10-2013, 16:39
سلام دوستان

لپ تاپ من هم دقیقا همین مشکل رو داره ! ظهر روشنش کردم دیدم ال سی دی اصلا روشن نمیشه ! همه چراغاش روشن خاموش میشه ! به مانیتور دیگه هم وصل کردم فایده نداشت ! البته یه ضربه خیلی کوچیک هم قبلش خورد یعنی سر بغل از فاصله 20 سانتی تو کیف که بود افتاد ! اما قبل ضربه های بدتر از اینم بوده ولی هیچ چیش نشده بود

کسی از دوستان میدونه مشکل PeZooZo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوری حل شد ؟ چقدر هزینه داره ؟ مشکل از کجاست ؟

saeed1989
01-10-2013, 20:33
سلام دوستان

لپ تاپ من هم دقیقا همین مشکل رو داره ! ظهر روشنش کردم دیدم ال سی دی اصلا روشن نمیشه ! همه چراغاش روشن خاموش میشه ! به مانیتور دیگه هم وصل کردم فایده نداشت ! البته یه ضربه خیلی کوچیک هم قبلش خورد یعنی سر بغل از فاصله 20 سانتی تو کیف که بود افتاد ! اما قبل ضربه های بدتر از اینم بوده ولی هیچ چیش نشده بود

کسی از دوستان میدونه مشکل PeZooZo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوری حل شد ؟ چقدر هزینه داره ؟ مشکل از کجاست ؟

دوستان نظری ندارید ؟ جوابی ؟ حدسی ؟