ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ برای مهندسی آی تی زیر 900 تومن چی بخرم؟؟(فوری)

still alive
07-11-2011, 07:58
سلام دوستان :11:
من مهندسی آی تی میخونم میخوام لپ تاپ بخرم ولی خیلی مرددم که چه مارک و چه مدلی بهتره
خودم تصمیم دارم دل 5110 بخرم c5i تقریبا همون 900 در میاد.به نظرتون چطوریه؟؟؟اخه الان چندتا تاپیکو خوندم نظرات جالبی دربارش نداده بودن :41:

اینا واسم مهمه:
زود داغ نکنه.سی پی یو و سرعتش خوب باشه مثلا راحت بتونم با ویژوال استدیو کار کنم.کلا واسه کار برنامه نویسی و طراحی سایت کامل جواب بده
فیلم خیلییی زیاد میبینم.به اینترنت معتادم.اهنگم که مثل همه شبانه روزی گوش میدم :46:
احیانا اگه خواستم با فتوشاپ کار کنم بکشه
باطریش قوی باشه
ظاهرش اصلا واسم مهم نیست کارایی خیلی واسم مهمه چون میخوام تا چند سال دیگه مجبور نباشم عوضش کنم :13:
خودم اچ پی یا دل میخوام فک کنم با این قیمت این دو مارک بهتر جواب بدن
چه مدلی و پیشنهاد میکنید؟؟؟
خواهشا اگه یه مدلی و پیشنهاد میکنیند یا رد میکنید دلایل کاملشو واسم بگین

ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین خیلی عجله دارم :20:
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم

F R E E M A N
07-11-2011, 09:36
سری 5110 شاسی ضعیفی داره خرابی اساسی هم که زیاد داشته
در رنج قیمت 900 به نظر من بهترین انتخاب hp 4530s هستش که شاسی نسبتا محکمی داره و از لحاظ کیفیت هم خوب در اومده

still alive
07-11-2011, 09:57
ممنون از جوابتون:11:
منظورتون شاسی در لپ تاپه؟؟؟ ایرادات دیگش چیه؟؟؟
این مدل اچ پی که معرفی کردین تمام اون چیزایی که من میخوامو شامل میشه؟؟؟
میشه امکانات کاملشو بهم بگین ممنون
اخه من فردا میخوام برم بخرم واسه همین میخوام بهترین انتخاب و داشته باشم که بعدا پشیمون نشم :20:

roozbeh44969
07-11-2011, 17:28
ممنون از جوابتون:11:
منظورتون شاسی در لپ تاپه؟؟؟ ایرادات دیگش چیه؟؟؟
این مدل اچ پی که معرفی کردین تمام اون چیزایی که من میخوامو شامل میشه؟؟؟
میشه امکانات کاملشو بهم بگین ممنون
اخه من فردا میخوام برم بخرم واسه همین میخوام بهترین انتخاب و داشته باشم که بعدا پشیمون نشم :20:

سلام دوست عزیز.

مشخصات 4530

وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2310M Core i3 2.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 Dynamic Video Memory Technology - MB UpTo 1695 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

قیمتش هم حدود 720 هست
اینم عکسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدل هم خیلی خوبه HP Pavilion G6-1246

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2430M 3.0GHz Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470M DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

فقط مشکلش اینه که سیستم عاملش dos هست که خیلی راحت می توانید یک ویندوز7 روش بریزید ولی در عوض cpu قوی تر و کارت گرافیک خیلی قویتری داره.
قیمتش هم حدود 850 هست.همه رنگ هم داره.
(البته هر دو کانفیگ های مختلفی دارند مثلا با بلو ری و هارد و رم بیشتر و...)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

mehdi666lp
07-11-2011, 20:26
سلام دوستان :11:
من مهندسی آی تی میخونم میخوام لپ تاپ بخرم ولی خیلی مرددم که چه مارک و چه مدلی بهتره
خودم تصمیم دارم دل 5110 بخرم c5i تقریبا همون 900 در میاد.به نظرتون چطوریه؟؟؟اخه الان چندتا تاپیکو خوندم نظرات جالبی دربارش نداده بودن :41:

اینا واسم مهمه:
زود داغ نکنه.سی پی یو و سرعتش خوب باشه مثلا راحت بتونم با ویژوال استدیو کار کنم.کلا واسه کار برنامه نویسی و طراحی سایت کامل جواب بده
فیلم خیلییی زیاد میبینم.به اینترنت معتادم.اهنگم که مثل همه شبانه روزی گوش میدم :46:
احیانا اگه خواستم با فتوشاپ کار کنم بکشه
باطریش قوی باشه
ظاهرش اصلا واسم مهم نیست کارایی خیلی واسم مهمه چون میخوام تا چند سال دیگه مجبور نباشم عوضش کنم :13:
خودم اچ پی یا دل میخوام فک کنم با این قیمت این دو مارک بهتر جواب بدن
چه مدلی و پیشنهاد میکنید؟؟؟
خواهشا اگه یه مدلی و پیشنهاد میکنیند یا رد میکنید دلایل کاملشو واسم بگین

ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین خیلی عجله دارم :20:
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
.
.
.
5110 رو سراغش نرو فعلا......از Asus K53SV خوبه.....از HP 4530 خوبه....................از Acer هم مدل 5750 گزینه مناسبی هستش

still alive
07-11-2011, 21:29
ممنون ازتون :11: متاسفانه من هنوز نتونستم کلید تشکرو پیدا کنم
اقا روزبه این مدل 4530 که گذاشتین سی پی یو پایینی داره من CI5می خوام.اون مدل پاویلون هم فک کنم به نسبت بالاتره ولی هاردش کمه فقط 320 گیگ.

اقا مهدی این مدل ایسر که معرفی کردینو به ظاهر امکانات نسبتا خوبی داره ولی شنیدم مارک ایسر زیاد خوب نیست.تاحالا کسی این ماروکو بهم پیشنهاد نکرده و تعریف خوبی ازش نشنیدم به نسبت دل و اچ پی
مدل ایسوس هم مشخصاتشو ندارم :41:

F R E E M A N
07-11-2011, 21:51
ممنون ازتون :11: متاسفانه من هنوز نتونستم کلید تشکرو پیدا کنم
اقا روزبه این مدل 4530 که گذاشتین سی پی یو پایینی داره من CI5می خوام.اون مدل پاویلون هم فک کنم به نسبت بالاتره ولی هاردش کمه فقط 320 گیگ.

اقا مهدی این مدل ایسر که معرفی کردینو به ظاهر امکانات نسبتا خوبی داره ولی شنیدم مارک ایسر زیاد خوب نیست.تاحالا کسی این ماروکو بهم پیشنهاد نکرده و تعریف خوبی ازش نشنیدم به نسبت دل و اچ پی
مدل ایسوس هم مشخصاتشو ندارم :41:
تشکر از اول فعال نیست (برای جلوگیری از سو استفاده) فکر کنم بعد از 20 پست که بزنی فعال میشه
این مدل 4530 که گفتم بهترین انتخاب زیر یک ملیونه و بدنه نسبتا محکمی هم داره
این کانفیگش حدود 900 تومنه
Core i5 - Ram 4GB - Hard 640GB -VGA AMD6490 1GB - DVDRW
ایسوس زیر یک ملیون فقط مدلهای از رده خارج هست