ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پوشه های هارد بیرونی (اکسترنال) رو نمی تونم ببینم!

pashangparsi6
07-11-2011, 03:03
با درود

دوستان من ویندوز عوض کردم و دیگه پوشه های درون هاردم رو نمی تونم ببینم. البته در بخش ابزار و گزینه ها کاری کردم که پوشه های پنهان هم نشان داده شود ولی بدبختانه باز هم اثر ینداشته

این رو هم بگم پیش از دوباره نصب کردن ویندوز هارد رو هر جا که می بردم همین وضعیت بود نمایش داده نمی شدن ولی فایل ها موجود بودن

حالا تنها راه رسیدن به فایل ها این هست که در آدرس بار نشانی پوشه ها رو وارد کنم ....

راه حل این دشواری چیه؟

با سپاس

joe_satriani
07-11-2011, 13:44
با سلام
چه جالب !!!
یعنی الان داخل هارد اکسترنال هیچی نشون نمیده و با نوشتن آدرسشون باز میکنید؟!
اون هم بعد از تعویض ویندوز این مشکل واسش پیش اومده؟!
روی سیستم های دیگه هم همینطوری هست اینگار؟
هارد رو یه دور error checking کنید ببینید شاید حل شه.

موفق باشید.

pashangparsi6
07-11-2011, 14:31
با سلام
چه جالب !!!
یعنی الان داخل هارد اکسترنال هیچی نشون نمیده و با نوشتن آدرسشون باز میکنید؟!
اون هم بعد از تعویض ویندوز این مشکل واسش پیش اومده؟!
روی سیستم های دیگه هم همینطوری هست اینگار؟
هارد رو یه دور error checking کنید ببینید شاید حل شه.

موفق باشید.

درود

بله دقیقا همین جوری هست

بدبختانه درست نمی شه. هارد من وسترن 1 ترا بایت mybook هست. خیلی این دشواری آزار دهنده هست درست هم نمی شه. نمی دونم جریان چیه.

error checking رو از کجا انجام بدم؟

joe_satriani
07-11-2011, 16:02
درود

بله دقیقا همین جوری هست

بدبختانه درست نمی شه. هارد من وسترن 1 ترا بایت mybook هست. خیلی این دشواری آزار دهنده هست درست هم نمی شه. نمی دونم جریان چیه.

error checking رو از کجا انجام بدم؟

با سلام
با فرمت کردنش هم یعنی مشکل برطرف نشده؟

موفق باشید.

pashangparsi6
08-11-2011, 00:08
با سلام
با فرمت کردنش هم یعنی مشکل برطرف نشده؟

موفق باشید.

بله به احتمال فراوان فرمت کردن درستش می کنه ولی 1 ترابایت رو سخته جابه جا کنم و ...

حتما یه دلیلی داره. واقعا کسی دلیلشو نمی دونه؟

Ahmad24
08-11-2011, 08:18
خط فرمان ویندوز رو با مجوز ادمین باز کنید و نام درایو هارد اکسترنال رو وارد کنید مثلا اگر درایو H هست این دستورات رو تایپ کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

(برای باز کردن خط فرمان میرید به پوشه system32 و روی فایل cmd.exe راست کلیک و Run as administrator رو بزنید.تو محیط ویندوز xp فقط دابل کلیک کنید.)

اگر احیانا ارور Access is denied داد مشکل ACL(مجوزهای کنترل دسترسی) هم هست که البته بعیده.

pashangparsi6
08-11-2011, 15:24
خط فرمان ویندوز رو با مجوز ادمین باز کنید و نام درایو هارد اکسترنال رو وارد کنید مثلا اگر درایو H هست این دستورات رو تایپ کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(برای باز کردن خط فرمان میرید به پوشه system32 و روی فایل cmd.exe راست کلیک و Run as administrator رو بزنید.تو محیط ویندوز xp فقط دابل کلیک کنید.)

اگر احیانا ارور Access is denied داد مشکل ACL(مجوزهای کنترل دسترسی) هم هست که البته بعیده.

دوست گرامی دقیقا همون دشواری که گفته بودید پیش اومد انگار:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfan.B
08-11-2011, 18:36
دوست گرامی دقیقا همون دشواری که گفته بودید پیش اومد انگار:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من 2 تا سؤال :
1- درایو اکسترنالت رو با انتی ویروس اسکن کردی؟
2- قبلاً از ویندوز استفاده می کردی یا با سیستم عامل مکینتاش و لینوکس هم کار کردی با این هارد اکسترنالت؟

موفق باشي:11:

Ahmad24
08-11-2011, 21:55
درایوتونو checkdisk کردید؟ با دستور زیر(در خط فرمان) حتما قبل از هر کاری درایو رو چک کنید :

ظاهرا از ویندوز XP استفاده میکنید یه نرم افزار کم حجم هست به نام ExplorerXP اونو دانلود کنید ببینید تو اون نرم افزار فایلهاتونو میبینید؟

pashangparsi6
08-11-2011, 23:45
دوست من 2 تا سؤال :
1- درایو اکسترنالت رو با انتی ویروس اسکن کردی؟
2- قبلاً از ویندوز استفاده می کردی یا با سیستم عامل مکینتاش و لینوکس هم کار کردی با این هارد اکسترنالت؟

موفق باشي:11:

درود بر شما دوست گرامی

1- آره درایو هیچ گونه ویروسی نداره. نمی دونم چرا پیش تر ها یک باره پوشه های درونش به حالت پنهان در اومدن. توی ویندوز پیشینم هیچ مشکلی نداشتم و به صورت پنهان می دیدیمشون ولی حالا که ویندوز تازه نصب کردم دیگه دیده نمی شن

2- نه روی این هارد هیچی نبوده. کلا هم از اکس پی بهره می بردم

با سپاس

pashangparsi6
08-11-2011, 23:57
درایوتونو checkdisk کردید؟ با دستور زیر(در خط فرمان) حتما قبل از هر کاری درایو رو چک کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا از ویندوز XP استفاده میکنید یه نرم افزار کم حجم هست به نام ExplorerXP اونو دانلود کنید ببینید تو اون نرم افزار فایلهاتونو میبینید؟

درود بر شما

بله درایو رو اسکن دیسک کردم

و نرم افزاری که فرموده بودید رو دریافت کردم و به خوبی پوشه ها رو نشون می ده. (خیلی به دردم می خوره تو این شرایط)

ولی در کل می خواستم بدونم چرا اینحجوری هست؟ خیلی دشواری عجیبی هست و زمانی که هادرو جای دیگه ای می برم اونجا هم نشون داده نمی شه پوشه ها

با سپاس

Ahmad24
09-11-2011, 00:51
نمیدونم اینکار مشکلتون رو حل میکنه یا نه ولی امتحان کنید :
یه نرم افزار بسیار کم حجم هست به نام FileACL که در آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میتونید آخرین ورژن اونو دریافت کنید.فایل zip آخرین ورژن(درحال حاضر 3.0.1.6) رو دریافت و unpack کنید.خط فرمان رو باز کنید.
اگر مثلا این نرم افزار در مسیر درایو C و در پوشه fileACL هست و به فرض که درایو اکسترنال شما H باشه دستورات زیر رو وارد کنید :